Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ah canıııımmm!!! Migrenin en büyük dostu stres Neyin vaaarr!? Özel hayatla mı ilgili..? Ailesel bir şey mii? Ya da her şey üst üste geldi belki..? :105::105:

hepsii...
zorlu bi işim var en azından beni çok zorluyor artık... herkesin arkasını toplamak ve her an bişeylere yetişmek zorunda olmak yıpratıcı olmaya başladı artık...
babamın durumu beni çok üzüyo... çünkü en son yüksek şeker-yüksek tansiyondan felç geçirmişti 4 yıl önce ve bugun sağ tarafını kullanamıyor... korkuyorum... onların sağlığındna endişe ediyorum...
evet evlilik hazırlığı yapıyoruz ama beni istemeye bile gelmeyecek bi kayınvalidem var... bu benim yada sevgilimin umurunda bile değil ama ailemi çok etkiliyor...
herşeyle tek başıma ilgilenmek zorunda olmam artık omuzlarımı göçerttiğini hissediyorum...

Canım benim, çok geçmiş olsun babacığına. Allah herkesin anne babasına sağlıklı uzun bir ömür versin.

İsteme olayını sevgilinle konuşsan o seni anlar annesine baskı yapamaz mı, ailen üzülüyorsa bi şansını dene bence, ama hala olmuyorsa da sevgilin gelsin anlatsın. Sonuçta önemli olan sizin mutluluğunuz, ailen anlayışlı davranacaktır.

Bu süreç te illa ki geçecek canım, ne güzel bir ailen var dağ gibi senin arkanda. Herşey yoluna girecek inşallah.

sevgilim yapması gereken herşeyi yaptı ve ailesinden resti yedi... bunu konuşmadan önce benim ailemle konuşmuştu ve babam biz sizin arkanızdayız nolursa olsun siz birbirinize inandığınız gibi bizde inanıyoruz dedi... ama anne-baba ister istemez buruklaşıyolar... çok zor bi durum... allah kimseyi bizim durumumuza düşürmesin....

Canım benim, ailen ne kadar güzel arkanızda. Nasılsa biliyorlar durumu, üzülme artık sen de nasılsa değiştiremeyeceksin. Sen üzülünce ailen de üzülür canım, yapma. Nice insanlar var başlangıçta herkes çok iyi, üzerine düşeni yapıyor ama sonradan herşey alt üst oluyor. Siz en azından bilip ona göre davranacaksınız. Üzülme kuzum benim. :26:

Umarım ömrünüzün sonuna kadar çokkk mutlu olursunuz.

Sabah yürüyüşümü yaptım, yemek organize ettim, ne künefe ne de dondurma yedim, tavuk ızgaramı yedim, ben bugün kendimi hem çok takdir ettim hem de çooook sevdimm :) Aman nazar değmesin hehehehehehe

amiiinnnnnnn...
allah razı olsun....

Zor zamanlardan geçiyorsunuz. Her şeyin başı sağlık ama; sen de biliyorsun bunu.. Siz zaten birbirinize inanmışsınız, güvenmişsiniz.. Ailen arkanızda.. Senin için en önemli şeyler bunlar olsun..! Ki zaten de öyledir. Gerçek sevenleriniz sizinle, bunu biliyorsun. Sağlık olsun da, her şey her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.. Önemli olan babanın, sevdiklerinin sağlığı.. İnşallah iyi olsun da babacığın, moralin nasıl düzelecek ve o zaman her şeye daha güzel bakacaksın.. Sen zaten güçlü birisin, belli.. Ama her zaman da güçlü olamazsın.. Arada böyle zorlukların seni yorduğu olacak, biraz dert yanıp, ağlayıp, belki de kahredeceksin; sonra yine sen o güçlü sen olacaksın. Yeter ki bu zamanların geçeceğine inan.. Arada böyle tökezlediğin zamanlarda, tamam artık her şey bitti, yıldım artık, diye düşünme yeter ki.. Bu dönemin deşarj olmak için olduğunu düşün.. Bi kaç gün güçlü olmaya çalışma.. Rahat bırak kendini.. Ama sonra bütün gücünle yeniden başlayacaksın!! Hayat bizi sınıyor.. Başarmak zorundayız.. Babacığın bir sağlığına kavuşsun da.. Sen sevdiklerinle beraber her şeyin üstesinden gelirsin..!!
Öpüyorum canım..

nasıl güzel anlatmışsın.... çok doğru... bende gerçekten böyle düşünüyorum... ama bazen kendimden bile korkuyorum işte... daha yazmadığım ama uğraştığım neler var bi bilseniz... ben bile şaşırıyorum bazen kendime... rabbim gerçekten gücünü sabrını veriyo... hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun... inşallah en kısa zamanda normale dönebilirim... çok teşekkür ediyorum hepinize...

Merhaba Sevgili dukancılar

uzun zamandır hem sizleri takip ediyorum hemde dukan araştırıyorum. ben daha önce 80-89 topigindeydim 4-5 ay orda güzel arkadaşlıklarım oldu 4-5 kilo civarı verdim sonra ailevi karışıklılar oldu halam kanser oldu öldü falan derken steden bıraktım ve gerli aldım 2 kilosunu yine de dikkat ettim sayılır. şu anda 83 kiloyum 4 yaşında oğlum var 77 ile hamile kaldım ve o dogdu doğalı bu kilolardayım.

ayrıca tiroid hastasıyım mali müşavirlik bürom var ve sürekli oturuyorum. yıllardı zayıflamaya çalışıyorum ama taaa lisedeyken 65 kilo gördüm bir dahada orlara gidemedim .

şimdi sizlerden destek ve fikir bekliyorum öncelikle dukan için basında çok eleştirili yazılar var siz bunlara ne dersiniz böbreklere olumsuz etkisi varmış uzun zaman yapan var mı sonuçlar nasıl sağlık açısından.

birde ben evde çok fazla zayıflama ürünlerine para verdiğim için kitap almadan sizlerin yardımı ile başlamak istiyorum bu olabilrmi acaba

dukanın sitesinden atak ve seyir evrelerini hesaplamaya çalıştım ama sanırım sitede bi sorun var ben kafadan 5 gün atak yapıp 1+1 mi uygulasam diyorum . ama bu süreleri kaç gün yapmalıyım bilemedim :26::26:

cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr....

Dönersin canım dönersiiinnn!!! Her şey bizim için.. Tabi kimbilir daha neler vardır da.. Hepimiz için öyle. Napalım.. Yaşayıp gidiyoruz işte.. Allah beterinden saklasın.. Her şey güzel olsun inşallah hepimiz için.

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım,

Başın sağolsun.

Ben de tiroid hastasıyım, 7 yıl önce tiroidim kanser hücreli teşhisiyle tamamen alındı ve hormonlara bağlıyım. Ve haklısın kilo yapıyor tiroid hormonu yetersizliği. Ben de senin gini önceleri hep korkarak yaklaştım bu diyete. Önce sevgili arkadaşlarımı takip ettim, doktoruma danıştım ve başladım. 2,5 ay oldu tam 10 kilo verdim. Tahlillerimde de hiçbir sorun yok tiroid hormonu dışında. Ne böbrek ne de başka bir sorunum yok. Hatta kolestrolüm başlangıcın da altında. Ben çok memnunum, moral olarak da çok iyi geldi kilo vermek, hele buradaki dostlarla çok daha iyi oldum.

Kitaba gelince 12 TL ye falan var, kitap önemli, okumanı tavsiy ederim şiddetle. Çünkü ara ara dönüp bir daha bakman gerekebiliyor. Test e gelince de

Adım Adım Dukan diyet programı hesaplaması | Anne Kaz

bu sitede açıklamalı şekilde var, ezbere yapmamalısın.

Daha deneyimli arkadaşlarım da var sana bilgi verecek, benden bu kadar. :)))

ewt ekim,,malesef fazla proteinden oluormus bu sararmalar.bendede oldu.bende face sayfasında yazanlardan okumustum bunu..

kızlar ben 5670. sayfaya giremiyorum çok ilginç beni bir önceki sayfaya atıyor :))

ekinsu bende aynı sorunu yasıorum..

Dely cim ne güzel anlatmışsın. Arada bir kendini bırakıp nefes alıp tekrar hayata en güçlü şekilde asılmak gerekiyor. Hepimizin daha anlatmadığı nice dertleri vardır. Önce sağlık, onun dışında her şey hallolur.

Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah.

Yarimcim olanlara üzüldüm adına... Keşke bu ilişkide sen biraz pasif kalsaymışın sevgilinin ailesine karşı... Aptala yatsaydın keşke ve hiç annesiyle sen yüz göz olmasaymışın...
Şu aşamada oldukça çıkmaza girmişin gibi...Daha öncede söylemiştim sana sanırım bu konuyu çözmesi gereken sevgilin idi...Sen hiç araya girmemeliydin... Seninle aynı sorunları yaşadım ama kaynanam hep eşimle görüştü ben kaynanamla konuya bile girmedim... Hala kaynanam eşimi suçlar benim hiç haberim yok gibi bilir bana tek kelime söylemez konuyla ilgili...

Son düzenleme:
ewt ekim,,malesef fazla proteinden oluormus bu sararmalar.bendede oldu.bende face sayfasında yazanlardan okumustum bunu..

ekinsu bende aynı sorunu yasıorum..

Fıstığım sistemde sorun vardı, düzeldi çok şükür. Diş için bi gitmek lazım ihmal etmeden. (Dely üzerine alınsan iyi olur :))

5670. sayfaya girmesen ne olur ki sanki, ne var orda :))))

sitede bir hata yoktur. ben de ilk başlarda hesaplayamamıştım bir türlü. bazı verileri yanlış giriyorum sanırım. Adım Adım Dukan diyet programı hesaplaması | Anne Kaz bu linkten yardım alarak hesaplayabilirsin. kitabı almadan diyeti yapmayı unut. kitabı alıp okuyacaksın. bence bu diyetin ilk şartı bu. ben 10 ay aönce başladım. ama ara vermek zorunda kaldım. 7 aydır düzenli yapıyorum. hiç bir sağlık sorunu yaşamadım. bunu nasıl başaracağın da kitapta var zaten. zayıflama ürünlerine çok para verdim, bir de kitabı almak istemiyorum diyen kişilere hep aynı şeyleri söylüyorum.
1-sağlığınla doğrudan ilgili bir durumda, sorumluluğu bir başkasına yükleyip, onun anlattıklarıyla yola çıkman ya da internetten ulaştığın doğruluğu şüpheli bilgilerle hareket etmen mümkün değil.
2-kitap 15-20 lira civarında. bu senin en fazla 2 günlük yiyecek paran olacak bu diyeti yaparsan. yani kitabı alamayacak kadar parasızsan zaten diyeti yapamazsın. işin doğrusu, ben ara verdiğim dönemlerde diyete uygun yiyecekleri alacak param olmadığı için ara vermiştim.
3-kitap mtivasyon için çok önemli. kitabı okumak, bu diyeti başarmanın yarısı.
umarım başarılı olur ve tez zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın.

çözülmüyosa napılabilir.... bu durumda iki alternatifimiz var bizim ya ayrılıcaz yada bugun yaptığımız gibi kendi başımızın çaresine bakıcaz... kadın ikna olmuyo beni görmeden bildiğimi bilmeden de aynı şeyi söylüyodu... kadınla benim yüz göz olduğum yok ne bi telefon görüşmemiz var nede başka bişey olan biten bir kez buluşmamız... o da artık bana söylemek istemiş bu işin olmıycağını o yüzden... benim umurumda değil... en azından görüşmek zorunda kalmam... görüştüğümde de kendisi gelmiş olur... o kısmı düşünmüyorum bile... ayrıca neden safa yatıyım ki; aptal yok kimsenin karşısında ben emeğimle para kazanıyorum namussuzluk yaparak değil... ne münasebet beni istemiyor ya o kim ki?... öyle hiç safa yatıp ne kendimi ne de kocam olucak adamı kimseye ezdiremem bu anası da olsa...

Fıstığım sistemde sorun vardı, düzeldi çok şükür. Diş için bi gitmek lazım ihmal etmeden. (Dely üzerine alınsan iyi olur :))

5670. sayfaya girmesen ne olur ki sanki, ne var orda :))))

çok güldüm yaaaa. ben de pek uğraştım 5670. sayfaya girmek için. sonra bırak ya girmeyi ver oraya da dedim kendi kendime :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…