Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dely ben sana çok gülüyorum yaaa

ay benim varsa helal olsun sanmiyorum da pek. ama kendine iyi bak. hamur isi felan yeme

canim yok niles yanlis anladi seni hizli okuyunca sakin gitme. bidaa okuyunca anlar o.

Benim baldırlarda sorun yok ama kollarım yumuşadı, kilo verdim sanırım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var. Hiç mi vermedin yoksa senin de benim gibi mi oldu?

kızlar saçları dökülen var mı. benim saçlarımda dökülme arttı. diyetle ilgili olabilir mi?:44:

evet canim benimde döküldü hala dökülüyo ama vitamini birakmiyoruz asla

teşekkür ederim.40 kilo vermem lazım 7-8 ayda anca veririm ben sıkılmamak için 1+1 daha uygun gbi

canim yaa 40 kilo az degil valla bende öyleydim. lütfen eger kararli isen ben kendimi senin özel destekcin ilan ediyorum inan ki.. ama yeter ki kararli ol.

evet canım ben atakda 4 gün yapmadım yürüyüş şimdi başladım.. Inş incelir kalınlaşmasında.. Tenis de voleybolda kalınlaştırdım bunları

Canım, senin kolların yağ değil kas olmuş :)) Yağlar gidince daha ince görünürler inşallah ama benim kollarım gibi gevşemezler bence:)

tabi kısıım sen beni takımıyosun dahaaa,ben kafama koydum mu hapı yuttunuz
işte böyle yaa yapamayacağım demeyelim hep yapıcam diyelim,önce kendi kendimizi motive etmeliyiz ki başarabilelim diimiii amaa
kuzum sen hayırlı eşi bulmuşsun,inşaallah gönlünün dilediği zaman bebişini de alırsın hayırlısıyla kucağına

geleriz yaaa... ağlamaaaa amaaa

oleyy çok sevindim bak şimdi yaa
bu arada çok keyifli bir cuma geçiriyorum,sizin ki daha da güzel geçmiştir umarım.
bu arada yarın burda olmayacak arkadaşlarıma da şimdiden çooook güzel bir hafta sonu diliyorum
aman haaa sakın tuzaklara düşmeyin,beslenmenize dikkat edin
böylece p.tesi _li bir haftaya başlarsak bütün hafta da öyle geçer belki yeniyıl gibi yani

İlahi dely, sen hiç yaşlanmazsın ya, senin yanında olan da yaşlanmaz. Ne kadar pozitifsin, maşallah, maşallah.

Valla medesa karar verdiyse bu iş tamamdır, öğrenciler biraz haylaz ama yola getirir bence o. Bakalım bu işin sone ne olacak Ben başladım bak :))

Evet canım, ben İstanbul dayım, sen İzmir değil mi:))

evet izmir ama sanırsam haftaya falan bir iş seyahatine gelicem ist'a ama çok kalmayabilirim.
ama sonra daha uzun gelicem valla tutucam seni kolundan birlikte göbek ve kol ağırlıklı çalışcaz.
hangi semttesin,ben ona göre ayarlarım iş programımı
bu arada bişey söylicem kızlar,az önce toplantıda belli oldu haftaya 1-2 gün falan ist'da olabileceğim ayy acaip tribe girdim,kızdım nedense.şu an anlıyorum ve farkediyorum ki sizden ayrılcam diye üzülmüşüm ayyy çok ciddi söylüyorum,noldu böyle bana.ayy ya bu diyet biter de ayrılırsak,bu nasıl bir bağımlılık haline dönüştü aklım almıyor
eskiden işten fırsat buldukça size yazardım,şimdi sizinle yazışıp arada kalan zamanlarımda işe bakıyorum
eskiden arkamda hiç iş bırakmadan çıkardım,masam derli toplu falandı.şimdiyse amaaan boşver yarın yaparım onu da diyorum ve masamın üstünde iğne atsanız yere düşmüyor

Gününün güzel geçmesine sevindim canım, benim de bugün çok sancım var ama sizlerle unuttum valla, hepiniz sağolun, varolun.

Yalnız şunu merak ettim ben, haftasonu yokum ya, hareketlere pazartesi mi başlayayım, sınav ne zamandı? (dermişim) :))

Bir arkadaşım dukan diyeti yapmış ve inanılmaz fit gözüküyordu hemen bende kitabını aldım ve başladım sonuç 5 haftada giden 13 kg hemde acıkmadan yorulmadan halsiz düşmeden kolayca verdim :)))

spor yaptın mı. kaçamak var mıydı. bende o günleri görecek miyim acaba....

Ben Ataşehir deyim canım, gelirsen seve seve misafir ederim.

İş konusuna gelince tam da benim durumumu anlatmışsın sanki, içime forum kaçtı ve artık yazışma aralarında iş yapıyorum :)) Eve giderken aklımda kalan işler değil siz varsınız. Yalnız bu işin sonu ne olacak bilmiyorum, birden kaybolmayın ha depresyona girerim sonra. Ama yolumuz uzun daha güçlendirme var benim 120 gün olacak. Ondan sonra da başka bişeyler buluruz. İşten atılırsam da imece usulü bir iş bulursunuz artık :))

İyi ki varsınız, canlarım.

valla benim de masam öyle... bi ara sabah gelir gelmez topluyorum.... sonra bi daha birikiyooo... 10 gün sonra anca sıra geliyooo

höyytttt... biri ataşehir mi dediiii ben istanbula geldiğimde ataşehir pramitte kahvaltı yaparız hep...

sen benimle ilgili tezinde çok hakklısın kuzum
sabah ilk iş tartılıyorum yaa,tartıda gördüğüm sonuçlar beni çok etkiliyor.hele bu sabah tartının yanı sıra arkadaşın 38 bedeni giyip fermuarı da kapatabildim yaa walla deniz akkaya gibi dolandım ortalıkta
yaaa yok öyle baştan su koyvermek,asıl hafta sonu daha yoğun spor yapacaksın.haftaiçi koşuşturmalardan vakit kalmıyor.
hiç bişey yapamazsan ailece yürüyüş yapın,temiz hava oksijen,akşam da erkenden mis gibi uyursunuz,tartına da _ yansır anlaştık mı

evet canim benimde döküldü hala dökülüyo ama vitamini birakmiyoruz asla

canımcım ben omega 3, solgar crom ve saç içinde pantogar kullanıyorum. eksiğim veya fazlam var mı sence :)))

Bir arkadaşım dukan diyeti yapmış ve inanılmaz fit gözüküyordu hemen bende kitabını aldım ve başladım sonuç 5 haftada giden 13 kg hemde acıkmadan yorulmadan halsiz düşmeden kolayca verdim :)))

5 haftada 13 kilo muuuu!!?? Hay maşallah!! :)))

Ay bilemedim ki canım yaaa :44:

dely ben sana çok gülüyorum yaaa
İhihihihi Bu iyi bişi di mi hehehehha

Ay isteğine bayıldım hahahah O kadar zayıflıcaksın, tekrar yemek için hihihhi iyi fikir aslında

:)) Saol saol saol!!! Ben yarın çalışmıyorum. Ama evde temizlik yapcam, bööööğğğ!! Hiç sevmem :100::105: Hatta ııyykkk :120: :)) Sana da güzel bir hafta sonu dilerim..!!
Saol canımm!! İnşallah hayırlıdır!! Du bakalım daha 1 yıl oldu hihihihi Ama bebiş konusunda sevgiden deliriyo gibiyim :)) gerçekten. Allah'ım zamanı gelince verir inşallah!! Ben de o minnoşuuu yiriimmmmm!!!
Sen de çok tatlısın canım, saol
Hahahah Başlamış yaaa!! Heheh :))

Evet canım, ben İstanbul dayım, sen İzmir değil mi:))
İstanbul'da nerdesin de bakem bana hele :))
Ataşehir'deymişsiinn. Ben Avrupa yakasındayım ama görüşürük belkim hee

Son düzenleme:
zaten azdı saçlarım iyice azaldı yawww. yakında saç kalmayacak ...of of..hangisin, bıraksam saçlarımı mı kiloları mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…