İşte budur canım, artık gözlerini kapasa da inkar edemeyecek.
Tarifleri dene bakalım, beğendiklerini paylaşırsın.
Benim için ilginç bir akşam olacak, callan teyzeyle takılıcam.
Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar.
Geçmiş olsun ve ayağına sağlık bitter, ne güzel yapmışsın sporunu keşke bende zaman bulup yapsam spor, ya şu leslie nin linkleri varsa sende bana da yollar mısın özelden bende indirim belki benim cadı uyurken yaparım 1-2 mil.
Nasıl çok yorucu oluyor mu, çok terliyor musun nasıl bir şey???
He bu arada bir nescafe iç belki baş ağrına iyi gelir, bana genelde iyi geliyor..)
ya arkadaşlar bu akşam haberlerde genç bir iş adamı spor yaparken ölmüş protein yüklemesinden diolar haberi detaylı izleyebilen var mı endişelendim ben
Benim hayallerimin arasında 57-58 yok vallaölürüm ben o kiloyu göremem
Yürüyüş arkadaşım uyuyup kalmazsa yarım saat sonra yürümeye gitcezzzz :) Sabahın köründe geldim bekliyorum valla. Bu ne aşktır hehehehehe
günaydınn herkese...
bizim dün akşamki yürüyüş programımız malesef iptal oldu... babamın şekeri çok yüksek ve iyi görünmüyordu... onunla ilgilendik... çok şükür gece yarısı biraz toparlandı... ama yürüyüş yalan oldu tabi... unutmadan bu akşam da dişçi randevum var... muhtemelen dişçiden eve dönerken 40-45 dk yürüyebilirim...
günaydın şekerim... hadi bakalım yürüyüş arkadaşın gelsin de bir an önce ölsün mikroplar - erisin yağlar diyebilelim
günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem
günaydınn herkese...
bizim dün akşamki yürüyüş programımız malesef iptal oldu... babamın şekeri çok yüksek ve iyi görünmüyordu... onunla ilgilendik... çok şükür gece yarısı biraz toparlandı... ama yürüyüş yalan oldu tabi... unutmadan bu akşam da dişçi randevum var... muhtemelen dişçiden eve dönerken 40-45 dk yürüyebilirim...
kuzum ben de şu an o ekmekten yapıyorum....tam buğday unu seyirde hiç tüketmedim ama.yaa ben cuma günü bişey sormuştum ama kimse cvp vermedi... ben artık günde 2 kaşık yulaf kepeği yemiyorum... tam buğday unu ve yulaf kepeği karışımından ekmek yapıyor annem... ondan 2 ince dilim yiyiyorum gün boyunca... değerleri de aşağıdaki gibi... hem karbonhidratı yulaf kepeğinden daha düşük... yağı da öyle... ve lif oranı yulaf kepeğinden daha yüksek...
Eki Görüntüle 436488 Eki Görüntüle 436489
kuzum ben de şu an o ekmekten yapıyorum....tam buğday unu seyirde hiç tüketmedim ama.
yok yok bırakma.zaten sıkıldın aman.bişey olmaz zaten....o kadardan..ya ben diyeti tamamen bırakmaktan korkuyorum ömür... o yüzden napıyım tam buğday+yulaf kepeği ekmeği yesem 1 muffin boyunda ölmem herhalde... çok yoruldum çoookk
Evveeettt !İşte budur canım, artık gözlerini kapasa da inkar edemeyecek.
Tarifleri dene bakalım, beğendiklerini paylaşırsın.
Benim için ilginç bir akşam olacak, callan teyzeyle takılıcam.
Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar.
Çok geçmiş olsunSabah dan beri basimin agrisi gecmedi gecmiyorda midem bulaniyor cok fena havalar bi günesli bir yagmurlu bu halde ben hic birsey yiyemiyorum..
Hihihihiinternette bulduğum dukan yemek tarifleri sayesinde kilo vermesem bile bu gidişle gurme olucam ben
Var da, nerden buldum hatırlamıyorum :44: Callanetic yazınca nete, Türkçe alt yazılısı çıkıyordu bi yerde. Hatta üzerine de Türkçe dublaj yapmışlar.. Bulursun yaa.arkadaşlar bu callenetick in türkçe si yok mu?nette hep başka dillerde buldum....y dım e diniz fıstıklarrr
Yürüyüşe çıktın heralde azimli arkadaşıımmm :)) Kolay gelsiinnnn!! Hepsinin karşılığını alıcan valla.. Almışsın da zatenYürüyüş arkadaşım uyuyup kalmazsa yarım saat sonra yürümeye gitcezzzz :) Sabahın köründe geldim bekliyorum valla. Bu ne aşktır hehehehehe
günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem
Geçmiş olsun yarim. İyiymiş neyse ki baban... Yürüyüşün ne önemi var. Bu akşam yürücekmişsin hem... Hadi bakalım gitsin kilolaaarrr!!!günaydınn herkese...
kıslarrr reglimin ilk günü hiç bu kadar ağrılı olmamıştı doğumdan sonra. bu ay yedi bitirdi benii miktarda çok az bu ay hayırlısı bakalım
yaff yok sarımsaklı yok otlu bi sürü tarif bilionuz banada deyiverin hele somonu fırında yapam diorum am balık sevmiyorum ne yapabilirim bi tarif yazarmısınız şööle lezzetlisinden
kıslarrr reglimin ilk günü hiç bu kadar ağrılı olmamıştı doğumdan sonra. bu ay yedi bitirdi benii miktarda çok az bu ay hayırlısı bakalım
yaff yok sarımsaklı yok otlu bi sürü tarif bilionuz banada deyiverin hele somonu fırında yapam diorum am balık sevmiyorum ne yapabilirim bi tarif yazarmısınız şööle lezzetlisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?