Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah gönlüne göre versin canim...tez zamanda insallah...

yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.

Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım

benim sabah yürüyüşü yalan oldu akşama enerji depoluyorum oturarak

Bende merak ettim dün hoscakalin derken tamamen mi gitti acaba yaaa Miray yok Selin de yok...ama yedennn...

yasena geldin mi. bende yoksun diye yazmamistim. umarim bugünün iyi gecer. ama anne olmak böle bisi iste. mecburen önce cocuklarin.
uykun düzensiz olunca da vücudun sismis olabilir. merak etme düzelir.

aldin mi bu arada caylari ? ben icmeye devam ediyorumm. sporumu da yapiyorum, etkisi var sanirim

[QUOTE=yasena;24977347]Allah gönlüne göre versin canim...tez zamanda insallah...[/QUOTE]

tesekkür ederim canim insallah

bu arada callanetics teyze ölmüş bu martta ... toprağı bol olsun.. lokma dağıtacağım şahsiyetler arasında yerini aldı vallahi

evet sırt!!! sırtımda üzgün bi ifade vardı böyle belimin yanlarında surat asmış gibi aşağıya doğru :))

MErhaba,

İşine karışmış gibi olmayayım ama tickerında sanırım hata var.
Bilgilerini şu sırayla yazarsan gerçek kaybını gösterecek.

Hedef kilo
Başlangıç kilo
Güncel kilo.

Kolay gelsin

Canim tam uykuya daliyordum is yerinin anahtari lazim olmus onu birakmaya gittim simdi de kücük ogluma kahvalti hazirladim cami bugün kiz ögrencilere varmis..insallah bu yüzdendir cünkü ben 92,500 görmüstüm...Cay almadim daha insallah bugün alacagim birde ROTER PU ERH Tee bunu arastiriyorum sende arastir bakalim kim önce bulursa nerden buldugunu yazar..Internette var ama ben ordan siparis etmiyorum esim müsade etmiyor kim bilir ne koyup yollayacaklar icine diye.. bende bu ara spor yapamiyorum okullar 2 hafta tatildi okullar haftaya pazertesi acilinca insallah yürüyüse devam edecegim..

sağolasın tatlımm.. o nasıl laf öyle,karışın banaaaa, karış karış milim milim karışınnn :))

ayy bir test yaptır da biz de öğrenelim,boşver karnın da dümdüz olmayıversin,hayırlısı olsun inşallah

canım ihmal etmemelisin,bunu sen de biliyorsun.bu hafta hallet de rahatla bari
bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun,buldun mu eşine hediye

hadi bakalım gözun aydınn..beraber geçelim guclendirmeye yaaa beni yalnız bırakmayınnn,,haa gayrett

umarım herşey gönlünce olur medesa

çook çoook teşekkür ederim,hepimiz için inşallaahh

Pek bildirilecek birşey yokki
58 ile 57.7 arası oynuyorum

Son düzenleme:
Haha buldum.erkek gibi düşüneceğim olup bitecek.aksam yemeğe goturcem
Sabah gelinlikle uyandırdım daha ne

yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.
Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım
benim sabah yürüyüşü yalan oldu akşama enerji depoluyorum oturarak

Yarim'in dün morali bozuldu sanırım Zaten üzüntülüydü, bi derdini anlattı, daha da üzüldü.. Umarım iyidir..

yok ben + mümkünse görmeyeyim canım kesin depresyona girerim hergün tartılmıyacağım artık dinleyeceğim sözünü

Aferiiiinnnn :) Artı da görebilirsin, özellikle regl öncesi. Hatta sebepsiz bile olabiliyo. Moral bozmak yok, devam etmek var

bu arada callanetics teyze ölmüş bu martta ... toprağı bol olsun.. lokma dağıtacağım şahsiyetler arasında yerini aldı vallahi

Anaaa!! Bak bi tuhaf oldum şimdi hee :S Ben o kadının suratına bakıp bakıp o hareketleri nasıl yapcam şimdi :100:

durmayacağım devam edeceğim sizleri okuyunca mutlu oluyorum okumaya devam edeceğim

hemen bakayim canim ama internettende olsa getirttirebilirsin bence orjinal pakette oldugu sürece sanmiyorum bir hile olacagini. ben yinede bakayim bir marketlerde var mi

ayy bir test yaptır da biz de öğrenelim,boşver karnın da dümdüz olmayıversin,hayırlısı olsun inşallah

çook çoook teşekkür ederim,hepimiz için inşallaahh

sagol canim. biraz zaman gecsin de yapicam testi :) haber veririm canim

selam kızlar

şu buzlu naneli limonlu yeşil çayı bulan dukancan arkadaşım kimdi unuttum Allah razı olsun senden hiç içemediğim kadar yeşil çay içtim sayende ne güzel oldu ya serin serin, sana yılın en iyi dukan ürün ödülünü veriyorum tebrikler

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

nasılsınız bakalım alıntıda yapmak istedim ama daha dün gelmiş direk muhabbete dalıyo gibi olmak istemedim....

zamanla inşallah

benim adım hilal bu arada tuna oğlumun ismi

kızlar dukan kitabını henüz alamadım dün birkaç yere baktım yoktu alıcam hafata sonu anca olur heralde

sizlere bişe danışmak istiyorum oğlumun hafta sonu doğum günü olduğu için dukana başlamadım

ayrıca ramazan gelio biliyorsunuz ramazanda menüler nası olcak sizce pazartesi yani doğum günü sonras başlasam sabote olurmuyum yoksa ramazanda da uygulanabilirmi bu diyet

yoksa hiç başlama ramazan sorası mı başla dersiniz napsam karar veremedim bi yandan da çok sabırsızlanıyorum ama kesinlikle kaçamak yapılmıycak yazıo heryerde oruc olunca nasıl olurum menüler nası olur

teşekkürler canlarım

AYY bunu bende denemeliyim bugün 1 bardak anca içebildim yandım resmen güzel tarifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…