Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydııınnn!!!
Ay bugün bir karnım şiş gibi sanki... Uyuz oldum. Yarına kadar inse bari. Tam tartılma gününde böyle oluyo, sonra moralimi bozuyoooo hıhhh!

Ben cevap vermiştiiimm :)) En baştan yapıyorum ama ben; öyle demiştim :)

içeyim içmesine de vakit kalmıyor ki. zayıflama çayını iç, en az 2 hatta 3 litre su iç, eeee kendim için de çay iç, kahve iç... kalan zamanda da anca tuvalete gidiyorum zaten :-D
Hahaha Ay çok komik İşte sen bi 10 lt iç heheh! sucular bize çalışıyo haha

Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
Benimkide 5672yi acmıyor:)
Aaaa!! Dişçiiii!!! İmdaaaaattt!!!! :83::83: Hahaha
İstanbul'dayım beeenn :18: Var mı bildiğin var mııı? Sen nerdesin? Sen kes beniii :18:
Ya şimdi böyle ameliyat yapar gibi, ki ameliyat zaten sanırım, kesecekler ya böyle.. O kısmı beni bitiriyo :S O neşteri görünce, bayılabilirim :S:S :18: Çok zor değil dediler ama; zor diyen tanıdıklarım da vardı Bi de dişçiye karşı ekstra tırsaklığım var, nedendir bilmem.. Dikişten kormuyorum diyeliiimmm, neyden korkiyim peki? En korkulması gereken yanı neee :S

Personal eksikligi yüzünden ben bu gecede gececiyim ben gececi oldugum zamanlar dukana uyamiyorum kacamak anlaminda degil de gündüz uyudugum icin yemek yiyemiyorum tavsiyesi olan varmi ne yapabilirim...
Olsun canım, sen de gece ye yani.. zamanın önemi yok Dukan'da biliyorsun. Yanında bişeyler falan götürebilsen... Olmuyo mu öyle :44:

keşke biri beni de durdursa doktor ilaç verdi ondan mıdır nedir sürekli yemek tatlı yiyorum ortada diyet miyet kalmadı çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorumda
Heeeyyy!!! Dukan'a ihanet etmeyiiinnnn!!!! İnce ince sahillerde salınacaz dahaaaa..!!

Haahahah Ah ablası nerden bilsin işteee!! Mazur görmek lazım hihihih
Bu arada sen heralde dün 2 kilo falan verdin hehehe O ne spor öyle yaaa

Son düzenleme:

kuzuumm günaydıın,
şimciikk bir düşünelim bakalım senin bu karnın niye şiş acaba :26::26:
anlat bakiiiim ablana ne yedin ne içtin sen dün akşam,sporunu naptıın yoksa yan gelip yattınnnn ????
kuzuu sen neden bu yirmilik operasyonuyla ilgili illa korkulacak bişey arıyorsun kendine,kendi kendini zorla korkutuyorsun
bak ben sana ne diyorum ben de korkarak gittim,evet haklısın gözünün önünde o alet edavatları görmek çok can sıkıcı.ben de kapadım gözlerimi sımsıkı,çok sıktım kendimi sanki her an bişey olacak gibi gergindim.daha bitmesine yıl var derken ohoooo amca dikmiş de gitmiş bile
oldu da bitti maşallah oldum yanii
hem kaçışın yok bari daha ileri bıyuta geçmeden git.ne kadar geciktirirsen o kadar zorlaşacak bunu sakın unutma
bu arada o sana çok zor,korkutucu falan diyenleri de dikkate alma.bu konunun çok farklı evreleri var.
dtsly daha iyi bilir.mesela üstüne kemik gelen ki benimki öyleydi kemiği törpülediler azcık dişi çıkarmak için.yok ete giren,yamuk gelen odur budur bir sürü aşamaları var yani,sen kötü anlatanları dikkate alma.bir kere uyuşturulmuş olacaksın,ben hiç bişey hissetmedim sonrasında da ağrım sızım olmadı valla bak

dely ben tam 4 adet 20.lik dişimi çektirdim,,çok şükür kalmadı artık hepsini bitirip kurtuldum..we acımadı diyemem tabi acıor ama 1 hafta içinde normale dönüosun..yani diş agrısı cekmektense cektirip kurtulmayı,her gün ölmektense bi kere ölmeyi tercih ettim

kaçamakkk yokkkk

kabızlık için aktarlarda Multilaks yada Tilaks adlı bir çay war,,o birebir.İkiside aynı çay sadece markaları değişik.onu kullanmanı öneririm,topikte biçok kişide kullanıor ztn..ben 2 güne 1,bi fincan ondan içiorum sorunum kalmadı çok şükür.ama içinde sinameki oldugu için hergün içmemelisin..

Günaydınnnnnn :) açılışı ben yapayım bu sabah :)

günaydinn bulaşık suyuu

Günaydın canıımm!
Ben de yediimm! Dün akşam peynirli kek gibim bişi yaptım, yulaf kepeğiyle. Tadı güzel oldu ama; yapıştıııı Sabah onu yedim, 7 otlu çayımı içtim. Şimdi de yeşil çay içcem
Dün akşam yürüyüş yapmadım. Hiç canım istemediiii Ama eve gider gitmez somonu dediğin gibi alüminyum folyoya sarıp, soslu moslu attım fırına, o sırada Callan yaptım. O bitti yemeğimi yedim. Ardından Bodyrock diye bişi var. Fitness hareketleri yapılıyo yine, onu yaptım. Beginner olanını. Bu da bi 20-30 dakka sürüyo. O da yetmedi. Fitness blendar'ın bacakları çalıştıran hareketlerinden yaptım. Resmen hepsi 2 saate yakın sürdü. Ter içinde kaldım.. Şu bacaklar, basenler incelsin artık yaaawww!! Aaaa amaa! Sinirlenicem :88:
Bu arada dün balıkla doymadım ben :S Öğlen az yemiştim baya, ondan heralde. Üzerine bi kaç lokma peynir, bi kaç kaşık yoğurt yedim. Zero içtim 2 bardak. Maksat boğazdan bişiler geçsin, gözüm doysun.. Bi de yaptığım peynirli kekin tadına baktım. 1 kaşık falan fazla kepek yemiş olabilirim, ama olur o kadar
Böyleyken böyle yanii Ben dünkü yemeklerimi ve sporumu beğendim. Çünkü yine çok yoruldum, çok ter attım

Saol canım:109: Ben de öyle yapıcam, napalım.. Benim de 4'ü birden alınacak sanırım. Hepsi yamuk çıkıyo çünkü

Sen de saol canım :) Korkakım korkakıımmm!! Napiiimm!! Ama korkunun ecele faydası yok.. Sağlıklı dişler, sağlıklı gülüşler istiyorum :))

Karnım tuvalet şeysiyle ilgili şişmiş olabilir Dün akşam da, mate çayı, yeşil çay ve mısır püsküllü form çayını kokteyl olarak içtim :)) 3'ü bir arada :76: Bakalım.. Yarına kadar inse bari de moralimi bozmasaaa..

Son düzenleme:
Günaydin Dukancanlar...:) Hepimiz icin güzel bir gün olsun insallah..Ben halen uyumadim burda okullar tatil büyük oglum tatillerde okul gezisine gidiyor kücügüm de kuran kursuna.Saar 10.kadar beklemek zorundayim..Sonra bankaya gitmeliyim öglen de ufak oglumun göz doktorunda randevusu var bu günü bayilmadan biryerlerde atlatirmiyim acep...

Bencede hepsini aldir kurtul benimde öyle alinmisti cünkü cenemi öne itiyordu.is yerinde yemeye gelince rahatim herseyimi alip götürüyorum yanimda gece sorun yok ama gündüz yiyemiyorum..Bu dönemde hic kilo veremiyorum üstüne üstelik birde su topluyor vucudum ikidir böyle oldu.Dukan disi yemiyorum ama iste yemek yemem gerektigi ögünler uyuyorum..Napayim yavas yavas da olsa gidecek bu kilolar baska yolu yok O KADAR...!

Benim de öyle.. İttiriyor..
Uyku düzeni değişince tabi şişlik olur. Kilo vermen de etkilenir biraz ama; mutlaka gidecek sonuçta, çünkü diyetine uyuyorsun Düzenin normale dönünce bi bakarsın, o ödem gitmiş
Ve bugün için de Allah kolaylık versin. Olmaz bişey olmaz..

insallah öyle olur iste hem calisip hem ev hanimi olmak hem anne hem es olmak böyle bozuyor insanin uyku düzenini.

1. geleneksel 5 kiloya elveda şenlikleri nasıl gidiyor. Katılımcılar ne durumda.

Herkese günaydın,

İzindeyim ama geldim hemen, umarım herkes iyidir.

Geçmişi okuyamadım ama dünkü raporumu vereyim hemen. Dün akşam çok bişey yemedim, ayran peynirle geçiştirdim canım çok sıkkındı hemen attım kendimi dışarıya yürüyüşe. Tam 2 saat 10 dakika yürümüşüm. Gelince de biraz karın hareketleri yaptım sonra da yattım.

Bu sabah lor, yumurta ve baharatlarla omlet yaptım az sonra onu yerim çayla, sonra 7 otlu çayımı içicem ve artık bugün şu callan teyzeyle tanışıcam :)))

Ve en güzeli, herkese haftada 1 - 2 tartıl derken 2 günde bir tartı tepesinde buluyorum kendimi veeeee gördüğüm rakam 59.6 olmuş İşte buna çok sevindim. Yarın da inşallah 60 olmam yeniden, olursam da ne yapayım gördüm ya 14 yıl sonra bu rakamı, keşke resmini çekseydim.

hafta sonu yemekli misafirim vardı öyle bir tatlı yedim ki buna kaçamak denmez herhalde resmen yıllık stok yaptım canım da istemiyordu oysaki öylesine amaçsızca yedim durdum sonunda tatlıyı evden uzaklaştırdım olay çözüldü. Ama olsun zararın neresiden dönersem kardır dimi. Tartılmama gibi bir şey de yapmadım dün gece tartıldım 56 ydım sonucu görünce hiç şaşırmadım doğal olarak ; çizelgemi özellikle güncellemiyorum ki en kısa zamanda yine 55,6 yı görebileyim.

aferim kuzuma
yürüyüş yapamasan da güzel egzersizler yapmışsın.akşam yediklerin de gayet güzel olmuş,afiyet şeker olsun.
ben ne yediğimi unuttum dün yaa:26:
hımmm hah hatırladım.tavuk çorbası yapmıştım.koca bir kase onu içtim korkunç beter yaptığım dukan ekmeğiyle :)
üstüne de tatlı olarak tavuk göğsü yapmıştım onu yedim
kahve içtim,o kadar işte
sporda da yaklaşık 7 km yürümüşüm,kardio ve antrenman yaptım biraz.
380 kalori falan yakmışım,bunun dışında kayıt dışı yaktıklarım da var tabiki
ama tartı ne yazıkki küs bana,heralde regl ile ilgili
amaa yavaştan karnımda ağrılar,sızlamalar başladı sanırsam yavaştan gelecek ama tabi bu yarınki tartıma olumsuz yansıyacak
neyse artık haftaya telafi edeceğiz yapacak bişey yok

1. geleneksel 5 kiloya elveda şenlikleri nasıl gidiyor. Katılımcılar ne durumda.

canım yaaa,kilo fazlası azaldıkça çakılı kalıyor bunlar anlaşılan
bir iniyor bir çıkıyor sinir ediyor beni,ben de pek bir değişiklik yok anlayacağın,diğer arkadaşların da ciddi farklılıkları yok bildiğim kadarıyla.gerçi zaten 5 kilo vermek en az 1 aylık bir süreç gerektirecek

Dişini aldırmak için geç kalmaktan korkabilirsin meselaŞaka bir yana git ve kurtul şu işten.kafan rahatlasın.ben izmirdeyim o nedenle maalesef ben kesemem seni şeker

Son düzenleme:

gördün müüü kuzuumm,işte bu ya bravo ,çoook tebrik ediyorum seniii
bak işte sabit kaldı kilom gitmiyor diye bişey yok.birkaç gün dikkat ettin,biraz hareketi arttırıp yediklerine özen gösterdin,hemen yansıdı tartıyaa.
harika bişey bu yaaa,ekim inan bana kendim vermiş gibi sevindim valla bak
nazar değmesin kuzum,devamm
darısı dely ve tüm isteyenlerin başına inşallah,aminn

canım benim sen çok stresli günler geçirdin,o sebeple bence 300 gram verdiğine değil,bu stresle kilo almadığına şükret.
bundan sonraki haftalar daha başarılı olacaksın,eminim
asıl sen doktora kontrole gittin mi onu söyle bakiiim ?
bu arada hemşehrimişiz kuzum biz yaa,ben bilmiyordum vallahi çok sevindim

Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
Benimkide 5672yi acmıyor:)

Günaydın canımm, dün ne zorlandık valla sayfalar açılmıyor diye, ben de işi gırgıra aldım artık :))

Sen doktora gittin mi canım?

Pişşşt yeme :))

Sen de mi dişçiden korkuyorsun bitanem, dişçimiz yanımızda :))

keşke biri beni de durdursa doktor ilaç verdi ondan mıdır nedir sürekli yemek tatlı yiyorum ortada diyet miyet kalmadı çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorumda

Yol canım öyle birşey, ben izinliyim o yüzden söyledim :)))

Çok sağol canım benim.

Valla ben de çok sevindim. Sen bizi takip etmeye devam et.

Senin + ların da regl kaynaklı yüzde yüz. Haftaya ikisini bir görücez inşallah

Buarada günaydın demeyi unuttum benim kilo beni delirtecek kesin 10 gündür 58 ile 57.7 arası gidip geliyor.bende çok iplemiyorum onu bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.bu aksam ufacık kaçamaklar yapacagım bakalım yarın ne olacak? Ben her sene evlilik yıl dönümümüzde sabah gelinliğimi giyip esimi o sekilde uyandırırım bu senede çok şükür giydim ve uyandırdımbakalım 3senedir böyle sigabildigim sürece gelinlikle uyandıracagim esimi

Son düzenleme:

Biraz yeşil çay ve yürüyüşü artırsan kırılır belki bu buzdağı, ben bu sabah 14 yıl sonra 59 u gördüm, inşallah sen de görürsün 66 yı en kısa zamanda.

Canım benim, bugün yarın gelir senin misafir. Gelip gitsin de temizlensin vücut o zaman göreceksin bak.

Fıstığım sen ne yapmışsın öyle ya, okurken yoruldum valla yaptığın sporları :)))

Bi de sana dişçi bulduk bak :)))

Çok sağol canım benim.

Valla ben de çok sevindim. Sen bizi takip etmeye devam et.

Senin + ların da regl kaynaklı yüzde yüz. Haftaya ikisini bir görücez inşallah

evetttt wc gittim ve nihayet geldi benimki
bu arada var ya hakaten he b.kumuzu konuşur olduk artık
artık yarın +2 kilo falan görürüm ama olsun şimdi tatlandırıcıyı,tuzu azaltıp biraz fazla hareket etmeye çalışırım dengelerim inşallah.
takipteyim kuzum hiç merak etme sen.bak ne dicem sakın sen de 3 gün izinde evde sıkılıp sakın abartma yediklerini
evde vaktin olacaksa bari birkaç dukana uygun yiyecek yap da at buzluğa,iznin bitince eline yapışır
ne güzel yaa 50li kilolar gördün,ben de 70lileri görsem artık yaa,bi göründü kayboldu kerata
ya böyle şimdi siz 50li kilodayken ben 70li kiloyu hayal edince çok mu şişkoyum ben yaw diyorum kendi kendime.düşünsene aramızda 20 kilo var.ama şişko falan da durmuyorum.gerçi bedenlerimiz yakın birbirine.artık kesinlikle 44 değilim çok şükür ki ama 42 ile 40 arasıyım sanırım.onu 38 ile 40 arası olacak hale dönüştürmeliyim
bu arada şu saate kadar tam 1.5 litrelik suyu bitirdim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…