Gerçek söylemiyosun ama di miiii? Acımıştır mutlaka.. Bak çok ciddiyim, gerçekten acımadı mı? Dikiş atacaklar yaaa :S Ağzını açamıcan.. Ağrısı sızısı... Hmm? Ağzımın içini kesecekleeerr:18:
canım ne güel yazmışsın herşeyi teşekkür ederim çok sevindim problemli olanlar bile kilolarını vermiş bu diyetle ben eşimle çıkarken yaklaşık 14 sene oluyo 60 civarlarındaydım
ee şimdiye göre de güzeldm tabi geçen gün bi teyze gördü beni ne kadar değişmişsin falan dedi çok moralim bozuldu vermeliyim hemen
miğrosa gidip yulaf kepeği ve kitap sora dediğin gibi et süt yumrta peynir yoğurt
bide bişe sorcam kızlar biz yoğurt satıyoruzda dükanımızda ama light değil onu tüketsem olurmu yoksa illa ligtmı olcak sadece yogur için
ay ne çok sordum
Hoşgeldin canım!! Sağlık sorunları iyiye gidiyordur umarım.. Ablamın kayın babası da gırtlak kanseriymişve şu anda ameliyatta. Bütün gırtlağını alacaklar. Çok yayılmış maalesef. Haber bekliyoruz biz de.. Konuşamıcak muhtemelen de.. ama yeter ki iyi olsun, elden ne gelir.. Ki bu insan 15 yıldır sigara içmiyor... ama 40 yıl da içmiş.. Sizin de başınızda böyle bi dert vardı, seni görünce öyle yazmak istedim ben de.. Allah acil şifalar versin inşallah herkeslere.
Aileler konusunda da dediğine sonuna kadar katılıyorum.. Büyük konuşmak istemiyorum, hepimizin kısmetse çoluğu çocuğu olacak, ki senin var, ama nedir bu böyle istemeye gidilmicek kadar ne varmış yani.. Dışardan konuşması kolay bize tabi ama; annedir ne olsa, ne dese haklıdır, diyemeyeceğim ben de.. İnsan sonuçta.. İyisi olduğu kadar kötüsü de var.. Allah bizleri, sevdiklerimizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..!
Ben de öpüyorum canımmYarışma devam ediyor sanırım ama; 5 kilo olunca.. 3-4 hafta falan daha beklicez heralde sonuçlar için
Gerçek söylemiyosun ama di miiii? Acımıştır mutlaka.. Bak çok ciddiyim, gerçekten acımadı mı? Dikiş atacaklar yaaa :S Ağzını açamıcan.. Ağrısı sızısı... Hmm? Ağzımın içini kesecekleeerr:18:
son 20 gündür özellikle de 1 haftadır kilo vermemin hızlandığını farkettim. farklı olarak neler yapıyorum diye düşündüm ve bazı şeyler tesbit ettim. sizinle de paylaşayım.
1-zayıflama çayı içiyorum düzenli olarak
2-2+2 olan seyir düzenimi 1+1 olarak değiştirdim. 2+2 de kaçaklar olabiliyordu. 1+1 daha rahat
3-sp günlerimde çiğ sebze özellikle de salatalık yiyorum. salatalığı tuzlayıp yiyorum. hem atıştırmalık da oluyor.
4-sabahları aç karnına 1 su bardağı ılık suya, 1/5 limonun suyunu katarak içiyorum.
5-yürüyüşlerimi tek seferde değil, en az 20 şer dakikalık bölümler halinde 3 seferde tamamlıyorum.
6-yeşil çayı biraz daha artırdım. haftada 3-4 bardak içiyordum. şimdi her gün en az 1 kupa içiyorum.
7-her gün 5-6 parça buzu ağzımda eriterek yiyorum.
hangisinin etkisi oldu bilmiyorum. belki de hepsinin küçük küçük etkisidir. ama haftada 300 gr'a kadar düşmüş olan kilo verme hızımı tekrar haftada 1 kg civarına çıkardım. özellikle uzun zamandır diyet yapanlar iin yararlı olabilir.
HahahaAy dişlerim öyle olmasııınnn hahaha Zaten üst ön dişim yamuk biraz sanki, uyuz oluyorum :88: Dişçiye gidebilsem ona da bi çare bulmalarını isticem deee.. Korku işte.. :S :)
Sen de bakem bu krem brule ne menem bişi oleeeTarif rica ediyorum..
Ay ne çok içmişsiiinnn!! Ben 3 bardak bitki çayı, 1 litre de su içtim. Bi de demin kekimle, kahvemi içtimKahveyle güzel oluyormuş :112: ama küçücükmüş yaaa!! Bitiverdiii!! Ellerim bak boş kaldııı :101: Daha 750 ml su var şişemde. 6'ya kadar bitirceeemmm..!
şakamı yapıyosun... kaç yıldır bekliyorum... bir o kadar daha bekleyemem... ve ayrılmayı hiç istemediğim halde... onca emeğimizi silip atmayı bile düşündüm... "o zaman ayrılalım" diye defalarca konuştum... ben annesinin saygısızlığı hakettiği düşüncesinde değilim ki; ona bi saygısızlık yapmadım ayrıca zaten sessiz kaldım onca söylediklerinin karşısında... ama herkes aynı şeyleri yaşayamıyor malesef... yada olaylar her ne kadar aynı gibi görünse de zorluk derecesi değişebiliyor malesef... ben bunları görebilicek kadar hayat tecrübesi ve olgunluğa sahibim...
ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyosunuz... duyan da ben onun ailesini yoktan saymak istediğimi falan düşünücek... ben burda aylardır kıçımı yırtmıyomuyum... onun annesi benim de annem diye... aileler elbette önemli eşşek değilim bunu bilebilicek yaştayım... ben nasıl ki anne babamı önemsiyorsam o da önemsemeli elbette... ama herkes kendi hayatını yaşıyo ve kendi tercihlerini yaparak yönlendiriyo hayatını... neyse ne isteyen istediğini düşünebilir ben kendimi biliyorum... kimseye açıklama yapmak zorunda da değilim... bir de burda bilip bilmeyenler yüzünden canımı hiç sıkamam... hoşçakalın!!!
kuuzm bak şimdi sana ciddi ciddi yazıyorum,iyice aç kulağını dilne bakiiim beniii
şimciiik benim bu zamana kadar hiç dişçiyle işim olmamıştı,tek çürüğüm bile yok.onun için de yirmilik diş ameliyatı beni ciddi anlamda korkutmuştu.üstelik de benim dişin üstüne kemik geliyordu yani kemiğin kesilmesi falan gerekiyordu,ben var yaa annemlerle falan velimi alıp gittim resmen.bir sürü stresle bekledim tam gircem,makinaları bozulmuş.bugün git yarın gel dediler,daha da stres oldum tabi ki :18::18:
ertesi gün gittik resmen titriyorum,annemin elini bırakmıyorum çocuk gibi
sonra girdim ameliyata,bir iğne vurdular o tarafa uyuştu zaten dilim falan,ondan sonra hoca geldi aldı alet edavatı.benim için tek ürkütücü kısmı bütün aletler oturduğum koltuğun önünde ve görüyorum o da psikolojimi bozacakktı.ben de sımsıkı kapadım gözlerimi.
45 dk falan sürer diye tahmin ediyorduk.inanır mısın 15 dk sonra çıkmıştım.hatta çıktığımda annem yoktu kadıcağız da 45 dk sürcek diye ben girince wc'ye gitmiş,düşün yani kadın wc'den dönmeden ben ameliyattan çıkmıştım bile
tabiki dikiş falan atıldı ama yemin ederim bak öyle ağrı sızı ,rahatsızlık verici bişey olmadı.seni rahatlamak için değil cidden söylüyorum bunu.sadece ilk birkaç gün daha küçük harflerle konuştum ve ağzımı kocamaaaan açmayıp daha küçük açıp küçük lokmalarla yedim ama aslında bomba gibiydim valla
asıl güzel tarafı doktor 1 hafta rapor yazdıııı,ohhhhh 1 hafta boyunca keyfime baktımm
sol taraftakinin de ameliyatla alınması gerekiyordu,şimdi işim yoğun biraz daha yaza yapalım demiştim.belki temmuzda falan da onu aldırıp 1 hafta deniz güneş kum yaparım raporu patlatıp laf aramızda
Ben ilkokuldaki diş muayenesinde dolgu yapılsın dedikleri dişime, üniversitedeyken kanal tedavisi yaptırdım.. Düşün sen korkuyu..7-8 yıl falan kaçmışımKi o da çok acımadı ama; yani ay amaaannn korkacak bişey yokmuş da diyemiyorum. Yine olsa yine korkarım! Annem falan olmadan gidemem heralde zaten sanırım :S Ben dişçi koltuğuna oturunca gözlerim falan dolmuştu korkudan yani, bilmem düşünebiliyor musun :S :) O aletler falan.... Iyyyy!! :18: Acıcak diye gözyaşlarım akıyo böyle. Ağladım demiyorum, ağlamadım çünkü, istemsizdi. Bi baktım yaşlar akıyo.. O kadar diyorum ama diyorsan ki çok kötü olmuyo.. Valla inşallah seninki gibi iyi bir doktora denk gelirim ben de, diyorum o zaman. Bazısı da çok kötü dediler de... Hadi hayırlısı.. gitcem o doktora.. Başka çare yookk :18: Süreci hızlandıriyim bari biraz..
yazılanların hepsini okudum fakat yarimin yazdıklarını alıntı yapıp yorumumu yazacağım...
yarimin neler yaşadığını hepinizden çok ben biliyorum...
ayrıca anneler gününde bile ben senin yerinde olsam almazdın dememden anlamanız gerekmekte...
Sen yıllardır emek veriyorsunuz beraber kullanacağın iğneye kadar herşeyi tamamlıyorsun onuda geç takılacak takıları bile alıyorsun...
erkek arkının annesi sırf seni açık ve çalışıyorsun diye istemiyor... ve erkek arkınla tek sorununuz bile yok... herkes biraz karşındakinin yerine koyarak düşünsün...
evet aile önemli ama evlenince sen kendin bir aileye sahip oluyorsun... hanginiz annenizi babanızı hergün görüyorki? yada kayınvalidenizle kayınpederinizi?
sen eşinle ve çocuğunla hep varsın...
bukadar zamandır annesinin rızası olsun diye bekleyip durdu... bu insanların yaşı geçiyor... herkes anne olmak ister... ununu eleyip.. evlenmiş... çocuk çoluk sahibi olmuş insanlar bazı şeyleri anlayamıyorlar nedense...
benim 27 yaşına kadar çocuk sahibi olmam lazım tabi mirayında... kolaymı geliyor size?? düşünsenize hanfendinin biri sırf egoları tatmin olsun diye kıllık çıkarıyor... sırf kendi istediği okumamış evde oturan , örtülü kendi ayakları üzerinde duramamış bir gelin istediği için senin hayallerini çöpe atabiliyor...
anne bile olsa herkes haddini bilecek... miray E5 çalışmıyor hey allahım konuşturuyorsunuz ne varda istemiyor yani... hani 1-2 zorladın baktın ayrılmadılar sende anneysen anne yüreğine sahipse o büyük olarak alttan alıp çocuğunun mutluluğunu düşünmeli...
Lütfen ağzı olan konuşuyor durumuna gelmeyelim burda... cidden üzücü oluyor...
kuzum bak ne güzel kendin diyorsun dolgu yapılacakken yaptırmadın nolduu bu sefer kanal yaptırmak zorunda kaldın
yani bundan kaçış yok,eninde sonunda yaptıracaksın bari daha ilerlemeden git ki başka dişlerini de kaybetme
yoksa diğer türlü yandaki dişe de zarar verebiliyormuş işte ve o dişin de çekilmesi gerekebilmiş.
yani neden şimdi ihmalin yüzünden sapasağlam dişini kaybedesin ki genç yaşında öyle değil mi bebişim
benim üniversite hastanesinde hoca yapmıştı,sen de iyisini araştır bul kuzum.zaten çok zor bir operasyon değil ki doktorlar için.yani düşünsene adamlar çene ameliyatı bile yapıyorlar,yirmilik diş çekmekten nolcak
canım inşallah bir an önce son kilolarını da verirsin.. ben de korktum bak şimdi benim de boyum 1.72 ve 20 küsür vermem lazım. daha başlamadım ve zaten saçlarım çok yok kel mi kalacam yani :SS bunun çözümü yok mudur ki..
Kızlarrr bana tecrübeli olan bana cvp verebilirmi?? Ben seyirdeyim yalnız benim tüm kilo basen ve koldaSormak istediğim yaşım 35 basenlerde senelerce benle yaşamış yağlar var hani şu kalıcı yağlar sanırım bu dukanla buraları eritmrk çok zor değilmi yüzüm gitti sırt yağ bel tarafım inceldi ama basen yanlara doğru şu yağcıklar gitmiyor.. Sizce ne yapmalıyım ve burda seyirini bitiren varmı..paylaşabilirmi gidiyormu yoksa kesinlikle orala spormu biemedim ben onu:18:
canım üzülme lütfen. bugün kuaföre gittim. saçlarımın çok dokülduğünden şikayet ettim. kuaförde hiç moralinizi bozmayın tam mevsimi dedi. bu mevsimde saçlar çok dökülür normal dedi. bende acaba diyetten mi diye çok üzülüyordum. ama kuaför böyle söyleyince ve çevremde de bu tarz şikayetleri duyunca rahatladım azcık... sende üzülme bakalım bir dahaki aya. bu arada çok şanslısın benim zaten saçların az iyice azaldı malesef
herkese selam. yaklaşık 1,5 haftadır giremedim nete. bu arada 1.5 kg de verdim. geçen hafta 32 beden bir kot aldım. 42 beden ceket büyük geldi. hatta 40 beden bir elbise denedim, çok güzel oldu. tamam biraz rahat kalıplı giysilerdi ama olsun. senelerdir 46-48 beden olan benim gibi biri için mucizeydi bu bedenlere ulaşmak. o sebeple, çok mutluyum. sizinle de paylaşayım istedim.
bu arada, çizelgemi güncellemek istiyorum. bunun yolu, aynı şekilde yeniden yapmak mıdır, yoksa daha kolay bir yöntem var mı? bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
kuzum bak ne güzel kendin diyorsun dolgu yapılacakken yaptırmadın nolduu bu sefer kanal yaptırmak zorunda kaldın
yani bundan kaçış yok,eninde sonunda yaptıracaksın bari daha ilerlemeden git ki başka dişlerini de kaybetme
yoksa diğer türlü yandaki dişe de zarar verebiliyormuş işte ve o dişin de çekilmesi gerekebilmiş.
yani neden şimdi ihmalin yüzünden sapasağlam dişini kaybedesin ki genç yaşında öyle değil mi bebişim
benim üniversite hastanesinde hoca yapmıştı,sen de iyisini araştır bul kuzum.zaten çok zor bir operasyon değil ki doktorlar için.yani düşünsene adamlar çene ameliyatı bile yapıyorlar,yirmilik diş çekmekten nolcak
yazılanların hepsini okudum fakat yarimin yazdıklarını alıntı yapıp yorumumu yazacağım...
yarimin neler yaşadığını hepinizden çok ben biliyorum...
ayrıca anneler gününde bile ben senin yerinde olsam almazdın dememden anlamanız gerekmekte...
Sen yıllardır emek veriyorsunuz beraber kullanacağın iğneye kadar herşeyi tamamlıyorsun onuda geç takılacak takıları bile alıyorsun...
erkek arkının annesi sırf seni açık ve çalışıyorsun diye istemiyor... ve erkek arkınla tek sorununuz bile yok... herkes biraz karşındakinin yerine koyarak düşünsün...
evet aile önemli ama evlenince sen kendin bir aileye sahip oluyorsun... hanginiz annenizi babanızı hergün görüyorki? yada kayınvalidenizle kayınpederinizi?
sen eşinle ve çocuğunla hep varsın...
bukadar zamandır annesinin rızası olsun diye bekleyip durdu... bu insanların yaşı geçiyor... herkes anne olmak ister... ununu eleyip.. evlenmiş... çocuk çoluk sahibi olmuş insanlar bazı şeyleri anlayamıyorlar nedense...
benim 27 yaşına kadar çocuk sahibi olmam lazım tabi mirayında... kolaymı geliyor size?? düşünsenize hanfendinin biri sırf egoları tatmin olsun diye kıllık çıkarıyor... sırf kendi istediği okumamış evde oturan , örtülü kendi ayakları üzerinde duramamış bir gelin istediği için senin hayallerini çöpe atabiliyor...
anne bile olsa herkes haddini bilecek... miray E5 çalışmıyor hey allahım konuşturuyorsunuz ne varda istemiyor yani... hani 1-2 zorladın baktın ayrılmadılar sende anneysen anne yüreğine sahipse o büyük olarak alttan alıp çocuğunun mutluluğunu düşünmeli...
Lütfen ağzı olan konuşuyor durumuna gelmeyelim burda... cidden üzücü oluyor...
Haklısın canım. SaolAraştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))
ohooo ben cok gec kalmisim yaaa ... iki günü okudum valla bittim hee daa yeni bitti..
mecbur cevap vercem artikin hepsine biraz uzun olcek ister okuyun ister okumayin
medesa ve bulasikyuyu gecmis d.günleriniz kutlu olsun canlarimmmm
Haklısın canım. SaolAraştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))
ohooo ben cok gec kalmisim yaaa ... iki günü okudum valla bittim hee daa yeni bitti..
mecbur cevap vercem artikin hepsine biraz uzun olcek ister okuyun ister okumayin
medesa ve bulasikyuyu gecmis d.günleriniz kutlu olsun canlarimmmm
multi vitamin iciyoruz canim hic birakmadan
tek cözüm CALLANETICS pilates filan degil yani. pilates le anca 6 ayda 1 senede alirsiniz cözümü
ohhh simdik rahatladim canim sagol belkide ondandir evet.
canim cevap verildi mi sana hatirlamiyorum ama eger kaydetmediysen o ticker sayfasini o zaman yeniden yapmalisin. bu sefer yaparken SIK KULLANILANLAR a kaydet. sonra sifreyle giriyorsun tekrar
nilessscim yeni diyet yöntemin hayirli olsun .. ve de dogum günü sürprizi harika olmus yaa
elbiseni de cok merak ettim ve de ne hediye alacagini.. zira 9 u kocisimin dogumgünüsü.. belkim kopya cekerim senden
yarimm yalniz anllatigin seyler cokk cokk fazla yaa.. Allah sana dayanma gücü versin.. birde degil ki dert anasini satayim.. birde abin olacak o akilli yardim edeydi sana hic olmazsa annenler de kalmazdi aklin..
k.valide olayinda da pess yaa.. icimi sisirdi kadin ya. yazik kendi kaybeder seninle iyi gecinmezse.. bosu bosuna dert tasa etmis olur kendine de... Ama sunu diyim kadin eger taktiysa kafaya hayatinin sonuna kadar nuh der peygamber demez bence.. nisanlina cok is düsüyo. Allah sabir versin.. hayirlisi ile olsun.. Allahim sevenleri ayirmasin nolur yaa.. cok cok üzülüyorumm..
son 20 gündür özellikle de 1 haftadır kilo vermemin hızlandığını farkettim. farklı olarak neler yapıyorum diye düşündüm ve bazı şeyler tesbit ettim. sizinle de paylaşayım.
1-zayıflama çayı içiyorum düzenli olarak
2-2+2 olan seyir düzenimi 1+1 olarak değiştirdim. 2+2 de kaçaklar olabiliyordu. 1+1 daha rahat
3-sp günlerimde çiğ sebze özellikle de salatalık yiyorum. salatalığı tuzlayıp yiyorum. hem atıştırmalık da oluyor.
4-sabahları aç karnına 1 su bardağı ılık suya, 1/5 limonun suyunu katarak içiyorum.
5-yürüyüşlerimi tek seferde değil, en az 20 şer dakikalık bölümler halinde 3 seferde tamamlıyorum.
6-yeşil çayı biraz daha artırdım. haftada 3-4 bardak içiyordum. şimdi her gün en az 1 kupa içiyorum.
7-her gün 5-6 parça buzu ağzımda eriterek yiyorum.
hangisinin etkisi oldu bilmiyorum. belki de hepsinin küçük küçük etkisidir. ama haftada 300 gr'a kadar düşmüş olan kilo verme hızımı tekrar haftada 1 kg civarına çıkardım. özellikle uzun zamandır diyet yapanlar iin yararlı olabilir.
acımıyor kuzum dikiş mikiş vallahi bak,hiç hissetmiyorsun ki bebişim güven bana yahuuu
çok çok teşekkür ederim canım benimm
çıktım kızlar ben byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?