Herkesin aynı olmuyor baksana.. Benim 2 ayı geçti, anca 7,5 kilo verdim. İyi ki troidim yok yani :) Bi de olsa.. Var mı acaba :44: Neysee :) Yani sen de verirsin eğer dikkat edersen mutlakaamerhaba hoşbulduk canım
sorun olmamasına çok sevindim sizlerden bunu duyduğuma göre bol su başlıklı olarak ve kitap alarak bu işe acil başlıycam kızlar.
maliyetli olacak demişsin olsun ben bi 10 kilo için neler vermem bi bilsen ama çok yavaş kilo verdiğim için hep yılıyorum umarım bu kez aynı olmaz
ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyosunuz... duyan da ben onun ailesini yoktan saymak istediğimi falan düşünücek... ben burda aylardır kıçımı yırtmıyomuyum... onun annesi benim de annem diye... aileler elbette önemli eşşek değilim bunu bilebilicek yaştayım... ben nasıl ki anne babamı önemsiyorsam o da önemsemeli elbette... ama herkes kendi hayatını yaşıyo ve kendi tercihlerini yaparak yönlendiriyo hayatını... neyse ne isteyen istediğini düşünebilir ben kendimi biliyorum... kimseye açıklama yapmak zorunda da değilim... bir de burda bilip bilmeyenler yüzünden canımı hiç sıkamam... hoşçakalın!!!
Hoşgeldin.. Ekim zaten gayet güzel anlatmış.. Ben öyle bir problem yaşamadığım için bilmiyorum ama; arkadaşlarımdan duyuyorum ben de, troid hastası olup kilo verenler çok var bu diyetle. doktor kontrolünde yapanlar var, testlerini düzenli yaptıranlar.. Şimdiye kadar bir sorun olduğunu söyleyen çıkmadı. Zaten çok belirgin, hayatını etkileyen bir rahatsızlığın yoksa,kitaba uyduğun sürece, sorun çıkma olasılığı yok gibi bir şey.. Günde 1,5-2 litre su içtiğin sürece de böbreklerinde bir sorun olmayacaktır. Testi çözmelisin. Kitabı da almalısın. Maksimum 15 TL. Ezbere yapılacak bir diyet değil. Kitapta her sorunun cevabı var ve sana bir hayat tarzı aşılamayı amaçlıyor. 3 ayda 20 kilo verdim, oh bitti, gibi bir şey değil. Ayrıca genel olarak et ve süt ürünleri tüketildiğinden maliyetli bir diyet olduğunu da söylemem gerekiyor. Ben 2 ayda göçtüm baya şahsen :S :) ama gördüğün gibi 7 kilo falan verdim. Mutluyuz valla :) Gel sen de katıl :)
Şunu da söyleyeyim ben diyetisyenle de kilo veremedim, hatta son 1,5 - 2 yıldır otla besleniyordum diyebilirim buna rağmen hiç veremediğim gibi her geçen gün almaya başladım. Biliyorsun ki tiroid depresyona da yatkınlık yapıyor ve şu an çok çok keyifliyim. Ve asıl ilginci şu şu an TSH ım 41 ve ben kilo veriyorum :)))
O yüzden başka sağlık sorunun yoksa şiddetle tavsiye ederim.
Herkesin aynı olmuyor baksana.. Benim 2 ayı geçti, anca 7,5 kilo verdim. İyi ki troidim yok yani :) Bi de olsa.. Var mı acaba :44: Neysee :) Yani sen de verirsin eğer dikkat edersen mutlakaaAma bırakmak falan yok.. Başlıyosak burdayız
canım başladım burdayım bu arada 2 ayda 7,5 kilo ne demek biliyormusun harika bence şuan kaç kilosun hedefin kaç
Herkesin aynı olmuyor baksana.. Benim 2 ayı geçti, anca 7,5 kilo verdim. İyi ki troidim yok yani :) Bi de olsa.. Var mı acaba :44: Neysee :) Yani sen de verirsin eğer dikkat edersen mutlakaaAma bırakmak falan yok.. Başlıyosak burdayız
senin burda varlığın benim için çok büyük şans inan bana desteğin için şimdiden çok teşekkür ederim eşimin eski bakışlarını özledim beni seven ve kıskanan umarım ulaşırım hedefime
verdiğiniz siteye girdim test oldu çok teşekkürler dukan amca 6 gün atak verdi ve yaklaşık 4 ay sonra 64 kilo olursun dedi hedef kilom buymuş
şimdi intde bi sitede dukanın kitabı ve yulaf kepeği var onu alıyım diyorum netden siz yulaf kepeğini nerden temin ediyorsunuz.
şakamı yapıyosun... kaç yıldır bekliyorum... bir o kadar daha bekleyemem... ve ayrılmayı hiç istemediğim halde... onca emeğimizi silip atmayı bile düşündüm... "o zaman ayrılalım" diye defalarca konuştum... ben annesinin saygısızlığı hakettiği düşüncesinde değilim ki; ona bi saygısızlık yapmadım ayrıca zaten sessiz kaldım onca söylediklerinin karşısında... ama herkes aynı şeyleri yaşayamıyor malesef... yada olaylar her ne kadar aynı gibi görünse de zorluk derecesi değişebiliyor malesef... ben bunları görebilicek kadar hayat tecrübesi ve olgunluğa sahibim...
canım başladım burdayım bu arada 2 ayda 7,5 kilo ne demek biliyormusun harika bence şuan kaç kilosun hedefin kaç
kızlarrr ben geldiiim,
malum sitede sorun vardı,gerçi sonra da düzelmiş ama ben müşteri ziyaretine çıkmıştım o sırada da
bu arada 5670 nolu sayfada her ne varsa hala girilemiyor oraya
miray üzüldüm sevdiceğinin ailesiyle yaşadığın sıkıntıya ama çevremde benzer durumda olan birkaç arkadaşım vardı,inan ki iş o noktaya geldiğinde durum değişiyor,ailelerde daha ılımlı olmaya başlıyor.sonuçta onların evladı ve elbette onlar da mutlu gününde yanında olmak isterler.ne seni ne de sevdiceğini mahçup durumda bırakmazlar diye düşünüyorum.
zaman herşeyin ilacı.Bbacığın da umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur,bu hepsinden daha önemli
dely'nin de dediği gibi tutma kendini,sal gitsin deşarj ol biraz.
hiç birimizin çok kolay hayatları yok,çok haklısın bazen yükümüz çok ağır geliyor.her zaman çok güçlü olamayabiliyoruz.
bence şu anda bu konuya canını sıkma zamana bırak,en güzeli
delyyy,dişini ihmal etme kuzum.ben aldırdım yirmiliğimi hiç acımadı valla bakk
15 dakikada oldu da bitti
hem sonrasında da ağrı sızı falan olmadı,dikişleri hissetmedim bile.hem kaçışın yok eğer onu yaptırmazsan yanındaki dişlerin çürür,hepsini çekiverirler valla
topicçe iyisinizdir inşallah...ben dağılmışım toparlamaya çalışıyorum kendimi...çoluk çocuk cümbür cemaat gezioz, kocamoca yok buralarda, bugün bakıcı da gelmedi....fıyyyy da fıyyyyy.......yarim girer girmez bi bakındım şöyle, üzdüler mi seni anam Allah iyi etsin ne diyim .....şu insanları anlamak çok zor.......yaw oğlun sevmiş istemiş gerisi hikaye....ne diyeyim işte .....sözler kifayet etmiyor anlarsın ....... takılma diyecem takılmadan olmuyor.... inşallah en kısa zamanda çok güzel olur diyeyim ...... hepinizi çok öpüyorum...yarışma devam ediyor di mi? yoksa ben tek mi takılıyorum buralarda ?
kızlarrr ben geldiiim,
..........
............
delyyy,dişini ihmal etme kuzum.ben aldırdım yirmiliğimi hiç acımadı valla bakk
15 dakikada oldu da bitti
hem sonrasında da ağrı sızı falan olmadı,dikişleri hissetmedim bile.hem kaçışın yok eğer onu yaptırmazsan yanındaki dişlerin çürür,hepsini çekiverirler valla
Kuzum, hoşgeldin, nerde kaldın sen bakiim, merak ettik.
Dely i sana devrediyorum biraz da, sen ilgilen dişiyle :))
senin burda varlığın benim için çok büyük şans inan bana desteğin için şimdiden çok teşekkür ederim eşimin eski bakışlarını özledim beni seven ve kıskanan umarım ulaşırım hedefime
verdiğiniz siteye girdim test oldu çok teşekkürler dukan amca 6 gün atak verdi ve yaklaşık 4 ay sonra 64 kilo olursun dedi hedef kilom buymuş
şimdi intde bi sitede dukanın kitabı ve yulaf kepeği var onu alıyım diyorum netden siz yulaf kepeğini nerden temin ediyorsunuz.
kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim
tuna hoşgeldin,
umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.
hiç canını sıkma.ben de daha önce diyetisyen,akapuntur,zayıflama hapları tomarla para harcadım ama hiçbirinden sonuç alamadım.
4 kilo verdimse 10 kilo olarak geri aldım
ben başlayalı 2.5 ay oldu toplam 12.5 kilo verdim
bu inanılır bişey değil,inan kıyafetlerim hatta artık eşofmanlarım bile üstümden düşüyor.
zaten sen 6 gün atakta en az3-4 kilo verirsin ve deli gibi motive olursun,bizden kopmaa,forumu takip et.burda herkes çok yardımcı.ne istersen sor hepimiz memnuniyetle destek oluruz.kitap da pahalı falan değil diğer diyet yöntemlerine harcadığımız şeylerin yanında bu hiç bişey değil ki dimi ama
bu arada başlamadan önce de hemen light süt,yumurta,light beyaz peynir,lor peyniri,light yoğurt,tavuk falan al stokla.
ben stoklu çalışıyorum da biraz
hadi bakalım olcak inşallah,kocam da sana yeniden hayran hayran bakacak hiç merak etme.
bak ne dicem, 3 ay önce ayrıldığım sevgilim vardı,hoş kendisi de danacık gibi ben onun yanında zayıf kalırdım yani :9
tabi ben diyete başladım başlayalı görüşmemiştik,2 hafta önce falan yeneğe çıktık,inan o günden beri dili dışarda salyalarını saça saça dolanıyor peşimde de oralı olmuyorum
insanın kendine daha bir güveni geliyor valla bak
ayy sormaa yaa uzaklara gittim müşteri ziyaretine ama hızlı hızlı çalışıp döndüm hemencicik,özledim ben de sizi yaa,ayy kopamıyorum bağımlı olduk iyice
dely'e ben söyleceyeceğimi söyledim walla gerisini kendi bilir sonra dişleri böyle olur
bu arada ben öğlen azıcık döner yedim şeker marka olandan,yanında yoğurt.
sonra da dün gece yeşil çayla yaptığım ice tea'yi içtim.
müşteri ziyaretimden dönünce de 3 gibi yine dukana uygun olan krem brulemi yedim ve ice tea'yi de içtim.
Şu an itibariyle 1 litre yeşil çaylı ice tea ve 3 litre de saf su içtim,daha spora falan da gitcem bugün toplam 5 litre su içmiş olurum,dün de içtim o kadar.öyle işte,siz neler yediniz içtiniz bakalım ?
canım ne güel yazmışsın herşeyi teşekkür ederim çok sevindim problemli olanlar bile kilolarını vermiş bu diyetle ben eşimle çıkarken yaklaşık 14 sene oluyo 60 civarlarındaydım
ee şimdiye göre de güzeldm tabi geçen gün bi teyze gördü beni ne kadar değişmişsin falan dedi çok moralim bozuldu vermeliyim hemen
miğrosa gidip yulaf kepeği ve kitap sora dediğin gibi et süt yumrta peynir yoğurt
bide bişe sorcam kızlar biz yoğurt satıyoruzda dükanımızda ama light değil onu tüketsem olurmu yoksa illa ligtmı olcak sadece yogur için
ay ne çok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?