Kafanı şişiriyorum ama şimdi ben bugunden sonra seyire geçiçeğim seni örnek alark 5+5 mi yapayım 1+1 mi proteine ek salata ekliyeceğim dimi yani sebze gibi şeyler çok soru soruyorum ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum ne olur yardımcı olursan sevinirim
Canım 23 mayısda başladım seyirdeyim başladığım kilo 68 güncel kilom 65.5 2.5 kilo verdim ama işde bu kollar baldırar bend senelerdir böyle şu kollar bir zayıflasa çok ince durucamama çok orrr
Kafanı şişiriyorum ama şimdi ben bugunden sonra seyire geçiçeğim seni örnek alark 5+5 mi yapayım 1+1 mi proteine ek salata ekliyeceğim dimi yani sebze gibi şeyler çok soru soruyorum ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum ne olur yardımcı olursan sevinirim
bnde 5+5 le mi yoksa 1+1 le mi daha hızlı kilo verilir bunu merak ediyorum:S bnm kilo fazlam baya çokta
ayyy ne güzel yaa yolun sonuna geldim diyebilmek,darısı başımıza vallahii
bence damble da varken hergünün belli saatini prensip edin mekik,damble vakit kalırsa yürüyüs hiç değilse toplamda bunlara 1 saat ayırsan yeter kuzum
Ben de aynen senin gibi bir gece önceden yemek yapabilsem ve kendimi callanetics ve damble larıma adasam :))
O zaman medesa bu konuda bizi biraz sıkıştırsın
bnde 5+5 le mi yoksa 1+1 le mi daha hızlı kilo verilir bunu merak ediyorum:S bnm kilo fazlam baya çokta
- negatif.
aradım telefonda oğrendim.kadın negatıf derken sesı tıtrıyor uzulup kahrolcam dıye.ama ben 'oo super' deyınce kendıne geldı.işte normalde şu şu olması lazım senınkı 1 den kucuk falan dıye konusmaya basladı
şimdi hemen gidip kendime bir yeşil çay ısmarlayacagım
ama şimdi onumde ıkı soru var.
1-peki bu kahverengi akıntımsı şey ne? hala devam ediyor.ve hafıfte sancısı var gıbı.
ve 2- ben kocişime evlilik yıl donumumuzde ne hedıye alcaaaaaaaam?:26::84: :84: :84:
ben ve birçok arkadaşım burada 1+1 yapıyoruz hepimizi örnek alabilirsin 5+5 yapanda var sanırım ama kim hatırlamıyorum ama dukan 1+1 i öneriyor sıkılmamak için, sebze günlerinde her öğünde sebze yemiyeceksin ve yediğin sebze miktarı protein miktarını geçmiyecek biz genellikle akşam değilde öğlen sebze yemeyi tercih ediyoruz , ilk önce kitabı okumanı tavsiye ediyorum ama okuduktan sonra buradan bizim tecrübelerimizi de alınca çok daha iyi gider diyetin teoriğin üzerine pratik koymuş gibi olursun sağolsun benden önceki arkadaşlardan ben çok faydalandım hepinize tekrar teşekkürler
yaww bak şimdi beni can evinden vurdun amaa,bu duan olmasa da sıkıştırırdım ama böyle hayırlı bir dua beni daha çok gaza getirdi ayyy çook sevindimmm.süper bir kocam hayırlı evlatlarım için dua edin hepiniz ben de ne isterseniz yapiim
eveeettt dely ve ekim düştünüz artık elime ama sonra darılmaca gücenmece yok,her sabah sözlü yapıcam sizi
evet ben sordum canım,İstanbulda yaşıyomda ailemin yanına izmire geldm.sanki senden bi izmir lafı çıkmıştı ondan sordum sen izmirdemisin diye:))
hee tamam o zaman.ben de izmirde bulamadığın bir gıda falan var onu soracaksın sandım da ondan yardımcı olayım dedim.
hoşgelmişinn memleketimizeee
Canım benim, ben de sen sıkıştırmasan da dua ederim sana, Allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
Ben razıyım, her sabah sözlüye hazırım, hem yemek hem de spor için. Çok sağol canım benim.
senin daha çok yeni canım, 2,5 kilonun çoğu vücuttaki ödem zaten. Hem önce en yağlı bölgelerden gidiyor benim öyle oldu, göbek ve popo dan gitti. Daha sonra baldırlar, pantolonlarım düşüyor. Yürüyüş yapıyor musun bilmiyorum ama baldırlar için yürümen iyi olur bence.
"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Bak wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk "
Şu cümleden alındın ya ben özür dilerim. Senin ruhunda vazgeçmek yok bu kadaar yol gelmişsin demek istedim. Ben senin sayende başladım dukana. Neysee en güzeli kimseye laf söz etmemek çıkıp gitmek. Hoşçakalın...
Hoşgeldin Selin!!:119:
O kilo dediğin şeyler kesinlikle şişlik ve buna eminim!! Aynısı benim başıma geldi ve ben sadece 1 gün yemiştim ve 2-3 kilo + görmüştüm. Hatta pasta börek yemiştim benNasıl moralim bozuldu ama onu görünceee.. 1 günde olacak iş değildi yani. Ama düşün, ben pasta börek, kısır yemiştim.. Ve o 3 kilo gibi görünen şey 5 günde falan uçtu gitti. Neden öyle olduğunu bilmiyorum ama vücut su tutuyor sanırım.. Gerçekten böyle oldu bak!! Zaten 2 gün pastalar börekler yesen alamazsın o kiloyu. Onlar yağ değil, yani gerçek kilo değil!! Onlar şişlik, ödem, su.. bişey bişey işte..! bunun için pes etme sakınnn!! Yaşamasam bunu, haklısın derdim sana. ama bizzat yaşadım, hem de 1 günde. Hem de sen streslisin bak.. Zor günler geçirmişsin.. Stres zaten şişirir insanı. Lütfen iyi düşün...
Bir de sen arkadaşı yanlış anlamışsın bence. Ruhunda Dukandaşlık yok demek istememiş orda.
"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Ban wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk" demiş. Yani; senin ruhunda çabuk pes etmek yok!! demek istemiş. Walla yaa!! Ben öyle anladım. Noktalama işareti kullanmadığı için öyle olmuş.. Sana moral vermeye çalışmış.. Yoksa herkes seni biliyo. Ki gerçekten de yorgunluktan ve strestendir o şişkinlik. Lütfen moralini bozmaaaa!!!!
bende gelicem kısmetse eylülde kocişimle izmirebalayı dönüşü önce bi çeşmede amca ziyareti... sonra da bi kemeraltı yapsak... ordan bi de bucada dünürleri ziyaret etsek (düğünümüze gelirlerse ki gelirler... teşekkür baaabında) ordan bursaya anneciğimin babişkomun
elini öpmeye... sonra istanbula evimize... hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvamıza inşallah...
okudum ama işin içinden çıkamıyorum boyum 1.74 ben 60 olmak istiyoruma ama dukan amca illa 64 yeterli diyor testte :)
Siz atak evresinde kaç kilo vermiştiniz
Ay ilahiiiiCanım 23 mayısda başladım seyirdeyim başladığım kilo 68 güncel kilom 65.5 2.5 kilo verdim ama işde bu kollar baldırar bend senelerdir böyle şu kollar bir zayıflasa çok ince durucamama çok orrr
Ben de aynen senin gibi bir gece önceden yemek yapabilsem ve kendimi callanetics ve damble larıma adasam :))
O zaman medesa bu konuda bizi biraz sıkıştırsın
- negatif.
aradım telefonda oğrendim.kadın negatıf derken sesı tıtrıyor uzulup kahrolcam dıye.ama ben 'oo super' deyınce kendıne geldı.işte normalde şu şu olması lazım senınkı 1 den kucuk falan dıye konusmaya basladı
şimdi hemen gidip kendime bir yeşil çay ısmarlayacagım
ama şimdi onumde ıkı soru var.
1-peki bu kahverengi akıntımsı şey ne? hala devam ediyor.ve hafıfte sancısı var gıbı.
ve 2- ben kocişime evlilik yıl donumumuzde ne hedıye alcaaaaaaaam?:26::84: :84: :84:
bende gelicem kısmetse eylülde kocişimle izmirebalayı dönüşü önce bi çeşmede amca ziyareti... sonra da bi kemeraltı yapsak... ordan bi de bucada dünürleri ziyaret etsek (düğünümüze gelirlerse ki gelirler... teşekkür baaabında) ordan bursaya anneciğimin babişkomun elini öpmeye... sonra istanbula evimize... hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvamıza inşallah...
temiz kalpli arkadaşım benim,şimdiden çok sağol duaların için
yaa ne kadar güzel 61 kilosun sen yaa,ben hayatım boyunca hiç olamıcam
gerçi olsam da baston gibi olur heralde bu boyla ama ben de 61 olsaydım sonra bari 70 olana kadar çıldırırcasına yeseydim
yaww bak şimdi beni can evinden vurdun amaa,bu duan olmasa da sıkıştırırdım ama böyle hayırlı bir dua beni daha çok gaza getirdi ayyy çook sevindimmm.süper bir kocam hayırlı evlatlarım için dua edin hepiniz ben de ne isterseniz yapiim
eveeettt dely ve ekim düştünüz artık elime ama sonra darılmaca gücenmece yok,her sabah sözlü yapıcam sizi
Canım benim, o senin kalbinin temizliğinden. Sen de çok sağol yakınlığın için.
Fıstığım senin boyun uzun maşallah çok güzel, ben 60 da bile senin gibi durmam. Bi de sayende sıkılaşacağım ya, ona seviniyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?