Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bu callenetick in türkçe si yok mu?nette hep başka dillerde buldum....ydım ediniz fıstıklarrr

ya arkadaşlar bu akşam haberlerde genç bir iş adamı spor yaparken ölmüş protein yüklemesinden diolar haberi detaylı izleyebilen var mı endişelendim ben

bana da leslie linklerini gönderir misiniz.lütfeeeeennnn

ya arkadaşlar bu akşam haberlerde genç bir iş adamı spor yaparken ölmüş protein yüklemesinden diolar haberi detaylı izleyebilen var mı endişelendim ben

protein yüklenmesi değil protein tozu kullanıyormuş genelde body yapanların ek olarak tükettikleri şey

Yürüyüş arkadaşım uyuyup kalmazsa yarım saat sonra yürümeye gitcezzzz :) Sabahın köründe geldim bekliyorum valla. Bu ne aşktır hehehehehe

günaydınn herkese...
bizim dün akşamki yürüyüş programımız malesef iptal oldu... babamın şekeri çok yüksek ve iyi görünmüyordu... onunla ilgilendik... çok şükür gece yarısı biraz toparlandı... ama yürüyüş yalan oldu tabi... unutmadan bu akşam da dişçi randevum var... muhtemelen dişçiden eve dönerken 40-45 dk yürüyebilirim...

Yürüyüş arkadaşım uyuyup kalmazsa yarım saat sonra yürümeye gitcezzzz :) Sabahın köründe geldim bekliyorum valla. Bu ne aşktır hehehehehe

günaydın şekerim... hadi bakalım yürüyüş arkadaşın gelsin de bir an önce ölsün mikroplar - erisin yağlar diyebilelim

günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem

Çok geçmiş olsun canımm. Babamda da var aynı durum. Bilirim neler yaşandığını.

Arkadaşım gelmişş ben kaçarrr :))))

günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem

allahımm allahımm...
muhteşemsin.....

bende güçlendirmeye geçmek istiyorum artık yaa... sıkıldım çokk...

geçmiş olsun yarimcim

kuzum ben de şu an o ekmekten yapıyorum....tam buğday unu seyirde hiç tüketmedim ama.

kuzum ben de şu an o ekmekten yapıyorum....tam buğday unu seyirde hiç tüketmedim ama.

ya ben diyeti tamamen bırakmaktan korkuyorum ömür... o yüzden napıyım tam buğday+yulaf kepeği ekmeği yesem 1 muffin boyunda ölmem herhalde... çok yoruldum çoookk

ya ben diyeti tamamen bırakmaktan korkuyorum ömür... o yüzden napıyım tam buğday+yulaf kepeği ekmeği yesem 1 muffin boyunda ölmem herhalde... çok yoruldum çoookk
yok yok bırakma.zaten sıkıldın aman.bişey olmaz zaten....o kadardan..

Yarim sanırım tam buğday unu ile yulaf kepeğinin etkisi aynı değil dukan kitabında yulaf kepeğinin bğısaklara yapışarak aldığımız besinlerin hızla vücudumuzdan atılmasını sağladığı gibi birşey yazmış belki değerler aynı ama etkiler farklı sen yinede karıştır ama tüketmen gerekenden az yulaf tüketme bence

sy 76 ymış

Son düzenleme:
Günaydıııııınnnnnn!!!
İşe çok geç geldim ya yineee :S Güya 8'de başlıyo, ben geldim 8:45'de oyoyoyo!! Neyse ki hala bir işim var.. Yani umarım hihiihh

Evveeettt ! Bi tane kek denedim dün akşam. Ama adını bilmiyorum. Ama şunu biliyorum ki bu tatlandırıcılar pişince acı gibi oluyo yaa! Artık bi tane damak zevkime uyan tarif bulucam diyorum ama... Olmuyor. Yulaf kepeği ve tatlandırıcı... Kötü ikiliii:120: İçinde goji berry olan bi kek yaptım. Adı yok valla :) Bi yerde: kabızlığa son veren kek, diye yazıyordu :) Yani, çok da iğrenç olmadı ama; o tadı sevemedim ben işte. Yulaf kepeğimi yememiştim ama dün, o yüzden yedim yine hakkım kadarını. Gerisini de dolaba koydum. Ve medesacım sabah bir dilim yulaflı kekimi yiyerekten yanında süt içtim. Kahvaltı yaptım yaanii Onda hakkım günde 2 dilim. Yanımda da 1 dilim getirdim. Akşama doğru nescafeyle yicem. Kötü mötü.. Yenmicek gibi değil, napalım :) Tok da tutar.

Sabah dan beri basimin agrisi gecmedi gecmiyorda midem bulaniyor cok fena havalar bi günesli bir yagmurlu bu halde ben hic birsey yiyemiyorum..
Çok geçmiş olsun Migren var sende de herhalde... Geçmiştir umarım..

internette bulduğum dukan yemek tarifleri sayesinde kilo vermesem bile bu gidişle gurme olucam ben
Hihihihi İyi bari işe yarıcak sonuçta

arkadaşlar bu callenetick in türkçe si yok mu?nette hep başka dillerde buldum....ydım ediniz fıstıklarrr
Var da, nerden buldum hatırlamıyorum :44: Callanetic yazınca nete, Türkçe alt yazılısı çıkıyordu bi yerde. Hatta üzerine de Türkçe dublaj yapmışlar.. Bulursun yaa.

Yürüyüşe çıktın heralde azimli arkadaşıımmm :)) Kolay gelsiinnnn!! Hepsinin karşılığını alıcan valla.. Almışsın da zaten :))
Ay ne güzzeeelll!!! E çok az kalmııışşşş!!! İşte sabır bu yaaaa!! :124::124: Gerçektir gerçeeekkkk!! Güçlendirmede görüşeliiimmm
Geçmiş olsun yarim. İyiymiş neyse ki baban... Yürüyüşün ne önemi var. Bu akşam yürücekmişsin hem... Hadi bakalım gitsin kilolaaarrr!!! :)

Son düzenleme:
kıslarrr reglimin ilk günü hiç bu kadar ağrılı olmamıştı doğumdan sonra. bu ay yedi bitirdi benii miktarda çok az bu ay hayırlısı bakalım
yaff yok sarımsaklı yok otlu bi sürü tarif bilionuz banada deyiverin hele somonu fırında yapam diorum am balık sevmiyorum ne yapabilirim bi tarif yazarmısınız şööle lezzetlisinden

aaa dün akşam bende balık yedim...
misss gibi olmuştu valla... nerden aklıma geldi de söyledim acaba... dün herkeşler balıkmı yedi ki

öncelikle çoooooook geçmiş olsun....
somon için de şunu önerebilirim;
alüminyum folyoyu serip üzerine somonları yatır... üzerine yuvarlak soğan dilimleri ve ince kıyılmış sarımsakları ekle... biraz tuz karabiber ve sevdiğin baharatları ekleyebilirsin... alüminyum folyoyu tekrar üzerine kapatıp bikaç bıçak darbesiyle küçük delikler oluşturarak fırında pişirebilirsin... 150 dereceden yüksekte pişirme ki misler gibi içi de pişsin... yanına bide roka... öööfffff diyorum

Son düzenleme:

bende pek sevmem ama geçen gün şöyle yaptım çok hoşuma gitti , somonu ince ince kestim yağsız tavada kızarttım çıtır çıtır oldular sonrada salata yaptım kendime limonlu nar ekşişil somonlarıda içine karıştırdım yanında zero ile çook güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…