canim cevap verildi mi sana hatirlamiyorum ama eger kaydetmediysen o ticker sayfasini o zaman yeniden yapmalisin. bu sefer yaparken SIK KULLANILANLAR a kaydet. sonra sifreyle giriyorsun tekrar
Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
:)) Yoookk! O konuda gaza gelmeeem :)Çok korkuyorum çünküüü! Hiç acımıyo, aaa çok kolay bişey, korkacak ne var vs. falan derseniz biraz olumlu düşünebilirim, ama öyle kolay bişey de olmadığına göre.. benim dişlerim yamuk yumuk olur ben gidene kadar sanırım.. Dişçim de yok zaten..
Benimkide 5672yi acmıyor:)kızlar ben 5670. sayfaya giremiyorum çok ilginç beni bir önceki sayfaya atıyor :))
/içeyim içmesine de vakit kalmıyor ki. zayıflama çayını iç, en az 2 hatta 3 litre su iç, eeee kendim için de çay iç, kahve iç... kalan zamanda da anca tuvalete gidiyorum zaten :-D
Gerçek söylemiyosun ama di miiii? Acımıştır mutlaka.. Bak çok ciddiyim, gerçekten acımadı mı? Dikiş atacaklar yaaa :S Ağzını açamıcan.. Ağrısı sızısı... Hmm? Ağzımın içini kesecekleeerr:18:
Haklısın canım. SaolAraştırıcam bakalım... Dikiş falan olayı çok korkutuyo da. Mecbur yani. Aşarım aşarımm.. İnşallah :))
şimdi orda bir kal bakalım sensevgilinizin ailesi yok karşınızdaaa kalkıp size insan gibi konuştum ama sizin uslübunuz herkese aynı şekilde sanırım yazdığınız yorumlardan nasıl bir yapıya düzeyde olduğunuzu az çok kestirdim. Sizi uyarmak için yazmıştım tecrübelerimden ama sizin gibi birine bunu yazmak bile çok yanlışmış. Şimdiden üzüldüm sizee. BYEEE
yazılanların hepsini okudum fakat yarimin yazdıklarını alıntı yapıp yorumumu yazacağım...
yarimin neler yaşadığını hepinizden çok ben biliyorum...
ayrıca anneler gününde bile ben senin yerinde olsam almazdın dememden anlamanız gerekmekte...
Sen yıllardır emek veriyorsunuz beraber kullanacağın iğneye kadar herşeyi tamamlıyorsun onuda geç takılacak takıları bile alıyorsun...
erkek arkının annesi sırf seni açık ve çalışıyorsun diye istemiyor... ve erkek arkınla tek sorununuz bile yok... herkes biraz karşındakinin yerine koyarak düşünsün...
evet aile önemli ama evlenince sen kendin bir aileye sahip oluyorsun... hanginiz annenizi babanızı hergün görüyorki? yada kayınvalidenizle kayınpederinizi?
sen eşinle ve çocuğunla hep varsın...
bukadar zamandır annesinin rızası olsun diye bekleyip durdu... bu insanların yaşı geçiyor... herkes anne olmak ister... ununu eleyip.. evlenmiş... çocuk çoluk sahibi olmuş insanlar bazı şeyleri anlayamıyorlar nedense...
benim 27 yaşına kadar çocuk sahibi olmam lazım tabi mirayında... kolaymı geliyor size?? düşünsenize hanfendinin biri sırf egoları tatmin olsun diye kıllık çıkarıyor... sırf kendi istediği okumamış evde oturan , örtülü kendi ayakları üzerinde duramamış bir gelin istediği için senin hayallerini çöpe atabiliyor...
anne bile olsa herkes haddini bilecek... miray E5 çalışmıyor hey allahım konuşturuyorsunuz ne varda istemiyor yani... hani 1-2 zorladın baktın ayrılmadılar sende anneysen anne yüreğine sahipse o büyük olarak alttan alıp çocuğunun mutluluğunu düşünmeli...
Lütfen ağzı olan konuşuyor durumuna gelmeyelim burda... cidden üzücü oluyor...
Mirayla bugün konuşan ben olduğum için üzerime alındım ve cevap hakkımı kullanıyorum...Seninle hiç karşılıklı konuşmamız olmadı sanırım...O yüzden benim ne koşullarda evlendiğimden haberdar değilsindir...Bende eşimle dört senelik ilişki sonrasında evlendim... Benim kaynanamda beni istemedi sadece Niğdeliyim diye hemde...Kaldı ki biz tanışmamızın ilk haftasında annesiyle konuştu eşim ön onayını aldı...Ama gel görelim kadına biz devam ettikçe bir haller oldu nuh dedi peygamber demedi ben o kızı istemem dedi... Bayramdı,ablandı,askerlikti,atamaydı gibi saçma sapan sebeplerde sundu önümüze aynı zamanda...yani zannettiğin gibi bu sorunlardan haberdar olmayan ya da gönlüme göre düğünümü nişanımı yapmış biri değilim... Bende nişanımda takılan bileziğe kadar kendim aldım kaynanama taksın diye verdim...2 tane bilezik yapıp gönderdiğim halde birini takıalım bari diyebilen biri... Ama gel görelim ki sevdiğimin annesi...Ben miraya daha önce de keşke şöyle yapsaydın dedim bugünde tekrar dile getirdim
Eğer forumda bir derdim var bölümüne azcıkta olsa göz atarsan evliliğin sadece sen ve sevdiğinden ibaret olmadığını göreceksin... Her ne kadar bekarlar kabul etmese de evlendiğinde aileyle de evleniliyor bu bir gerçek...İşte sırf bu yüzden annesiyle şimdiden zıtlaşarak yüz göz olmamalıydı miray kendisine de söyledim bunu....
Ben ağzı olup rastgele konuşan ya da ununu eleyip eleğini asanlardan değilim... Miray kendi yaptıklarını hatasız bulabilir saygım sonsuzdur ama ben olsam çok çok farklı davranırdım annesine karşı bu kadar...Daha da bu konuyla ilgili bana yönelik yorum yazılmazsa çok memnun olurum...
Aşarsın, aşarsın bitanem merak etme.
Canım, hoşgeldin, merak ediyordum ben de seni.
Ohoooo senin korktuğun dikiş olsun bebeğim.En kolayi o kısmı zaten.ya düşünsene o dikişi alırken uyusturmaya bile gerek yok.o kadar basit birşeyi o.hatta şöyle söyleyim:ben bazen normal azı diş çektikten sonra bile hasta rahat etsin diye dikiş atarım.korkun dikişse koşa koşa git ve kurtul.ama nacizane tavsiyem bir gün oncesinden antibiyotik başla.nerede oldugunuda bana yazda tavsiye edebileceğim biri var mı bı bakayım.
haber doğru ama ciddiye alınacak bişey var mı sence bunda ?
Yani adamın diyetini yapan hastalardan biri ölmüş de ondan doktorluk belgesi elinden alınmış değil.
Genölerde hızla yayılan obezliğin önüne geçmek için belki de notlar ile motive edilebilir sağlıklı beslenip kilo almayan çocuklar demiş,ne var ki bunda.bu sadece bir düşünce çocukları gençleri motive etmek için.
Yani şöyle düşün,şimdi işyerimizde müdürmüz bize dese ki daha motive bir şekilde çalışmanız için size performansınıza göre prim vereceğiz dese müdürün işten çıkarılmasını mı talep ederiz yada greve mi gideriz.bu da aynı şey çocuklar sağlıklı beslenirse onlara + not verip motive eddelim demiş.
Hatırlarsanız bizim ülkemizde de çok ünlü bir diyetisyen midir nedir o adamın zayıflama kampında gencecik insanlar öldü ama olayların üstü kapatıldı.belgesi elinden alındı mı onu bile bilmiyorum.
Dukan'cık da yazık iyi niyetle bişey demiş zaten savunma yapmamasının sebebi bile bence bizim gibi o da umursamamış bile :)
ayrıca ben hiç o adamın diyetini yapıp kalpten falan ölen duymadım.bence bu farklı amaçlarla yazılıp adamı karalama politikasındaki haberleri hiç dikkate alma.yapacaksan da inanarak,güvenerek yap bu diyeti.burda pek çok arkadaşımız asıl diyetten önce değerleri çok yüksekken şu an sağlıklarına kavuştular,bunu da bil lütfen,sevgiler..
akşamları burayı hiç sevmiyorum yaa, herkes gidio =(( akşam buralar pek bi tenha oluyo
bu arada evde durmak bana hiç yaramıo, bugün hep evdeydim ve bi dünya şey yedim doymadım, hala da yiyesim varbiri beni durdursuuuun
gizli hazine var dukan amca yollamış:)) alemsin valla çok güldüm ben en son o sayfada takıldım kaldım da o yüzden 5670 yani başka sebebi yok:)))Fıstığım sistemde sorun vardı, düzeldi çok şükür. Diş için bi gitmek lazım ihmal etmeden. (Dely üzerine alınsan iyi olur :))
5670. sayfaya girmesen ne olur ki sanki, ne var orda :))))
cumartesi realden aldım rusheim marka 4.5 liraydı kampanya vardı, migroslarda da doğalsan var her zaman mevcut, ayrıca gurmenette iki markada satılıyor sürekli tüketileceği için topluca alabilirsin bu arada diyetin hayırlı olsun hoşgeldin aramızakızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim
biz 5670 de kaldık çok merak edersek alıntı yapıp yapıp yollayalım birbirimize :))))Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
Benimkide 5672yi acmıyor:)
ben de realden topluca aldım tatlım, diğer malzemeleri de kıyaslaya kıyaslaya alıyorum önüme gelen marketten :))senin burda varlığın benim için çok büyük şans inan bana desteğin için şimdiden çok teşekkür ederim eşimin eski bakışlarını özledim beni seven ve kıskanan umarım ulaşırım hedefime
verdiğiniz siteye girdim test oldu çok teşekkürler dukan amca 6 gün atak verdi ve yaklaşık 4 ay sonra 64 kilo olursun dedi hedef kilom buymuş
şimdi intde bi sitede dukanın kitabı ve yulaf kepeği var onu alıyım diyorum netden siz yulaf kepeğini nerden temin ediyorsunuz.
yok yahu pahalıı, 13 'e kitabı aldım, 4.5 tan da y. kepeğini..kızlar dukan sitesinde kitap ve yulaf kepeği 29 tl diyor iyimi bide hepsi burada kitap 15 tl onu alsam kepeği nerden alabilirim
yoklama mı?? kimse bana bişey demedi amaaKızlar,
Ben 3 gün izinliyim evdeyim haberiniz olsun. Evden de giricem de düzenli giremem, yoklamada yok yazılmayım diye haber vereyim dedim.
Medesa, ödevlere aynen devam edip rapor vermeye devam tatlım, hiiiiç merak etme
Günaydın
On gündür 67li kiloları bir aşağı bir yukarı arşınlıyorum. Çakılı kaldım sanki. 66'yı görsem kabus bitecek. Sanırım kendi buzdağıma çarptım. 2000'den( evlilik) bu yana yerleşik olan kilolar kısmına geçtik yani. Bu durağanlıktan bunu anlıyorum. Bir de sıkılıyorum bazen. Fındık, badem gibi şeyler çekiyor canım. Yağsız kaldım demek ki :)
67.5, 67.3, 67. 4, 67.0, 67. derken 67lere karıştım valla. Bu arada bu baskül ibresinin gizli müttefikinin kabızlığım olabileceğinden de şüpheleniyorum. Ben ne yaptıysam bu sorunu tam olarak çözemedim hala. Yeşil çay, probiyotik yoğurt bilmem ne. E yulaf kepeği de kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?