Bana da 57 ol diyo. Ama ben 55 istiyoruummm. Ama bence o demek istiyor ki: benim söylediğim kiloya ulaşma imkanınız var. Daha da zayıflamak isterseniz bu biraz zor olacaktır diyo. O yüzden mesela ben 57 olunca şöyle bi bakcam daha zayıflayabilir miyim acaba, diye. baktım zayıflıyorum devam etcemAma 57 olabilecek miyim o da şüpheli :S
Ama şimdi adam da haklı senin için. 64 ney,ne yetmiyo heheheeh
Sen şimdi kaç kilosun? öyle kiloları kıyaslamıyoruz kiii!! Çünkü herkesin bünyasi farklııı. Bana Dukan 3 günde 1,2 kilo verirsin dedi. Ben de o kadar verdim. Ay neden az verdim demedim. İlk ay atakla beraber toplasan 4 kilo verdim. 2. ay 2 kilo verdim... Bunlar ortalamaya göre az. Ama napiyim. Maşallah beni çok seven bi vücudum varZayıf düşcem diye ödü kopuyo. Koruyo beni Bi türlü inandıramadım isteyerek kilo verdiğime Hastalanıcam falan sanıyo. Ben de ona kızmamaya çalışıyorum hihihi
Ay ilahiiiiDaha kaç gün olmuş şurda sen başlayalı.. Yılların yağı nasıl erisin.. Ki kollar zaten normalde de zor erir. Bi geçsin şöyle 1 ay, incelecek onlar da. Ama ekstra daha çok incelmesini istiyorsan, çalıştıracaksın onları Çünkü o kadar da çok incelmiyo masleseeef
Çok iyi oluurrrBöyle yapar :117: hahahha ama yemek konusunda değil di mi Onu yapabileceğimi sanmam hihi Spor konusunda. Yürüyüş olur, Callan olur, imnastik falan olur.. Ne olursa kabul di mi
Hayırlısı olsun canım. Hepimiz rahatladık :)) Ohhh!! İnşallah istediğimiz zaman olur minicik yavrucuklarımız2 sene sonra falan da ben istiyooomm!!! Daha var ama; olsun :))
Sorunun için de doktora gitmeyi ihmal etmee
Evlilik yıl dönümünüze kadar kadar da hamile kal hahahahahŞaka şakaaa hihihi :112::76:
ya zaten zor günler geçiriyorum samsuna gittiğimden beri ağlayıp duruyorum... işle ilgili bir sürü sıkıntı...
vay arkadaş bari bu düzgün gitsin diyorsun... reglim bitti çoktan şişkinlik inmeli çıkayımda - göreyim diyorsun +2... çok fazla bu...
zaten sıkıldım artık yeter.
sizlerinde motivasyonunu bozmayım. helal edin hakkınızı...
"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Bak wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk "
Şu cümleden alındın ya ben özür dilerim. Senin ruhunda vazgeçmek yok bu kadaar yol gelmişsin demek istedim. Ben senin sayende başladım dukana. Neysee en güzeli kimseye laf söz etmemek çıkıp gitmek. Hoşçakalın...
Benim baldırlarda sorun yok ama kollarım yumuşadı, kilo verdim sanırım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var. Hiç mi vermedin yoksa senin de benim gibi mi oldu?
kızlar saçları dökülen var mı. benim saçlarımda dökülme arttı. diyetle ilgili olabilir mi?:44:
teşekkür ederim.40 kilo vermem lazım 7-8 ayda anca veririm ben sıkılmamak için 1+1 daha uygun gbi
evet canım ben atakda 4 gün yapmadım yürüyüş şimdi başladım.. Inş incelir kalınlaşmasında.. Tenis de voleybolda kalınlaştırdım bunları
eee süpermiş programmm,ee ama bana gelmeyeck misin yaaa
Abariiiiii!!!!Başımıza dert mi aldık yoksa hahaha Yok yoookk!! Kessin 4 kilo vermeliyim Haziran sonuna kadar. Mümkünse 5-6-7 hahahah Yapıcam yapıcaaammm yapıcaaammm!!!!
Etmez miyiz dua yahuu!! Ederiz tabiii :)) Ama ben kendime de ederim kusura bakma hihihiAllah hepimize hayırlı eşler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhhh!! Amiinnn!!
sen istanbulda mısın nerdesin bakiiim,ben bi gelip seni kolundan tutup spora götüreeyim
geleriz yaaa... ağlamaaaa amaaa
Bana da 57 ol diyo. Ama ben 55 istiyoruummm. Ama bence o demek istiyor ki: benim söylediğim kiloya ulaşma imkanınız var. Daha da zayıflamak isterseniz bu biraz zor olacaktır diyo. O yüzden mesela ben 57 olunca şöyle bi bakcam daha zayıflayabilir miyim acaba, diye. baktım zayıflıyorum devam etcemAma 57 olabilecek miyim o da şüpheli :S
Ama şimdi adam da haklı senin için. 64 ney,ne yetmiyo heheheeh
Sen şimdi kaç kilosun? öyle kiloları kıyaslamıyoruz kiii!! Çünkü herkesin bünyasi farklııı. Bana Dukan 3 günde 1,2 kilo verirsin dedi. Ben de o kadar verdim. Ay neden az verdim demedim. İlk ay atakla beraber toplasan 4 kilo verdim. 2. ay 2 kilo verdim... Bunlar ortalamaya göre az. Ama napiyim. Maşallah beni çok seven bi vücudum varZayıf düşcem diye ödü kopuyo. Koruyo beni Bi türlü inandıramadım isteyerek kilo verdiğime Hastalanıcam falan sanıyo. Ben de ona kızmamaya çalışıyorum hihihi
Ay ilahiiiiDaha kaç gün olmuş şurda sen başlayalı.. Yılların yağı nasıl erisin.. Ki kollar zaten normalde de zor erir. Bi geçsin şöyle 1 ay, incelecek onlar da. Ama ekstra daha çok incelmesini istiyorsan, çalıştıracaksın onları Çünkü o kadar da çok incelmiyo masleseeef
Çok iyi oluurrrBöyle yapar :117: hahahha ama yemek konusunda değil di mi Onu yapabileceğimi sanmam hihi Spor konusunda. Yürüyüş olur, Callan olur, imnastik falan olur.. Ne olursa kabul di mi
Hayırlısı olsun canım. Hepimiz rahatladık :)) Ohhh!! İnşallah istediğimiz zaman olur minicik yavrucuklarımız2 sene sonra falan da ben istiyooomm!!! Daha var ama; olsun :))
Sorunun için de doktora gitmeyi ihmal etmee
Evlilik yıl dönümünüze kadar kadar da hamile kal hahahahahŞaka şakaaa hihihi :112::76:
Abariiiiii!!!!Başımıza dert mi aldık yoksa hahaha Yok yoookk!! Kessin 4 kilo vermeliyim Haziran sonuna kadar. Mümkünse 5-6-7 hahahah Yapıcam yapıcaaammm yapıcaaammm!!!!
Etmez miyiz dua yahuu!! Ederiz tabiii :)) Ama ben kendime de ederim kusura bakma hihihiAllah hepimize hayırlı eşler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhhh!! Amiinnn!!
Evet canım, ben İstanbul dayım, sen İzmir değil mi:))
oleyy çok sevindim bak şimdi yaa
bu arada çok keyifli bir cuma geçiriyorum,sizin ki daha da güzel geçmiştir umarım.
bu arada yarın burda olmayacak arkadaşlarıma da şimdiden çooook güzel bir hafta sonu diliyorum
aman haaa sakın tuzaklara düşmeyin,beslenmenize dikkat edin
böylece p.tesi _li bir haftaya başlarsak bütün hafta da öyle geçer belki yeniyıl gibi yani
Bir arkadaşım dukan diyeti yapmış ve inanılmaz fit gözüküyordu hemen bende kitabını aldım ve başladım sonuç 5 haftada giden 13 kg hemde acıkmadan yorulmadan halsiz düşmeden kolayca verdim :)))
evet izmir ama sanırsam haftaya falan bir iş seyahatine gelicem ist'a ama çok kalmayabilirim.
ama sonra daha uzun gelicem valla tutucam seni kolundan birlikte göbek ve kol ağırlıklı çalışcaz.
hangi semttesin,ben ona göre ayarlarım iş programımı
bu arada bişey söylicem kızlar,az önce toplantıda belli oldu haftaya 1-2 gün falan ist'da olabileceğim ayy acaip tribe girdim,kızdım nedense.şu an anlıyorum ve farkediyorum ki sizden ayrılcam diye üzülmüşüm ayyy çok ciddi söylüyorum,noldu böyle bana.ayy ya bu diyet biter de ayrılırsak,bu nasıl bir bağımlılık haline dönüştü aklım almıyor
eskiden işten fırsat buldukça size yazardım,şimdi sizinle yazışıp arada kalan zamanlarımda işe bakıyorum
eskiden arkamda hiç iş bırakmadan çıkardım,masam derli toplu falandı.şimdiyse amaaan boşver yarın yaparım onu da diyorum ve masamın üstünde iğne atsanız yere düşmüyor
evet izmir ama sanırsam haftaya falan bir iş seyahatine gelicem ist'a ama çok kalmayabilirim.
ama sonra daha uzun gelicem valla tutucam seni kolundan birlikte göbek ve kol ağırlıklı çalışcaz.
hangi semttesin,ben ona göre ayarlarım iş programımı
bu arada bişey söylicem kızlar,az önce toplantıda belli oldu haftaya 1-2 gün falan ist'da olabileceğim ayy acaip tribe girdim,kızdım nedense.şu an anlıyorum ve farkediyorum ki sizden ayrılcam diye üzülmüşüm ayyy çok ciddi söylüyorum,noldu böyle bana.ayy ya bu diyet biter de ayrılırsak,bu nasıl bir bağımlılık haline dönüştü aklım almıyor
eskiden işten fırsat buldukça size yazardım,şimdi sizinle yazışıp arada kalan zamanlarımda işe bakıyorum
eskiden arkamda hiç iş bırakmadan çıkardım,masam derli toplu falandı.şimdiyse amaaan boşver yarın yaparım onu da diyorum ve masamın üstünde iğne atsanız yere düşmüyor
Ben Ataşehir deyim canım, gelirsen seve seve misafir ederim.
İş konusuna gelince tam da benim durumumu anlatmışsın sanki, içime forum kaçtı ve artık yazışma aralarında iş yapıyorum :)) Eve giderken aklımda kalan işler değil siz varsınız. Yalnız bu işin sonu ne olacak bilmiyorum, birden kaybolmayın ha depresyona girerim sonra. Ama yolumuz uzun daha güçlendirme var benim 120 gün olacak. Ondan sonra da başka bişeyler buluruz. İşten atılırsam da imece usulü bir iş bulursunuz artık :))
İyi ki varsınız, canlarım.
Gününün güzel geçmesine sevindim canım, benim de bugün çok sancım var ama sizlerle unuttum valla, hepiniz sağolun, varolun.
Yalnız şunu merak ettim ben, haftasonu yokum ya, hareketlere pazartesi mi başlayayım, sınav ne zamandı? (dermişim) :))
Bir arkadaşım dukan diyeti yapmış ve inanılmaz fit gözüküyordu hemen bende kitabını aldım ve başladım sonuç 5 haftada giden 13 kg hemde acıkmadan yorulmadan halsiz düşmeden kolayca verdim :)))
Ay bilemedim ki canım yaaa :44:kızlar bizim evde uzun zamandır marketten ekmek alınmaz... beyaz ekmek hiç tüketilmez... babam şeker hastası olduğundan annem evde yapar ekmeğimizi... geçen gün markette annemlere un aldım... merak ettim eve gidince yulaf kepeğiyle karşılaştırıcam dedim... tam buğday unuyla kepek ununu karıştırıp yapıyor annem ekmeği bazen yulaf kepeği de katıyor... valla ne yalan söyliyim bu sabah o ekmekten yedim.. yemin ediyorum pasta yemişim gibi tat aldım... çok lezzetliydi ama korktum açıkçası... değerlerine bakıyorum çok farkı yok gibi aslında... hatta tam buğday ununun karbonhidrat ve yağı yulaf kepeğine göre çok daha düşük... biri bana akıl versin ya...
dely ben sana çok gülüyorum yaaa
Ay isteğine bayıldım hahahahtemiz kalpli arkadaşım benim,şimdiden çok sağol duaların için
yaa ne kadar güzel 61 kilosun sen yaa,ben hayatım boyunca hiç olamıcam
gerçi olsam da baston gibi olur heralde bu boyla ama ben de 61 olsaydım sonra bari 70 olana kadar çıldırırcasına yeseydim
:)) Saol saol saol!!!oleyy çok sevindim bak şimdi yaa
bu arada çok keyifli bir cuma geçiriyorum,sizin ki daha da güzel geçmiştir umarım.
bu arada yarın burda olmayacak arkadaşlarıma da şimdiden çooook güzel bir hafta sonu diliyorum
aman haaa sakın tuzaklara düşmeyin,beslenmenize dikkat edin
böylece p.tesi _li bir haftaya başlarsak bütün hafta da öyle geçer belki yeniyıl gibi yani
Saol canımm!! İnşallah hayırlıdır!! Du bakalım daha 1 yıl oldu hihihihitabi kısıım sen beni takımıyosun dahaaa,ben kafama koydum mu hapı yuttunuz
işte böyle yaa yapamayacağım demeyelim hep yapıcam diyelim,önce kendi kendimizi motive etmeliyiz ki başarabilelim diimiii amaa
kuzum sen hayırlı eşi bulmuşsun,inşaallah gönlünün dilediği zaman bebişini de alırsın hayırlısıyla kucağına
İlahi dely, sen hiç yaşlanmazsın ya, senin yanında olan da yaşlanmaz. Ne kadar pozitifsin, maşallah, maşallah.
Valla medesa karar verdiyse bu iş tamamdır, öğrenciler biraz haylaz ama yola getirir bence o. Bakalım bu işin sone ne olacakBen başladım bak :))
İstanbul'da nerdesin de bakem bana hele :))Evet canım, ben İstanbul dayım, sen İzmir değil mi:))
ahh canlarim yaa ne güzel elbise degil mi ? motive olalim azcik diye koydum
http://www.trendyol.com/L-adore-Kirmizi-Elbise-SS1202905236/UrunDetay/8691/1161823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?