Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

protıın sebze gununde en fazla 2 ogunde tuketıyorsun sebze turunu.ama sebze mıktarı herzaman proteınden az olmak kaydıyla.her turlu tuketebılırsın.sebze yemegı(cok cesıtlı tarıfler var internette), salata veya etli sebzeli karısık yemek olarak.

Canım 23 mayısda başladım seyirdeyim başladığım kilo 68 güncel kilom 65.5 2.5 kilo verdim ama işde bu kollar baldırar bend senelerdir böyle şu kollar bir zayıflasa çok ince durucam ama çok orrr

Senin daha çok yeni canım, 2,5 kilonun çoğu vücuttaki ödem zaten. Hem önce en yağlı bölgelerden gidiyor benim öyle oldu, göbek ve popo dan gitti. Daha sonra baldırlar, pantolonlarım düşüyor. Yürüyüş yapıyor musun bilmiyorum ama baldırlar için yürümen iyi olur bence.

ben ve birçok arkadaşım burada 1+1 yapıyoruz hepimizi örnek alabilirsin 5+5 yapanda var sanırım ama kim hatırlamıyorum ama dukan 1+1 i öneriyor sıkılmamak için, sebze günlerinde her öğünde sebze yemiyeceksin ve yediğin sebze miktarı protein miktarını geçmiyecek biz genellikle akşam değilde öğlen sebze yemeyi tercih ediyoruz , ilk önce kitabı okumanı tavsiye ediyorum ama okuduktan sonra buradan bizim tecrübelerimizi de alınca çok daha iyi gider diyetin teoriğin üzerine pratik koymuş gibi olursun sağolsun benden önceki arkadaşlardan ben çok faydalandım hepinize tekrar teşekkürler

bnde 5+5 le mi yoksa 1+1 le mi daha hızlı kilo verilir bunu merak ediyorum:S bnm kilo fazlam baya çokta

Kitapta yazılan şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam. 5+5 yapanlar daha çabuk sonuç alıyor gibi görünse de 1+1 yapanlar da 20 gün sonunda 5+5 yapanlarla aynı seviyede kilo veriyor. Ama 5+5 yapmak daha yorucu, 5 gün saf protein yapmak vücudu da daha çok zorlar diye düşünüp ben 1+1 yaptım. Karar senin tabii.

Tamam, sen beni sıkıştır fırsat buldukça, yaptın mı de, neden yapmadın diye kız bana

Çok dua ederim sana, hayırlı bir kısmet acele tarafından, hayırlı bir evlat diye [/QUOTE]

yaww bak şimdi beni can evinden vurdun amaa,bu duan olmasa da sıkıştırırdım ama böyle hayırlı bir dua beni daha çok gaza getirdi ayyy çook sevindimmm.süper bir kocam hayırlı evlatlarım için dua edin hepiniz ben de ne isterseniz yapiim

Ben de aynen senin gibi bir gece önceden yemek yapabilsem ve kendimi callanetics ve damble larıma adasam :))

O zaman medesa bu konuda bizi biraz sıkıştırsın

eveeettt dely ve ekim düştünüz artık elime ama sonra darılmaca gücenmece yok,her sabah sözlü yapıcam sizi

bnde 5+5 le mi yoksa 1+1 le mi daha hızlı kilo verilir bunu merak ediyorum:S bnm kilo fazlam baya çokta

canım sen sormuştun dimi bana izmirli misin diye,cevap da yazdım sana ama tam olarak ne istediğini anlamadım cevap vermediğinden.yardımcı olabileceğim bişey var mı ?

ohh canım yaa çok sevindim bak boşuna stres yapmışız,sen de rahatlamışsındır biraz ve bence stresi attığın için hemen gelir reglin.
ama yine de ve kesinlikle doktora gidip muayene ol,nolur pazartesi falan git ki içimiz rahatlasın dimi amaa
ayyy hakikaten yaa eşine haberi hediye olarak verecektin şimdi başka bişey düşünmek lazım.neye ihtiyacı varsa düşün bakalım

ok ço sağolasın

evet ben sordum canım,İstanbulda yaşıyomda ailemin yanına izmire geldm.sanki senden bi izmir lafı çıkmıştı ondan sordum sen izmirdemisin diye:))

Canım benim, ben de sen sıkıştırmasan da dua ederim sana, Allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah.

Ben razıyım, her sabah sözlüye hazırım, hem yemek hem de spor için. Çok sağol canım benim.

evet ben sordum canım,İstanbulda yaşıyomda ailemin yanına izmire geldm.sanki senden bi izmir lafı çıkmıştı ondan sordum sen izmirdemisin diye:))

hee tamam o zaman.ben de izmirde bulamadığın bir gıda falan var onu soracaksın sandım da ondan yardımcı olayım dedim.
hoşgelmişinn memleketimizeee

hee tamam o zaman.ben de izmirde bulamadığın bir gıda falan var onu soracaksın sandım da ondan yardımcı olayım dedim.
hoşgelmişinn memleketimizeee

bende gelicem kısmetse eylülde kocişimle izmire balayı dönüşü önce bi çeşmede amca ziyareti... sonra da bi kemeraltı yapsak... ordan bi de bucada dünürleri ziyaret etsek (düğünümüze gelirlerse ki gelirler... teşekkür baaabında) ordan bursaya anneciğimin babişkomun elini öpmeye... sonra istanbula evimize... hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvamıza inşallah...

temiz kalpli arkadaşım benim,şimdiden çok sağol duaların için
yaa ne kadar güzel 61 kilosun sen yaa,ben hayatım boyunca hiç olamıcam
gerçi olsam da baston gibi olur heralde bu boyla ama ben de 61 olsaydım sonra bari 70 olana kadar çıldırırcasına yeseydim

evet canım ben atakda 4 gün yapmadım yürüyüş şimdi başladım.. Inş incelir kalınlaşmasında.. Tenis de voleybolda kalınlaştırdım bunları

Bir arkadaşım dukan diyeti yapmış ve inanılmaz fit gözüküyordu hemen bende kitabını aldım ve başladım sonuç 5 haftada giden 13 kg hemde acıkmadan yorulmadan halsiz düşmeden kolayca verdim :)))

Özür dilerim yanlış okumuş ve anlamış olabilirim sonuçta burası sanal bir ortam ve yazılan şeyde mimik gözükmediği için ne anlamda yazıldığı pek anlaşılmıyor...
birde gerçekten çok yorgunum ve hani öyle göz ucuyla okuyorum düşünmeden yanıt verdim sanırım... sizleri kırmak gibi bir niyetim asla olmaz... her anımda destek oldunuz sonuçta...

İnş canım Allah gönlüne göre versin.

okudum ama işin içinden çıkamıyorum boyum 1.74 ben 60 olmak istiyoruma ama dukan amca illa 64 yeterli diyor testte :)

Bana da 57 ol diyo. Ama ben 55 istiyoruummm. Ama bence o demek istiyor ki: benim söylediğim kiloya ulaşma imkanınız var. Daha da zayıflamak isterseniz bu biraz zor olacaktır diyo. O yüzden mesela ben 57 olunca şöyle bi bakcam daha zayıflayabilir miyim acaba, diye. baktım zayıflıyorum devam etcem Ama 57 olabilecek miyim o da şüpheli :S
Ama şimdi adam da haklı senin için. 64 ney,ne yetmiyo heheheeh

Siz atak evresinde kaç kilo vermiştiniz

Sen şimdi kaç kilosun? öyle kiloları kıyaslamıyoruz kiii!! Çünkü herkesin bünyasi farklııı. Bana Dukan 3 günde 1,2 kilo verirsin dedi. Ben de o kadar verdim. Ay neden az verdim demedim. İlk ay atakla beraber toplasan 4 kilo verdim. 2. ay 2 kilo verdim... Bunlar ortalamaya göre az. Ama napiyim. Maşallah beni çok seven bi vücudum var Zayıf düşcem diye ödü kopuyo. Koruyo beni Bi türlü inandıramadım isteyerek kilo verdiğime Hastalanıcam falan sanıyo. Ben de ona kızmamaya çalışıyorum hihihi

Canım 23 mayısda başladım seyirdeyim başladığım kilo 68 güncel kilom 65.5 2.5 kilo verdim ama işde bu kollar baldırar bend senelerdir böyle şu kollar bir zayıflasa çok ince durucam ama çok orrr
Ay ilahiiii Daha kaç gün olmuş şurda sen başlayalı.. Yılların yağı nasıl erisin.. Ki kollar zaten normalde de zor erir. Bi geçsin şöyle 1 ay, incelecek onlar da. Ama ekstra daha çok incelmesini istiyorsan, çalıştıracaksın onları Çünkü o kadar da çok incelmiyo masleseeef

Ben de aynen senin gibi bir gece önceden yemek yapabilsem ve kendimi callanetics ve damble larıma adasam :))
O zaman medesa bu konuda bizi biraz sıkıştırsın

Çok iyi oluurrr Böyle yapar :117: hahahha ama yemek konusunda değil di mi Onu yapabileceğimi sanmam hihi Spor konusunda. Yürüyüş olur, Callan olur, imnastik falan olur.. Ne olursa kabul di mi

Hayırlısı olsun canım. Hepimiz rahatladık :)) Ohhh!! İnşallah istediğimiz zaman olur minicik yavrucuklarımız 2 sene sonra falan da ben istiyooomm!!! Daha var ama; olsun :))
Sorunun için de doktora gitmeyi ihmal etmee
Evlilik yıl dönümünüze kadar kadar da hamile kal hahahahah Şaka şakaaa hihihi :112::76:

eee süpermiş programmm,ee ama bana gelmeyeck misin yaaa

Canım benim, o senin kalbinin temizliğinden. Sen de çok sağol yakınlığın için.

Fıstığım senin boyun uzun maşallah çok güzel, ben 60 da bile senin gibi durmam. Bi de sayende sıkılaşacağım ya, ona seviniyorum :))

kızlar bizim evde uzun zamandır marketten ekmek alınmaz... beyaz ekmek hiç tüketilmez... babam şeker hastası olduğundan annem evde yapar ekmeğimizi... geçen gün markette annemlere un aldım... merak ettim eve gidince yulaf kepeğiyle karşılaştırıcam dedim... tam buğday unuyla kepek ununu karıştırıp yapıyor annem ekmeği bazen yulaf kepeği de katıyor... valla ne yalan söyliyim bu sabah o ekmekten yedim.. yemin ediyorum pasta yemişim gibi tat aldım... çok lezzetliydi ama korktum açıkçası... değerlerine bakıyorum çok farkı yok gibi aslında... hatta tam buğday ununun karbonhidrat ve yağı yulaf kepeğine göre çok daha düşük... biri bana akıl versin ya...

Abariiiiii!!!! Başımıza dert mi aldık yoksa hahaha Yok yoookk!! Kessin 4 kilo vermeliyim Haziran sonuna kadar. Mümkünse 5-6-7 hahahah Yapıcam yapıcaaammm yapıcaaammm!!!!

Etmez miyiz dua yahuu!! Ederiz tabiii :)) Ama ben kendime de ederim kusura bakma hihihi Allah hepimize hayırlı eşler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhhh!! Amiinnn!!

sen istanbulda mısın nerdesin bakiiim,ben bi gelip seni kolundan tutup spora götüreeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…