Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım sahiden çok güzelmiş. Ama benim bunu giyebilmem için bol bol callanetics, dambıl larımla ve medesa nın sıkıştırmaları sayesinde bol bol çalışmam lazım.

zor degil bebegim merak etme hepimiz böyle elbiseler giyebilecegiz harika ve de mükemmel olacagiz..

kızlar karides dediniz dediniz en sonunda aldım superfreshin donmuş karidesini , soğan, domates, biber , mantar doğradım tuzladım karıştırdım toprak güveçlere paylaştırdım içinede 3-4 parça karides attım al.folyo ile kaapattım fırına verdim olmuş mu aciiiiiiiil cevap bekliyorum lütfeeen birde kaç dk da pişerki ?

heyyooo ataşehir süperrmiş
ben iş seyahatlerimde genelde 3 gün avrupa,2 gün ataşehir çalışıyorum aman anadolu
o taraf gelecek olursa mutlaka haber veririm.ineriz caddebostan sahilde yürürüz kolkolaaa

Anlaştık örtmenim :))) Pazartesi sana raporumu sunacağım.

Aklıma geldi bak şimdi, ben tiroid hastasıyım ya, endokrinolojiye gittim tahliller yapıldı, bana dir diyetisyene gitmemi önerdi aynı hastanedekine gittim ben.

Kız 23- 24 yaşlarındadır en çok. Oturduğu yerden kalkmadı, zaten ilk girişte attı tepem ukala dümbelek. Konuştuk, nasıl besleniyorsunuz vs. En son elime bir liste verdi, bir de boş cetvel. Her gün yediklerimi oraya yazacakmışım. Neden dedim, bakalım doğru söylüyor musun diye kontrol edicem dedi, deşiverecektim.
Sen benim oraya yazdıklarımın doğru olduğunu nereden bileceksin ki dedim. Zaten o anda listelerini de masada bıraktım çıktım.

Rapor vericem dedim de aklıma gelsi bitanem sana söz veriyorum uslu öğrenci olucam :))

ben iş seyahatlerimde genelde 3 gün avrupa,2 gün ataşehir çalışıyorum aman anadolu
o taraf gelecek olursa mutlaka haber veririm.ineriz caddebostan sahilde yürürüz kolkolaaa

Tamam canım benim, seve seve, mutlaka haber ver, spor yaptığımı da anlamam hem.:))

olmuş olmuş ayyy çabul pişer ne canı var ki onun,üstüne de varsa light kaşar azcık ohh mis.
ama ben önden domates,biberi falan pişiriyorum sonra karidesleri mantarları ekliyorum onlar öyle biraz takılıyor ki biberler falan çiğ kalmasın sonra fırınlıyorum.bence max 10 dk yeter

Ben de bugün hiç bi şey yapmaadıımmmm :S:S Sürekli forumdayım, delirdim hahaha Artık hep böyleyim :S Bağımlı mı oldum nedir :18: :)) Daha uzun zaman burdayıızzz. Hem İstanbul'da da görüşürüz belkiiimm

Evet. Haftasonu çok güzel oluyo. Tam sporluukk Hiç bişey yapmasan gezerken baya yürüyosun Ama bu sefer arttırıcam da sporuu Hocam kızar sonraaa

Ben de gelceeeemmmm. Ama orası uzak banaaa. Ama ben de gelceeeemmmm :84:

saol teşekkür ederim canım

hadi bakalım,sabırsızlıkla pazartesi raporunu bekliyorum
bu arada ben de bir kere gitmiştim hastane diyetisyenine,kadın elime bir liste tutuşturdu belli ki herkese aynısını veriyor.eeee dedim beni tartmayacak mısınız,ne tartması tartamam ben sonra geliyorlar yok evdeki tartımda farklı çıktım yok şurdaki tartıda başka çıktı diyorlar hiiiç uğraşamam dedi benim onla güzelll bi uğraşasım gelmişti yaa neyse ya sabır dedim,böyle cinsler de var maaleseff

bensiz yaniiiiiiiii

heyyy kambersiz düğün olur be bacım,anaaaam biraz daha çoğalsak caddebostan sahilde halay bile çekerik bizzz

Allah sana da hayallerindeki gibi bir bebiş kısmet etsin inşallah.

Fıstığım evet Ataşehirdeyim, sen Avrupa yakasında nerdesin :)) Görüşürüz tabii

Allah sana da hayallerindeki gibi bir bebiş kısmet etsin inşallah.
Fıstığım evet Ataşehirdeyim, sen Avrupa yakasında nerdesin :)) Görüşürüz tabii

Amiinnn! Amiiinnnn!!! Cümlemize..
Ben Halkalı'da oturuyoruumm.. Uzağız kiii.. Kadıköy'de buluşalım bari :))

bende Avrupadayım,,görüşürseniz banada haber werinn heeeeee
Oyy! Seni de unutmayıızzz

Öpüyorum canlar hepinizi sporlarımızı yapalıımmm, haftaya eksilerle başlayalıımmmm!!!

Mutlu haftasonlarııııı....... :103:

Son düzenleme:

hadi bakalım,sabırsızlıkla pazartesi raporunu bekliyorum
bu arada ben de bir kere gitmiştim hastane diyetisyenine,kadın elime bir liste tutuşturdu belli ki herkese aynısını veriyor.eeee dedim beni tartmayacak mısınız,ne tartması tartamam ben sonra geliyorlar yok evdeki tartımda farklı çıktım yok şurdaki tartıda başka çıktı diyorlar hiiiç uğraşamam dedi benim onla güzelll bi uğraşasım gelmişti yaa neyse ya sabır dedim,böyle cinsler de var maaleseff

bensiz yaniiiiiiiii

heyyy kambersiz düğün olur be bacım,anaaaam biraz daha çoğalsak caddebostan sahilde halay bile çekerik bizzz

canlarııımmm öpüyorum siziiii,
yarın gelmeyenlere tekrar iyi tatiller.ben burda olacağım ne yazık kii yani işte olacağım yoksa forum vazgeçilmezim zaten artık
izmirden öpücüklerrr

bende yürürüm sizinle kızlar

Gel canım, sen de gel, kalabalık güzel olur :))

Tamam, sahiden ne yaptıysam onu anlatıcam sana, az, çok, öyle olmaz, biraz daha yap de bana :)) Program yapalım ona göre.

Halaya gelince cidden ne güzel olur yaa :)))

bende Avrupadayım,,görüşürseniz banada haber werinn heeeeee

Sen de gel canım, bir anadolu da bir avrupada buluşuruz olmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…