Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuuzm bak şimdi sana ciddi ciddi yazıyorum,iyice aç kulağını dilne bakiiim beniii
şimciiik benim bu zamana kadar hiç dişçiyle işim olmamıştı,tek çürüğüm bile yok.onun için de yirmilik diş ameliyatı beni ciddi anlamda korkutmuştu.üstelik de benim dişin üstüne kemik geliyordu yani kemiğin kesilmesi falan gerekiyordu,ben var yaa annemlerle falan velimi alıp gittim resmen.bir sürü stresle bekledim tam gircem,makinaları bozulmuş.bugün git yarın gel dediler,daha da stres oldum tabi ki :18::18:
ertesi gün gittik resmen titriyorum,annemin elini bırakmıyorum çocuk gibi
sonra girdim ameliyata,bir iğne vurdular o tarafa uyuştu zaten dilim falan,ondan sonra hoca geldi aldı alet edavatı.benim için tek ürkütücü kısmı bütün aletler oturduğum koltuğun önünde ve görüyorum o da psikolojimi bozacakktı.ben de sımsıkı kapadım gözlerimi.
45 dk falan sürer diye tahmin ediyorduk.inanır mısın 15 dk sonra çıkmıştım.hatta çıktığımda annem yoktu kadıcağız da 45 dk sürcek diye ben girince wc'ye gitmiş,düşün yani kadın wc'den dönmeden ben ameliyattan çıkmıştım bile
tabiki dikiş falan atıldı ama yemin ederim bak öyle ağrı sızı ,rahatsızlık verici bişey olmadı.seni rahatlamak için değil cidden söylüyorum bunu.sadece ilk birkaç gün daha küçük harflerle konuştum ve ağzımı kocamaaaan açmayıp daha küçük açıp küçük lokmalarla yedim ama aslında bomba gibiydim valla
asıl güzel tarafı doktor 1 hafta rapor yazdıııı,ohhhhh 1 hafta boyunca keyfime baktımm
sol taraftakinin de ameliyatla alınması gerekiyordu,şimdi işim yoğun biraz daha yaza yapalım demiştim.belki temmuzda falan da onu aldırıp 1 hafta deniz güneş kum yaparım raporu patlatıp laf aramızda

canım protein ürünlerinin etin falan maksimum %10 yağlı olması gerekiyor,eğer yoğurdunuz buna uygunsa olabilir bence.
ee siz mi üretiyorsunuz yoğurdu,o zaman yağsız da yapabilirsiniz.yine de alabiliyorsan light al bence çünkü light ürünler bile tamamen yağsız değil zaten

Geçmiş olsun canım, Allah herkese şifa versin.

Yok be tatlım, zaten uyuşturuyorlar, sonra da ağrı kesici içeceksin. Acımaaaaaaz :))

Sağol canım, ben de buz, salatalık ve limonlu suyu deneyeyim.

Yaaa ben anladım zaten onun güzel olacağını, afiyet bal olsun canımm.

yazılanların hepsini okudum fakat yarimin yazdıklarını alıntı yapıp yorumumu yazacağım...
yarimin neler yaşadığını hepinizden çok ben biliyorum...
ayrıca anneler gününde bile ben senin yerinde olsam almazdın dememden anlamanız gerekmekte...
Sen yıllardır emek veriyorsunuz beraber kullanacağın iğneye kadar herşeyi tamamlıyorsun onuda geç takılacak takıları bile alıyorsun...
erkek arkının annesi sırf seni açık ve çalışıyorsun diye istemiyor... ve erkek arkınla tek sorununuz bile yok... herkes biraz karşındakinin yerine koyarak düşünsün...
evet aile önemli ama evlenince sen kendin bir aileye sahip oluyorsun... hanginiz annenizi babanızı hergün görüyorki? yada kayınvalidenizle kayınpederinizi?
sen eşinle ve çocuğunla hep varsın...

bukadar zamandır annesinin rızası olsun diye bekleyip durdu... bu insanların yaşı geçiyor... herkes anne olmak ister... ununu eleyip.. evlenmiş... çocuk çoluk sahibi olmuş insanlar bazı şeyleri anlayamıyorlar nedense...

benim 27 yaşına kadar çocuk sahibi olmam lazım tabi mirayında... kolaymı geliyor size?? düşünsenize hanfendinin biri sırf egoları tatmin olsun diye kıllık çıkarıyor... sırf kendi istediği okumamış evde oturan , örtülü kendi ayakları üzerinde duramamış bir gelin istediği için senin hayallerini çöpe atabiliyor...

anne bile olsa herkes haddini bilecek... miray E5 çalışmıyor hey allahım konuşturuyorsunuz ne varda istemiyor yani... hani 1-2 zorladın baktın ayrılmadılar sende anneysen anne yüreğine sahipse o büyük olarak alttan alıp çocuğunun mutluluğunu düşünmeli...

Lütfen ağzı olan konuşuyor durumuna gelmeyelim burda... cidden üzücü oluyor...

KREM VANİLYA(her evre)

Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.Tatlandırıcıyla karamel denemelerim

KIZLARRR BU DA SİZE DÜN BAHSETTİĞİM ISPANAK SUFLE TARİFİİ
YAPIN BAKİİİM HEPİNİZZZ

ISPANAK SUFLE
MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

Ben ilkokuldaki diş muayenesinde dolgu yapılsın dedikleri dişime, üniversitedeyken kanal tedavisi yaptırdım.. Düşün sen korkuyu..7-8 yıl falan kaçmışım Ki o da çok acımadı ama; yani ay amaaannn korkacak bişey yokmuş da diyemiyorum. Yine olsa yine korkarım! Annem falan olmadan gidemem heralde zaten sanırım :S Ben dişçi koltuğuna oturunca gözlerim falan dolmuştu korkudan yani, bilmem düşünebiliyor musun :S :) O aletler falan.... Iyyyy!! :18: Acıcak diye gözyaşlarım akıyo böyle. Ağladım demiyorum, ağlamadım çünkü, istemsizdi. Bi baktım yaşlar akıyo.. O kadar diyorum ama diyorsan ki çok kötü olmuyo.. Valla inşallah seninki gibi iyi bir doktora denk gelirim ben de, diyorum o zaman. Bazısı da çok kötü dediler de... Hadi hayırlısı.. gitcem o doktora.. Başka çare yookk :18: Süreci hızlandıriyim bari biraz..

kuzum bak ne güzel kendin diyorsun dolgu yapılacakken yaptırmadın nolduu bu sefer kanal yaptırmak zorunda kaldın
yani bundan kaçış yok,eninde sonunda yaptıracaksın bari daha ilerlemeden git ki başka dişlerini de kaybetme
yoksa diğer türlü yandaki dişe de zarar verebiliyormuş işte ve o dişin de çekilmesi gerekebilmiş.
yani neden şimdi ihmalin yüzünden sapasağlam dişini kaybedesin ki genç yaşında öyle değil mi bebişim
benim üniversite hastanesinde hoca yapmıştı,sen de iyisini araştır bul kuzum.zaten çok zor bir operasyon değil ki doktorlar için.yani düşünsene adamlar çene ameliyatı bile yapıyorlar,yirmilik diş çekmekten nolcak

Çok haklısın canım!! Kimsenin bilip bilmeden konuşmaya hakkı yok. Bi insan sırf "anne" olmuş diye "iyi insan" olmuyor işte. İyilik insanın içinde olacak!! Sebebini bilip bilmeden akıl vermek kolay.. Zaten derdi var bu kişinin.. Paylaşmak isterken, yazdığına yazacağına pişman oluyor insan böyle olunca.. Üzüldüm yani çok..

Eline sağlık..

Haklısın canım. Saol Araştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))

ohooo ben cok gec kalmisim yaaa ... iki günü okudum valla bittim hee daa yeni bitti..

mecbur cevap vercem artikin hepsine biraz uzun olcek ister okuyun ister okumayin

medesa ve bulasikyuyu gecmis d.günleriniz kutlu olsun canlarimmmm

multi vitamin iciyoruz canim hic birakmadan

tek cözüm CALLANETICS pilates filan degil yani. pilates le anca 6 ayda 1 senede alirsiniz cözümü

ohhh simdik rahatladim canim sagol belkide ondandir evet.

canim cevap verildi mi sana hatirlamiyorum ama eger kaydetmediysen o ticker sayfasini o zaman yeniden yapmalisin. bu sefer yaparken SIK KULLANILANLAR a kaydet. sonra sifreyle giriyorsun tekrar

nilessscim yeni diyet yöntemin hayirli olsun .. ve de dogum günü sürprizi harika olmus yaa

elbiseni de cok merak ettim ve de ne hediye alacagini.. zira 9 u kocisimin dogumgünüsü.. belkim kopya cekerim senden

yarimm
yalniz anllatigin seyler cokk cokk fazla yaa.. Allah sana dayanma gücü versin.. birde degil ki dert anasini satayim.. birde abin olacak o akilli yardim edeydi sana hic olmazsa annenler de kalmazdi aklin..

k.valide olayinda da pess yaa.. icimi sisirdi kadin ya. yazik kendi kaybeder seninle iyi gecinmezse.. bosu bosuna dert tasa etmis olur kendine de... Ama sunu diyim kadin eger taktiysa kafaya hayatinin sonuna kadar nuh der peygamber demez bence.. nisanlina cok is düsüyo. Allah sabir versin.. hayirlisi ile olsun.. Allahim sevenleri ayirmasin nolur yaa.. cok cok üzülüyorumm..

Haha, ben demiştim sen bu işin peşini bırakmazsın diye.

Tüm söylediklerine katılıyorum canım ve seni destekliyorum.

Dely yi elinden tutup götürelim hadi :))

Mirayla bugün konuşan ben olduğum için üzerime alındım ve cevap hakkımı kullanıyorum...Seninle hiç karşılıklı konuşmamız olmadı sanırım...O yüzden benim ne koşullarda evlendiğimden haberdar değilsindir...Bende eşimle dört senelik ilişki sonrasında evlendim... Benim kaynanamda beni istemedi sadece Niğdeliyim diye hemde...Kaldı ki biz tanışmamızın ilk haftasında annesiyle konuştu eşim ön onayını aldı...Ama gel görelim kadına biz devam ettikçe bir haller oldu nuh dedi peygamber demedi ben o kızı istemem dedi... Bayramdı,ablandı,askerlikti,atamaydı gibi saçma sapan sebeplerde sundu önümüze aynı zamanda...yani zannettiğin gibi bu sorunlardan haberdar olmayan ya da gönlüme göre düğünümü nişanımı yapmış biri değilim... Bende nişanımda takılan bileziğe kadar kendim aldım kaynanama taksın diye verdim...2 tane bilezik yapıp gönderdiğim halde birini takıalım bari diyebilen biri... Ama gel görelim ki sevdiğimin annesi...Ben miraya daha önce de keşke şöyle yapsaydın dedim bugünde tekrar dile getirdim

Eğer forumda bir derdim var bölümüne azcıkta olsa göz atarsan evliliğin sadece sen ve sevdiğinden ibaret olmadığını göreceksin... Her ne kadar bekarlar kabul etmese de evlendiğinde aileyle de evleniliyor bu bir gerçek...İşte sırf bu yüzden annesiyle şimdiden zıtlaşarak yüz göz olmamalıydı miray kendisine de söyledim bunu....

Ben ağzı olup rastgele konuşan ya da ununu eleyip eleğini asanlardan değilim... Miray kendi yaptıklarını hatasız bulabilir saygım sonsuzdur ama ben olsam çok çok farklı davranırdım annesine karşı bu kadar...Daha da bu konuyla ilgili bana yönelik yorum yazılmazsa çok memnun olurum...

Haklısın canım. Saol Araştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))

acımıyor kuzum dikiş mikiş vallahi bak,hiç hissetmiyorsun ki bebişim güven bana yahuuu

çok çok teşekkür ederim canım benimm

çıktım kızlar ben byeee

Allahim yaa dis dediniz dislerim sizladi valla.

benimde gitmem lazim yirmilik dislerim bi cikiyo bi iniyo. ama korkuyorum cok yaa acidan degil de o sonrasindaki eziyetten cok korkuyorum

neyse ama icimi rahatlattin medesa bi yandan.. bende bi cesaret gideyim barim

Aşarsın, aşarsın bitanem merak etme.

ohooo ben cok gec kalmisim yaaa ... iki günü okudum valla bittim hee daa yeni bitti..

Canım, hoşgeldin, merak ediyordum ben de seni.

al sana elbisemin modeli :))) 40 bende hemdeee

Kızlar,

Ben 3 gün izinliyim evdeyim haberiniz olsun. Evden de giricem de düzenli giremem, yoklamada yok yazılmayım diye haber vereyim dedim.

Medesa, ödevlere aynen devam edip rapor vermeye devam tatlım, hiiiiç merak etme

Teşekkürlleeerrr!! Senin adına sevindim.. Ne güzel yaa!!! Ben de yeşil çayı ve sporu arttırdım. Bakalım 1 haftada fark edecek mi? Umarım eksi olarak gelir bana da.. Yani gider benden de :) Yeşil çay için zorla biraz kendini sen de. Gerçi zayıflama çayı içiyormuşsun ama.. Yeşil çayı 3 kupa falan içsen süper olur..! Ben de şu buza başliyim bakalım. Yaz da geldi zaten..

acımıyor kuzum dikiş mikiş vallahi bak,hiç hissetmiyorsun ki bebişim güven bana yahuuu
çok çok teşekkür ederim canım benimm
çıktım kızlar ben byeee

Saol canım iyi akşamlaarr. Tarifler için de teşekkrüleeerr!!!

Ben de çıkıyorum kızlar. Yarın görüşürüz umarım.. :79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…