Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkesin aynı olmuyor baksana.. Benim 2 ayı geçti, anca 7,5 kilo verdim. İyi ki troidim yok yani :) Bi de olsa.. Var mı acaba :44: Neysee :) Yani sen de verirsin eğer dikkat edersen mutlakaa Ama bırakmak falan yok.. Başlıyosak burdayız

şimdi orda bir kal bakalım sen sevgilinizin ailesi yok karşınızdaaa kalkıp size insan gibi konuştum ama sizin uslübunuz herkese aynı şekilde sanırım yazdığınız yorumlardan nasıl bir yapıya düzeyde olduğunuzu az çok kestirdim. Sizi uyarmak için yazmıştım tecrübelerimden ama sizin gibi birine bunu yazmak bile çok yanlışmış. Şimdiden üzüldüm sizee. BYEEE

senin burda varlığın benim için çok büyük şans inan bana desteğin için şimdiden çok teşekkür ederim eşimin eski bakışlarını özledim beni seven ve kıskanan umarım ulaşırım hedefime

verdiğiniz siteye girdim test oldu çok teşekkürler dukan amca 6 gün atak verdi ve yaklaşık 4 ay sonra 64 kilo olursun dedi hedef kilom buymuş

şimdi intde bi sitede dukanın kitabı ve yulaf kepeği var onu alıyım diyorum netden siz yulaf kepeğini nerden temin ediyorsunuz.

canım başladım burdayım bu arada 2 ayda 7,5 kilo ne demek biliyormusun harika bence şuan kaç kilosun hedefin kaç

canım başladım burdayım bu arada 2 ayda 7,5 kilo ne demek biliyormusun harika bence şuan kaç kilosun hedefin kaç

tuna08 hosgeldinn..bende senin gibi korkularla başlamıstım diyete cunku cok zor weren bi yapım wardır we sımdıye kdr hıcbı dıyete baslayıpta sonuc almıslıgımda yoktu :) ama bende hala inanamasamda 2,5 ayda yaklasık 10 kg werdim..uyarsan basarırsın merak etme..yulaf kepeginide migrosta weya gurmenet isimli internet sitesinden bulabilirsin..

Yerim seni ben var ya :))) Olsun bitanem 7,5 kilo az mı hem, senin bünye dirençli dedik ya :))

Rica ederim canım, evet kendine güveni geliyor insanın, olacak canım, inşallah. Kitabı oku, zaten kitabı okurken hipnoz oluyorsun, dely nin dediği gibi kitabı okumak şart. Kitaptakileri uygula, motivasyon için buradan uzaklaşma yeter :))

Yulaf kepeği doğalsan kullanıyorum ben, migros ta var oradan aldım hep, ben sıkıntı yaşamadım. İnternetten alan arkadaşlarım da var.

Seni seviyoruz canıımmm Her şey düzelecek..

kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim

tuna hoşgeldin,
umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.
hiç canını sıkma.ben de daha önce diyetisyen,akapuntur,zayıflama hapları tomarla para harcadım ama hiçbirinden sonuç alamadım.
4 kilo verdimse 10 kilo olarak geri aldım
ben başlayalı 2.5 ay oldu toplam 12.5 kilo verdim
bu inanılır bişey değil,inan kıyafetlerim hatta artık eşofmanlarım bile üstümden düşüyor.
zaten sen 6 gün atakta en az3-4 kilo verirsin ve deli gibi motive olursun,bizden kopmaa,forumu takip et.burda herkes çok yardımcı.ne istersen sor hepimiz memnuniyetle destek oluruz.kitap da pahalı falan değil diğer diyet yöntemlerine harcadığımız şeylerin yanında bu hiç bişey değil ki dimi ama
bu arada başlamadan önce de hemen light süt,yumurta,light beyaz peynir,lor peyniri,light yoğurt,tavuk falan al stokla.
ben stoklu çalışıyorum da biraz
hadi bakalım olcak inşallah,kocam da sana yeniden hayran hayran bakacak hiç merak etme.
bak ne dicem, 3 ay önce ayrıldığım sevgilim vardı,hoş kendisi de danacık gibi ben onun yanında zayıf kalırdım yani :9
tabi ben diyete başladım başlayalı görüşmemiştik,2 hafta önce falan yeneğe çıktık,inan o günden beri dili dışarda salyalarını saça saça dolanıyor peşimde de oralı olmuyorum
insanın kendine daha bir güveni geliyor valla bak

Kuzum, hoşgeldin, nerde kaldın sen bakiim, merak ettik.

Dely i sana devrediyorum biraz da, sen ilgilen dişiyle :))

Hoşgeldin canım!! Sağlık sorunları iyiye gidiyordur umarım.. Ablamın kayın babası da gırtlak kanseriymiş ve şu anda ameliyatta. Bütün gırtlağını alacaklar. Çok yayılmış maalesef. Haber bekliyoruz biz de.. Konuşamıcak muhtemelen de.. ama yeter ki iyi olsun, elden ne gelir.. Ki bu insan 15 yıldır sigara içmiyor... ama 40 yıl da içmiş.. Sizin de başınızda böyle bi dert vardı, seni görünce öyle yazmak istedim ben de.. Allah acil şifalar versin inşallah herkeslere.

Aileler konusunda da dediğine sonuna kadar katılıyorum.. Büyük konuşmak istemiyorum, hepimizin kısmetse çoluğu çocuğu olacak, ki senin var, ama nedir bu böyle istemeye gidilmicek kadar ne varmış yani.. Dışardan konuşması kolay bize tabi ama; annedir ne olsa, ne dese haklıdır, diyemeyeceğim ben de.. İnsan sonuçta.. İyisi olduğu kadar kötüsü de var.. Allah bizleri, sevdiklerimizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..!

Ben de öpüyorum canımm Yarışma devam ediyor sanırım ama; 5 kilo olunca.. 3-4 hafta falan daha beklicez heralde sonuçlar için

Gerçek söylemiyosun ama di miiii? Acımıştır mutlaka.. Bak çok ciddiyim, gerçekten acımadı mı? Dikiş atacaklar yaaa :S Ağzını açamıcan.. Ağrısı sızısı... Hmm? Ağzımın içini kesecekleeerr :18:

Kuzum, hoşgeldin, nerde kaldın sen bakiim, merak ettik.

Dely i sana devrediyorum biraz da, sen ilgilen dişiyle :))

ayy sormaa yaa uzaklara gittim müşteri ziyaretine ama hızlı hızlı çalışıp döndüm hemencicik,özledim ben de sizi yaa,ayy kopamıyorum bağımlı olduk iyice
dely'e ben söyleceyeceğimi söyledim walla gerisini kendi bilir sonra dişleri böyle olur

bu arada ben öğlen azıcık döner yedim şeker marka olandan,yanında yoğurt.
sonra da dün gece yeşil çayla yaptığım ice tea'yi içtim.
müşteri ziyaretimden dönünce de 3 gibi yine dukana uygun olan krem brulemi yedim ve ice tea'yi de içtim.
Şu an itibariyle 1 litre yeşil çaylı ice tea ve 3 litre de saf su içtim,daha spora falan da gitcem bugün toplam 5 litre su içmiş olurum,dün de içtim o kadar.öyle işte,siz neler yediniz içtiniz bakalım ?

istanbuldaysan bazı migroslarda ve real de var. ben realden alıyorum. istanbul dışındaki arkadaşlar bazı aktarlardan ya da netten alıyorlar.

55'e kadar yolu var da, 57 olsam da olur diyorum. Normalde haftada 1 kilo vermek çok ideal bu diyette. Yani en güzeli bence.. Fazlasında gözüm yok zaten de.. Benim 11. haftam ve 7,5 kilo giden. Olsun ama.. Azimliyim Duraklamalar, artılar derken böyle oluyo. Sen daha çok verirsin inşallah

kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim

senınkı pahalı geldi bana. keğepi hammeddeler.com veya gurmenetten bulabılırsın. daha uygunu realde :)

son 20 gündür özellikle de 1 haftadır kilo vermemin hızlandığını farkettim. farklı olarak neler yapıyorum diye düşündüm ve bazı şeyler tesbit ettim. sizinle de paylaşayım.

1-zayıflama çayı içiyorum düzenli olarak
2-2+2 olan seyir düzenimi 1+1 olarak değiştirdim. 2+2 de kaçaklar olabiliyordu. 1+1 daha rahat
3-sp günlerimde çiğ sebze özellikle de salatalık yiyorum. salatalığı tuzlayıp yiyorum. hem atıştırmalık da oluyor.
4-sabahları aç karnına 1 su bardağı ılık suya, 1/5 limonun suyunu katarak içiyorum.
5-yürüyüşlerimi tek seferde değil, en az 20 şer dakikalık bölümler halinde 3 seferde tamamlıyorum.
6-yeşil çayı biraz daha artırdım. haftada 3-4 bardak içiyordum. şimdi her gün en az 1 kupa içiyorum.
7-her gün 5-6 parça buzu ağzımda eriterek yiyorum.

hangisinin etkisi oldu bilmiyorum. belki de hepsinin küçük küçük etkisidir. ama haftada 300 gr'a kadar düşmüş olan kilo verme hızımı tekrar haftada 1 kg civarına çıkardım. özellikle uzun zamandır diyet yapanlar iin yararlı olabilir.

canım ne güel yazmışsın herşeyi teşekkür ederim çok sevindim problemli olanlar bile kilolarını vermiş bu diyetle ben eşimle çıkarken yaklaşık 14 sene oluyo 60 civarlarındaydım

ee şimdiye göre de güzeldm tabi geçen gün bi teyze gördü beni ne kadar değişmişsin falan dedi çok moralim bozuldu vermeliyim hemen

miğrosa gidip yulaf kepeği ve kitap sora dediğin gibi et süt yumrta peynir yoğurt

bide bişe sorcam kızlar biz yoğurt satıyoruzda dükanımızda ama light değil onu tüketsem olurmu yoksa illa ligtmı olcak sadece yogur için

ay ne çok sordum

Hahaha Ay dişlerim öyle olmasııınnn hahaha Zaten üst ön dişim yamuk biraz sanki, uyuz oluyorum :88: Dişçiye gidebilsem ona da bi çare bulmalarını isticem deee.. Korku işte.. :S :)

Sen de bakem bu krem brule ne menem bişi oleee Tarif rica ediyorum..
Ay ne çok içmişsiiinnn!! Ben 3 bardak bitki çayı, 1 litre de su içtim. Bi de demin kekimle, kahvemi içtim Kahveyle güzel oluyormuş :112: ama küçücükmüş yaaa!! Bitiverdiii!! Ellerim bak boş kaldııı :101: Daha 750 ml su var şişemde. 6'ya kadar bitirceeemmm..!

arkadaşlar genelde ligh süt ürünleri kullanıyor. ben normallerini kullandım. kısa bir süre ligh da kullandım ama yine normallere döndüm. lightları hem sevmiyorum hem de nedense light süt ürünleri daha pahalı. ama yine de piyasadakilerden daha yağlı bir yoğurtsa kullanma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…