Günaydın kızlar... hoş tünaydın oldu artık ama idare edin...
Yarimcim çok geçmiş olsun babacığına
komedi bir diyet yapıyorum:)))
hem açım hem tokum acaip birşey oldu bu durum yaa:)
dünki menümü yazayım;
sabah: 1 fincan nescafe
öğlen : 2 tavuk köfte + 1 katı yumurta
ara: yoğurt
akşam : tavuk ızgara + semizotlu salata
:) yemekten 2 saat sonra 3 kaşık k-flakes :) wcye çıkmama ciddi yardımcı oluyor :)
74,4 çıkıyordum biliyorsunuz sabah 72,8 çıktım indi sanırım vücudum ama hala şişim yaa
buarada erkek arkımın doğumgünü için izin alamadımvermediler hafta sonu arkadaşımın düğünü var sanıyor ona gelicek göya ama ben naptımmmm :)))
etiler nihavendte 4 kişilik yer ayırttım çok yakın evli arkımızda gelicek :) pastasını yaptırıyorum :) sağolsun nihavend yardımcı oluyor :) içkili olacağımız için araba almıcaz ama taksi ayarladım gidiş dönüş :) sonracığıma dün kotona girdim parlament mavisi önü tamamen kapalı sırt dekolteli mini bir elbise beğendim içine giremem diye gittim 40 bedendi ama girdim demekki çok şişkinliğim kalmamış :) bugün onu alıcam :)))
sadece hediye kaldı :))) o konuda hala fikir sahibi değilim :)
Ben de 2 yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım, yirmiliğin zarar verdiği en son dişime de implant. Toplamda 3 ameliyat ve gerçekten çok zor. Dişlerinizi ihmal etmeyin kızlar, sonrası çok zor oluyor. Herkesin dişleri sapasağlam inci gibi beyaz olsun inşallah.
Geçmiş olsuunnn!! Evet ya, sorun var forumda. dün de böyle oluyodu, bugün de devam ediyo. sanki şimdi biraz düzelmiş gibi..Günaydin dukancanlar foruma girdigimden beri yazmaya calisiyorum sayfa acilmadi sinir bozucu..Bu sabah kabus gibi basladim güne 3 gün rahatsizdim dogru düzgün ne yedim ne su nede cay icebildim..Bu sabah 94.500 gördüm tartida saka gibi.. Ne yani ben simdi yemedim diyemi + gördüm tartida bu ne böyle...?
kızlar merhaba nasılsınız ?
İnternetimde problem olduğu için giremiyorum ne yazık ki.
Size de haber vereyim dedimn.
Güçlendirme çok iyi gidiyor.
52-53 arasında gidip geliyorum.
Merhaba güzel ve çıtır hanımlar,
Ben de aranıza katıldım bu sabah ...
Sabah kahvaltım
2 buyuk bardak su,1 haslanmış yumurta ve tulum peyniri ....
Nasıl iyi mi?
kızlar merhaba nasılsınız ?
İnternetimde problem olduğu için giremiyorum ne yazık ki.
Size de haber vereyim dedimn.
Güçlendirme çok iyi gidiyor.
52-53 arasında gidip geliyorum.
Merhaba güzel ve çıtır hanımlar,
Ben de aranıza katıldım bu sabah ...
Sabah kahvaltım
2 buyuk bardak su,1 haslanmış yumurta ve tulum peyniri ....
Nasıl iyi mi?
bende 75 olayım yeter diyordum. 42 bedeni hayal bile etmiyordum. şidi 42 beden
ve 75 kg oldum ama hayatta durmam burda)))
Benim de 20 lik dişlerimi aldırmam lazııımmÇok mu zooorr (
Geçmiş olsuunnn!! Evet ya, sorun var forumda. dün de böyle oluyodu, bugün de devam ediyo. sanki şimdi biraz düzelmiş gibi..
Merhaba canım, süper o zaman, biz de geliyoruz az kaldı :))
Zor değil, değil, zaten uyuşturuyorlar ama şişiyor biraz dikişlerden ağzını açamıyorsun. Antibiyotik de, ağrı kesici de veriyorlar 1 haftada geçiyor. Bir de dişten dişe değişiyor. Benimki azı dişlerine dayanmış tamamen yan duruyordu. Keyfine düşkündü ama kısa sürdü.
çok şükür forum normale döndü... beynim zonkluyo sabahtan beri... pppffffff
çok şükür forum normale döndü... beynim zonkluyo sabahtan beri... pppffffff
kızlar yine sorun var galiba forumda,çok zorlanıyorum yaa
Benimkiler de öyle olabilir :S:85: Korkumdan gidemiyorum yıllardırDiğer dişlerimi sıkıştırıyolaaarr "Dikiş" kelimesi bile beni korkutuyooo :18: Ay bi de ağzımı açamıcam, şişicek falan aaaaaaaaaa!!!! :83::83: Daha ne olsun :S
Ne oldu neyin var? Baş ağrısı gibi mi, başka bir şey mi :44:
Benimkiler de öyle olabilir :S:85: Korkumdan gidemiyorum yıllardırDiğer dişlerimi sıkıştırıyolaaarr "Dikiş" kelimesi bile beni korkutuyooo :18: Ay bi de ağzımı açamıcam, şişicek falan aaaaaaaaaa!!!! :83::83: Daha ne olsun :S
Ne oldu neyin var? Baş ağrısı gibi mi, başka bir şey mi :44:
welcome migren
Çekmeceme baktım da güldüm kendime yaa!!
Aktar gibiyim mübarek hahahaha7 çeşit çay var çekmecemde. Kendi çapımda bi kafe açabilirim. Buyrun ne içersiniz? Yeşil çay var, mate çayı var, kayısı çayı var..... hihih :76:
welcome migren
Evet nihayet normale döndü kızlar.
Mirayım neyin var, neden ağrıyor başın?
Canım, gitmedikçe daha kötü olacak, şimdi de sana dişçiye gitmek için gaz vermeye başlamak lazım anlaşılan
bilmiyorum... günlerdir yorgun ve uykusuzum ondan olabilir... e biraz da gerginim... taşıyamıyorum artık çok ağır gelmeye başladı...
bilmiyorum... günlerdir yorgun ve uykusuzum ondan olabilir... e biraz da gerginim... taşıyamıyorum artık çok ağır gelmeye başladı...
:)) Yoookk! O konuda gaza gelmeeem :)Çok korkuyorum çünküüü! Hiç acımıyo, aaa çok kolay bişey, korkacak ne var vs. falan derseniz biraz olumlu düşünebilirim, ama öyle kolay bişey de olmadığına göre.. benim dişlerim yamuk yumuk olur ben gidene kadar sanırım.. Dişçim de yok zaten..
Kıyamam kuzum ya,
Dün akşam babacığına da üzülmüşsündür sen şimdi, birikti birikti böyle oldu demek ki. Bu akşam erken yatmaya çalış bari, dinlenirsin ama akşama kadar geçse bari. İlaç içtin mi? Başını yarım saatçik koysan uyuyabilsen o da iyi gelir canım ama.
Günaydin dukancanlar foruma girdigimden beri yazmaya calisiyorum sayfa acilmadi sinir bozucu..Bu sabah kabus gibi basladim güne 3 gün rahatsizdim dogru düzgün ne yedim ne su nede cay icebildim..Bu sabah 94.500 gördüm tartida saka gibi.. Ne yani ben simdi yemedim diyemi + gördüm tartida bu ne böyle...?
Eee dişlerin yamuk yumuk olmadan gitmen lazım o zaman, aaaaa çok kolay birşey, korkacak ne var ki, ben 3 defa oturdum, ilki zor olsa sonrakileri yaptırmazdım dimi ama
Napalım, yamulunca düzelttiririm hihiihKandırma beeennniiii :)) Acıyooooo!!!
Yok canım, gidicem kısmetse de, işte cesaret ve de iyi bi dişçi lazım.. Bakalım... Zaten sonunda mecbur kalıcam... Kötüleşmeden gitmem lazım.. tırsaklığım geçerse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?