- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Günaydııınnn!!!
Ay bugün bir karnım şiş gibi sanki... Uyuz oldum. Yarına kadar inse bari. Tam tartılma gününde böyle oluyo, sonra moralimi bozuyoooo hıhhh!
Ay çok komik İşte sen bi 10 lt iç heheh! sucular bize çalışıyo haha
:83::83: Hahaha
İstanbul'dayım beeenn :18: Var mı bildiğin var mııı? Sen nerdesin? Sen kes beniii :18:
Ya şimdi böyle ameliyat yapar gibi, ki ameliyat zaten sanırım, kesecekler ya böyle.. O kısmı beni bitiriyo :S O neşteri görünce, bayılabilirim :S:S :18: Çok zor değil dediler ama; zor diyen tanıdıklarım da vardı Bi de dişçiye karşı ekstra tırsaklığım var, nedendir bilmem.. Dikişten kormuyorum diyeliiimmm, neyden korkiyim peki? En korkulması gereken yanı neee :S
Haahahah Ah ablası nerden bilsin işteee!! Mazur görmek lazım hihihih
Bu arada sen heralde dün 2 kilo falan verdin hehehe O ne spor öyle yaaa
Ay bugün bir karnım şiş gibi sanki... Uyuz oldum. Yarına kadar inse bari. Tam tartılma gününde böyle oluyo, sonra moralimi bozuyoooo hıhhh!
Ben cevap vermiştiiimm :)) En baştan yapıyorum ama ben; öyle demiştim :)teşekkür ederim. cevap verilmemişti ama uğraşa uğraşa çözdüm olayı. kaydettim artık sayfamı. hatta dünden bu güne 400 gr gibi bi rakam değişince, bu gün tekrar güncelledim. sevindirik oldum sanırım :-D
Hahahaiçeyim içmesine de vakit kalmıyor ki. zayıflama çayını iç, en az 2 hatta 3 litre su iç, eeee kendim için de çay iç, kahve iç... kalan zamanda da anca tuvalete gidiyorum zaten :-D
Ah kıyamamış!geçmişi yakalayamadım ama sanırım 20lik. Hangi şehirdesin canım.varsa tanıdık yönlendirelim.
Benimkide 5672yi acmıyor:)
Aaaa!! Dişçiiii!!! İmdaaaaattt!!!!Ohoooo senin korktuğun dikiş olsun bebeğim.En kolayi o kısmı zaten.ya düşünsene o dikişi alırken uyusturmaya bile gerek yok.o kadar basit birşeyi o.hatta şöyle söyleyim:ben bazen normal azı diş çektikten sonra bile hasta rahat etsin diye dikiş atarım.korkun dikişse koşa koşa git ve kurtul.ama nacizane tavsiyem bir gün oncesinden antibiyotik başla.nerede oldugunuda bana yazda tavsiye edebileceğim biri var mı bı bakayım.
İstanbul'dayım beeenn :18: Var mı bildiğin var mııı? Sen nerdesin? Sen kes beniii :18:
Ya şimdi böyle ameliyat yapar gibi, ki ameliyat zaten sanırım, kesecekler ya böyle.. O kısmı beni bitiriyo :S O neşteri görünce, bayılabilirim :S:S :18: Çok zor değil dediler ama; zor diyen tanıdıklarım da vardı
Olsun canım, sen de gece ye yani.. zamanın önemi yok Dukan'da biliyorsun. Yanında bişeyler falan götürebilsen... Olmuyo mu öyle :44:Personal eksikligi yüzünden ben bu gecede gececiyimben gececi oldugum zamanlar dukana uyamiyorum kacamak anlaminda degil de gündüz uyudugum icin yemek yiyemiyorum tavsiyesi olan varmi ne yapabilirim...
akşamları burayı hiç sevmiyorum yaa, herkes gidio =(( akşam buralar pek bi tenha oluyo
bu arada evde durmak bana hiç yaramıo, bugün hep evdeydim ve bi dünya şey yedim doymadım, hala da yiyesim varbiri beni durdursuuuun
Heeeyyy!!! Dukan'a ihanet etmeyiiinnnn!!!! İnce ince sahillerde salınacaz dahaaaa..!!keşke biri beni de durdursa doktor ilaç verdi ondan mıdır nedir sürekli yemek tatlı yiyorum ortada diyet miyet kalmadı çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorumda
hemen aklıma gelenleri de yazayım madem!
kızlar tibet 5 egzersizlerini 2 gündür arttıra arttıra yapıyorum
3 akşamdır da callanetics..
......................
........................
.......................
ben bu arada kuşburnu kaynatıp süzdüm. Bana göre kendisi goji berry muadilidir :)) dukan bilse buna da izin verirdi!! ah şu pierre'in kör cahillliği yok mu
Haahahah
Bu arada sen heralde dün 2 kilo falan verdin hehehe
Son düzenleme: