Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım,şimciiik sana bir balıksever olarak hemencik somonla ilgili birkaç tarif yazayım.
soslu falan sevmem dersen koy yağlı kağıdın üstüne at fırına 10 dk demeden mis gibi olur zaten.
soslu olsun dersen;1 domatesi rendele yada küçük küçük kes bir kaba koy,içine kekik,sarımsak ve mümkünse çok az da fesleğen koy.güzel bir aroma veriyor.çok hafif tuz ve karabiber ekleyebilirsin.borcama koy somonları sosu üstüne dök,at fırınaaa
anaammm sabah sabah bile canım çekti yaaa
ama sizlere tavsiyem somonu birkaç hafta daha tükettiniz tükettiniz sonra çok sıcaklar basınca yağlı bir balık olduğundan ağır gelebilir haberiniz olsun dukancanlar
mirayyy bu arada dün ben de balık yedimmmm

Canım benim, geçmiş olsun tontiş babacığına.

Dişin için sana da geçmiş olsun. Dün akşamki yürüyüşü düşünme bu akşam telafi edersin canım.

günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem

Vayyy, sonunda şeytanın bacağını kırdın ha, valla süper. Ben de 60.2 lerde geziniyorum bakalım 59 yüzünü ne zaman gösterecek :))

kızlarrr günaydııın,
ya dün akşamüstü bir bağlantı sorunu oluştu.nedense her siteye girebiliyorum ama foruma giremiyorum çıkdıracaktım
size de iyi akşamlar diyemeden çıkmış oldum kusura kalmayın bacılarım artıkın,teknik bir arıza oluştuu
dün çıktım işten elimi kolumu kaldırcak halim yoktu çok yorulmuştum ama yine de sürüne sürüne gittim sporuma
yürüyüş,bisiklet,kardio falan yaptım 380 kalori falan yakmışım
sonra gittim evcağazıma bıcı bıcı yaptım sonra daa ızgara çipura ve 1 salatalık ( salata yapmak zor geldi )
üstüne 1 krem brulee
sonraaa dün yeşil çaydan bahsederken bir arkadaş ben onu ice tea gibi yapıyorum dedi ben de yaptım hemen
demledim 1 litre,içine splenda,çubuk tarçın ve 1 limon sıktım.buzdolabına koydum.şu anda da masamdalar kendileri
kahvaltıda 2 dilim beyaz peynir,light süt içeceğim.arada kahve ve ice tea içerim.
öğlen için yanımda döner getirdim yoğurtla onu yerim.
yaaa işe de geç kaldım bu sabah,onun için akşamı düşünmedim ama neyse hallederik :)

Ben de dün akşam balık yedim :))

Ben de tavada yapıyorum kızlar,

Tavada 1 çay kaşığı yağ ile sarımsakları kavurup sonra yarım limon suyu, karabiber ve yarım demet maydanozu tavaya atar atmaz üzerine hemen limon ve tuzla ovduğum somonları koyup kapağını kapatıp pişiriyorum.

Sizlerinkini de deneyeceğim kızlar.

Günaydın çekirgeler nasılsınız bakalım,düne göre daha enerjik miyiz bugün
dely seni tebrik ediyorum canım harikasın,cideen söylüyorum çok sevindim.üstelik gojili kek de süper fikirmiş vallahi
afiyetler olsun kuzuma.işte bu kadar basit.senin de dediğin gibi sabah kahvaltı niyetine 1 dilim,akşamüstü acıkınca ara öğün oldu da bitti.sporunu da yaptın mı gör bak 2 haftada nasıl da gidecek o hain kilolar..
ekimmm sen neler yaptın bakiiim,ne yedin ne içtin ?
kızlar yaa bu arada sevincim kursağımda kaldı 70li kiloları gördüm diye çook sevinmiştim yaa ve bir daha 80li kilo görmek istemiyordum ama bu sabah yine 80.5 gördüm.dün 79.7 ile uyanmıştım,önceki gün ise 79 ile uyanmıştım.
korkarım her hafta olacak bu benim +700lerle uyanmam
ama üzülmüyorum ve takmıyorum o kadar da.sonuçta önceki hafta da +ları gördükçe noluyor dedim ama sonra birden gittiler,yine öyle olacak inşallah.hem zaten bugün yarın regl olmam lazım,ondan da ödem yapıyordur mutlaka

aaa dün akşam bende balık yedim...
misss gibi olmuştu valla... nerden aklıma geldi de söyledim acaba... dün herkeşler balıkmı yedi ki

Ben de balık yedim ben deee...!!
Ben de bu akşam somon yicem ben deee!! :))

Forumda sorun vardı eveett!! Ben de çipura yidim hihih Bi de ben de işe geç kaldım Amanıınnn!! Her şey aynııı..!! :)) Somon tariflerinizi aldım, akşam deniceeemm

Canım günaydın,

Dely ciğim üzerine düşeni yapmış vallai tebrik ederim.

Ben de akşam gittim balığımı yedim, sonra 1,5 saat kızlı tempoda yürüdüm. Callan teyzeyle buluşamadık bu akşam inşallah.

Sabah da krep, domates, salatalık ve 1 yumurtadan oluşan kahvaltımı yaptım haa önce 7 otlu çayımı içmiştim. Öğlene sanırım tavuk şiş yerim, akşama Allah kerim.

Benim böyle örtmenim

Sabah dan beri basimin agrisi gecmedi gecmiyorda midem bulaniyor cok fena havalar bi günesli bir yagmurlu bu halde ben hic birsey yiyemiyorum..

geçmiş olsunn yasenaa.dikkat et kendinee..

günaydın kızlar nihayet 60.3 barajını yıktım ve bugün 59.9 u gördüm inanamıyorum ama tedbiri de elden bırakmıyorum 2-3 gün takip edicem gerçekse bu gördüğüm ona göre hareket edicem

hadi bakalım gözun aydınn..fakat senin tickerda ztn hedef kilonun altında görunuorsun,,hedefimi değiştirdin :44:

Afiyet bal olsun bakalım :)

Spor yaptın mı dely ciğim hoca sorar şimdi bak :)

ohhh süper vaalla,aferim kızlar yaa bakın ne güzel oldu.hepimiz balıklarımızı yemişiz,kahvaltılarımızı ediyoruz.
ekim34 1.5 saat yürüyüş süper,tebrik ederim canım seni
dely sen neden hiç spordan bahsetmedin yoksa ben mi kaçırdım ki

Saol canikom Valla işe geç kalmayı göze alıp yedim yaanii sabah. Bi de böyle sabahları aksatmadan deniyim, bakalım gidecek mi kilolaaarrr...?
Dün akşam eve gittiğimde, önceki akşam çıktığım merdivenlerden dolayı sanırım, bacağımın dizden yukarısı, özellikle arka kısımlar çok ağrıyodu :S Ama ne yaptıımm!! Sırf bunları size anlatabilmek için, kendimle savaşarak, yine de yürüyüşe çıktım :124: Fırına koydum balığımı, çıktım dışarı. 40 dakika kadar yürüdüm.. Hatta yürüdüm yürüdüm, baktım daha 20 dakka olmuş. Olmaz böyle dedim, yine vurdum kendimi yokuşlara.. 40 dakikayı öyle tamamladım ama; eve zor attım kendimi, kopuyodu bacaklarım.. :S Balığım da pişmişti eve gittiğimde Ama öyle kaslarım açılmış halde otursam, kaslarım iyice kesecekti. Biraz germe hareketi yaptım. Siz de dikkat edin. Kaslar çok çalıştıysa mutlaka germe hareketlerini yapın. Kalıverirsiniz öyle :) Sonracıma balığımı yedim. Doymam sandım ama, doydum yani Hatta sonra da yoğurt yerim diye düşündüm, ama doyduğum için gerek kalmadı :) Bitmediii.. sonra da azmettim. Bu yorgunlukla Callan yapamam ama, bari başka şeyler yapiyim dedim. Bir kaç basen hareketi, karın egzersizi falan da yaptım üstüne ama benden bu kadar. Bittim zaten sonra. Kanımın son damlasına kadar spor yaptım hihi :)) Bu akşam, yarın akşam da yapıcam.. bu iki gün yine balık yicem akşamları.. Bakalım ne olcak Perşembeeee... :))

Raporum bittiiiii :))

Sağol canım, gerçekten iyi oldu, eve geldim hala çalışıyordu kaslar, cidden hızlı yürüdüm, dukan amcamın dediği gibi postaneye yetişir gibi

Dely dün akşam yapamadı mı acaba, ama balık yemiş, kahvaltısını etmiş, bravo ona, 5 çayı keki bile hazır, neskafeyle hayal ettim de iyi olur ya, afiyet bal olsun :))

geçmiş olsun canım,toparlanmıştır umarım babacın.
benim de bir ara dişçiye gitmem lazım ama ne yazık ki işlerden fırsat bulamıyorum yaa
geçmiş olsun kuzum...

Canım ya, süpersin valla maşallah.

Devam et bakalım mutlaka farkı göreceksin. Ben 1,5 saat yürüyüşle kaldım akşam, bu akşama bakalım ne olacak?

Saol canım :)) Tadı pek güzel değil ama, idare eder. Normal bir kekin yerini tutmasını beklemem tabiii :S Nerdeeee.. Aahh aahhh!
Kendi çapımda yaptım işte bişiler spor olarak da.. Dün çok yorgundum. Kesilmiş bacacıklarım :S Bugün daha çok yapabilirim inşallah!! Tartılmıyorum. Perşembe günü ne çıkıcam çok merak ediyorumm :18::18: Umarım işe yarar bunlaaarr :105::97:

yaa ben seni ayakta alkışlıyorum kuzum resmen utandırdın beni helal olsun sanaa yaa
isteyince oluyor bak,valla beni sollamışsın,nazar değmesin kuzuma
ekim de 1.5 saat yürümüş harika yaaa
görün bakım perşembe nasıl etkileyecek tartıyı.balık çok etkili yaa,işe yarıyor bence süppperrr
yalnız size söylerken ben tartıda +çıkmam inşallah regl durumundan dolayı
şu kek tarifini ver bakiim kızz ben de yapiim

Kızlar ya,

Diş dediniz ya, sizin dişlerinizde de sararma oldu mu? Aynayla ön dişlerimin arka kısımlarına baktım hiç sigara kullanmadım ben, sanki kırk yıllık sigara tiryakisi gibi sararmaya başlamış, inanamadım. İlk defa böyle bir şey oluyor. :44::44:

geçmiş olsun canım,toparlanmıştır umarım babacın.
benim de bir ara dişçiye gitmem lazım ama ne yazık ki işlerden fırsat bulamıyorum yaa
geçmiş olsun kuzum...
teşekkür ediyorum kızlar... hepinizin iyi dilekleri iiçin çok mersi...
medesacım valla diş olayını ihmal etme kuzum sonra geç kalmış olma... çok zor... ben iki operasyon geçirdim... iki farklı dişimden ameliyat oldum... birincisi ön dişimi kaybettim implant yapıldı... ikincisi 20 lik dişim ters (diğer dişleri iterek) çıkıyodu onu aldırdım... çektiğimi bi ben bi allah bilir... allah kimseyi sağlıkla sınamasın... bi randevundan çıktıktan sonra diş olayını aradan çıkarabilirsin aslında...

yaa ben seni ayakta alkışlıyorum kuzum resmen utandırdın beni helal olsun sanaa yaa
isteyince oluyor bak,valla beni sollamışsın,nazar değmesin kuzuma
ekim de 1.5 saat yürümüş harika yaaa
görün bakım perşembe nasıl etkileyecek tartıyı.balık çok etkili yaa,işe yarıyor bence süppperrr
yalnız size söylerken ben tartıda +çıkmam inşallah regl durumundan dolayı
şu kek tarifini ver bakiim kızz ben de yapiim

çok tşkler kısslarr nerdeyse 3 aydır balık niyetine dardanel ton yiyorum. azda taze tüketmek lazım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…