Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bakalım perşembe günkü kilom ne olucak çok merak ediyorum... regl bitti... e bugun itibariyle değişime de başladık... hayır olsun bakalım...

Hayır olacak canım hayır inşallah.

Bak bak, kendini de motive edermiş, bravo sana örtmenim.
Evet valla bende mi balık yapsam ki, somon alsam eve giderken, hemen 2 dk da o sarımsaklı tarifle yapıversem mi acaba :))

Tabii sonra da yürüyüş, sonra da egzersiz.

Akşam şu callan ı da deniycem yarın sizinle paylaşırım şaklabanlıklarımı :) Allahtan ayna yok görebileceğim yerde, yoksa gülmekten yapamam.

Kadın nasıl asil yapıyor yalnız hareketleri, onun gibi duruşumu düzeltsem valla yolun yarısı :))

bakalım perşembe günkü kilom ne olucak çok merak ediyorum... regl bitti... e bugun itibariyle değişime de başladık... hayır olsun bakalım...

Hayır olcak işallaaahhh!! Karar da verdiysen, bu iş bitmiştir :128:

Biri benden mi bahsetti..? Hep unutuyordum da. Yapıcam bu akşam. Çipura almıştım Atıvercem fırınaaa. Bi de o iglo'nun somonundan almıştım. Yarın da onu yaparım. Light ton balığım var, öbür gün de onu yerim hehhe :) Spor da yaptım mııı, daha da Perşembeye kadar kilo veremezsem daha da Dukan'ı yapmam ay yaparım yaparım hihihi

İyidir tabii, belli zaten fıstık.
Amaaaan en son neydi o öyle yarım metre yılan, bir gün fare, iğğ bi de bişeyin içini yediler neydi o, valla ben de ölürüm. :18:

Uyuyamam ki ben orda :)) Yemem de o şeylerden. Böööğğ :120:

ıyyyy ben de öyle börtü böcek falan görünce tükürmeye başlıyorum lama gibi

Hehehhe

selam kızlar nasılsınız

ayy ne çok yazmışsınız öyle tam 40 dd oldu okuyorum ama oda hızlı hızlı geçtim yani , bugün bir temizlik yapmışım yıllardır böyle yapmadım 4 saat sürdü kan ter içinde kaldım valla evimde misler gibi oldu banyomu yaptım bir bakıyım dedim size ama okurken resmen uykum geldi kaç sayfa ilerlemiş yahu:))

bende bugün de aynıydım takıldım, sonuna geldim derken durakladım sanırım , azimle bekliyorum 60 ı görmeden hatta emin olmadan güçlendirmeye geçmiyeceğim

arkadaşlarım çok zayıfladın küçücük kaldın diyorlar yeter diyorlar ve ben bile o kadar alışmışım ki kilolarıma bana bile çok zayıfladım gibi geliyor oysaki 32 yaşıma kadar 57-58 lerdeydim hep sanki şimdi 57 olsam çöp gibi kalıcakmışım gibi geliyor:))

birde kızlar ben alttan daha fazla eridim biliyormusunuz göbiş gidemiyor bir türlü mekik yarı mekik falan yapamıyorum bu sene 3 hafta bel fıtığıdan tedavi gördüm eşim yasakladı yaptırmıyor bende cesaret edemiyorum zaten , 3 gündür oğlumla dans ediyoruz o kadar:)))

yap yap tabi kuzum.ben,sen,dely balık yemiş oluruz bugün iştee
ben acıktım,yanımda tavuk çorbamı getirmiştim,şimdi çıktım mutfakta onu ısıtayım diyeee,offf yine her yer bubi tuzağı gibiydi:2:
usta fırından sosisli milföyleri yeni çıkarmıştu ve fırının içinde ıspanak sufle vardıçoff ya çok zor şartlarda çalışıyorum ben amaa
ben de tavuk çorbamı ısıttım,içine de o korkunç kötü lezeetli dukan ekmeğimi doğradım.içmeye çalışıyorum ama cidden zorlanıyorum.çorba güzel de ekmek bu kadar mı kötü olabilirdi,atmaya da kıyamıyorum napcam bilmiyorum

bende ne dukan ekmeği yiyebiliyorum ne krebi midem almıyor yulaf kepeğini yemeyi bıraktım yapacak birşey yok

kızlarr bize uygun olan tarifini buldum,akın yazın bakiiim

MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

Sorma yaa! Çenelerimiz açıldı. İşi bıraktık, burda gün yapıyoruz Kovulmayız inşallah diye dua ede ede :) hihi İnsanların gaza getirmesine bakma sakın. Bana da öyle diyorlar, hiç umursamıyorum. 57 olana kadar, hatta biraz daha kasıp 56-55 olana kadar devam etmek istiyorum. Bir daha böyle bir fırsatım olmaz. Hayatım boyunca göremem bi daha o kiloları eğer şimdi olmazsam. Sen de içine ne siniyorsa oraya kadar devam et :128:
Alttan daha fazla erimene ben eridim yalnız :)) Alttan erisem ne güzel oluurrrr En son gelen kilolar en son gidermiş diyorlar. Son gelen son gider kuralı Artık altlara sıra gelecek umarım bende de :)) geçmiş olsun bu arada. Se çok zorlama kendiniii

E zorlama kendini o zaman be canım! Boşver.. Napıcaksın, boşa gitsin.. Öyle zevksiz zevksiz yemekten iyidir..
Mutfağımı en sonunda tertemiz yaptıktan sonra :) ben de bu akşam ekmek yapiyim artık diyorum. Ya da tuzlu kekler falan vardı. Peynirli falan bişeyli. Onlardan denerim belki. bu sefer de öyle tüketirim kepeğimi :44: Bilemedim..

kızlarr bize uygun olan tarifini buldum,akın yazın bakiiim

MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

Tamam, bu akşamki menüm ballıktır şu andan itibaren.

Cidden çok zor yaa, ama olsun bizdeki irade kimde var :)))

Ekmeğini nasıl tatlı tatlı anlatıyorsun öyle, bayıldım. Çorbanın içinde belli olmaz bitanem, o kadar emek vermişsin, gönder ben de yerim senin emeğin için. Sanki tam buğdaymış gibi hayal et, tam buğday o tam buğday

Afiyet bal olsun çorban da.

Ben de bugün bir suç işledim örtmenim, arkadaşlar el işi sergisine götürdü zorla, öğle tatili orada gitti ve yemek yiyemedim ama tabi sobaya odun attım Yoğurdun içine yulaf kepeğimi karıştırdım, biraz da tarçın üzerine, misssssler gibi yedim, çok lezzetliydi valla

Bu saatten sonra yemek söylemeyip ayran içerim somon a kadar :))

Kızlar ya, az önce denedim denedim giremedim buraya, nasıl bir korku yaşadım anlatamam, üçbuçuk attım tam anlamıyla.

Nasıl alışmışım sizlere, isteyip giremeyince bilgi işlem çok girdiğim için yasakladı sandım ödüm koptu. Yaaa inşallah öyle bişey olmaz, ben sizlerden uzak kalırsam naparım.:26:

Aynen.. sorun vardı sanırım.. ben de deniyorum deniyorum olmuyo.. Dedim nooluyoz :)

Dukan diyet tarifleri sayfasından biraz Dukan tatlı tarifi aldıktan sonra akşama deneyler yapacağım sanırım evde :)

Bu arada iş yerinden bi kız, "hem sigarayı bırakıp hem nasıl zayıflıyorsun anlamıyorum arkadaş" dedi hihihi dedim ben de, "Eee. İşte bırakınca aldığım kiloları verdim." Bu kız geçen gün pantolonumun bol geldiğini görünce "bu kumaş pantolonlar da hemen bollaşıyo" diyen kız Pehh!! Bi kaç gündür de zayıfladın sen iyice falan diyorlardı. Zayıflığım inkar sınırları aştı sanırım artık sonunda

Öpüyorum hepinizi canlarım. Sporlarımızı yapıyoruuzzz. Yarın gururla gelip, raporumuzu veriyoruuuzz :)) İyi akşamlaaarrr...

İşte budur canım, artık gözlerini kapasa da inkar edemeyecek.

Tarifleri dene bakalım, beğendiklerini paylaşırsın.

Benim için ilginç bir akşam olacak, callan teyzeyle takılıcam.

Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar.

Sabah dan beri basimin agrisi gecmedi gecmiyorda midem bulaniyor cok fena havalar bi günesli bir yagmurlu bu halde ben hic birsey yiyemiyorum..

Selam kizlaaar bugün hiç giremedim nete. Cok yogun isim. Bu arada tarifleri görünce aklıma geldi.ben birkaç gündür Simla hanımın sitesindeki mikrodalga kekine taktım.her sabah yapıyorum.kepegimi bu sekilde tüketiyorum.tavsiye ederim.
Sabah dan beri basimin agrisi gecmedi gecmiyorda midem bulaniyor cok fena havalar bi günesli bir yagmurlu bu halde ben hic birsey yiyemiyorum..

çok gecmis olsun canım ya.ama yememek olmaaaz.

ben sabahları 40 dk akşamları 40 dk yürüyorum bir kaç hareketle hafta da4 5 kez de pilates yapıyorum evimde callantics e baktım inanılmaz zor geldi interval kardio dediğin ne oluyor :/

İnterval kardio çok güzel kilo verdiriyor yapman gereken 1dk yürüyüş 1dk tırmanma(merdiven gibi) 1dk koşu 1dk hızlı yürüyüş sonra tekrar başa dönüyorsun hafif yürüyüş tırmanma koşu hızlı yürüme çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…