Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin.. Ekim zaten gayet güzel anlatmış.. Ben öyle bir problem yaşamadığım için bilmiyorum ama; arkadaşlarımdan duyuyorum ben de, troid hastası olup kilo verenler çok var bu diyetle. doktor kontrolünde yapanlar var, testlerini düzenli yaptıranlar.. Şimdiye kadar bir sorun olduğunu söyleyen çıkmadı. Zaten çok belirgin, hayatını etkileyen bir rahatsızlığın yoksa,kitaba uyduğun sürece, sorun çıkma olasılığı yok gibi bir şey.. Günde 1,5-2 litre su içtiğin sürece de böbreklerinde bir sorun olmayacaktır. Testi çözmelisin. Kitabı da almalısın. Maksimum 15 TL. Ezbere yapılacak bir diyet değil. Kitapta her sorunun cevabı var ve sana bir hayat tarzı aşılamayı amaçlıyor. 3 ayda 20 kilo verdim, oh bitti, gibi bir şey değil. Ayrıca genel olarak et ve süt ürünleri tüketildiğinden maliyetli bir diyet olduğunu da söylemem gerekiyor. Ben 2 ayda göçtüm baya şahsen :S :) ama gördüğün gibi 7 kilo falan verdim. Mutluyuz valla :) Gel sen de katıl :)

Keşke istediğimiz anda onları yok sayıp önümüze bakabilsek... Ama maalesef ki senin de bildiğin gibi annesi sevgilinin... Senin annen baban senin üzerinde ne kadar emek harcadığı için saygıyı hakediyorsa o da o kadar saygıyı hakediyor... O seni çağırdığında sessiz kalmalıydın bence... Senin yerinde ben olsam ne yapardım ya ayrılırdım ya da ikna edene kadar beklemeyi seçerdim...

Son düzenleme:

cevabın için çok teşekkür ederim canım bende ameliyat oldum ve hormon ilacı kullanıyorum buna ragmen senin 10 kilo vermiş olman beni çok sevindirdi..umutlandım çünkü hiç inancım kalmadı artık

kitabın parasından değil de eşim görürse yine bişeymi aldın diycek haberi olmasın istedim ama alıcam ne derse desin yoksa 10-20 neye verilmiyo ki hafta sonu acil almam lazım bulabilrsem hemn hatta....

teşekkürler canım siteyi deneyeceğim. kitap konusunda da dediğin gibi alsam daha iyi olacak hata yapmamak açısından gerekli haklısın

bugün yarın edinirim kitabı ama takipteyi sizi

sevgiler

çok güldüm yaaaa. ben de pek uğraştım 5670. sayfaya girmek için. sonra bırak ya girmeyi ver oraya da dedim kendi kendime :))))))

Ekinsu da aynı şeyi yazmıştı, arkadaşlar o zaman girememişler, ben de denedim olmadı, çok sinir bozucu isteyip girememek. Çok alıştık ya buraya, bünye kaldırmıyor engelleri :))

Love01 e de takıldım şimdi:))

slm kızlarr ben tekrar geldimmm

bir ara başlayıp bırakmıştım şimdi tekrar başlıyorum umarım bu sefer bırakmam

merhaba hoşbulduk canım

sorun olmamasına çok sevindim sizlerden bunu duyduğuma göre bol su başlıklı olarak ve kitap alarak bu işe acil başlıycam kızlar.

maliyetli olacak demişsin olsun ben bi 10 kilo için neler vermem bi bilsen ama çok yavaş kilo verdiğim için hep yılıyorum umarım bu kez aynı olmaz

Şunu da söyleyeyim ben diyetisyenle de kilo veremedim, hatta son 1,5 - 2 yıldır otla besleniyordum diyebilirim buna rağmen hiç veremediğim gibi her geçen gün almaya başladım. Biliyorsun ki tiroid depresyona da yatkınlık yapıyor ve şu an çok çok keyifliyim. Ve asıl ilginci şu şu an TSH ım 41 ve ben kilo veriyorum :)))

O yüzden başka sağlık sorunun yoksa şiddetle tavsiye ederim.

merhaba hoşbulduk canım

sorun olmamasına çok sevindim sizlerden bunu duyduğuma göre bol su başlıklı olarak ve kitap alarak bu işe acil başlıycam kızlar.

maliyetli olacak demişsin olsun ben bi 10 kilo için neler vermem bi bilsen ama çok yavaş kilo verdiğim için hep yılıyorum umarım bu kez aynı olmaz

konuyu baştan okudum bende mutlu arkadaşıma katılıyorum. onlar kimki demek çok yanlış sevdiğin hayatını birleşmek istediğin kişiyi bu güne kadar büyüten 9 ay karnında taşıyan kişiden bahsediyorsun dimi sen yanlış anlamadım Kuracağın yuvada mutlu olamazsın aileler evlilikte çok önemli sen şimdi dersin yüzlerini görmem konuşmam o gelir benle konuşurda herşey hayal aleminden çok farklı gelişiyor normal dünyada biraz daha ılımlı davran bence onalr adım atmıyorsa sen at

şakamı yapıyosun... kaç yıldır bekliyorum... bir o kadar daha bekleyemem... ve ayrılmayı hiç istemediğim halde... onca emeğimizi silip atmayı bile düşündüm... "o zaman ayrılalım" diye defalarca konuştum... ben annesinin saygısızlığı hakettiği düşüncesinde değilim ki; ona bi saygısızlık yapmadım ayrıca zaten sessiz kaldım onca söylediklerinin karşısında... ama herkes aynı şeyleri yaşayamıyor malesef... yada olaylar her ne kadar aynı gibi görünse de zorluk derecesi değişebiliyor malesef... ben bunları görebilicek kadar hayat tecrübesi ve olgunluğa sahibim...

topicçe iyisinizdir inşallah...ben dağılmışım toparlamaya çalışıyorum kendimi...çoluk çocuk cümbür cemaat gezioz, kocamoca yok buralarda, bugün bakıcı da gelmedi....fıyyyy da fıyyyyy.......yarim girer girmez bi bakındım şöyle, üzdüler mi seni anam Allah iyi etsin ne diyim .....şu insanları anlamak çok zor.......yaw oğlun sevmiş istemiş gerisi hikaye....ne diyeyim işte .....sözler kifayet etmiyor anlarsın ....... takılma diyecem takılmadan olmuyor.... inşallah en kısa zamanda çok güzel olur diyeyim ...... hepinizi çok öpüyorum...yarışma devam ediyor di mi? yoksa ben tek mi takılıyorum buralarda ?

ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyosunuz... duyan da ben onun ailesini yoktan saymak istediğimi falan düşünücek... ben burda aylardır kıçımı yırtmıyomuyum... onun annesi benim de annem diye... aileler elbette önemli eşşek değilim bunu bilebilicek yaştayım... ben nasıl ki anne babamı önemsiyorsam o da önemsemeli elbette... ama herkes kendi hayatını yaşıyo ve kendi tercihlerini yaparak yönlendiriyo hayatını... neyse ne isteyen istediğini düşünebilir ben kendimi biliyorum... kimseye açıklama yapmak zorunda da değilim... bir de burda bilip bilmeyenler yüzünden canımı hiç sıkamam... hoşçakalın!!!

kızlarrr ben geldiiim,
malum sitede sorun vardı,gerçi sonra da düzelmiş ama ben müşteri ziyaretine çıkmıştım o sırada da
bu arada 5670 nolu sayfada her ne varsa hala girilemiyor oraya
miray üzüldüm sevdiceğinin ailesiyle yaşadığın sıkıntıya ama çevremde benzer durumda olan birkaç arkadaşım vardı,inan ki iş o noktaya geldiğinde durum değişiyor,ailelerde daha ılımlı olmaya başlıyor.sonuçta onların evladı ve elbette onlar da mutlu gününde yanında olmak isterler.ne seni ne de sevdiceğini mahçup durumda bırakmazlar diye düşünüyorum.
zaman herşeyin ilacı.Bbacığın da umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur,bu hepsinden daha önemli
dely'nin de dediği gibi tutma kendini,sal gitsin deşarj ol biraz.
hiç birimizin çok kolay hayatları yok,çok haklısın bazen yükümüz çok ağır geliyor.her zaman çok güçlü olamayabiliyoruz.
bence şu anda bu konuya canını sıkma zamana bırak,en güzeli
delyyy,dişini ihmal etme kuzum.ben aldırdım yirmiliğimi hiç acımadı valla bakk
15 dakikada oldu da bitti
hem sonrasında da ağrı sızı falan olmadı,dikişleri hissetmedim bile.hem kaçışın yok eğer onu yaptırmazsan yanındaki dişlerin çürür,hepsini çekiverirler valla

Ben ciddiyim söylediklerimde... Yukardaki yazdığın cümleye istinaden ben annesi saygıyı hakettiğini söyledim... Annesiyle konuştuğunda onunla inatlaşmış olman bile ona göre istenmeme sebebi... Herkes kendine göre olgundur inan ki... Herkes kendine göre yaşıyor hayatta zorluk Benim olaya yaklaşımım seninkinden çok çok farklı olurdu ve zamanında oldu da... Samimiyetine güvenip paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…