Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canim cevap verildi mi sana hatirlamiyorum ama eger kaydetmediysen o ticker sayfasini o zaman yeniden yapmalisin. bu sefer yaparken SIK KULLANILANLAR a kaydet. sonra sifreyle giriyorsun tekrar

teşekkür ederim. cevap verilmemişti ama uğraşa uğraşa çözdüm olayı. kaydettim artık sayfamı. hatta dünden bu güne 400 gr gibi bi rakam değişince, bu gün tekrar güncelledim. sevindirik oldum sanırım :-D

Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
kızlar ben 5670. sayfaya giremiyorum çok ilginç beni bir önceki sayfaya atıyor :))
Benimkide 5672yi acmıyor:)

Haklısın canım. Saol Araştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))

Ohoooo senin korktuğun dikiş olsun bebeğim.En kolayi o kısmı zaten.ya düşünsene o dikişi alırken uyusturmaya bile gerek yok.o kadar basit birşeyi o.hatta şöyle söyleyim:ben bazen normal azı diş çektikten sonra bile hasta rahat etsin diye dikiş atarım.korkun dikişse koşa koşa git ve kurtul.ama nacizane tavsiyem bir gün oncesinden antibiyotik başla.nerede oldugunuda bana yazda tavsiye edebileceğim biri var mı bı bakayım.

Karsindaki bir genc kiz böyle cocuk gibi azarlaman hic hos degil.Miray'in paylasimlarina ne kadarina sahiz oldunuz ki bugüne kadar bence böyle cikis yapmamiliydin.

Yazdiklarina imzami atiyorum ben de Anne ler günün den örnek verecektim..Ayrica elbisen cok güzel..güzel günlerde kullan insallah.

Ben senin yorumunu da okudum kendi fikrini yazmissin kendinden pay bicerek senin daha önceki yorumlarini da hatirliyorum Miray'i kiracak birsey yazmamissin..

Personal eksikligi yüzünden ben bu gecede gececiyim ben gececi oldugum zamanlar dukana uyamiyorum kacamak anlaminda degil de gündüz uyudugum icin yemek yiyemiyorum tavsiyesi olan varmi ne yapabilirim...

akşamları burayı hiç sevmiyorum yaa, herkes gidio =(( akşam buralar pek bi tenha oluyo

bu arada evde durmak bana hiç yaramıo, bugün hep evdeydim ve bi dünya şey yedim doymadım, hala da yiyesim var biri beni durdursuuuun

Aşarsın, aşarsın bitanem merak etme.

Canım, hoşgeldin, merak ediyordum ben de seni.

oyy tesekkürederim güzelligim

ay saka yapiyosun niless bir fenalar oldum ayyyy yawwwww süper yaaa acilen bende bakayim bnenzer bisi.. nasil durur bende acaba denemezsem catlarim

artik seninle konusurken söylediklerime dikkat edicem :26:

annneeeee ...

medesa cnm beni yanlış anlamışsın anlamanda normal yrıntı geçmedim..yani doğrumu derken üzüntümü belirttim bundan dolayı dr elinden alınabilinirmi..ki ben dukancıyım tam gaz devam.. Sevgilerr

keşke biri beni de durdursa doktor ilaç verdi ondan mıdır nedir sürekli yemek tatlı yiyorum ortada diyet miyet kalmadı çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorumda

selam kızlar bugün sebze günümdü yine sebzeler geçti proteinleri off bi tutturamıyorum şu dengeyi
Fıstığım sistemde sorun vardı, düzeldi çok şükür. Diş için bi gitmek lazım ihmal etmeden. (Dely üzerine alınsan iyi olur :))
5670. sayfaya girmesen ne olur ki sanki, ne var orda :))))
gizli hazine var dukan amca yollamış:)) alemsin valla çok güldüm ben en son o sayfada takıldım kaldım da o yüzden 5670 yani başka sebebi yok:)))
kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim
cumartesi realden aldım rusheim marka 4.5 liraydı kampanya vardı, migroslarda da doğalsan var her zaman mevcut, ayrıca gurmenette iki markada satılıyor sürekli tüketileceği için topluca alabilirsin bu arada diyetin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
Benimkide 5672yi acmıyor:)
biz 5670 de kaldık çok merak edersek alıntı yapıp yapıp yollayalım birbirimize :))))

kaç gündür böyle alıntı yapa yapa, muhabbete dahil olmaya çalışa çalışa yazıyorum mesajlarımı, gitti sanıyorum ama bakıyorum yok!! hayır yani uzun uzun yazınca da insan üzülüyo, üşeniyo... (
bu da gelmezse (ki garip, cuma zayıflama takımımda çok nadir oldu bu sorun :S

ben de realden topluca aldım tatlım, diğer malzemeleri de kıyaslaya kıyaslaya alıyorum önüme gelen marketten :))
kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim
yok yahu pahalıı, 13 'e kitabı aldım, 4.5 tan da y. kepeğini..
yoklama mı?? kimse bana bişey demedi amaa

ahan da çıktııı :OO

hemen aklıma gelenleri de yazayım madem!
kızlar tibet 5 egzersizlerini 2 gündür arttıra arttıra yapıyorum
3 akşamdır da callanetics..

seyirin 6. günüydü bugün (ya da dün demeliyim galiba)
iştahım özellikle de bugün çok kapalıydı, iki öğün yiyebildim.. bi de kurtlanmış gibi hareketliyim.. iki dakika oturmadım yerimde.. (bi sizi okurken oturdum hatta :))

takımıma rapor verdiğimden dolayı, kopyalayıp buraya da yapıştırıcam kuzularr..

zabahınan yumurta+lor+yağsız hindi füme+ice tea light (piknik olduğundan kelli)
akşamüstü hindi göğüs (az salçalı suyla yağsız pişirdim) yanına yoğurt

bol bol çay içtim (6 kupa falan)
su da 2,5'tan fazla oldu
iştahım yoktu bugün iki dakika da oturamadım, enerji patlıyo sanki.. Tibet 5 zımbırtısı öyle yapar diyordu nette.. ondan mı acepp

sabah tibet 5 yaptım
akabinde parka gittik, -yürüyüş (4 km)
dönünce biraz kestirdim ufaklıkla birlikte
sonra kaynıma hem tibet 5'i hem de callanetics'i öğretmeye çalıştım (bu sırada yine yaptım çoğunu) :))
mutfağa giriştim (4 saat aktif debelendim (yüksek dolaplar dahil tüm mutfağı boşaltıp yeniden organize ettim..)
akşam 7 ile 9:30 arası IHLAMUR AĞACINA DALDIMMM , esnemeli uzanmalı daldan dala geçmeli macera yaşadım, kilo kilo ıhlamur topladım)
gelince kuşburnu süzme harekatı yüzünden telef olan mutfağımı bi daha kapı duvar siliverdim :))
şimdi callanetics 3/21 yapıp, duşa sonna da yatağaaa!!!

ben bu arada kuşburnu kaynatıp süzdüm. Bana göre kendisi goji berry muadilidir :)) dukan bilse buna da izin verirdi!! ah şu pierre'in kör cahillliği yok mu

Günaydın
On gündür 67li kiloları bir aşağı bir yukarı arşınlıyorum. Çakılı kaldım sanki. 66'yı görsem kabus bitecek. Sanırım kendi buzdağıma çarptım. 2000'den( evlilik) bu yana yerleşik olan kilolar kısmına geçtik yani. Bu durağanlıktan bunu anlıyorum. Bir de sıkılıyorum bazen. Fındık, badem gibi şeyler çekiyor canım. Yağsız kaldım demek ki :)

67.5, 67.3, 67. 4, 67.0, 67. derken 67lere karıştım valla. Bu arada bu baskül ibresinin gizli müttefikinin kabızlığım olabileceğinden de şüpheleniyorum. Ben ne yaptıysam bu sorunu tam olarak çözemedim hala. Yeşil çay, probiyotik yoğurt bilmem ne. E yulaf kepeği de kullanıyorum.

Son düzenleme:

Ben çok zorda kalırsam kabızlığı ilaçla yok ediyorum :) Acı biber de işe yarıyormuş :) Bir dee pancar turşusu ilk yediğimde çok işe yaramıştı bende

günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım bu sabah.
2 dilim light beyaz peynir,light süt işte kahvaltım
birazdan kahve içeceğim,öğlen taze fasulye ve light ayran akşam da piliç sote ve yoğurt yada ayran
bu arada geçen hafta 70li kiloları gördüm en sonunda diye havalara uçmuştum,bir daha asla 80li kilo görmek istemiyorum diyordum.
ama mutluluğum 1 gün sürdü yaa,günlerdir yine 80lerdeyim
ama ben artık 79.9 bile olsa onu gförmek istiyorum.8'le başlamasın yaaa ufff
neyse heralde regl olacağım diye böyle oldu.
yaa bu arada benimki de gecikti,noluyor bu forumda anlamıyorum,herşey bulaşıcı galiba
neyse öpüyorum kızlar sizi,10'da toplantıya gireceğim biraz hazırlık yapayım bari
kolay gelsinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…