Uyguladı canım 3 aşamalı bir diyetmiş dediğine göre herşeyi harfi harfine yaptı uzun süre de uyguladı ama kilo vericeğine aldı.Çünkü hiç hareket etmeyen tüm gün evde duran birisiydi.Vücuda az yemek girince vücut kendisini açlıkta hissediyor o yüzden giren her maddeyi direk yağa çeviriyor istediğin kadar protein al durum değişmiyor.Bu nedenle daha çok kilo aldı
4 aşamalı bir diyettir.. yalnız şunu da sormak gerek, yağsız ürünler, özellikle de et fiyatları malum.. arkadaşın bütçe olarak bu gereksinimleri karşıladı mı? yani oranlara ve yeme sıralarına dikkat etti mi?? mesela seyir evresinde sebze+protein gününde bir öğün içinde sadece sebze yemeye bile şiddetle karşı çıkıyor dukan.. mutlaka proteinle alınmalı diyor.. Yani basit görünse de ince detaylarla dolu diyet..
Bir de şu var, ben de o kadar sağlıklı besleniyorum ki inanamazsın, tuz şeker yağ yok, hamur işi çok çok nadir. hareket de var.. ama habire kilo aldım usulca.. vücut yediklerimi (hatta yemediklerimi de ) :)) yağa çeviriyordu demekki..
şimdi allerji tedavisi gibi, bünyeyi tek tip beslenmeden başlatarak doğru zaman geldikçe yavaş yavaş diğer besin tiplerini de yeniden tanımlatıyor, böylece vücut, karbonhidrata, şekere nişastaya proteine nasıl davranacağını öğreniyo.. Bir nevi format atıyor sistemimize :)
Tabiki uyguladı canım evde ikimiz farklı yemekler yiyorduk ayrı olarak alışverişe çıkıyordu bir blog sayfasından bulmuştu o diyeti dediğin gibi 4 aşamalı da olabilir saldırı evresi filan garip evreler vardı ben tam hatırlamıyorum da kesin dukan diyetiydi ismi garip geldiğinden aklımda kalmış.Hatta anlatıyordu bana evreleri filan mantıklı gelmişti.Ama dediğim gibi kilo vericeğine aldı malesef.Eğer diyet uyguluyorsanız mutlaka spor yapın.Benim çok fazla kilom yoktu 52 kiloydum spor salonuna gittim 3-4 ay ve 5 kilo verdim tekrar 47ye düştüm spor yaptığım evrede de herşeyden dilediğim gibi yemiştim üstelik.Bir de kiloyu kafaya takmamak lazım fazla insan aklına taktıkça bir şeyi başarılı olamıyor
öyle canım öyle.. teşekkür ederim bildiklerini paylaştığın için.. işte her bünye farklı, ben en ağır sporları yaptığım en hareketli olduğum zamanlarda bile 1-2 kilo oynatamadım ibreyi.. ben de bu durumda sporla zayıflayamayanlara örnek olmalıyım, haksız mıyım.. İşte buradaki çoğu arkadaşımız ve ben spor ve diyet olmadan sonuç alamıyoruz, o yüzden bu bizim için en sağlıklı seçenek
sana da imrendim, vücudun emeğinin hakkını veriyor ne güzel.. biz sadece yağları değil bünyeyle aramızdaki buzları da eritiyoruz bu süreçte :)()
Günaydııınnn!!!
Ay bugün bir karnım şiş gibi sanki... Uyuz oldum. Yarına kadar inse bari. Tam tartılma gününde böyle oluyo, sonra moralimi bozuyoooo hıhhh!
Ben cevap vermiştiiimm :)) En baştan yapıyorum ama ben; öyle demiştim :)
HahahaAy çok komik İşte sen bi 10 lt iç heheh! sucular bize çalışıyo haha
Aaaa!! Dişçiiii!!! İmdaaaaattt!!!!:83::83: Hahaha
İstanbul'dayım beeenn :18: Var mı bildiğin var mııı? Sen nerdesin? Sen kes beniii :18:
Ya şimdi böyle ameliyat yapar gibi, ki ameliyat zaten sanırım, kesecekler ya böyle.. O kısmı beni bitiriyo :S O neşteri görünce, bayılabilirim :S:S :18: Çok zor değil dediler ama; zor diyen tanıdıklarım da vardıBi de dişçiye karşı ekstra tırsaklığım var, nedendir bilmem.. Dikişten kormuyorum diyeliiimmm, neyden korkiyim peki? En korkulması gereken yanı neee :S
Olsun canım, sen de gece ye yani.. zamanın önemi yok Dukan'da biliyorsun. Yanında bişeyler falan götürebilsen... Olmuyo mu öyle :44:
Heeeyyy!!! Dukan'a ihanet etmeyiiinnnn!!!! İnce ince sahillerde salınacaz dahaaaa..!!
HaahahahAh ablası nerden bilsin işteee!! Mazur görmek lazım hihihih
Bu arada sen heralde dün 2 kilo falan verdin heheheO ne spor öyle yaaa
Saol tatlım umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz.Ben bu tür konularda zihin gücüne de inanıyorum yalnız.Spor yaptığım dönemde hiç tartılara bakmadım aynada bile vücuduma bakmadım.Kendimi hayal ettiğim bedende gördüm internetten aldığım kıyafetleri bile istediğim beden ölçüsüne uygun aldım.Diyet ve spor yaparken kendinizi de motive edin bence zayıfladığınızı düşünün.Umarım işe yarar
haber doğru ama ciddiye alınacak bişey var mı sence bunda ?
yani adamın diyetini yapan hastalardan biri ölmüş de ondan doktorluk belgesi elinden alınmış değil.
genölerde hızla yayılan obezliğin önüne geçmek için belki de notlar ile motive edilebilir sağlıklı beslenip kilo almayan çocuklar demiş,ne var ki bunda.bu sadece bir düşünce çocukları gençleri motive etmek için.
yani şöyle düşün,şimdi işyerimizde müdürmüz bize dese ki daha motive bir şekilde çalışmanız için size performansınıza göre prim vereceğiz dese müdürün işten çıkarılmasını mı talep ederiz yada greve mi gideriz.bu da aynı şey çocuklar sağlıklı beslenirse onlara + not verip motive eddelim demiş.
hatırlarsanız bizim ülkemizde de çok ünlü bir diyetisyen midir nedir o adamın zayıflama kampında gencecik insanlar öldü ama olayların üstü kapatıldı.belgesi elinden alındı mı onu bile bilmiyorum.
Dukan'cık da yazık iyi niyetle bişey demiş zaten savunma yapmamasının sebebi bile bence bizim gibi o da umursamamış bile :)
ayrıca ben hiç o adamın diyetini yapıp kalpten falan ölen duymadım.bence bu farklı amaçlarla yazılıp adamı karalama politikasındaki haberleri hiç dikkate alma.yapacaksan da inanarak,güvenerek yap bu diyeti.burda pek çok arkadaşımız asıl diyetten önce değerleri çok yüksekken şu an sağlıklarına kavuştular,bunu da bil lütfen,sevgiler..
selam kızlar
şu buzlu naneli limonlu yeşil çayı bulan dukancan arkadaşım kimdi unuttum Allah razı olsun senden hiç içemediğim kadar yeşil çay içtim sayende ne güzel oldu ya serin serin, sana yılın en iyi dukan ürün ödülünü veriyorum tebrikler
merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım alıntıda yapmak istedim ama daha dün gelmiş direk muhabbete dalıyo gibi olmak istemedim....
zamanla inşallah
benim adım hilal bu arada tuna oğlumun ismi
kızlar dukan kitabını henüz alamadım dün birkaç yere baktım yoktu alıcam hafata sonu anca olur heralde
sizlere bişe danışmak istiyorum oğlumun hafta sonu doğum günü olduğu için dukana başlamadım
ayrıca ramazan gelio biliyorsunuz ramazanda menüler nası olcak sizce pazartesi yani doğum günü sonras başlasam sabote olurmuyum yoksa ramazanda da uygulanabilirmi bu diyet
yoksa hiç başlama ramazan sorası mı başla dersiniz napsam karar veremedim bi yandan da çok sabırsızlanıyorum ama kesinlikle kaçamak yapılmıycak yazıo heryerde oruc olunca nasıl olurum menüler nası olur
teşekkürler canlarım
off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazımburdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:
40 kg uzun süre diyet demek.1+1 ile sıkılmazsın ve aksaklılar daha az olur. ben de öyle yapıyorum.
Uyguladı canım 3 aşamalı bir diyetmiş dediğine göre herşeyi harfi harfine yaptı uzun süre de uyguladı ama kilo vericeğine aldı.Çünkü hiç hareket etmeyen tüm gün evde duran birisiydi.Vücuda az yemek girince vücut kendisini açlıkta hissediyor o yüzden giren her maddeyi direk yağa çeviriyor istediğin kadar protein al durum değişmiyor.Bu nedenle daha çok kilo aldı
snn kaç kilo vermen lazm?
ev arkadaşınız diyeti yapmış ve başarısız olmuş tamam. peki siz ne demeye gelip buraya mesaj yazdınız. insaniyet namına biz yarım akıllı zavallılara aman bu diyeti yapmayın, kilo vereceğinize alırsınız deme görevini mi üstlendiniz? niyeyse yapığınız şey pek akılcı gelmiyor bana. sizce bir insan kendi yaşadığı gerçeklik dururken, bir başkasının rivayetine itibar eder mi?
35 kg. ama benim çoğu gitti azı kaldı. çizelgemde de görebilirsin :-D
Allahım yarabbim komik misin sen???
He evet spor salonu işletiyorum ben aslında da insanların diyet yaparak kolay yoldan zayıflamasına engel oluyorum.Aramızdaki Aynştayn bulundu sonunda tebrikler süper zeka.
Ben bu diyeti forum takipte görünce bildiklerimi paylaşmak istedim.Diyet yaparken spor da yapın demek istedim Çünkü sadece diyet yapan arkadaşım zayıflayamadı.Ben kimseyi zorlamıyorum sakın bu diyeti yapmayın filan da demedim.Gelmiş nereden çekiyor dediğimi ya.Canım sende açlık gerginlik yaratmış bence tansiyonuna filan dikkat et!
ne zmn başladın?
Hakılısınız ben pek bi komiğimdir. Ama sizin yaptığınız şey hala mantıksız.
Mantıksızlığı nedir söyleyebilir misin ben de bileyim ona göre mantıklı olayım???
Diyet yaparken aynı zamanda spor yapmak sana göre mantıksız mı oluyor.Üstelik illa spor salonuna gitmeye de gerek yok evde bazı hareketleri yapabilirsin.Bana göre de sadece diyete uyarak zayıflamak mantıksız geliyor.Tabiki zayıflarsın o süreç içerisinde ama ömür boyu diyet yapcak halin yok bir gün bile kuralı bozsan fazlasıyla kilo alıyorsun.Ben yine de kimseye diyet yapmayın da demedim.Gelip burada bu diyetle ilgili bildiklerimi paylaştım.Dukan diyeti deneyimlerimiz değil mi konu başlığı,bu diyeti yapan ev arkadaşımdan gördüklerimi anlattım eğer buraya benim diyet yapmadığım için yorum yapmam yasaksa arkadaşıma söyliyeyim o gelsin yazsın deneyimlerini!!!
bana saydıracaksanız lütfen özelden mesaj atın. burada bu üslüpla tartışmalar yapılmasını daha eleştiren biri olarak, benzer bir olaya malzeme olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?