Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım,toparlanmıştır umarım babacın.
benim de bir ara dişçiye gitmem lazım ama ne yazık ki işlerden fırsat bulamıyorum yaa
geçmiş olsun kuzum...
teşekkür ediyorum kızlar... hepinizin iyi dilekleri iiçin çok mersi...
medesacım valla diş olayını ihmal etme kuzum sonra geç kalmış olma... çok zor... ben iki operasyon geçirdim... iki farklı dişimden ameliyat oldum... birincisi ön dişimi kaybettim implant yapıldı... ikincisi 20 lik dişim ters (diğer dişleri iterek) çıkıyodu onu aldırdım... çektiğimi bi ben bi allah bilir... allah kimseyi sağlıkla sınamasın... bi randevundan çıktıktan sonra diş olayını aradan çıkarabilirsin aslında...

Olsun canım, güzeldir o, değişik şeyler iyi geliyor insana, afiyet bal olsun.

Bugün yarın da yap bakalım canım, perşembe eminim çok güzel sonuçlar alacaksın.

Fıstığım senin kiloda + durumunun nedeni belli zaten, sonra birden gidecek öğrendik artık. Sen + çıksan da biz nedenini biliyoruz önümüzdeki haftadan düşeriz

çok tşkler kısslarr nerdeyse 3 aydır balık niyetine dardanel ton yiyorum. azda taze tüketmek lazım dimi.

sararma değil de sanki bende tartar oluştu gibi geliyor,diş taşı gibi bişey.bence bu da proteinden olabilir.dişçiye gidebilirsem soracağım bakalım :26:

kuzum aslında 3-4 ay önce falan dişimde acaip sızlamalar falan olmuştu.eniştem diş hekimi,ona gittim.benim de alttaki yirmilikler yıllardır çıkıyor gibi yapıp geri kaçıyorlardı
aslında hiç diş sorunum yoktu yani çürüğüm bile yok ağzımda.ama eniştem dedi ki o yirmilik yandaki dişe zarar vermeye başlamış ve ameliyatla yirmiliği alıp yandaki dişine müdahale edicez dedi.neyse ben de ameliyatla yirmiliği aldırdım.1 hafta da rapor aldım yan gel yat osman yaptım,çok da yorulmuştum iyi olmuştu vallahi
bir de ben konuşarak iş yaptığım için ağzımı açamıyorken işyerinde hiç bişey yapamazdım zaten.gerçi bu utanmazlar beni toplantıya bile çağırmışlardı o halde,ben de msj attım konuşamıyorum toplantıya gelsem napcam ki diyee
çorbayı bile çay kaşığıyla içiyordum ağzım açılmıyordu vallahi.
neyse sonrasında gittim enişteme yandaki dişe napcaz diye ama yirmiliğin yarası kapanmamıştı daha,1 hafta sonra gel yapalım dedi.işte 4 ay falan geçtii yaa
olmazsa ben de cuma falan kaçayım 1 saat de hem napılcaksa yapsın,hem de şu diş taşı mıdır nedir onları temizlesin bari,yine parlak güzel dişlerim olsun

Canım ya, süpersin valla maşallah.
Devam et bakalım mutlaka farkı göreceksin. Ben 1,5 saat yürüyüşle kaldım akşam, bu akşama bakalım ne olacak?

Canım, daha ne yapacaksın. 1,5 saat yürüyüş yeterli bence Bravoo!

Veriyiiimm

Kabızlığa son veren kek
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
limon kabuğu rendesi
biraz limon suyu
8-9 damla vanilya aroması(dr oetker mini şişelerde satılıyor)
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi yada kepeği(ben ezme kullandım)
gözkararı tarçın
4 çorba kaşığı gojiberry
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...gojiberry ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo...gojiyi ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim...
1 saate yakın pişirdim ben. Bu kekin bir resmi var, sanırsın şekerli unlu, bildiğin kek. Koccamaaaann bişey böyle. Ama ben normal kek kalıbına dökünce küçümencik bişi oldu. Çünkü malzeme az. Muffin kaplarına falan yapılsa daha uygun olur heralde. Tadını da pek beğenmedim, söyliyim :)) İşte ben tatlandırıcı ve kepek ikilisini sevmediğim için de olabilir. Denyebilirsiniz ama.. O kadar da kötü değil :)) Afiyet olsuunn

Ben çok fark etmedim ama, haklısın sararıyormuş. Diyet yapıyor diyorlar. Protein..

Benim de 20'lik dişlerime yer yok ağzımdaaa Diğer dişleri ittireee ittireee yamuk yumuk çıkmaya çalışıyolar yıllardır. Hem de 4ü birden. Anca uçları görünüyo.. Benim de aldırmam lazımm ( Çok korkuyorum. Dişçiden çoooooookkkkk korkarııııımmmm

Vayyy, sonunda şeytanın bacağını kırdın ha, valla süper. Ben de 60.2 lerde geziniyorum bakalım 59 yüzünü ne zaman gösterecek :))
evet canım ya inşallah doğrudur yarın tekrar yukarı çıkmam :) darısı başına hepinizin başına dukan amcanın dediği gibi zafer sarhoşluğuna kapılmamam gerek:))
geçmiş olsunn yasenaa.dikkat et kendinee..
hadi bakalım gözun aydınn..fakat senin tickerda ztn hedef kilonun altında görunuorsun,,hedefimi değiştirdin :44:
saol canım darısı başına bekliyorum sizi güçlendirmeye beraber girelim, hedefim 60 ama çizelgede yazmıyor 100 gr hedefinin altındasın diyor:))

benim de öyle aynen

Günaydın kızlar... hoş tünaydın oldu artık ama idare edin...

Yarimcim çok geçmiş olsun babacığına

komedi bir diyet yapıyorum:)))

hem açım hem tokum acaip birşey oldu bu durum yaa:)

dünki menümü yazayım;

sabah: 1 fincan nescafe
öğlen : 2 tavuk köfte + 1 katı yumurta
ara: yoğurt
akşam : tavuk ızgara + semizotlu salata
:) yemekten 2 saat sonra 3 kaşık k-flakes :) wcye çıkmama ciddi yardımcı oluyor :)

74,4 çıkıyordum biliyorsunuz sabah 72,8 çıktım indi sanırım vücudum ama hala şişim yaa

buarada erkek arkımın doğumgünü için izin alamadım vermediler hafta sonu arkadaşımın düğünü var sanıyor ona gelicek göya ama ben naptımmmm :)))
etiler nihavendte 4 kişilik yer ayırttım çok yakın evli arkımızda gelicek :) pastasını yaptırıyorum :) sağolsun nihavend yardımcı oluyor :) içkili olacağımız için araba almıcaz ama taksi ayarladım gidiş dönüş :) sonracığıma dün kotona girdim parlament mavisi önü tamamen kapalı sırt dekolteli mini bir elbise beğendim içine giremem diye gittim 40 bedendi ama girdim demekki çok şişkinliğim kalmamış :) bugün onu alıcam :)))

sadece hediye kaldı :))) o konuda hala fikir sahibi değilim :)

Ben de 2 yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım, yirmiliğin zarar verdiği en son dişime de implant. Toplamda 3 ameliyat ve gerçekten çok zor. Dişlerinizi ihmal etmeyin kızlar, sonrası çok zor oluyor. Herkesin dişleri sapasağlam inci gibi beyaz olsun inşallah.

Doğrudur, doğrudur :))

Canım sen neye karar verdin şimdi, hamilelik dahil kilo hedefinle mi güçlendirmeye gireceksin 58 i bekleyecek misin?

Günaydin dukancanlar foruma girdigimden beri yazmaya calisiyorum sayfa acilmadi sinir bozucu..Bu sabah kabus gibi basladim güne 3 gün rahatsizdim dogru düzgün ne yedim ne su nede cay icebildim..Bu sabah 94.500 gördüm tartida saka gibi.. Ne yani ben simdi yemedim diyemi + gördüm tartida bu ne böyle...?

Selincim çok sevindim, şişlikler gidiyor bak.

Sevdiceğinin doğum günü kutlu olsun

Program süper olmuş, o elbise de 40 beden, süper selin, maşallah

İnşallah daha da gidecek şişlikler kendini daha iyi hissedeceksin.

kızlar merhaba nasılsınız ?
İnternetimde problem olduğu için giremiyorum ne yazık ki.
Size de haber vereyim dedimn.
Güçlendirme çok iyi gidiyor.
52-53 arasında gidip geliyorum.

Günaydin dukancanlar foruma girdigimden beri yazmaya calisiyorum sayfa acilmadi sinir bozucu..Bu sabah kabus gibi basladim güne 3 gün rahatsizdim dogru düzgün ne yedim ne su nede cay icebildim..Bu sabah 94.500 gördüm tartida saka gibi.. Ne yani ben simdi yemedim diyemi + gördüm tartida bu ne böyle...?

sararma değil de sanki bende tartar oluştu gibi geliyor,diş taşı gibi bişey.bence bu da proteinden olabilir.dişçiye gidebilirsem soracağım bakalım :26:

kuzum aslında 3-4 ay önce falan dişimde acaip sızlamalar falan olmuştu.eniştem diş hekimi,ona gittim.benim de alttaki yirmilikler yıllardır çıkıyor gibi yapıp geri kaçıyorlardı
aslında hiç diş sorunum yoktu yani çürüğüm bile yok ağzımda.ama eniştem dedi ki o yirmilik yandaki dişe zarar vermeye başlamış ve ameliyatla yirmiliği alıp yandaki dişine müdahale edicez dedi.neyse ben de ameliyatla yirmiliği aldırdım.1 hafta da rapor aldım yan gel yat osman yaptım,çok da yorulmuştum iyi olmuştu vallahi
bir de ben konuşarak iş yaptığım için ağzımı açamıyorken işyerinde hiç bişey yapamazdım zaten.gerçi bu utanmazlar beni toplantıya bile çağırmışlardı o halde,ben de msj attım konuşamıyorum toplantıya gelsem napcam ki diyee
neyse sonrasında gittim enişteme yandaki dişe napcaz diye ama yirmiliğin yarası kapanmamıştı daha,1 hafta sonra gel yapalım dedi.işte 4 ay falan geçtii yaa
olmazsa ben de cuma falan kaçayım 1 saat de hem napılcaksa yapsın,hem de şu diş taşı mıdır nedir onları temizlesin bari,yine parlak güzel dişlerim olsun

Merhaba canım, çok geçmiş olsun. Hasta olduğun için düzeni bozulmuştur, yemeye başlayınca tekrar düzene girer. 3 günde 2 kilo alman mümkün değil, vücudun şişmiş olabilir. Önce iyileş, sonra zaten hemen hissedersin kilo kaybını.

Forumda evet dünden beri sorun var, gidip geliyor.

Merhaba güzel ve çıtır hanımlar,

Ben de aranıza katıldım bu sabah ...

Sabah kahvaltım

2 buyuk bardak su,1 haslanmış yumurta ve tulum peyniri ....

Nasıl iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…