merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım alıntıda yapmak istedim ama daha dün gelmiş direk muhabbete dalıyo gibi olmak istemedim....
zamanla inşallah
benim adım hilal bu arada tuna oğlumun ismi
kızlar dukan kitabını henüz alamadım dün birkaç yere baktım yoktu alıcam hafata sonu anca olur heralde
sizlere bişe danışmak istiyorum oğlumun hafta sonu doğum günü olduğu için dukana başlamadım
ayrıca ramazan gelio biliyorsunuz ramazanda menüler nası olcak sizce pazartesi yani doğum günü sonras başlasam sabote olurmuyum yoksa ramazanda da uygulanabilirmi bu diyet
yoksa hiç başlama ramazan sorası mı başla dersiniz napsam karar veremedim bi yandan da çok sabırsızlanıyorum ama kesinlikle kaçamak yapılmıycak yazıo heryerde oruc olunca nasıl olurum menüler nası olur
teşekkürler canlarım
merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım alıntıda yapmak istedim ama daha dün gelmiş direk muhabbete dalıyo gibi olmak istemedim....
zamanla inşallah
kızlar dukan kitabını henüz alamadım dün birkaç yere baktım yoktu alıcam hafata sonu anca olur heralde
sizlere bişe danışmak istiyorum oğlumun hafta sonu doğum günü olduğu için dukana başlamadım
ayrıca ramazan gelio biliyorsunuz ramazanda menüler nası olcak sizce pazartesi yani doğum günü sonras başlasam sabote olurmuyum yoksa ramazanda da uygulanabilirmi bu diyet
yoksa hiç başlama ramazan sorası mı başla dersiniz napsam karar veremedim bi yandan da çok sabırsızlanıyorum ama kesinlikle kaçamak yapılmıycak yazıo heryerde oruc olunca nasıl olurum menüler nası olur
teşekkürler canlarım
merhaba arkadaşlar
zamanla inşallah
teşekkürler canlarım
Öncelikle hoşgeldin
Tunaya sevgilerr....
Şöyle düşün
yarın başlarsan sana atak 4 gün falan verilmişse doğum gününe kadar ilk aşamayı geçip en az 2-3 kilo kaybetmiş olacaksın.
Yok pasta yemeliyim diyorsan bilemem tabi
Proteine alışınca zaten psikolojik olarak (biraz da forumdakilerin gazabından kurtulmak için :)), zaten bişey yiyemiyorsun.
Benim bugüne kadar yaptığım kaçamakları yazayım sana...
1. ayım ve 6,5 kilo kaybettim
Hiç aç kalmadım
Henüz spora başlamadım.
1 bira
2 muz likörü
2 tekila
Erik sınırsız, kiraz sınırlı yedim (sebze günlerinde başka sebze yemedim)
1 kandil simidi
1 kandil helvası.
Bunlar oruçlu olmamın ödülüydü. Ve yoğurt kepek yedim sadece o akşam bunların dışında.....
Bu meyve olayını burda özendirici olmasın diye hiç bahsetmek istemiyordum aslında ama ben ne zaman akşam yemeği olarak ağzım buruşana kadar erik yediysem normalde - 100 giden kilom her seferinde -200 -300 oldu. Eriği sebzeden saydım ben. Erik yemeden yaşayamayanlardanım. Gerekirse su içmem erik yerim o derece...
Kiraz yediğim sebze günlerinde de yeşil çayı arttırdım. Kirazda bozdu beni hiç + görmedim şükür. 1 ay boyunca 1 kere artı gördüm o gün hastaydım ve bütün gün yattım SU İÇMEDİM. Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Bu dietin dinamosu su bence
Proteine inanılmaz bir özellik katıp yağ yakımını kolaylaştırıyor. Tabi bu beni,m kendimi inandırdığım şey
Ve şuna inanıyorum
Bu forumu okuduğum sürece bu diet bozulmayacak. İnsan bu kadarmı gaza gelir..
2 gündür ev taşıyorum. Malum yemek hazır geliyor. Ağzıma sürmedim o hazır gelen ...... (can çekmesin yazamadımm adını)
O minik içki kaçamaklarında da kendimi hiç iyi hissetmedim aslında. Ama bazı ortamlarda yok diyemiyorum özellikle iş yemeğindeysekk. Allahtan her yerde ızgara bişeyler ve yoğurt oluyorr sorun kalmıyor.
Bu arada Kipadan ekonomik yağzız süt alıyorum süt de beni çok yok tutuyor. 30 yıldır ağzıma süt sürmedim sek. Süt mamullerini severim ama. 1 aydır içiyorum yağzsızın tadı sıkmıyor canımı. O sütten yoğurt ve lor yapıyorum. dışarda yerkende hiç lighte yoğurt falan aramıyprum ne varsa onu yiyorum. Bu dieti ömür boyu haftada 1 gün bile yapacaksam vucudum alışık olsun diyorum. Ve içim rahat kasmadan zayıflıyorum. Derdim aç kalmaktan korkmakmış benim şimdi tok geizyorum ve sabah - görüyorum.
Burda nice örnekler var ne kilolar vermiş kaç bedenlerin içine girmiş. Onlardan feyz alıp hepimizin amacına ulaşacağına inanıyorum.
Sevgiler...
İpek
Ramazanda da aynen devam. Gece bol bol su ve yeşil çay. Bol bol protein. Nasılsa her akşam etli tavuklu bir yemek oluyor misafirliğe gidilse bile. Tek dokunan pide olacak. Belki minicik bir lokma yerizz. YAda kepekten pide tarifi yaratırız. Bol bol koklarız inanılmaz iyi geliyor yiyemediğimiz şeyleri koklamakkk.
hilal merhaba, istersen hem kitabı iyice sindirecek vaktin olsun hem de burada süreç hakkında daha fazla gözlem yapabilesin diye ramazan sonuna erteleyebilirsin. Yazın hele de çocuğun olunca, dondurmasıydı karpuzuydu, misafir trafiğiydi derken sıkıntı olabilir.. kaç kilo vermen gerekiyor bu arada??
hilal ben de yakın kilolarda başladım, 86dan 66 lara yol gösterdi dukancığım.. 13. günümdeyim ben de 6 gün ataktan sonra 1+1 seyirdeyim.. Bunları planlarken mutlaka spora da başla, hatta spora şimdiden başla!! ben callanetics ve tibet 5 hareketleri yapıyorum, onları da burdan öğrenip başladım..[
canım arkadaşların dediği gibi zararın neresinden dönsem kardır ben şimdi bu 2 ay iyce kilo alıp sonra dukanla onları vermemyeim eniyisi başlıyım diyorum . çok yolum var canım ya 83,5 im dukan 64,5 olcaksın dedi atak 6 gün 2,3 kilo seyir16,5 kilo yani 19 20 kilo vermem lazımmm offf off
ay şimdi düşündüm de ipeğinki de çok cazip yönlendirmeler :)
ama nasıl yapmaya karar verirsen ver, bunu bir mücadele bir zorunluluk olarak hissetme, tatlı bir yarış belki kendinle, nefsinle.. ama asla işkence değil.. böyle bakabilecek halde olduğunda başla mutlaka... zaten limitli yiyeceklerle de olsa limitsiz yiyebileceğini bilince bir süre sonra iştaha gem vurabiliyorsun..
bak ilk günler sııntılı geçti ama şundandı; eşim ve kızım alışıklar salatalı, çeşitli,mutlaka tatlılı (hafif) ve de meyveli sofra sıralamasına.. bunun ortasını bulmak sıkıntıydı en çok. ama sonra hepimizin yemeğini yağsız tuzsuz yapıp soradan çeşnilendrmeyi, baharatlandırmayı... tam teşekküllü hazırlan hilalciğim gerisi çok hızlı ve kolay olacak emin ol)
[
HOŞBULDUK ipekcim
cevabın için çok teşekkr ederim. dukanı uzun süredi araştırıyorum kafayı yedim nerdeyse sabırsızım çok istiyorum hemen snuç görebilecekmiyim çok merak ediyorumm
ama bu hafta sonuna kadar zaten kitabı ve yulaf kepeğini edinemiycem sanırım çünkü işyerinin civarlarında dün aradım yoktu. bende bu işi pazartesi ye erteledim. pasta ile ilgii sıkıntım yok yani çok düşkün değilim tutabilirim kendimi
sizlerle bu işi bu sefer halletmeliyim eşime dün kitap alıcam dedim bana bir sürü güldü saçmalayıp duruyosun dedi ben nası bu hale geldim hiç bilmiyorummm
ama inanıyorum olacak destekleriniz bekliyorum sonuç olarak ben ramazanı beklemiyorum ve olaya pazartesi baş lı yo ruuuummmm
selam canım tamamdır rmaznda da sorun yok diyorsan bu işi ertelemeyeyim daha fazla :)I
canım arkadaşların dediği gibi zararın neresinden dönsem kardır ben şimdi bu 2 ay iyce kilo alıp sonra dukanla onları vermemyeim eniyisi başlıyım diyorum . çok yolum var canım ya 83,5 im dukan 64,5 olcaksın dedi atak 6 gün 2,3 kilo seyir16,5 kilo yani 19 20 kilo vermem lazımmm offf off
hilal ben de yaın kilolarda başladım, 86dan 66 lara yol gösterdi dukancığım.. 13. günümdeyim ben de 6 gün ataktan sonra 1+1 seyirdeyim.. Bunları planlarken mutlaka spora da başla, hatta spora şimdiden başla!! ben callanetics ve tibet 5 hareketleri yapıyorum, onları da burdan öğrenip başladım..)
merhaba arkadaşlar
zamanla inşallah
teşekkürler canlarım
Annem geçen gün bana köfte yapmış. Yemin ediyor azıcık attım tuzunu diye. Bana şap gibi geldi. Babama yedirdim bu tuzsuz dedi. Alışıyorsun tuzsuz olayına ki ben yemeğin tadına bakmadan elini tuzluğa atan bi familyadan geliyorummm :)
Ailede alışıyor ısrar etmiyor bi lokma ye bişey olmaz demiyorlar. Biliyorlarlarki 1 lokma asla 1 lokma kalmazz :)
Başla lütfen hemen başla. Şu işe yılbaşında başlasam şimdi olmuştum :)
Arada olacaklara aldırma. Ertesi gün 3 gün yumruk yapar telafi edersin
Ben bozacağına inanmıyorum bu kadar gazla :)
Yulafa da alınca başlarsın sorun etmeeee.
Ben senn güncel kilona 1 ayda geldimm.
Bak neslide aynı seviyelerde. HAdi kızlar ha gayrettt
Devamm devammmm
Callen olayını 3 gün yaptum süper bişeyyy. İnsan kendini manken falan sanıyor spor sonrası ve acayip bi kadınsı his geliyorr :) Çok faydalı tabş ben bekar olduğum için bi işe yaramıyor bu dürtü :)
Taşındım yeni yerleşeyim hemen başlayacağım tekrar. Bugün burda okudum sırt resmimi çekeceğim her gün. 3, günde fark ggörünüyormuş .Süper olsa gerek. Bu arada babam bana senin belinmi vardı diye espiri yaptı geçen gün. Mutlu oldummm callene devammmmm
Tİbet 5 i de bugün burda duydum baktım hemen nette. Onu da yapalımm gençlik de lazımmm. Çıtır olmak lazımmm. :)
Ben birde trambolin aldım çok eğlenceli. Bununlar ilgili çok iyi haberler okudum en azından çok eğlencelii :)
AYY bunu bende denemeliyim bugün 1 bardak anca içebildim yandım resmen güzel tarifff
ben eveli gün yaptım o ıce tea'den ,dün 1 litree işe getirdim içtim bütün gün iyi geldi.
bugün de vanilya aromasıyla deneyeyim diyorum bakalım nasıl olcakk
hilalcim eşini kafana takma nolur.belli ki o sana inanmıyor,güvenömiyor şu anda.sen de daha önce farklı yöntemler deneyip başarısız olduğun için inanmıyor.benim de daha önce 5 senelik bir erkek arkadaşım vardı,ne zaman diyete başlıcam desem tabi tabi der geçiştirirdi.ama ben ona kızmıkyorum o da hakkıydı.3-5 gün sonra pes edip bırakıyordum hadi bilemedin 3-5 hafta diyelim.zaten hiçbiri bu kadar etkili sonuç vermemişti.şu an ayrılmış olsak da 40 yılda bir görüşüyoruz,farklı şehirlerdeyiz.geçen gün geldi izmire,gerçekten çok şaşırdı.helal olsun sana hiç bişey kalmamış dedi
onları utandırmak inan bana verdiğin kilolardan daha da keyif verici oluyor.
sana inanıp güvenmeyen herkese inat hemen başla,ver kilocuklarını kıskananlar çatlasın
sonra sen de selin gibi seksi bir elbise alırsın,kocan da kudururr
ipeekkkk erik yiyorum kızımlaaa :))))))))))))))))
medesaa çok tatlısın senn
Bu arada ben de Cuma günü izinliyim arkadaşlar. Ablacım ve minik şeker yeğenim Bursa'ya gitmişler anneciğimin babacığımın yanınaaBen de gidiceeemmm :124: Sürpriz yapıp 1 gün önceden gidiyorum
Bu akşamdan diyet hazırlığıma başliyim :)Ekmeğimi yapiyim, kepeğimi de yanıma almayı unutmiyim, gojimi aliyim yanıma, çaylarımı aliyiiiim falan filan... Ablamla Dukan'a başladığımdan beri görüşmüyoruz. Şaşıracak :)) ama zayıfladığımı biliyoo. bi de az önce patron bişey söylemek için odasına çağırdı. Tam böyle bişi dicekti suratıma baktı... "Sen zayıflamışsın" dedi Ben de "Hehehe! Eveeett!! Söyleyin şimdi her şeyi yaparım artık" dedim
Bir arkadaşım da sen makineye atılıp da çekmiş gibi oldun hee, dedi bugün hahahaAy çok güldüm
o sizin tatlılığınız efem
amma ve lakin erik de noluyorrr,lütfen arkadaşlarımızın yanlışlarını örnek almayalım dimiii amaaa
senin canın erik istedikçe suyun içine azcık limon sıkıp iç ekşi ekşi olma mıı,meyve yok bikereeemmmm,yasakkkkk
iyi yolculuklar dely, başkalarının farketmesi kadar keyif veren bişey yok yahuu. ben de şimdiden tadını çıkarmaya başladım.. :)))
Saoooll:109: Evet ya, keyifli oluyo hehhe2-3 kilo daha versem ama; bi keyiflenicem, bi keyiflenicem sorma gitsin. Ahan da böleee
Bu arada ben de Cuma günü izinliyim arkadaşlar. Ablacım ve minik şeker yeğenim Bursa'ya gitmişler anneciğimin babacığımın yanınaaBen de gidiceeemmm :124: Sürpriz yapıp 1 gün önceden gidiyorum
Bu akşamdan diyet hazırlığıma başliyim :)Ekmeğimi yapiyim, kepeğimi de yanıma almayı unutmiyim, gojimi aliyim yanıma, çaylarımı aliyiiiim falan filan... Ablamla Dukan'a başladığımdan beri görüşmüyoruz. Şaşıracak :)) ama zayıfladığımı biliyoo. bi de az önce patron bişey söylemek için odasına çağırdı. Tam böyle bişi dicekti suratıma baktı... "Sen zayıflamışsın" dedi Ben de "Hehehe! Eveeett!! Söyleyin şimdi her şeyi yaparım artık" dedim
Bir arkadaşım da sen makineye atılıp da çekmiş gibi oldun hee, dedi bugün hahahaAy çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?