Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliye merhaba, 7 ay dedin ya canım.. ara da verdim dedin.. bi özet geçer misin ne kadardan sonra ara verdin neler oldu?? bu arada gerçekten az kalmış, tebrik ederimm

melis özür dileyerek araya giriyorum, karşılıklı yazıştık.. ancak ne yalan söyleyeyim ilk mesajını neresinden tutacağımı bilemeden okudum önce.. sonra ifadendeki doğaçlamaya verdim sivri tarafları. Dolayısıyla da olumlu eleştiri olarak yorumladım.. Yine de burada bu diyeti ve fazlasını uygulayan insanların çoğu "iyi" eğitimli, kendilerine ve çevrelerine saygı duyan, belli bir birikim sahibidir.. dolayısıyla senin "ev arkadaşın dahi olsa" bir başkasının deneyimiyle baskın yorum yapmandan kaynakanıyor iletişimsizlik. Elbette söylediğin doğru ama eğer geçmişi biraz olsun okusaydın, gün içerisinde sporla ilgili onlarca gayretlendirci, özendirici mesaj yazıldığını da görürdün canım.. yani neticede burası sanal bir ortam şartlarına sahip olsa da, paylaşanlar ve paylaşımlar gerçek.. henüz tanımadığın insanlarla dolu bir odaya girdiğinde hemen söz almazsın sanırım. Önce bi dinler, anlamaya çalışırsın değil mi.. burayı ve "buradaki çoğu topiği" böyle düşün tatlım..

Son düzenleme:

Canım ben hala olumlu şekilde eleştiri yapıyorum ki.Gerçekten motivasyonunuzu kırmak gibi bir amacım yok umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız da.Sizlere bilgi birikiminiz yok gibi bir şey de demedim.Sizden iyi biliyorum gibi bir tavrım da yok.Ben burada sadece bildiklerimi paylaştım.Geçmiş yazılanları okumadım çünkü bu diyeti yapmak gibi bir amacım yok forum takipteki konulara bakarken başlığı gördüm.Ev arkadaşımdan bildiğim için bu diyeti bildiklerimi paylaştım.

buzlu limonlu yeşil çayı ben icat ettim ama nanelisini bilmiyorum. ya başka birisi de naneliyi icat etti, ya da naneyi sen ekledin

çoook sağol arkadaşım ya gerçekten çok iyi bir fikirdi, evet naneyi ben ekledim, sen söyleyince anladım eklediğimi farkında bile değilim
eskiden limonata yapardım , atardım içine taze naneyi,aklımda kalmış oradan, senin buzlu limonlu yeşil çayına da atıverdim neyse taze nane mevsimi zaten çokda yakıştı tavsiye ederim nane de benden hediye olsun buzlu dukan çayımıza:)))

aliye merhaba, 7 ay dedin ya canım.. ara da verdim dedin.. bi özet geçer misin ne kadardan sonra ara verdin neler oldu?? bu arada gerçekten az kalmış, tebrik ederimm

aslında geçen yıl ramazandan önce başladım. ramazanda seyire devam edemedim. hatta yemeği biraz abarttım. verdiğim kiloların büyük kısmını geri aldım. ramazanın ardından tekrar diyete devam ettim ama bir süre sonra tekrar ara vermek zorunda kaldım. malum biraz masraflı bir diyet bu ve ben uzun zamandır işsizim. dönem dönem çorba - makarna ikilisine takılmak zorunda kaldım. o dönemlerde 2 ileri 1 geri devam ettim kilo vermeye. aralarda 1 aya kadar uzayan duraklamalar da yaşadım. anlayacağın, her türlü olumsuzluğu yaşadım. ama 6-7 aydır düzenli yapıyorum. son 2 senede (sigarayı bıraktıktan sonra) aldığım kiloları daha kolay verdim. sonrasında uzun bir duraklama yaşadım. 1 aydan fazla sürdü. ama o sınırı kırınca, eskisine göre daha yavaş olsa da kilo vermeye devam ettim. yerleşik kilolarım daha yavaş gitti tabi. kilo verme hızım ayda 1 kg ya kadar düştüğü zamanlar oldu. son 20 gündür tekrar hızlandı kilo vermem. (dün son 20 gündür farklı olarak neler yaptığımı yazmıştım bir mesajda.) son 2 haftadır haftada 1 kg yi geçti kilo verme hızım ki bu çok iyi. ilk zamanlardaki adet düzensizliği hariç herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. şunu da belirteyim, 2 ay öncesine kadar haftada 1 - 2 kez kaçamaklarım oluyordu. ayrıca süt ürünlerini de light değil normal kullanıyorum. sen bunlara da dikkat edersen benden daha hızlı kilo verebilirsin sanırım.

iyi olmuş, ben de ekleyeyim naneyi.
bir de bugün selahattin dönmezden bir tarif öğrendim onu da paylaşayım. yarın sebze günümde yapacağım.

1 kase yoğurt (light olmasın diye özellikle belirtti)
1 tutam maydanoz
1 tutam nane
1 tutam dereotu
1 adet orta boy salatalık (bence 3 tane çengelköy daha iyi olur)
hepsini blanderdan geçiriyoruz. köpük köpük ve kıvamlı bir ayran oluyor. detoks etkisi yapıyormuş ve bir sonraki öğünde çok yememizi engelliyormuş. bence çok güzel bir tarif.

Her ne kadar girip bişeyler yazamasamda buradayım diyet 1+1 gider oğlum tuvaleti öğrendi veee yarın kızımı alıp gelicez üniversitede zorda olsa 1 yıl bittttttiiiii allahım binlerce şükür olsun allah evlatlarımızla sınamasın ....İYİKİ BU SAYFA DAHA İYİSİ SİZ varsınız öpüldünüz

kızlar bi şey sorucam nane sebzeden sayılıyor mu? ben hemen hemen her gün kuru naneli yoğurt yiyorum da =// sebze yerine geçio mu die şüpheye düştüm biraz :18:

bende callanetics yapmak istiyorum. sen nerden yapıyorsun. yardımcı olur musun bana

kızlar bi şey sorucam nane sebzeden sayılıyor mu? ben hemen hemen her gün kuru naneli yoğurt yiyorum da =// sebze yerine geçio mu die şüpheye düştüm biraz :18:

yok hayır geçmez baharat yerine geçiyor , dukan kitaptada baharatlar serbest demişti diye hatırlıyorum

kuru baharatlar serbest. taze baharatlarsa (taze nane, maydanoz , dereotu v.b.) çok abartmamak kaydıyla serbest

İyi geceler herkese,
Bu saatten sonra spor yapicam, yoksa içim rahat etmicek. Bugün de sporsuz geçmesin ;-) Callan ve bodyrock yapicam.

Biz yaşayarak görüyoruz ama. Arkadaşın kesin yanlış bir şeyler yapmış. Spor da yapmasa diyete uyduğu sürece kilo alması imkansız!!
Çok sevindim canım! Böyle hayırlı şeyler dışında hiç ayrılmayın inşallah

canım sevindim işlerin yoluna girmesine
ah yaa ben hala başaramadım tuvalet meselesini
bende callanetics yapmak istiyorum. sen nerden yapıyorsun. yardımcı olur musun bana
burdan indirebilirsin canım 10.Gunde.10.Yas.Genclesin.zip download for free on file share letitbit.net

bu diyeti lütfen ne oldugu belirsiz veya harhangi bir diyetisyenin kalitesiz diyetleri ile karistirmayalim bu bir.

ikincisi ;ben ilk basladigimda hic spor yapmamistim ama 1 ayda 6-7 kg verdim. su an da spor ile devam ediyorum.

ücüncüsü; altini cizdigim cümlene hic ama hic katilmiyorum.aksine ; spor yapmak oldugun kiloyu korur. diyet yapmak kilo verdirir.

dördüncüsü ; bilip bilmeden arastirmadan etmeden dümdüz bir mantikla direk ortaya bu diyetin kilo aldirdigini yaziyorsun. Yani akil var mantik var ; binlerce insan bu diyeti yapiyor ( facebook grubunuda takip ettigimden biliyorum ) sence bu kadar insan kilo aldigi icin mi kendini kasip bu diyeti yapiyor allahaskina?

Biraz düsün bir iddia atmadan önce. Senin tek örnegin arkadasin, ama bizim binlerce örnegimiz var. Arkadasin mutlaka ama mutlaka bir yerde hata yapti ya da bu diyetin vücut sistemine iyi gelmedigi cok cok cok nadir kisilerden biri...

Öyle bile olsa, yani elindeki tek örnekle insan ortaya cikmamali...

Aliye arkadasim bir kez daha ne kadar sabirli oldugunu kanitladin canim yaa.. su msj i yazarken bile elli kere sildim düzelttim yani.

hah işte benim de tam bunları diyesim vardı ama çok üşendim diyemedim :-D

Slm.. 10 nisanda 75 kılayla dukan diyetine basladım.. Ve bugun 6 hazıran ve ben... 67 kıloyum.... Herkese tavsıye ederım...

hah işte benim de tam bunları diyesim vardı ama çok üşendim diyemedim :-D

canım dukancılar iyi gecelrmi desem günaydın mıııı

size başlasammı başlamasammı oğlumunu doğum günü ramazan falan dedimmm ama içimdeki kurt beni bende onu yedim ve akşam annemden oğlumu aldıktan sonra trafik vs. olmasına ragmen akşam yemeği vaktide gelmişti oğlumda açtıı ama ben kendimi alışveriş merkezine attım bir koşu migrosa girdim yulaf kepeğini aldık kuzumla o da muffin kaptı reyondan:)

koştur kotur yukarı inkilap kitap evine dukanı aldım ve şu saat itibari ile 70. sayfadayım yarın atak evres,ne başlayacağım için buraya kadar geldim ve sizlere de yazmak istedimm..

yanlız aliyecim beni biraz tedirgin etti bu ramazan işi kafamı çok kurcalıyor ama yinede başlıyorum yarınn sizlerde nasılsa oruc tutacaksınızdır birlikte hallederiz diye düşünüyorumm

eşim için güzel tavsiyeleriniz için çok teşkkür eder,m bu akşam kitabı fırlatmama bile sebep oldu o yatınca alıp tekrar okudum

allhım ne olur beni utandırma

sevgiler saygılar efemm

Allahım bazılarınız çok komikler gerçekten ben buraya bir arkadaşımın başına gelenleri yazdım üstelik de kimseye diyet yapmayın filan da demedim neredeyse linç edicekler beni.Herneyse bunu diyet yapmaktan dolayı kan şekerinizin düşmesine ve agresifleşmenize veriyorum.Bir daha asla diyet başlıklı bir konuya da girmem ben burada anlıyacağımı anladım.Konunuzu bölmemek için başka bir yorum da yapmıcağım.Umarım zayıflarsınız ama zayıflayamadığınız aksine kilo aldığınız takdirde aklınıza ben gelirim inşallah.Burada çok fena haksızlığa uğradım.Allah biliyor gayet iyi niyetle yorumlar yaptım ama siz beni resmen düşman bellediniz.Yine de susuyorum başka bir şey söylemiyorum size.

herkese günaydın kızlar
diyet başlangıç tarihi:24.05.2012
başlangıç kilosu:53,8
geçen hafta:52.4
bu hafta :53.8

kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,regl düzensizliği için doktor bana doğum kontrol hapı verdi hapı kullandığımdan beri midemde yanma ve göğüslerimde şişmeler oldu ve hala inmedi kilo almamın nedeni bu olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…