Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oyyy oyy oyyy, ne kadar romantikmiş.

Daha nice senelere inşallah, dukan amcam sayesinde inşallah 60 yaşına gelince de sığarsın içine :))

Kiloları da boşver gitsin, akşam azıcık kaçamaktan bişey olmaz.

Ömür boyu mutluluklar canım.

Heyooooo!!! :124::124: Süpper olmuş buuuu!!! Olmazsın olmazsıınnn!! Bugün bu gazla devam... Ve çok güzel yürümüşsün yaaa! Tabi zayıflarsın Daha 55'in falan fotoğrafını çekersin Bizim seninle boylar da yakın heralde.. Ben 1.63'üm, aynı gidiyor gibiyiiz :) Sen daha çok kilo verdin ama oyunbozanlık yapma

Dediğin gibi yediysen, az bile + görmüşsün Afiyet olsun.. Yağ olmamış zaten onlar 400 gr ne ki yahuuu!! Hemmen gideeerr Halledersin sen onları

Afiyet olsun sana da canıımm!! Ya süper yaaa!!! Maşallah maşallaahhhh!! Sen ericeksin biteceksin ben sana diyim :)) 7 km ne demek yaaa Vauuuvv!! :124::124: Senin o gördüğün artılar reglden tabi ki de. Reglin bitince bu yaptığın sporlar sana aniden eksi olarak gelecek. Reglden sonraki haftanda sen -2-3 kilo görürsün bence yaaa!! Ohohhh

Dişini aldırmak için geç kalmaktan korkabilirsin meselaŞaka bir yana git ve kurtul şu işten.kafan rahatlasın.ben izmirdeyim o nedenle maalesef ben kesemem seni şeker

Tühhh!! Sen kesseydin iyiydi hihiihih Tamam amirim siz daha iyi bilirsiniz tabi! Ama daha dişçi bulcam.. Bi kaç ay içinde kurtuliyim kısmetse Saol :13:

Son düzenleme:

İyi bakalım, gözün aydın olsun o zaman tatlım

3 gün evdeyim ama ben hiç kaçamak yapmadım daha, o yüzden için rahat olsun bak, valla yapmam kaçamak. Bari şu callan a da bakayım iyi olacak. Yemeklere gelince evet yapıcam canım.

Kiloya gelince canım ben senin yanında nokta gibi kalırım, maşallah boyun çok uzun. Sülün gibi dolaşırsın ortalıkta sen.

Sağol canım benim, evet bir çıktım, hızımı alamadım vurdum kendimi yollara, bir baktım o kadar olmuş işte, bu kadarını planlamamıştım ama iyi oldu

Boylarımız da aynı sayılır ama yaşım böyük senden ondan dukan amcam bana 59 yeter demiş :)

Valla ben sana bişey diyim mi tatlım, ben tiroidden dolayı aç duruyordum neredeyse, şimdi yemeye başlayınca şok oldu vücut, sanırım inanamıyor

harikasın canım yaa aynen devam,valla azmin zaferi,çok az kaldı güçlendirmeye geçmene
valla ben de sülün gibi dolaşmak istiyorum,şu 5 kiloyu da atsam da plajların altını üstüne getirsem
ortaokuldan beri falan yıllardır hayatim çok zayıflayıp beyaz bikini giymek.yani her yaz bikini giyiyorum ama nedense beyaza takıntılıyım.ya iddialı olduğu için,ya çok zayıf olmayı gerektirdiği için bilmiyorum ama ille de zayıflayıp beyaz bikini giymek istiyorum.bu yaz inşallah alıcam da giyicem de
bakarsınız beyaz bikinimle beni görüp aşık olan bir beyefendiyle de beyaz gelinliği giymek nasip olur,kim bilir

Allah daha nice nice uzun mutlu yıllar versin size beraber.. Artık önümüzdeki yıllarda bebişinizle olursunuz inşallah... Çekirdek aile

Evet yaa! Her derde deva forum hihih
Benim sporları geç de asıl sen ne kadar yürüdüğüne bak Maşallah maşallah...!! Ben de 55 görseemmm ama daha 57'de gözüm..

Hayırlı olsuuunnnn!!! Demek haftaya -3 falan olacaksın :)
Canım sen o boyla 50'leri görme zaten :))) Hasta olursun mazallah.. hehe :) Benim boyum 1.63, 53kilo olunca hasta gibi oluyorum, düşün. Sen 75 olsan oofff!! Hele bi de 65-70 arası olsan, podyuma doğru gidersin artık burdan hehehe

canlarimm merhabalarr

kahvaltimi yaptim simdi kahvemle size yaziyorum. canlarim tartilmaya korkuyorum bu aralar.. :26:

karnimda bir sislik var hadi ona alisigimda ..
asil yumurtaliklarimda hafif batmalar hissediyorum hayatim boyunca hiissetmedigim türden..
acaba bebis olabilir mi?
hem istiyorum bir yandan cünkü bir an önce bebegim olsun istiyorum bir yandan da ideal kiloma geleyim öle hamile kalayim istiyorum.. Arada kaldim yani.
ama bu diyete de baslamamin asil amaci. karni dümdüz bir anne adayi olmakti.
yani anladiniz siz onu.. hani ilk aylarda hemen belli olmuyor karin ama hava atarak " üc aylik hamileyim " diyorlar ya iste ben onlardan olmak istiyorum.. dümdüz karnim olsun sonra sissin . hic anlasilmasin yani hamileligim ... ilk baslarda tabii..
tam ortasindayim aslinda periyodumun. yani baslamasina yakinim diyelim.. 10-11 i gibi bekliyorum..
ama meraktan da ölücemmneyse düsünmeyeyim en iyisi.

ekimcim hemen bir an önce basla su callan a

dtsly , nice senelere insallah.. benim gelinligim annemde TR de .. dolayisi ile giyemem gerci burda da olsa giyemezdim zaten 20 kg fazla ile.
ama su anda evlendigim kilodan iki kilo filan fazlayim.. yani gelinligim burda olsaydi kesin denerdim. ve girerdim eminim.. düsünmesi bile cok güzel yaa

alti ay önce hayatta hayal edemezdim bunu

sizi coookk seviyorum canlarimmm

Merhaba

ben bugünde tartıldığımda dünküyle aynıydım ne vermişim ne almışım ama kaçamakta yapmadım regl günüme az kaldı diye olabilir mi dukanda 10. günüm 78.9 ile başladım bugün 75.5 dim nasıl gidiyorum sizce arkadaşlar

Doktora gidemedim kızlar yaa.ama jinekolog arkadasım var.onu aradım anlattım.korkmamami ve olabildiğince savsaklamadan muayeneye gelmemi istedi.bu hafta ilk fırsatta gideceğim.Ama adette olmadım sadece o akıntı oldu bir hafta boyunca.bu Pazartesi normal adet tarihimdi.ama olmadı.:44:

Çaktırmadan de bakem, kaç yaşındasın Şşşş!! Kimse duymasın Ben 29. Gerçek 29 Yani 29,75 falan hihih Eylül'de tam otuuuzzz!! Bana da 58 falan ol dedi de, ben teste allem attim kallem ettim sonunda onu 57 küsüre düşürdüm Ama asıl 55 istiyooommm!!

Konuyu çok güzel bağlamışsın Amin amin.. İnşallah..

hadi bakalım gözun aydınn..beraber geçelim guclendirmeye yaaa beni yalnız bırakmayınnn,,haa gayrett

umarım herşey gönlünce olur medesa

Teşekkürler canım Allah herkesi bir ömür mutlu huzurlu etsin insallah

Ay çok şeker Di mi yaaa!? Ne havalı oluyo öyle söyleyince hahahha Biz de seni seviyoz gulüm :))

Oy oy oyyy!! Sen dbi de hiç kaçamak yapmadığın halde, kilo aldığını görsen, ne yaparsın düşünemiyorum :) Öyle şeyler de oluyo. Hem de regline az kalmış.. Tabi ki ondandır.. Her zaman söylediğimi söylüyorum: Her gün tartılmayıınn! Her gün zayıflıcaksınız demiyo ki Dukan amcam. Öyle bir zorunluluk yok yani İyi kilo vermişsin iyiiii Daha ne olsun..

Bana da bi kere öyle olmuştu, ben de hamileyim sanmıştım. Sonra beklediğim adet tarihinde değil, bu akıntıdan sanırım işte 1-2 hafta sonra normal adet olmuştum. Psikolojik ya da havalardan ya da üşütmeden falan her şeyden olabilir.. Her şey etkiliyo işte bu hormonları. Doktora gitmemiştim ben. Ama sen ihmal etme

canim evet cok iyi gidiyorsun. ama 10 günde sadece bir kilo verseydin de süper derdim. yani hicc dert etmeden vermeye calis kilonu. hele ki ilk baslarda. kac giderse gitsin umursama. ama epe süre gectikten sonra baktin ki bir anormallik var. o zaman arastirirsin ne problem var diye. yedigine ictigine bakarsin
ama simdi verdigin hergramin kiymetini bil. meraklanma.. hem bu diyeti yapmasaydin su an da hem ac hemde ilk basladigin kiloda sayiyor olurdun.

önemli bisi yoktur canim eminim.. diyet yaptigini söyle arkadasina. eger hic bir problem yoksa anla ki diyettendir zaten. olabiliyo böle.. vücut degisik tepkiler verebiliyor iste..

ya bu konuda ben de şöyle bir ürünü keşfettim, dukan döneminde de çok faydalı oldu.. şu a101 lerde var, başka yerlerde de vrdır sanırım.. "mest" diye bi marka onun form çayı... sizi sizden alıp götürüyo o kaaa diyim ben sana :))
ehehee 2 kilo değil ama bir haftadır aynı yerde duran ibre 200 gr eksik gösterdi, bu arada kahvaltı yapmam lazım ama sabah sporumu da yapıverince hiç iştahım kalmadı. yulaf kepeği yetmiyodu başta, şimdi aklıma gelince yiyorum, dün unuttum misal.. ahh benim için kilo vermek değil, iştah sahibi olmamak bi hayaldi D dilerim böyle gider ) bu arada kuşburnu nefiss olmuş, az zahmetli ama ekşi ekşi nefis oluyoo, (bu arada limonda daha fazla şeker var,bu çok masummmm)
1. geleneksel 5 kiloya elveda şenlikleri nasıl gidiyor. Katılımcılar ne durumda.
o nedir yahu, kulağa ne hoş geliyooo :)

tebrik ederim canım :)) devamı da gelir artık eşiği geçtin ) bu arada ben de eşime calan öncesi ve sonraları şeklinde fotoğraf çektiriyorum, farkı göreyim diye... valla ne diyeyim 2. sinden sonra bile biz farkettik,teşekkür ederim beni callanetics'ten haberdar ettiğiniz için :))

yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.

Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım

benim sabah yürüyüşü yalan oldu akşama enerji depoluyorum oturarak

[
Oy oy oyyy!! Sen dbi de hiç kaçamak yapmadığın halde, kilo aldığını görsen, ne yaparsın düşünemiyorum :) Öyle şeyler de oluyo. Hem de regline az kalmış.. Tabi ki ondandır.. Her zaman söylediğimi söylüyorum: Her gün tartılmayıınn! Her gün zayıflıcaksınız demiyo ki Dukan amcam. Öyle bir zorunluluk yok yani İyi kilo vermişsin iyiiii Daha ne olsun..

yok ben + mümkünse görmeyeyim canım kesin depresyona girerim hergün tartılmıyacağım artık dinleyeceğim sözünü

aynen .. bende esime foto cektirdim özellikle bikinili halimi. sirtim filan okadar kötüymüs ki iyyy anlatamam yani

yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.

Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım

benim sabah yürüyüşü yalan oldu akşama enerji depoluyorum oturarak

yarim heralde dün biraz cani SIKILDI. ama eger girerse okusun bunu da insallah.. hic umursamasin bence.. herkes konusuyo bosver sen kendi SIKINTINI kendin bilirsin kimse bilemez.. görmezden gel .

bulasikcim sende aksama mutlaka hareketlerini yap ama yürüyüs ama spor

ya cok üsenirseniz cikmaya youtube da fitness blender yazin.. cok güzel videolar hem de birebir yapiyorsun. en azindan 10 dk abs proggrami var mesela cok kisa ama cok etkili oturmaktan iyidir

Dişini aldırmak için geç kalmaktan korkabilirsin meselaŞaka bir yana git ve kurtul şu işten.kafan rahatlasın.ben izmirdeyim o nedenle maalesef ben kesemem seni şeker

dtslyy,,nerelerdesinn senn?? bak 3 kilo werme yarısımızdaki Pazartesi bildirimlerini yapmayı unutmaaa,,sana baktım Pazartesi ama göremedimm benn :44: kaç kaldı şimdi hedefe ??

ben diorum arada bunyeyi şasırtmak lazım dieee iştee

allah gönlune göre wersin inşş..cnm

10 günde 3,5 kg gayet iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…