off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazımburdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:
off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazımburdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:
kitapta kendisi de 1+1'i öneriyor canım, hem sonuçlar değişmemiş oluyo yani bünyeyi o kadar zorlamaya gerek yok diyo hem de bıkma olasılığını azaltıyo(diyo)
kestane sekeri bende seyire baslarken senin gibi dusunuordum ama 1+1 yapmaya karar werdim cunku baktıgın zmn toplamda ikisindede 15 ps+15 sp yapıyorsun bu nedenle werdiğin kiloda aslında eşit oluor.bence 1+1 yap derim cunku 5+5 sıkıcı olabılır.ztn dukanda kitapta 1+1 önermiş..
gördüğüm kadarıyla öyle başlamayanlar da bir süre sonra 1+1' e geçiyor.. kafana takılacak birşey yok ki tatlım, öyle olunca daha fazla kilo vermeyeceksin neticedeburdaki çoğu kişi 1+1 yapıyo sanırım...delircem şu kilolar yüzünden ya...
gördüğüm kadarıyla öyle başlamayanlar da bir süre sonra 1+1' e geçiyor.. kafana takılacak birşey yok ki tatlım, öyle olunca daha fazla kilo vermeyeceksin neticederahat ol, kalabalığı takip et :))
burdan biri daha 1+1 yap demişti.atak döneminde verdiklerimi alma korkusu sardı şimdi beni ya(
bi dakika bi dakikaa.. atak döneminde verdiklerin ziyadesiyle ödemdir.. dolayısıyla o atağa has bi durum. Burda önemli olan istikrarla ve yavaş yavaş vermen.. Bak 4 küsür kilo verdim.. 6 gün atakta 4 vermiştim zaten. 1 hafta olacak 5 e tamamlanmadı daha.. Ama sporla birlikte yapınca görünüşte daha fazla vermiş gibi görünüyorsunonun için bu kaygılanmayı spora aktar, orda yüksek çaba göster.. hem hızlanır kilo veren, hem de orantılı zayıflarsın güzelim..
tamam.ay bide bnm günde 5-6 kez tartılma huyum var kafayı yicem nerdeyse
tartıl yahu ben karşı değilim
o da spor bence "step" baaabında
sen ne zmn başladın?
ben 25 mayıs'ta başladım.
31 mayıs'ta da seyire geçtim
13. günüm
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ev arkadaşım uzun süre uyguladı bu diyeti hem de hiç bozmadan ama zayıflayamadı aksine daha da kilo aldı.Şunu söyliyeyim kilo spor yapmadan verilmez,diyet sadece normal kilonuzu korumaya yarar.Diyeti uyguladığınız süreçte kilo verebilirsiniz ama diyeti bıraktığınızda malesef fazlasıyla verdiğiniz kiloyu alıyorsunuz.
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ev arkadaşım uzun süre uyguladı bu diyeti hem de hiç bozmadan ama zayıflayamadı aksine daha da kilo aldı.Şunu söyliyeyim kilo spor yapmadan verilmez,diyet sadece normal kilonuzu korumaya yarar.Diyeti uyguladığınız süreçte kilo verebilirsiniz ama diyeti bıraktığınızda malesef fazlasıyla verdiğiniz kiloyu alıyorsunuz.
ev arkadaşın güçlendirme ve koruma evrelerini uyguladı mı?
melis, her uygulamada tepki alınamayan ya da ters tepen sonuçlar vardır. Ama bu diyette başarı öyküsü, başarısızlık öykülerinden çok çok daha fazla.. Dediğin doğru, buna bel bağlayıp öylece beklemek yanlış. spor çok önemli ve öncelikli, katılıyorum.. Bünyeye uyumluysa bu diyet de diğerlerinden baskın şekilde faydalı, es geçmemek lazım.. 2 haftadır başladım ama çok uzun zamandır inceliyorum, takipteydim tatlım.. arkadaşın ne durumda şimdi? spor etki etti mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?