melis özrü dielreyer araya giriyorum, karşılıklı yazıştık.. ancak ne yalamn söyleyeyim il mesajını neresinden tutacağımı bilemeden okudum önce.. sonra ifadendeki doğaçlamaya verdim sivri tarafları. Dolayısıyla da olumlu eleştiri olarak yorumladım.. Yine de burada bu diyeti ve fazlasını uygulayan insanların çoğu "iyi" eğitimli, kendilerine ve çevrelerine saygı duyan, belli bir birikim sahibidir.. dolayısıyla senin "ev arkadaşın dahi olsa" bir başkasının deneyimiyle baskın yorum yapmandan kaynakanıyor iletişimsizlik. Elbette söylediğin doğru ama eğer geçmişi biraz olsun okusaydın, gün içerisinde sporla ilgili onlarca gayretlendirci, özendirici mesaj yazıldığını da görürdün canım.. yani neticede burası sanal bir ortam şartlarına sahip olsa da, paylaşanlar ve paylaşımlar gerçek.. henüz tanımadığın insanlarla dolu bir odaya girdiğinde hemen söz almazsın sanırım. Önce bi dinler, anlamaya çalışırsın değil mi.. burayı ve (buradaki çoğu topiği) böyle düşün tatlım..
buzlu limonlu yeşil çayı ben icat ettim ama nanelisini bilmiyorum. ya başka birisi de naneliyi icat etti, ya da naneyi sen ekledin
aliye merhaba, 7 ay dedin ya canım.. ara da verdim dedin.. bi özet geçer misin ne kadardan sonra ara verdin neler oldu?? bu arada gerçekten az kalmış, tebrik ederimm
çoook sağol arkadaşım ya gerçekten çok iyi bir fikirdi, evet naneyi ben ekledim, sen söyleyince anladım eklediğimi farkında bile değilim
eskiden limonata yapardım , atardım içine taze naneyi,aklımda kalmış oradan, senin buzlu limonlu yeşil çayına da atıverdim neyse taze nane mevsimi zaten çokda yakıştı tavsiye ederim nane de benden hediye olsun buzlu dukan çayımıza:)))
ahan da çıktııı :OO
hemen aklıma gelenleri de yazayım madem!
kızlar tibet 5 egzersizlerini 2 gündür arttıra arttıra yapıyorum
3 akşamdır da callanetics..
seyirin 6. günüydü bugün (ya da dün demeliyim galiba)
iştahım özellikle de bugün çok kapalıydı, iki öğün yiyebildim.. bi de kurtlanmış gibi hareketliyim.. iki dakika oturmadım yerimde.. (bi sizi okurken oturdum hatta :))
takımıma rapor verdiğimden dolayı, kopyalayıp buraya da yapıştırıcam kuzularr..
zabahınan yumurta+lor+yağsız hindi füme+ice tea light (piknik olduğundan kelli)
akşamüstü hindi göğüs (az salçalı suyla yağsız pişirdim) yanına yoğurt
bol bol çay içtim (6 kupa falan)
su da 2,5'tan fazla oldu
iştahım yoktu bugün iki dakika da oturamadım, enerji patlıyo sanki.. Tibet 5 zımbırtısı öyle yapar diyordu nette.. ondan mı acepp
sabah tibet 5 yaptım
akabinde parka gittik, -yürüyüş (4 km)
dönünce biraz kestirdim ufaklıkla birlikte
sonra kaynıma hem tibet 5'i hem de callanetics'i öğretmeye çalıştım (bu sırada yine yaptım çoğunu) :))
mutfağa giriştim (4 saat aktif debelendim (yüksek dolaplar dahil tüm mutfağı boşaltıp yeniden organize ettim..)
akşam 7 ile 9:30 arası IHLAMUR AĞACINA DALDIMMM , esnemeli uzanmalı daldan dala geçmeli macera yaşadım, kilo kilo ıhlamur topladım)
gelince kuşburnu süzme harekatı yüzünden telef olan mutfağımı bi daha kapı duvar siliverdim :))
şimdi callanetics 3/21 yapıp, duşa sonna da yatağaaa!!!
ben bu arada kuşburnu kaynatıp süzdüm. Bana göre kendisi goji berry muadilidir :)) dukan bilse buna da izin verirdi!! ah şu pierre'in kör cahillliği yok mu
kızlar bi şey sorucam nane sebzeden sayılıyor mu? ben hemen hemen her gün kuru naneli yoğurt yiyorum da =// sebze yerine geçio mu die şüpheye düştüm biraz :18:
kızlar bi şey sorucam nane sebzeden sayılıyor mu? ben hemen hemen her gün kuru naneli yoğurt yiyorum da =// sebze yerine geçio mu die şüpheye düştüm biraz :18:
Biz yaşayarak görüyoruz ama. Arkadaşın kesin yanlış bir şeyler yapmış. Spor da yapmasa diyete uyduğu sürece kilo alması imkansız!!Canım ben hala olumlu şekilde leştiri yapıyorum ki.Gerçekten motivasyonunuzu kırmak gibi bir amacım yok umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız da.Sizlere bilgi birikiminiz yok gibi bir şey de demedim.Sizden iyi biliyorum gibi bir tavrım da yok.Ben burada sadece bildiklerimi paylaştım.Geçmiş yazılanları okumadım çünkü bu diyeti yapmak gibi bir amacım yok forum takipteki konulara bakarken başlığı gördüm.Ev arkadaşımdan bildiğim için bu diyeti bildiklerimi paylaştım.
Çok sevindim canım! Böyle hayırlı şeyler dışında hiç ayrılmayın inşallahHer ne kadar girip bişeyler yazamasamda buradayım diyet 1+1 gider oğlum tuvaleti öğrendi veee yarın kızımı alıp gelicez üniversitede zorda olsa 1 yıl bittttttiiiii allahım binlerce şükür olsun allah evlatlarımızla sınamasın ....İYİKİ BU SAYFA DAHA İYİSİ SİZ varsınız öpüldünüz
canım sevindim işlerin yoluna girmesineaslında geçen yıl ramazandan önce başladım. ramazanda seyire devam edemedim. hatta yemeği biraz abarttım. verdiğim kiloların büyük kısmını geri aldım. ramazanın ardından tekrar diyete devam ettim ama bir süre sonra tekrar ara vermek zorunda kaldım. malum biraz masraflı bir diyet bu ve ben uzun zamandır işsizim. dönem dönem çorba - makarna ikilisine takılmak zorunda kaldım. o dönemlerde 2 ileri 1 geri devam ettim kilo vermeye. aralarda 1 aya kadar uzayan duraklamalar da yaşadım. anlayacağın, her türlü olumsuzluğu yaşadım. ama 6-7 aydır düzenli yapıyorum. son 2 senede (sigarayı bıraktıktan sonra) aldığım kiloları daha kolay verdim. sonrasında uzun bir duraklama yaşadım. 1 aydan fazla sürdü. ama o sınırı kırınca, eskisine göre daha yavaş olsa da kilo vermeye devam ettim. yerleşik kilolarım daha yavaş gitti tabi. kilo verme hızım ayda 1 kg ya kadar düştüğü zamanlar oldu. son 20 gündür tekrar hızlandı kilo vermem. (dün son 20 gündür farklı olarak neler yaptığımı yazmıştım bir mesajda.) son 2 haftadır haftada 1 kg yi geçti kilo verme hızım ki bu çok iyi. ilk zamanlardaki adet düzensizliği hariç herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. şunu da belirteyim, 2 ay öncesine kadar haftada 1 - 2 kez kaçamaklarım oluyordu. ayrıca süt ürünlerini de light değil normal kullanıyorum. sen bunlara da dikkat edersen benden daha hızlı kilo verebilirsin sanırım.
ah yaa ben hala başaramadım tuvalet meselesiniHer ne kadar girip bişeyler yazamasamda buradayım diyet 1+1 gider oğlum tuvaleti öğrendi veee yarın kızımı alıp gelicez üniversitede zorda olsa 1 yıl bittttttiiiii allahım binlerce şükür olsun allah evlatlarımızla sınamasın ....İYİKİ BU SAYFA DAHA İYİSİ SİZ varsınız öpüldünüz
burdan indirebilirsin canım 10.Gunde.10.Yas.Genclesin.zip download for free on file share letitbit.netbende callanetics yapmak istiyorum. sen nerden yapıyorsun. yardımcı olur musun bana
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ev arkadaşım uzun süre uyguladı bu diyeti hem de hiç bozmadan ama zayıflayamadı aksine daha da kilo aldı.Şunu söyliyeyim kilo spor yapmadan verilmez,diyet sadece normal kilonuzu korumaya yarar.Diyeti uyguladığınız süreçte kilo verebilirsiniz ama diyeti bıraktığınızda malesef fazlasıyla verdiğiniz kiloyu alıyorsunuz.
bu diyeti lütfen ne oldugu belirsiz veya harhangi bir diyetisyenin kalitesiz diyetleri ile karistirmayalim bu bir.
ikincisi ;ben ilk basladigimda hic spor yapmamistim ama 1 ayda 6-7 kg verdim. su an da spor ile devam ediyorum.
ücüncüsü; altini cizdigim cümlene hic ama hic katilmiyorum.aksine ; spor yapmak oldugun kiloyu korur. diyet yapmak kilo verdirir.
dördüncüsü ; bilip bilmeden arastirmadan etmeden dümdüz bir mantikla direk ortaya bu diyetin kilo aldirdigini yaziyorsun. Yani akil var mantik var ; binlerce insan bu diyeti yapiyor ( facebook grubunuda takip ettigimden biliyorum ) sence bu kadar insan kilo aldigi icin mi kendini kasip bu diyeti yapiyor allahaskina?
Biraz düsün bir iddia atmadan önce. Senin tek örnegin arkadasin, ama bizim binlerce örnegimiz var. Arkadasin mutlaka ama mutlaka bir yerde hata yapti ya da bu diyetin vücut sistemine iyi gelmedigi cok cok cok nadir kisilerden biri...
Öyle bile olsa, yani elindeki tek örnekle insan ortaya cikmamali...
Aliye arkadasim bir kez daha ne kadar sabirli oldugunu kanitladin canim yaa.. su msj i yazarken bile elli kere sildim düzelttim yani.
hilal ben de yakın kilolarda başladım, 86dan 66 lara yol gösterdi dukancığım.. 13. günümdeyim ben de 6 gün ataktan sonra 1+1 seyirdeyim.. Bunları planlarken mutlaka spora da başla, hatta spora şimdiden başla!! ben callanetics ve tibet 5 hareketleri yapıyorum, onları da burdan öğrenip başladım..)
Annem geçen gün bana köfte yapmış. Yemin ediyor azıcık attım tuzunu diye. Bana şap gibi geldi. Babama yedirdim bu tuzsuz dedi. Alışıyorsun tuzsuz olayına ki ben yemeğin tadına bakmadan elini tuzluğa atan bi familyadan geliyorummm :)
Ailede alışıyor ısrar etmiyor bi lokma ye bişey olmaz demiyorlar. Biliyorlarlarki 1 lokma asla 1 lokma kalmazz :)
Başla lütfen hemen başla. Şu işe yılbaşında başlasam şimdi olmuştum :)
Arada olacaklara aldırma. Ertesi gün 3 gün yumruk yapar telafi edersin
Ben bozacağına inanmıyorum bu kadar gazla :)
Yulafa da alınca başlarsın sorun etmeeee.
Ben senn güncel kilona 1 ayda geldimm.
Bak neslide aynı seviyelerde. HAdi kızlar ha gayrettt
Devamm devammmm
Callen olayını 3 gün yaptum süper bişeyyy. İnsan kendini manken falan sanıyor spor sonrası ve acayip bi kadınsı his geliyorr :) Çok faydalı tabş ben bekar olduğum için bi işe yaramıyor bu dürtü :)
Taşındım yeni yerleşeyim hemen başlayacağım tekrar. Bugün burda okudum sırt resmimi çekeceğim her gün. 3, günde fark ggörünüyormuş .Süper olsa gerek. Bu arada babam bana senin belinmi vardı diye espiri yaptı geçen gün. Mutlu oldummm callene devammmmm
Tİbet 5 i de bugün burda duydum baktım hemen nette. Onu da yapalımm gençlik de lazımmm. Çıtır olmak lazımmm.
:)
Ben birde trambolin aldım çok eğlenceli. Bununlar ilgili çok iyi haberler okudum en azından çok eğlencelii :)
Merhaba hoşgeldin,
Kitabı ve kepeği internetten de alabilirsin. Hammaddeler.com ya da gurmenet'den ya da başka yerler de vardır sanırım.
Şahsen ben ramazana kadar diyetimi bitirmek istiyorum.. Ramazana kadar ne verirsem kardır diyip, ramazanda güçlendirmeye geçicem.. Tatlısız dayanamam ben ramazandaKaçamak yapmaktansa ödül yemeklerim olsun bari diye düşünüyorum. Bi de o zamana kadar 4 ay falan olacak ben diyete başlayalı, tatlısızlıktan delirmiyim diye
Sen tatlıya, pideye dayanabilirim diyorsaaann, hiç vakit kaybetmeden başla derimÇünkü tatlı ve pide yiyememekten başka bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Eşinin tavırlarını da kafana takma.. Asıl ona inat zayıfla da görsünZaten atakta 2-3 kilo verirsen, hem sen moral bulacaksın, hem de eşin bi daha sana öyle ince ince gülemicek
ben eveli gün yaptım o ıce tea'den ,dün 1 litree işe getirdim içtim bütün gün iyi geldi.
bugün de vanilya aromasıyla deneyeyim diyorum bakalım nasıl olcakk
hilalcim eşini kafana takma nolur.belli ki o sana inanmıyor,güvenömiyor şu anda.sen de daha önce farklı yöntemler deneyip başarısız olduğun için inanmıyor.benim de daha önce 5 senelik bir erkek arkadaşım vardı,ne zaman diyete başlıcam desem tabi tabi der geçiştirirdi.ama ben ona kızmıkyorum o da hakkıydı.3-5 gün sonra pes edip bırakıyordum hadi bilemedin 3-5 hafta diyelim.zaten hiçbiri bu kadar etkili sonuç vermemişti.şu an ayrılmış olsak da 40 yılda bir görüşüyoruz,farklı şehirlerdeyiz.geçen gün geldi izmire,gerçekten çok şaşırdı.helal olsun sana hiç bişey kalmamış dedi
onları utandırmak inan bana verdiğin kilolardan daha da keyif verici oluyor.
sana inanıp güvenmeyen herkese inat hemen başla,ver kilocuklarını kıskananlar çatlasın
sonra sen de selin gibi seksi bir elbise alırsın,kocan da kudururr
Bu arada ben de Cuma günü izinliyim arkadaşlar. Ablacım ve minik şeker yeğenim Bursa'ya gitmişler anneciğimin babacığımın yanınaaBen de gidiceeemmm :124: Sürpriz yapıp 1 gün önceden gidiyorum
Bu akşamdan diyet hazırlığıma başliyim :)Ekmeğimi yapiyim, kepeğimi de yanıma almayı unutmiyim, gojimi aliyim yanıma, çaylarımı aliyiiiim falan filan... Ablamla Dukan'a başladığımdan beri görüşmüyoruz. Şaşıracak :)) ama zayıfladığımı biliyoo. bi de az önce patron bişey söylemek için odasına çağırdı. Tam böyle bişi dicekti suratıma baktı... "Sen zayıflamışsın" dedi Ben de "Hehehe! Eveeett!! Söyleyin şimdi her şeyi yaparım artık" dedim
Bir arkadaşım da sen makineye atılıp da çekmiş gibi oldun hee, dedi bugün hahahaAy çok güldüm
Slm.. 10 nisanda 75 kılayla dukan diyetine basladım.. Ve bugun 6 hazıran ve ben... 67 kıloyum.... Herkese tavsıye ederım...
ben geçen yıl ramazandan önce başlamıştım. ramazanda diyete devm edemedim. vrdiğim kiloların büyük kısmını da geri aldım. seyir evresinde oruç tutmak çok zor ve sağlıksız. gün içinde su içemiyorsun v.b. riskli şeyler bunlar. bana kalırsa ramazandan sonra başla derim. ben de ramazana kadar güçlendirmeye geçme telaşındayım. güçlendirmede biraz daha kolay olacak diyet.
hah işte benim de tam bunları diyesim vardı ama çok üşendim diyemedim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?