Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazım burdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:

kitapta kendisi de 1+1'i öneriyor canım, hem sonuçlar değişmemiş oluyo yani bünyeyi o kadar zorlamaya gerek yok diyo hem de bıkma olasılığını azaltıyo (diyo)

off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazım burdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:

kestane sekeri bende seyire baslarken senin gibi dusunuordum ama 1+1 yapmaya karar werdim cunku baktıgın zmn toplamda ikisindede 15 ps+15 sp yapıyorsun bu nedenle werdiğin kiloda aslında eşit oluor.bence 1+1 yap derim cunku 5+5 sıkıcı olabılır.ztn dukanda kitapta 1+1 önermiş..

burdan biri daha 1+1 yap demişti.atak döneminde verdiklerimi alma korkusu sardı şimdi beni ya(

burdaki çoğu kişi 1+1 yapıyo sanırım...delircem şu kilolar yüzünden ya...
gördüğüm kadarıyla öyle başlamayanlar da bir süre sonra 1+1' e geçiyor.. kafana takılacak birşey yok ki tatlım, öyle olunca daha fazla kilo vermeyeceksin neticede rahat ol, kalabalığı takip et :))

Son düzenleme:
Slm.. 10 nisanda 75 kılayla dukan diyetine basladım.. Ve bugun 6 hazıran ve ben... 67 kıloyum.... Herkese tavsıye ederım...

burdan biri daha 1+1 yap demişti.atak döneminde verdiklerimi alma korkusu sardı şimdi beni ya(

bi dakika bi dakikaa.. atak döneminde verdiklerin ziyadesiyle ödemdir.. dolayısıyla o atağa has bi durum. Burda önemli olan istikrarla ve yavaş yavaş vermen.. Bak 4 küsür kilo verdim.. 6 gün atakta 4 vermiştim zaten. 1 hafta olacak 5 e tamamlanmadı daha.. Ama sporla birlikte yapınca görünüşte daha fazla vermiş gibi görünüyorsun onun için bu kaygılanmayı spora aktar, orda yüksek çaba göster.. hem hızlanır kilo vermen, hem de orantılı zayıflarsın güzelim..

Son düzenleme:

tamam dukandaşım teşekkür ederim

Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ev arkadaşım uzun süre uyguladı bu diyeti hem de hiç bozmadan ama zayıflayamadı aksine daha da kilo aldı.Şunu söyliyeyim kilo spor yapmadan verilmez,diyet sadece normal kilonuzu korumaya yarar.Diyeti uyguladığınız süreçte kilo verebilirsiniz ama diyeti bıraktığınızda malesef fazlasıyla verdiğiniz kiloyu alıyorsunuz.

ev arkadaşın güçlendirme ve koruma evrelerini uyguladı mı?

melis, her uygulamada tepki alınamayan ya da ters tepen sonuçlar vardır. Ama bu diyette başarı öyküsü, başarısızlık öykülerinden çok çok daha fazla.. Dediğin doğru, buna bel bağlayıp öylece beklemek yanlış. spor çok önemli ve öncelikli, katılıyorum.. Bünyeye uyumluysa bu diyet de diğerlerinden baskın şekilde faydalı, es geçmemek lazım.. 2 haftadır başladım ama çok uzun zamandır inceliyorum, takipteydim tatlım.. arkadaşın ne durumda şimdi? spor etki etti mi??

Son düzenleme:
ev arkadaşın güçlendirme ve koruma evrelerini uyguladı mı?

Uyguladı canım 3 aşamalı bir diyetmiş dediğine göre herşeyi harfi harfine yaptı uzun süre de uyguladı ama kilo vericeğine aldı.Çünkü hiç hareket etmeyen tüm gün evde duran birisiydi.Vücuda az yemek girince vücut kendisini açlıkta hissediyor o yüzden giren her maddeyi direk yağa çeviriyor istediğin kadar protein al durum değişmiyor.Bu nedenle daha çok kilo aldı

Umarım sen de başarılı olur bu diyet canım arkadaşım hiç spor yapmadı ki sadece diyete uydu o yüzden veremedi.Bence zayıflamanın en temel şartı spor yapmak çünkü yağlar ancak o şekilde erir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…