Teşekkürler canım Allah herkesi bir ömür mutlu huzurlu etsin insallah
canlarimm merhabalarr
kahvaltimi yaptim simdi kahvemle size yaziyorum. canlarim tartilmaya korkuyorum bu aralar.. :26:
karnimda bir sislik var hadi ona alisigimda ..
asil yumurtaliklarimda hafif batmalar hissediyorum hayatim boyunca hiissetmedigim türden..
acaba bebis olabilir mi?
hem istiyorum bir yandan cünkü bir an önce bebegim olsun istiyorum bir yandan da ideal kiloma geleyim öle hamile kalayim istiyorum.. Arada kaldim yani.
ama bu diyete de baslamamin asil amaci. karni dümdüz bir anne adayi olmakti.
yani anladiniz siz onu.. hani ilk aylarda hemen belli olmuyor karin ama hava atarak " üc aylik hamileyim " diyorlar ya iste ben onlardan olmak istiyorum..dümdüz karnim olsun sonra sissin . hic anlasilmasin yani hamileligim ... ilk baslarda tabii..
tam ortasindayim aslinda periyodumun. yani baslamasina yakinim diyelim.. 10-11 i gibi bekliyorum..
ama meraktan da ölücemmneyse düsünmeyeyim en iyisi.
ekimcim hemen bir an önce basla su callan a
dtsly , nice senelere insallah.. benim gelinligim annemde TR de .. dolayisi ile giyememgerci burda da olsa giyemezdim zaten 20 kg fazla ile.
ama su anda evlendigim kilodan iki kilo filan fazlayim.. yani gelinligim burda olsaydi kesin denerdim. ve girerdim eminim.. düsünmesi bile cok güzel yaa
alti ay önce hayatta hayal edemezdim bunu
sizi coookk seviyorum canlarimmm
yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.
Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım
benim sabah yürüyüşü yalan olduakşama enerji depoluyorum oturarak
aynen .. bende esime foto cektirdim özellikle bikinili halimi.sirtim filan okadar kötüymüs ki iyyy anlatamam yani
evet sırt!!! sırtımda üzgün bi ifade vardı böyle belimin yanlarında surat asmış gibi aşağıya doğru :))
yasena geldin mi. bende yoksun diye yazmamistim. umarim bugünün iyi gecer. ama anne olmak böle bisi iste. mecburen önce cocuklarin.
uykun düzensiz olunca da vücudun sismis olabilir. merak etme düzelir.
aldin mi bu arada caylari ? ben icmeye devam ediyorumm. sporumu da yapiyorum, etkisi var sanirim
MErhaba,
İşine karışmış gibi olmayayım ama tickerında sanırım hata var.
Bilgilerini şu sırayla yazarsan gerçek kaybını gösterecek.
Hedef kilo
Başlangıç kilo
Güncel kilo.
Kolay gelsin
canlarimm merhabalarr
kahvaltimi yaptim simdi kahvemle size yaziyorum. canlarim tartilmaya korkuyorum bu aralar.. :26:
karnimda bir sislik var hadi ona alisigimda ..
asil yumurtaliklarimda hafif batmalar hissediyorum hayatim boyunca hiissetmedigim türden..
acaba bebis olabilir mi?
hem istiyorum bir yandan cünkü bir an önce bebegim olsun istiyorum bir yandan da ideal kiloma geleyim öle hamile kalayim istiyorum.. Arada kaldim yani.
ama bu diyete de baslamamin asil amaci. karni dümdüz bir anne adayi olmakti.
yani anladiniz siz onu.. hani ilk aylarda hemen belli olmuyor karin ama hava atarak " üc aylik hamileyim " diyorlar ya iste ben onlardan olmak istiyorum..dümdüz karnim olsun sonra sissin . hic anlasilmasin yani hamileligim ... ilk baslarda tabii..
tam ortasindayim aslinda periyodumun. yani baslamasina yakinim diyelim.. 10-11 i gibi bekliyorum..
ama meraktan da ölücemmneyse düsünmeyeyim en iyisi.
ekimcim hemen bir an önce basla su callan a
dtsly , nice senelere insallah.. benim gelinligim annemde TR de .. dolayisi ile giyememgerci burda da olsa giyemezdim zaten 20 kg fazla ile.
ama su anda evlendigim kilodan iki kilo filan fazlayim.. yani gelinligim burda olsaydi kesin denerdim. ve girerdim eminim.. düsünmesi bile cok güzel yaa
alti ay önce hayatta hayal edemezdim bunu
sizi coookk seviyorum canlarimmm
Doktora gidemedim kızlar yaa.ama jinekolog arkadasım var.onu aradım anlattım.korkmamami ve olabildiğince savsaklamadan muayeneye gelmemi istedi.bu hafta ilk fırsatta gideceğim.Ama adette olmadım sadece o akıntı oldu bir hafta boyunca.bu Pazartesi normal adet tarihimdi.ama olmadı.:44:
hadi bakalım gözun aydınn..beraber geçelim guclendirmeye yaaa beni yalnız bırakmayınnn,,haa gayrett
umarım herşey gönlünce olur medesa
dtslyy,,nerelerdesinn senn?? bak 3 kilo werme yarısımızdaki Pazartesi bildirimlerini yapmayı unutmaaa,,sana baktım Pazartesi ama göremedimm benn :44: kaç kaldı şimdi hedefe ??
ben diorum arada bunyeyi şasırtmak lazım dieee iştee
allah gönlune göre wersin inşş..cnm
10 günde 3,5 kg gayet iyi..
Haha buldum.erkek gibi düşüneceğim olup bitecek.aksam yemeğe goturcemayy bir test yaptır da biz de öğrenelim,boşver karnın da dümdüz olmayıversin,hayırlısı olsun inşallah
canım ihmal etmemelisin,bunu sen de biliyorsun.bu hafta hallet de rahatla bari
bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun,buldun mu eşine hediye
çook çoook teşekkür ederim,hepimiz için inşallaahh
yarimm nerelerdeki acaba. Merak ettim şimdi.
Ommurcüüüüm güçlendirme nasıl gidiyorr ? Görürsen bi anlat bakalım
benim sabah yürüyüşü yalan olduakşama enerji depoluyorum oturarak
yok ben + mümkünse görmeyeyim canım kesin depresyona girerim hergün tartılmıyacağım artık dinleyeceğim sözünü
bu arada callanetics teyze ölmüş bu martta ... toprağı bol olsun.. lokma dağıtacağım şahsiyetler arasında yerini aldı vallahi
Yarim'in dün morali bozuldu sanırımZaten üzüntülüydü, bi derdini anlattı, daha da üzüldü.. Umarım iyidir..
Aferiiiinnnn :)Artı da görebilirsin, özellikle regl öncesi. Hatta sebepsiz bile olabiliyo. Moral bozmak yok, devam etmek var
Anaaa!! Bak bi tuhaf oldum şimdi hee :S Ben o kadının suratına bakıp bakıp o hareketleri nasıl yapcam şimdi:100:
Canim tam uykuya daliyordum is yerinin anahtari lazim olmus onu birakmaya gittim simdi de kücük ogluma kahvalti hazirladim cami bugün kiz ögrencilere varmis..insallah bu yüzdendir cünkü ben 92,500 görmüstüm...Cay almadim daha insallah bugün alacagim birde ROTER PU ERH Tee bunu arastiriyorum sende arastir bakalim kim önce bulursa nerden buldugunu yazar..Internette var ama ben ordan siparis etmiyorum esim müsade etmiyor kim bilir ne koyup yollayacaklar icine diye..bende bu ara spor yapamiyorum okullar 2 hafta tatildi okullar haftaya pazertesi acilinca insallah yürüyüse devam edecegim..
ayy bir test yaptır da biz de öğrenelim,boşver karnın da dümdüz olmayıversin,hayırlısı olsun inşallah
çook çoook teşekkür ederim,hepimiz için inşallaahh
selam kızlar
şu buzlu naneli limonlu yeşil çayı bulan dukancan arkadaşım kimdi unuttum Allah razı olsun senden hiç içemediğim kadar yeşil çay içtim sayende ne güzel oldu ya serin serin, sana yılın en iyi dukan ürün ödülünü veriyorum tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?