Buarada günaydın demeyi unuttumbenim kilo beni delirtecek kesin 10 gündür 58 ile 57.7 arası gidip geliyor.bende çok iplemiyorum onu bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.bu aksam ufacık kaçamaklar yapacagım bakalım yarın ne olacak? Ben her sene evlilik yıl dönümümüzde sabah gelinliğimi giyip esimi o sekilde uyandırırım bu senede çok şükür giydim ve uyandırdım bakalım 3senedir böyle sigabildigim sürece gelinlikle uyandıracagim esimi
Heyooooo!!! :124::124: Süpper olmuş buuuu!!! Olmazsın olmazsıınnn!! Bugün bu gazla devam...Herkese günaydın,
İzindeyim ama geldim hemen, umarım herkes iyidir.
Geçmişi okuyamadım ama dünkü raporumu vereyim hemen. Dün akşam çok bişey yemedim, ayran peynirle geçiştirdim canım çok sıkkındı hemen attım kendimi dışarıya yürüyüşe. Tam 2 saat 10 dakika yürümüşüm. Gelince de biraz karın hareketleri yaptım sonra da yattım.
Bu sabah lor, yumurta ve baharatlarla omlet yaptım az sonra onu yerim çayla, sonra 7 otlu çayımı içicem ve artık bugün şu callan teyzeyle tanışıcam :)))
Ve en güzeli, herkese haftada 1 - 2 tartıl derken 2 günde bir tartı tepesinde buluyorum kendimi veeeee gördüğüm rakam 59.6 olmuşİşte buna çok sevindim. Yarın da inşallah 60 olmam yeniden, olursam da ne yapayım gördüm ya 14 yıl sonra bu rakamı, keşke resmini çekseydim.
Dediğin gibi yediysen, az bile + görmüşsünhafta sonu yemekli misafirim vardı öyle bir tatlı yedim ki buna kaçamak denmez herhalde resmen yıllık stok yaptımcanım da istemiyordu oysaki öylesine amaçsızca yedim durdum sonunda tatlıyı evden uzaklaştırdım olay çözüldü. Ama olsun zararın neresiden dönersem kardır dimi. Tartılmama gibi bir şey de yapmadım dün gece tartıldım 56 ydım sonucu görünce hiç şaşırmadım doğal olarak ; çizelgemi özellikle güncellemiyorum ki en kısa zamanda yine 55,6 yı görebileyim.
Afiyet olsun sana da canıımm!!aferim kuzuma
yürüyüş yapamasan da güzel egzersizler yapmışsın.akşam yediklerin de gayet güzel olmuş,afiyet şeker olsun.
ben ne yediğimi unuttum dün yaa:26:
hımmm hah hatırladım.tavuk çorbası yapmıştım.koca bir kase onu içtim korkunç beter yaptığım dukan ekmeğiyle :)
üstüne de tatlı olarak tavuk göğsü yapmıştım onu yedim
kahve içtim,o kadar işte
sporda da yaklaşık 7 km yürümüşüm,kardio ve antrenman yaptım biraz.
380 kalori falan yakmışım,bunun dışında kayıt dışı yaktıklarım da var tabiki
ama tartı ne yazıkki küs bana,heralde regl ile ilgili
amaa yavaştan karnımda ağrılar,sızlamalar başladı sanırsam yavaştan gelecek ama tabi bu yarınki tartıma olumsuz yansıyacak
neyse artık haftaya telafi edeceğiz yapacak bişey yok
Dişini aldırmak için geç kalmaktan korkabilirsin meselaŞaka bir yana git ve kurtul şu işten.kafan rahatlasın.ben izmirdeyim o nedenle maalesef ben kesemem seni şeker
evetttt wc gittim ve nihayet geldi benimki
bu arada var ya hakaten he b.kumuzu konuşur olduk artık
artık yarın +2 kilo falan görürüm ama olsun şimdi tatlandırıcıyı,tuzu azaltıp biraz fazla hareket etmeye çalışırım dengelerim inşallah.
takipteyim kuzum hiç merak etme sen.bak ne dicem sakın sen de 3 gün izinde evde sıkılıp sakın abartma yediklerini
evde vaktin olacaksa bari birkaç dukana uygun yiyecek yap da at buzluğa,iznin bitince eline yapışır
ne güzel yaa 50li kilolar gördün,ben de 70lileri görsem artık yaa,bi göründü kayboldu kerata
ya böyle şimdi siz 50li kilodayken ben 70li kiloyu hayal edince çok mu şişkoyum ben yaw diyorum kendi kendime.düşünsene aramızda 20 kilo var.ama şişko falan da durmuyorum.gerçi bedenlerimiz yakın birbirine.artık kesinlikle 44 değilim çok şükür ki ama 42 ile 40 arasıyım sanırım.onu 38 ile 40 arası olacak hale dönüştürmeliyim
bu arada şu saate kadar tam 1.5 litrelik suyu bitirdim arkadaşlar
Heyooooo!!! :124::124: Süpper olmuş buuuu!!! Olmazsın olmazsıınnn!! Bugün bu gazla devam...Ve çok güzel yürümüşsün yaaa! Tabi zayıflarsın Daha 55'in falan fotoğrafını çekersin Bizim seninle boylar da yakın heralde.. Ben 1.63'üm, aynı gidiyor gibiyiiz :) Sen daha çok kilo verdin ama oyunbozanlık yapma
İyi bakalım, gözün aydın olsun o zaman tatlım
3 gün evdeyim ama ben hiç kaçamak yapmadım daha, o yüzden için rahat olsun bak, valla yapmam kaçamak. Bari şu callan a da bakayım iyi olacak. Yemeklere gelince evet yapıcam canım.
Kiloya gelince canım ben senin yanında nokta gibi kalırım, maşallah boyun çok uzun. Sülün gibi dolaşırsın ortalıkta sen.
Buarada günaydın demeyi unuttumbenim kilo beni delirtecek kesin 10 gündür 58 ile 57.7 arası gidip geliyor.bende çok iplemiyorum onu bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.bu aksam ufacık kaçamaklar yapacagım bakalım yarın ne olacak? Ben her sene evlilik yıl dönümümüzde sabah gelinliğimi giyip esimi o sekilde uyandırırım bu senede çok şükür giydim ve uyandırdım bakalım 3senedir böyle sigabildigim sürece gelinlikle uyandıracagim esimi
Biraz yeşil çay ve yürüyüşü artırsan kırılır belki bu buzdağı, ben bu sabah 14 yıl sonra 59 u gördüm, inşallah sen de görürsün 66 yı en kısa zamanda.
Fıstığım sen ne yapmışsın öyle ya, okurken yoruldum valla yaptığın sporları :)))
Bi de sana dişçi bulduk bak :)))
evetttt wc gittim ve nihayet geldi benimki
bu arada var ya hakaten he b.kumuzu konuşur olduk artık
artık yarın +2 kilo falan görürüm ama olsun şimdi tatlandırıcıyı,tuzu azaltıp biraz fazla hareket etmeye çalışırım dengelerim inşallah.
takipteyim kuzum hiç merak etme sen.bak ne dicem sakın sen de 3 gün izinde evde sıkılıp sakın abartma yediklerini
evde vaktin olacaksa bari birkaç dukana uygun yiyecek yap da at buzluğa,iznin bitince eline yapışır
ne güzel yaa 50li kilolar gördün,ben de 70lileri görsem artık yaa,bi göründü kayboldu kerata
ya böyle şimdi siz 50li kilodayken ben 70li kiloyu hayal edince çok mu şişkoyum ben yaw diyorum kendi kendime.düşünsene aramızda 20 kilo var.ama şişko falan da durmuyorum.gerçi bedenlerimiz yakın birbirine.artık kesinlikle 44 değilim çok şükür ki ama 42 ile 40 arasıyım sanırım.onu 38 ile 40 arası olacak hale dönüştürmeliyim
bu arada şu saate kadar tam 1.5 litrelik suyu bitirdim arkadaşlar
Doktora gidemedim kızlar yaa.ama jinekolog arkadasım var.onu aradım anlattım.korkmamami ve olabildiğince savsaklamadan muayeneye gelmemi istedi.bu hafta ilk fırsatta gideceğim.Ama adette olmadım sadece o akıntı oldu bir hafta boyunca.bu Pazartesi normal adet tarihimdi.ama olmadı.:44:canım benim sen çok stresli günler geçirdin,o sebeple bence 300 gram verdiğine değil,bu stresle kilo almadığına şükret.
bundan sonraki haftalar daha başarılı olacaksın,eminim
asıl sen doktora kontrole gittin mi onu söyle bakiiim ?
bu arada hemşehrimişiz kuzum biz yaa,ben bilmiyordum vallahi çok sevindim
Çaktırmadan de bakem, kaç yaşındasınSağol canım benim, evet bir çıktım, hızımı alamadım vurdum kendimi yollara, bir baktım o kadar olmuş işte, bu kadarını planlamamıştım ama iyi oldu
Boylarımız da aynı sayılır ama yaşım böyük senden ondan dukan amcam bana 59 yeter demiş :)
Valla ben sana bişey diyim mi tatlım, ben tiroidden dolayı aç duruyordum neredeyse, şimdi yemeye başlayınca şok oldu vücut, sanırım inanamıyor
harikasın canım yaa aynen devam,valla azmin zaferi,çok az kaldı güçlendirmeye geçmene
valla ben de sülün gibi dolaşmak istiyorum,şu 5 kiloyu da atsam da plajların altını üstüne getirsem
ortaokuldan beri falan yıllardır hayatim çok zayıflayıp beyaz bikini giymek.yani her yaz bikini giyiyorum ama nedense beyaza takıntılıyım.ya iddialı olduğu için,ya çok zayıf olmayı gerektirdiği için bilmiyorum ama ille de zayıflayıp beyaz bikini giymek istiyorum.bu yaz inşallah alıcam da giyicem de
bakarsınız beyaz bikinimle beni görüp aşık olan bir beyefendiyle de beyaz gelinliği giymek nasip olur,kim bilir
Herkese günaydın,
Ve en güzeli, herkese haftada 1 - 2 tartıl derken 2 günde bir tartı tepesinde buluyorum kendimi veeeee gördüğüm rakam 59.6 olmuşİşte buna çok sevindim. Yarın da inşallah 60 olmam yeniden, olursam da ne yapayım gördüm ya 14 yıl sonra bu rakamı, keşke resmini çekseydim.
harikasın canım yaa aynen devam,valla azmin zaferi,çok az kaldı güçlendirmeye geçmene
valla ben de sülün gibi dolaşmak istiyorum,şu 5 kiloyu da atsam da plajların altını üstüne getirsem
ortaokuldan beri falan yıllardır hayatim çok zayıflayıp beyaz bikini giymek.yani her yaz bikini giyiyorum ama nedense beyaza takıntılıyım.ya iddialı olduğu için,ya çok zayıf olmayı gerektirdiği için bilmiyorum ama ille de zayıflayıp beyaz bikini giymek istiyorum.bu yaz inşallah alıcam da giyicem de
bakarsınız beyaz bikinimle beni görüp aşık olan bir beyefendiyle de beyaz gelinliği giymek nasip olur,kim bilir
canım benim sen çok stresli günler geçirdin,o sebeple bence 300 gram verdiğine değil,bu stresle kilo almadığına şükret.
bundan sonraki haftalar daha başarılı olacaksın,eminim
asıl sen doktora kontrole gittin mi onu söyle bakiiim ?
bu arada hemşehrimişiz kuzum biz yaa,ben bilmiyordum vallahi çok sevindim
Oyyy oyy oyyy, ne kadar romantikmiş.
Daha nice senelere inşallah, dukan amcam sayesinde inşallah 60 yaşına gelince de sığarsın içine :))
Kiloları da boşver gitsin, akşam azıcık kaçamaktan bişey olmaz.
Ömür boyu mutluluklar canım.
canlarimm merhabalarr
.............
.............
hem istiyorum bir yandan cünkü bir an önce bebegim olsun istiyorum bir yandan da ideal kiloma geleyim öle hamile kalayim istiyorum.. Arada kaldim yani.
ama bu diyete de baslamamin asil amaci. karni dümdüz bir anne adayi olmakti.
yani anladiniz siz onu.. hani ilk aylarda hemen belli olmuyor karin ama hava atarak " üc aylik hamileyim " diyorlar ya iste ben onlardan olmak istiyorum..dümdüz karnim olsun sonra sissin . hic anlasilmasin yani hamileligim ... ilk baslarda tabii..
tam ortasindayim aslinda periyodumun. yani baslamasina yakinim diyelim.. 10-11 i gibi bekliyorum..
ama meraktan da ölücemmneyse düsünmeyeyim en iyisi.
............
sizi coookk seviyorum canlarimmm
Merhaba
ben bugünde tartıldığımda dünküyle aynıydım ne vermişim ne almışım ama kaçamakta yapmadımregl günüme az kaldı diye olabilir mi dukanda 10. günüm 78.9 ile başladım bugün 75.5 dim nasıl gidiyorum sizce arkadaşlar
Bana da bi kere öyle olmuştu, ben de hamileyim sanmıştım. Sonra beklediğim adet tarihinde değil, bu akıntıdan sanırım işte 1-2 hafta sonra normal adet olmuştum. Psikolojik ya da havalardan ya da üşütmeden falan her şeyden olabilir.. Her şey etkiliyo işte bu hormonları. Doktora gitmemiştim ben. Ama sen ihmal etmeDoktora gidemedim kızlar yaa.ama jinekolog arkadasım var.onu aradım anlattım.korkmamami ve olabildiğince savsaklamadan muayeneye gelmemi istedi.bu hafta ilk fırsatta gideceğim.Ama adette olmadım sadece o akıntı oldu bir hafta boyunca.bu Pazartesi normal adet tarihimdi.ama olmadı.:44:
Merhaba
ben bugünde tartıldığımda dünküyle aynıydım ne vermişim ne almışım ama kaçamakta yapmadımregl günüme az kaldı diye olabilir mi dukanda 10. günüm 78.9 ile başladım bugün 75.5 dim nasıl gidiyorum sizce arkadaşlar
Doktora gidemedim kızlar yaa.ama jinekolog arkadasım var.onu aradım anlattım.korkmamami ve olabildiğince savsaklamadan muayeneye gelmemi istedi.bu hafta ilk fırsatta gideceğim.Ama adette olmadım sadece o akıntı oldu bir hafta boyunca.bu Pazartesi normal adet tarihimdi.ama olmadı.:44:
canim evet cok iyi gidiyorsun. ama 10 günde sadece bir kilo verseydin de süper derdim. yani hicc dert etmeden vermeye calis kilonu. hele ki ilk baslarda. kac giderse gitsin umursama. ama epe süre gectikten sonra baktin ki bir anormallik var. o zaman arastirirsin ne problem var diye. yedigine ictigine bakarsin
ama simdi verdigin hergramin kiymetini bil. meraklanma.. hem bu diyeti yapmasaydin su an da hem ac hemde ilk basladigin kiloda sayiyor olurdun.
ay bende tartıda aynısını görünce çok üzüldüm şu regl olsamda baksam aslında kaç kiloya düşmüşüm anların kadı geriye dukan göre 11 kilo bana göre 15 kilo bakalım ilkkez bir rejime dayanıyorum aslında normalde en fazla 2 gün 3 günü hatırlamıyorum bile
ya bu konuda ben de şöyle bir ürünü keşfettim, dukan döneminde de çok faydalı oldu.. şu a101 lerde var, başka yerlerde de vrdır sanırım.. "mest" diye bi marka onun form çayı... sizi sizden alıp götürüyo o kaaa diyim ben sana :))Günaydın
On gündür 67li kiloları bir aşağı bir yukarı arşınlıyorum. Çakılı kaldım sanki. 66'yı görsem kabus bitecek. Sanırım kendi buzdağıma çarptım. 2000'den( evlilik) bu yana yerleşik olan kilolar kısmına geçtik yani. Bu durağanlıktan bunu anlıyorum. Bir de sıkılıyorum bazen. Fındık, badem gibi şeyler çekiyor canım. Yağsız kaldım demek ki :)
67.5, 67.3, 67. 4, 67.0, 67. derken 67lere karıştım valla. Bu arada bu baskül ibresinin gizli müttefikinin kabızlığım olabileceğinden de şüpheleniyorum. Ben ne yaptıysam bu sorunu tam olarak çözemedim hala. Yeşil çay, probiyotik yoğurt bilmem ne. E yulaf kepeği de kullanıyorum.
ehehee 2 kilo değil ama bir haftadır aynı yerde duran ibre 200 gr eksik gösterdi, bu arada kahvaltı yapmam lazım ama sabah sporumu da yapıverince hiç iştahım kalmadı. yulaf kepeği yetmiyodu başta, şimdi aklıma gelince yiyorum, dün unuttum misal.. ahh benim için kilo vermek değil, iştah sahibi olmamak bi hayaldiGünaydııınnn!!!
Ay bugün bir karnım şiş gibi sanki... Uyuz oldum. Yarına kadar inse bari. Tam tartılma gününde böyle oluyo, sonra moralimi bozuyoooo hıhhh!
Ben cevap vermiştiiimm :)) En baştan yapıyorum ama ben; öyle demiştim :)
HahahaAy çok komik İşte sen bi 10 lt iç heheh! sucular bize çalışıyo haha
Aaaa!! Dişçiiii!!! İmdaaaaattt!!!!:83::83: Hahaha
İstanbul'dayım beeenn :18: Var mı bildiğin var mııı? Sen nerdesin? Sen kes beniii :18:
Ya şimdi böyle ameliyat yapar gibi, ki ameliyat zaten sanırım, kesecekler ya böyle.. O kısmı beni bitiriyo :S O neşteri görünce, bayılabilirim :S:S :18: Çok zor değil dediler ama; zor diyen tanıdıklarım da vardıBi de dişçiye karşı ekstra tırsaklığım var, nedendir bilmem.. Dikişten kormuyorum diyeliiimmm, neyden korkiyim peki? En korkulması gereken yanı neee :S
Olsun canım, sen de gece ye yani.. zamanın önemi yok Dukan'da biliyorsun. Yanında bişeyler falan götürebilsen... Olmuyo mu öyle :44:
Heeeyyy!!! Dukan'a ihanet etmeyiiinnnn!!!! İnce ince sahillerde salınacaz dahaaaa..!!
HaahahahAh ablası nerden bilsin işteee!! Mazur görmek lazım hihihih
Bu arada sen heralde dün 2 kilo falan verdin heheheO ne spor öyle yaaa
o nedir yahu, kulağa ne hoş geliyooo :)1. geleneksel 5 kiloya elveda şenlikleri nasıl gidiyor. Katılımcılar ne durumda.
Herkese günaydın,
Geçmişi okuyamadım ama dünkü raporumu vereyim hemen. Dün akşam çok bişey yemedim, ayran peynirle geçiştirdim canım çok sıkkındı hemen attım kendimi dışarıya yürüyüşe. Tam 2 saat 10 dakika yürümüşüm. Gelince de biraz karın hareketleri yaptım sonra da yattım.
Bu sabah lor, yumurta ve baharatlarla omlet yaptım az sonra onu yerim çayla, sonra 7 otlu çayımı içicem ve artık bugün şu callan teyzeyle tanışıcam :)))
tebrik ederim canım :)) devamı da gelir artık eşiği geçtin) bu arada ben de eşime calan öncesi ve sonraları şeklinde fotoğraf çektiriyorum, farkı göreyim diye... valla ne diyeyim 2. sinden sonra bile biz farkettik,teşekkür ederim beni callanetics'ten haberdar ettiğiniz için :))
yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.
Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım
benim sabah yürüyüşü yalan olduakşama enerji depoluyorum oturarak
Dişini aldırmak için geç kalmaktan korkabilirsin meselaŞaka bir yana git ve kurtul şu işten.kafan rahatlasın.ben izmirdeyim o nedenle maalesef ben kesemem seni şeker
Sağol canım benim, evet bir çıktım, hızımı alamadım vurdum kendimi yollara, bir baktım o kadar olmuş işte, bu kadarını planlamamıştım ama iyi oldu
Boylarımız da aynı sayılır ama yaşım böyük senden ondan dukan amcam bana 59 yeter demiş :)
Valla ben sana bişey diyim mi tatlım, ben tiroidden dolayı aç duruyordum neredeyse, şimdi yemeye başlayınca şok oldu vücut, sanırım inanamıyor
canlarimm merhabalarr
kahvaltimi yaptim simdi kahvemle size yaziyorum. canlarim tartilmaya korkuyorum bu aralar.. :26:
karnimda bir sislik var hadi ona alisigimda ..
asil yumurtaliklarimda hafif batmalar hissediyorum hayatim boyunca hiissetmedigim türden..
acaba bebis olabilir mi?
hem istiyorum bir yandan cünkü bir an önce bebegim olsun istiyorum bir yandan da ideal kiloma geleyim öle hamile kalayim istiyorum.. Arada kaldim yani.
ama bu diyete de baslamamin asil amaci. karni dümdüz bir anne adayi olmakti.
yani anladiniz siz onu.. hani ilk aylarda hemen belli olmuyor karin ama hava atarak " üc aylik hamileyim " diyorlar ya iste ben onlardan olmak istiyorum..dümdüz karnim olsun sonra sissin . hic anlasilmasin yani hamileligim ... ilk baslarda tabii..
tam ortasindayim aslinda periyodumun. yani baslamasina yakinim diyelim.. 10-11 i gibi bekliyorum..
ama meraktan da ölücemmneyse düsünmeyeyim en iyisi.
sizi coookk seviyorum canlarimmm
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?