Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin Dukancanlar..

Bugün bildirim yapmiyorum o kadar siski vucudum tartida + görüp canimi sykmak istemiyorum bir dahaki persembeye kadar da tartinmiyorum..

croiselle dünkü bahsettigim cay'i sirf cay satan yerler varya ordan buldum kg 78 euro'cuk 100gr aldim 8,81 ödedim..denemek istedim daha icmedim haftaya sana ise yarayip yaramadigini yazarim.Bugün baslayacagim ama..

herkese günaydın kızlar
diyet başlangıç tarihi:03.04.2012
başlangıç kilosu:80,5
geçen hafta:68.1
bu hafta :67,2

Yarimciğim şimdiden tşkler hepinizi öpüyorum

Günaydın millet sonunda 66' lı rakamlara inebildim bu sabah. 67' lerde imanım gevredi. Gerisi gelecek. :)

başlangıç tarihi:02.05.2012
başlangıç kilosu:73.5
geçen hafta:67.5
bugün :66.8

Son düzenleme:
Hemen kilo bildirimi yapim kaçim kızımı almaya gitcez başlangıç 13 mayıs 2012 98.200 hedef kilo 75 geçen hafta 92.500 bugünnn91.800 by by

tartıl yahu ben karşı değilim
o da spor bence "step" baaabında

Bende tartılmaya karşı değilim. Ama her sabah wc den sonra çıplak. Gün içinde çok değişiyor çok içtiğimiz için (alkolikmişiz gibi oldu ama su dan sebeplerr :))

İnan hevesimizi kimse kıramaz sen fikrini söylemişsin ama sabah sabah gerebilir bu ortamı.. Gerek yoktu. Alıyorsunuz kiloları deyip genellemek yanlış. Hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz...

35 kg. ama benim çoğu gitti azı kaldı. çizelgemde de görebilirsin :-D

İbreti alem için bir daha söleeee :)

Aaaa çok ayıpppp ama koca koca kadınlar iyi artıkk . Dilin kemiği yok unutmayalımmm... Hem ne malum arkadaşının gece odasında gizli gizli nutella yemediği. Bütün gün o otururken başında beklemedin sanırım.

Hakılısınız ben pek bi komiğimdir. Ama sizin yaptığınız şey hala mantıksız.

Aliyecim ben şahsen verdiğin kilolara çok gülüyorum. Ama önümüzdeki dönem yanacak yağlarım aynı fikirde değillll :) Bu gidişe pek eğlendikleri söylenemez :)

Bende 1 ay spor yapmadım. Hafta sonu başlayacağım kısmetsee. 7 kilo ya yakın verdim ki bende tembelimdir. Hani wc ye bile tahteravanla gidenlerdenimm..

Dayanamadım bir fındık attım ağzıma :) Amanin, regl geliyoooooooo :)

Bende geçen akşam yarım tuzlu fıstık attım ağzımaa. Dışarda otururken el alışkanlığı. Elimi uzattım geride çekemedim. Yarım aldım. Ağzımda oynadım durdumm. Oda resmen dişimin kavuğuna girdi. Bütün gece çıkarmaya uğraştım. Kaç kalori yakmışımdır ki ??

Yawruuu. SEN İBRETİ ALEMSİNNNNNNNNNNNN.

hah işte benim de tam bunları diyesim vardı ama çok üşendim diyemedim :-D

Aynen ama yukarda ne yazıyordu şimdi unuttumm :)

Bak kitap yulaf daha alamam diyordun. 1 akşamda hallettin şükürrr. Durma sakın ne verirsen kar. Ramazanda nasılsa almayacakmıyız kilo. Yıllardır böle olmadımıı. Ben bol bol süt tüketip tıkamayı düşünüyorum. Bir çoğumuz tutarız sanırım. El eele verir onuda hallederiz. Ramazan gelsin yeterki ben çok severim ramazanııı. Hem alkol almıyorum dolayısıyla bünye dinleniyor daha az kalorii HEYOOOOOOO

En güzeliiii. Kendini de germe sabah sabah bizide.... HAYIRLI GÜNLERRRR HEPİMİZE::::

Bu arada bunun adına DUKANDAŞLIK deniyor DİP NOT

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 60.5
güncel kilo: 59.9

tamay günaydın büyük bir olasılıkla olabilir, herkeste yapmıyor ama çoğunlukta oluyor bu belirtiler ve kilo alımı, bende kullanmaya başladığımda almıştım kilo malesef

Son düzenleme:
Başlangıç :07/05/2012
Başlangıç Kilo :90,1
Hedef: 60,1
Geçen perşembe :84,8
Bugün :83,3

1 ayda toplam 6800 gr.

:)

Günaydın kızlaaaarr!!
Dün Callan yapamadım ama Bodyrock yaptım. O tek başına bile çok yordu, sırtımdan, boynumdan terler aktı aktı resmenn.. Önceki gün çok spor yaptığım için çabuk yoruldum heralde :44: Isınmayı yaptım sonra da beginner videosunun hepsini yaptım ama; o kadar dayanabildim.. Kan ter içinde kaldım çünkü. Onda bile baya zorlandım. Dün için onu yapmam bile büyük başarıydı :S

Canlar;
Ben de kilo bildirimi yapiyim. Yalnız şunu da söyliyim, yarim foruma girmiyor ne yazık ki Dolayısıyla listeyi de hazırlamaz sanırım :44: Hazırlar mı ki..? Eline sağlık, zaten kendisi listede olmadığı halde haftalar boyunca işi gücü bırakıp onlarla uğraştı. İsterseniz liste konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Ya da öyle kendi çapımızda bildirelim yani, maksat motivasyon olsun.. Ya da başka bi gönüllü varsa hazırlamak isteyen, burdan söylesin. Yine de bildiriyorum; çünkü zayıflaadıımıımmm

başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8

Sen hazırlarsan o tarz birşey ben şahsen çok mutlu olurummm

kocanın dediklerine aldırma sen. 26 kg vermişim, geçen gün bi tanıdık "ay kastan kaybetmediysen inşallah... " dedi. yuh dedim toplasan 26 kg kasım varmıydı da kaybettim?.. et burdaysa kedi nerde durumu yani. insanlar bayılır hevesini kırmaya. bu dönemde kendine destekleyici insanlar bul daha iyi. ramazan konusuna gelince, herkesin bünyesi, kafası, hayat düzeni farklı. ben kendi deneyimimi aktardım ama o beni bağlar. bir başkasında aynı durum farklı sonuç verebilir. inşallah sen sorunsuz atlatırsın ramazanı. ama olmasa bile canın sağolsun. ben atlatamadım da noldu?.. sonuçta biraz geç oldu belki ama başarılı oldum neticede. yolun açık olsun diyelim...

ibreti alem için sallandırın beni taksim meydanında. şöyle salına salına bi yürüyeyim... :-D

günaydın kızlarr,
çok yoğunum bildirip kaçayım çalışayım azcık sonra işllerimi toparlayıp dönücem yine aranıza.
delyyy tebrik ederim kuzum,ha gayret az kaldı hedefine ne mutlu sana veee darısı başımıza
dün regl oldum ama yine de bildiriyorum :
başlangıç tarihi:19.03.2012
başlangıç kilosu:92.7
geçen hafta:81
bugün :80.8
hedef kilo : 75

Umarım sen de başarılı olur bu diyet canım arkadaşım hiç spor yapmadı ki sadece diyete uydu o yüzden veremedi.Bence zayıflamanın en temel şartı spor yapmak çünkü yağlar ancak o şekilde erir

Merak etme özel mesaj atma hakkım olsaydı yazdıklarıma yaptığın ilk yorumda sana mesajla cevap verirdim.Yaptığın şey çok çirkin,mantıksız,çocukça bir şey aynı seviyeye inmezdim rahat ol.

ayyy melisss sana sabah sabah bu gereksiz ve çirkin uslubun için sadece bi çek gitttt yaa diyorum baska bişide demiorum ztn arkadaslar gerekeni sölemişler.bu arada ben hiç spor yapmadım bu diyetle yaklaşık 10 kg werdim ticker.imdada göreceğin gibi..

kilo almamıssındır ama malesef o tarz haplar vücutta su tutuor.cunku bi dönem bende aynı sebepten kullanıp baya bi şişmiştim..

Günaydın millet sonunda 66' lı rakamlara inebildim bu sabah. 67' lerde imanım gevredi. Gerisi gelecek. :)

başlangıç tarihi:02.05.2012
başlangıç kilosu:73.5
geçen hafta:67.5
bugün :66.8

tebrikler sempatikaa..

gözunaydınn delyy..hadi bişi kalmadı surda 57.ye

geöen gün sucu dedi zaten, abla tek başına senin kadar su alan yok diye :-D

aliye banada sürekli et aldıgım yer aynı seyi dedi,,abla sen sürekli bu kdr tavugu napıosun,,ewde köpek flnmı war ona mı weriosun,,eger öle ise bizim ayırdıgımız parcalarıda wereyim mi dieee utansammı,aglasammı,gulsemmi bilemedim ama yok saol ben yiorum dedim rejim dedim ama adamın hiçbişi anlamadıgına eminim

sorma ya. benim komşularda bi elimdeki poşetler bi verdiğim kilolara bakıp çık çık çık yapıyor koli koli yumurta, kilo kil tavuk, kutu kutu peyni, ayda nerden baksan 10 kg yoğurt... nasıl anlasın gariplerim?

günaydın kızlar

başlangıc :19.03.2012
baslangıc kilo: 66,3
hedef:55
gecen perş:58.7
güncel kilo:58.7

çook yavaşlamışım ben ya az önce farkettim 15 günde sadece 900 gr verebilmişim tamamen yürüyüş eksikliği ve kaçamakların sonu bu bende ibreti alem olayım ama kötü yönde :)
yeni başlayanlar arkadaşlar

1- kurallara uyun
2-kaçamak yapmayın
3-yürümeyi asla ihmal etmeyin

başlarda haftada 1-1.5 kg verirken son 15 günde ancak 900 gr verebilmişim Allahtan sonuna gelmiştim hedefime ulaştım ama resmen 15 gündür ne tam anlamıyla seyirdeyim nede güçlendirmeye geçebildim boşu boşuna kendime eziyet ettim süreyi uzattım o kadar , kaçamak yaptıtan sonra ertesi gün tartıda bir şey göremiyorsun tabiki ama işte böyle sonradan çıkıyor acısı

Sen hazırlarsan o tarz birşey ben şahsen çok mutlu olurummm
Elimden geleni yaparım da canım, yarim de gelse keşke.. Ne güzel zaman geçiriyoduk şurda Küstürdüler kızı..
Listeyi hallederiz bi şekilde..

Hayırlı olsuuunnn!! Sakın strese girmee!! Aferin sana yaa! Böyle azimle devam edersin inşallah!! Eşin de görsün bakalım kim zayıflayamazmış :)) Ramazan'da daha çok dikkat etmen gerekecek ama.. Yılma sakın! Bir de çok su içmen gerekiyor ki, böbreklerin zarar görmesin, unutma sakın.. Özellikle ramazanda bu durum zorlayabilir.. Protein ağırlıklı beslendiğimiz için bizim özellikle uzun süre susuz kalmamamız gerekiyor. İnşallah her şey istediğin gibi olur..

Midede yanmayı bilmiyorum ama; o ilaçlar vücutta su tutuyor, ödem yapıyor. Göğsündeki şişmeler de ilaçtandır. Zaten içinde, yan etkilerinde de yazar. Bir de iştah açıcı bir özelliği var ne yazık ki. Yemeni kontrol altında tutman zor olabilir o yüzden. Ayrıca migrenin falan varsa, onu tetikliyor, en kötüsü o.. Baş ağrılarını arttırıyor. Ben de kullanıyordum, bırakmak zorunda kaldım maalesef. Tabi her ilacın yan etkisi var, ben doğum kontrol haplarına karşı değilim. Fayda zarar dengesine bakmak lazım. Ben vücut şişliğini falan umursamazdım ama migreni arttırınca dayanamadım. Mecburen bıraktım.

günaydın herkeseee,
Akşama doğru yola çıkıcam bi hafta boyunca dukana ve size elveda dicem ama paylaşmadan edemedim bugün sebze-protein günüm die gitmeden bunun tadını çıkarayım istedim. Bir salata yapmışımkii sormayın gitsin, tavsiye ederim: domates, salatalık, yeşil biber ve marula bolca lor peyniri eklenir ve afiyetle yenirr nasıl mutlu oldum sabah sabah

ibreti alem için sallandırın beni taksim meydanında. şöyle salına salına bi yürüyeyim... :-D
hahahaaaa aliye sen çok yaşaa
ben sulh oluyla çözmeye, anlatmaya çalıştım ama yetemedim :))

ben ufaklıktan dolayı sanal marketten getirtiyorum, yazık adamlar aynı şekilde mandıra hizmeti vermekten aptallaştılar, eti balığı da cabası.. bi de kampanya falan görünce stoklama zihniyetim var görünüm çok feciii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…