teşekkür ediyorum kızlar... hepinizin iyi dilekleri iiçin çok mersi...geçmiş olsun canım,toparlanmıştır umarım babacın.
benim de bir ara dişçiye gitmem lazım ama ne yazık ki işlerden fırsat bulamıyorum yaa
geçmiş olsun kuzum...
Saol canım :)) Tadı pek güzel değil ama, idare eder. Normal bir kekin yerini tutmasını beklemem tabiii :S Nerdeeee.. Aahh aahhh!
Kendi çapımda yaptım işte bişiler spor olarak da.. Dün çok yorgundum. Kesilmiş bacacıklarım :S Bugün daha çok yapabilirim inşallah!! Tartılmıyorum. Perşembe günü ne çıkıcam çok merak ediyorumm :18::18: Umarım işe yarar bunlaaarr :105::97:
yaa ben seni ayakta alkışlıyorum kuzum resmen utandırdın beni helal olsun sanaa yaa
isteyince oluyor bak,valla beni sollamışsın,nazar değmesin kuzuma
ekim de 1.5 saat yürümüş harika yaaa
görün bakım perşembe nasıl etkileyecek tartıyı.balık çok etkili yaa,işe yarıyor bence süppperrr
yalnız size söylerken ben tartıda +çıkmam inşallah regl durumundan dolayı
şu kek tarifini ver bakiim kızz ben de yapiim
günaydın canım,şimciiik sana bir balıksever olarak hemencik somonla ilgili birkaç tarif yazayım.
soslu falan sevmem dersen koy yağlı kağıdın üstüne at fırına 10 dk demeden mis gibi olur zaten.
soslu olsun dersen;1 domatesi rendele yada küçük küçük kes bir kaba koy,içine kekik,sarımsak ve mümkünse çok az da fesleğen koy.güzel bir aroma veriyor.çok hafif tuz ve karabiber ekleyebilirsin.borcama koy somonları sosu üstüne dök,at fırınaaa
anaammm sabah sabah bile canım çekti yaaa
ama sizlere tavsiyem somonu birkaç hafta daha tükettiniz tükettiniz sonra çok sıcaklar basınca yağlı bir balık olduğundan ağır gelebilir haberiniz olsun dukancanlar
mirayyy bu arada dün ben de balık yedimmmm
bende pek sevmem ama geçen gün şöyle yaptım çok hoşuma gitti , somonu ince ince kestim yağsız tavada kızarttım çıtır çıtır oldular sonrada salata yaptım kendime limonlu nar ekşişil somonlarıda içine karıştırdım yanında zero ile çook güzel oldu
öncelikle çoooooook geçmiş olsun....
somon için de şunu önerebilirim;
alüminyum folyoyu serip üzerine somonları yatır... üzerine yuvarlak soğan dilimleri ve ince kıyılmış sarımsakları ekle... biraz tuz karabiber ve sevdiğin baharatları ekleyebilirsin... alüminyum folyoyu tekrar üzerine kapatıp bikaç bıçak darbesiyle küçük delikler oluşturarak fırında pişirebilirsin... 150 dereceden yüksekte pişirme ki misler gibi içi de pişsin... yanına bide roka... öööfffff diyorum
Kızlar ya,
Diş dediniz ya, sizin dişlerinizde de sararma oldu mu? Aynayla ön dişlerimin arka kısımlarına baktım hiç sigara kullanmadım ben, sanki kırk yıllık sigara tiryakisi gibi sararmaya başlamış, inanamadım. İlk defa böyle bir şey oluyor. :44::44:
teşekkür ediyorum kızlar... hepinizin iyi dilekleri iiçin çok mersi...
medesacım valla diş olayını ihmal etme kuzum sonra geç kalmış olma... çok zor... ben iki operasyon geçirdim... iki farklı dişimden ameliyat oldum... birincisi ön dişimi kaybettim implant yapıldı... ikincisi 20 lik dişim ters (diğer dişleri iterek) çıkıyodu onu aldırdım... çektiğimi bi ben bi allah bilir... allah kimseyi sağlıkla sınamasın... bi randevundan çıktıktan sonra diş olayını aradan çıkarabilirsin aslında...
Canım ya, süpersin valla maşallah.
Devam et bakalım mutlaka farkı göreceksin. Ben 1,5 saat yürüyüşle kaldım akşam, bu akşama bakalım ne olacak?
yaa ben seni ayakta alkışlıyorum kuzum resmen utandırdın beni helal olsun sanaa yaa
isteyince oluyor bak,valla beni sollamışsın,nazar değmesin kuzuma
ekim de 1.5 saat yürümüş harika yaaa
görün bakım perşembe nasıl etkileyecek tartıyı.balık çok etkili yaa,işe yarıyor bence süppperrr
yalnız size söylerken ben tartıda +çıkmam inşallah regl durumundan dolayı
şu kek tarifini ver bakiim kızz ben de yapiim
Kızlar ya,
Diş dediniz ya, sizin dişlerinizde de sararma oldu mu? Aynayla ön dişlerimin arka kısımlarına baktım hiç sigara kullanmadım ben, sanki kırk yıllık sigara tiryakisi gibi sararmaya başlamış, inanamadım. İlk defa böyle bir şey oluyor. :44::44:
medesacım valla diş olayını ihmal etme kuzum sonra geç kalmış olma... çok zor... ben iki operasyon geçirdim... iki farklı dişimden ameliyat oldum... birincisi ön dişimi kaybettim implant yapıldı... ikincisi 20 lik dişim ters (diğer dişleri iterek) çıkıyodu onu aldırdım... çektiğimi bi ben bi allah bilir... allah kimseyi sağlıkla sınamasın... bi randevundan çıktıktan sonra diş olayını aradan çıkarabilirsin aslında...
evet canım ya inşallah doğrudur yarın tekrar yukarı çıkmam :) darısı başına hepinizin başına dukan amcanın dediği gibi zafer sarhoşluğuna kapılmamam gerek:))Vayyy, sonunda şeytanın bacağını kırdın ha, valla süper. Ben de 60.2 lerde geziniyorum bakalım 59 yüzünü ne zaman gösterecek :))
saol canım darısı başına bekliyorum sizi güçlendirmeye beraber girelim, hedefim 60 ama çizelgede yazmıyor 100 gr hedefinin altındasın diyor:))geçmiş olsunn yasenaa.dikkat et kendinee..
hadi bakalım gözun aydınn..fakat senin tickerda ztn hedef kilonun altında görunuorsun,,hedefimi değiştirdin :44:
Kızlar ya,
sararma değil de sanki bende tartar oluştu gibi geliyor,diş taşı gibi bişey.bence bu da proteinden olabilir.dişçiye gidebilirsem soracağım bakalım :26:
kuzum aslında 3-4 ay önce falan dişimde acaip sızlamalar falan olmuştu.eniştem diş hekimi,ona gittim.benim de alttaki yirmilikler yıllardır çıkıyor gibi yapıp geri kaçıyorlardı
aslında hiç diş sorunum yoktu yani çürüğüm bile yok ağzımda.ama eniştem dedi ki o yirmilik yandaki dişe zarar vermeye başlamış ve ameliyatla yirmiliği alıp yandaki dişine müdahale edicez dedi.neyse ben de ameliyatla yirmiliği aldırdım.1 hafta da rapor aldım yan gel yat osman yaptım,çok da yorulmuştum iyi olmuştu vallahi
bir de ben konuşarak iş yaptığım için ağzımı açamıyorken işyerinde hiç bişey yapamazdım zaten.gerçi bu utanmazlar beni toplantıya bile çağırmışlardı o halde,ben de msj attım konuşamıyorum toplantıya gelsem napcam ki diyee
çorbayı bile çay kaşığıyla içiyordum ağzım açılmıyordu vallahi.
neyse sonrasında gittim enişteme yandaki dişe napcaz diye ama yirmiliğin yarası kapanmamıştı daha,1 hafta sonra gel yapalım dedi.işte 4 ay falan geçtii yaa
olmazsa ben de cuma falan kaçayım 1 saat de hem napılcaksa yapsın,hem de şu diş taşı mıdır nedir onları temizlesin bari,yine parlak güzel dişlerim olsun
evet canım ya inşallah doğrudur yarın tekrar yukarı çıkmam :) darısı başına hepinizin başına dukan amcanın dediği gibi zafer sarhoşluğuna kapılmamam gerek:))
saol canım darısı başına bekliyorum sizi güçlendirmeye beraber girelim, hedefim 60 ama çizelgede yazmıyor 100 gr hedefinin altındasın diyor:))
Günaydın kızlar... hoş tünaydın oldu artık ama idare edin...
Yarimcim çok geçmiş olsun babacığına
komedi bir diyet yapıyorum:)))
hem açım hem tokum acaip birşey oldu bu durum yaa:)
dünki menümü yazayım;
sabah: 1 fincan nescafe
öğlen : 2 tavuk köfte + 1 katı yumurta
ara: yoğurt
akşam : tavuk ızgara + semizotlu salata
:) yemekten 2 saat sonra 3 kaşık k-flakes :) wcye çıkmama ciddi yardımcı oluyor :)
74,4 çıkıyordum biliyorsunuz sabah 72,8 çıktım indi sanırım vücudum ama hala şişim yaa
buarada erkek arkımın doğumgünü için izin alamadımvermediler hafta sonu arkadaşımın düğünü var sanıyor ona gelicek göya ama ben naptımmmm :)))
etiler nihavendte 4 kişilik yer ayırttım çok yakın evli arkımızda gelicek :) pastasını yaptırıyorum :) sağolsun nihavend yardımcı oluyor :) içkili olacağımız için araba almıcaz ama taksi ayarladım gidiş dönüş :) sonracığıma dün kotona girdim parlament mavisi önü tamamen kapalı sırt dekolteli mini bir elbise beğendim içine giremem diye gittim 40 bedendi ama girdim demekki çok şişkinliğim kalmamış :) bugün onu alıcam :)))
sadece hediye kaldı :))) o konuda hala fikir sahibi değilim :)
Kızlar ya,
Günaydin dukancanlar foruma girdigimden beri yazmaya calisiyorum sayfa acilmadi sinir bozucu..Bu sabah kabus gibi basladim güne 3 gün rahatsizdim dogru düzgün ne yedim ne su nede cay icebildim..Bu sabah 94.500 gördüm tartida saka gibi.. Ne yani ben simdi yemedim diyemi + gördüm tartida bu ne böyle...?
Kızlar ya,
ya arkadaşlar bu akşam haberlerde genç bir iş adamı spor yaparken ölmüş protein yüklemesinden diolar haberi detaylı izleyebilen var mı endişelendim ben
bende 75 olayım yeter diyordum. 42 bedeni hayal bile etmiyordum. şidi 42 bedenbndeee göremem asla 70 olim yeter ya of gtsin biran önce şu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?