tartıl yahu ben karşı değilim
o da spor bence "step" baaabında
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ev arkadaşım uzun süre uyguladı bu diyeti hem de hiç bozmadan ama zayıflayamadı aksine daha da kilo aldı.Şunu söyliyeyim kilo spor yapmadan verilmez,diyet sadece normal kilonuzu korumaya yarar.Diyeti uyguladığınız süreçte kilo verebilirsiniz ama diyeti bıraktığınızda malesef fazlasıyla verdiğiniz kiloyu alıyorsunuz.
35 kg. ama benim çoğu gitti azı kaldı. çizelgemde de görebilirsin :-D
Allahım yarabbim komik misin sen???
He evet spor salonu işletiyorum ben aslında da insanların diyet yaparak kolay yoldan zayıflamasına engel oluyorum.Aramızdaki Aynştayn bulundu sonunda tebrikler süper zeka.
Ben bu diyeti forum takipte görünce bildiklerimi paylaşmak istedim.Diyet yaparken spor da yapın demek istedim çünkü sadece diyet yapan arkadaşım zayıflayamadı.Ben kimseyi zorlamıyorum sakın bu diyeti yapmayın filan da demedim.Gelmiş nereden çekiyor dediğimi ya.Canım sende açlık gerginlik yaratmış bence tansiyonuna filan dikkat et!
Hakılısınız ben pek bi komiğimdir. Ama sizin yaptığınız şey hala mantıksız.
melis özür dileyerek araya giriyorum, karşılıklı yazıştık.. ancak ne yalan söyleyeyim ilk mesajını neresinden tutacağımı bilemeden okudum önce.. sonra ifadendeki doğaçlamaya verdim sivri tarafları. Dolayısıyla da olumlu eleştiri olarak yorumladım.. Yine de burada bu diyeti ve fazlasını uygulayan insanların çoğu "iyi" eğitimli, kendilerine ve çevrelerine saygı duyan, belli bir birikim sahibidir.. dolayısıyla senin "ev arkadaşın dahi olsa" bir başkasının deneyimiyle baskın yorum yapmandan kaynakanıyor iletişimsizlik. Elbette söylediğin doğru ama eğer geçmişi biraz olsun okusaydın, gün içerisinde sporla ilgili onlarca gayretlendirci, özendirici mesaj yazıldığını da görürdün canım.. yani neticede burası sanal bir ortam şartlarına sahip olsa da, paylaşanlar ve paylaşımlar gerçek.. henüz tanımadığın insanlarla dolu bir odaya girdiğinde hemen söz almazsın sanırım. Önce bi dinler, anlamaya çalışırsın değil mi.. burayı ve "buradaki çoğu topiği" böyle düşün tatlım..
Dayanamadım bir fındık attım ağzıma :) Amanin, regl geliyoooooooo :)
aslında geçen yıl ramazandan önce başladım. ramazanda seyire devam edemedim. hatta yemeği biraz abarttım. verdiğim kiloların büyük kısmını geri aldım. ramazanın ardından tekrar diyete devam ettim ama bir süre sonra tekrar ara vermek zorunda kaldım. malum biraz masraflı bir diyet bu ve ben uzun zamandır işsizim. dönem dönem çorba - makarna ikilisine takılmak zorunda kaldım. o dönemlerde 2 ileri 1 geri devam ettim kilo vermeye. aralarda 1 aya kadar uzayan duraklamalar da yaşadım. anlayacağın, her türlü olumsuzluğu yaşadım. ama 6-7 aydır düzenli yapıyorum. son 2 senede (sigarayı bıraktıktan sonra) aldığım kiloları daha kolay verdim. sonrasında uzun bir duraklama yaşadım. 1 aydan fazla sürdü. ama o sınırı kırınca, eskisine göre daha yavaş olsa da kilo vermeye devam ettim. yerleşik kilolarım daha yavaş gitti tabi. kilo verme hızım ayda 1 kg ya kadar düştüğü zamanlar oldu. son 20 gündür tekrar hızlandı kilo vermem. (dün son 20 gündür farklı olarak neler yaptığımı yazmıştım bir mesajda.) son 2 haftadır haftada 1 kg yi geçti kilo verme hızım ki bu çok iyi. ilk zamanlardaki adet düzensizliği hariç herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. şunu da belirteyim, 2 ay öncesine kadar haftada 1 - 2 kez kaçamaklarım oluyordu. ayrıca süt ürünlerini de light değil normal kullanıyorum. sen bunlara da dikkat edersen benden daha hızlı kilo verebilirsin sanırım.
hah işte benim de tam bunları diyesim vardı ama çok üşendim diyemedim :-D
canım dukancılar iyi gecelrmi desem günaydın mıııı
size başlasammı başlamasammı oğlumunu doğum günü ramazan falan dedimmm ama içimdeki kurt beni bende onu yedim ve akşam annemden oğlumu aldıktan sonra trafik vs. olmasına ragmen akşam yemeği vaktide gelmişti oğlumda açtıı ama ben kendimi alışveriş merkezine attım bir koşu migrosa girdim yulaf kepeğini aldık kuzumla o da muffin kaptı reyondan:)
koştur kotur yukarı inkilap kitap evine dukanı aldım ve şu saat itibari ile 70. sayfadayım yarın atak evres,ne başlayacağım için buraya kadar geldim ve sizlere de yazmak istedimm..
yanlız aliyecim beni biraz tedirgin etti bu ramazan işi kafamı çok kurcalıyor ama yinede başlıyorum yarınn sizlerde nasılsa oruc tutacaksınızdır birlikte hallederiz diye düşünüyorumm
eşim için güzel tavsiyeleriniz için çok teşkkür eder,m bu akşam kitabı fırlatmama bile sebep oldu o yatınca alıp tekrar okudum
allhım ne olur beni utandırma
sevgiler saygılar efemm
Allahım bazılarınız çok komikler gerçekten ben buraya bir arkadaşımın başına gelenleri yazdım üstelik de kimseye diyet yapmayın filan da demedim neredeyse linç edicekler beni.Herneyse bunu diyet yapmaktan dolayı kan şekerinizin düşmesine ve agresifleşmenize veriyorum.Bir daha asla diyet başlıklı bir konuya da girmem ben burada anlıyacağımı anladım.Konunuzu bölmemek için başka bir yorum da yapmıcağım.Umarım zayıflarsınız ama zayıflayamadığınız aksine kilo aldığınız takdirde aklınıza ben gelirim inşallah.Burada çok fena haksızlığa uğradım.Allah biliyor gayet iyi niyetle yorumlar yaptım ama siz beni resmen düşman bellediniz.Yine de susuyorum başka bir şey söylemiyorum size.
herkese günaydın kızlar
kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,regl düzensizliği için doktor bana doğum kontrol hapı verdi hapı kullandığımdan beri midemde yanma ve göğüslerimde şişmeler oldu ve hala inmedi kilo almamın nedeni bu olabilir mi?
Günaydın kızlaaaarr!!
Dün Callan yapamadım ama Bodyrock yaptım. O tek başına bile çok yordu, sırtımdan, boynumdan terler aktı aktı resmenn.. Önceki gün çok spor yaptığım için çabuk yoruldum heralde :44: Isınmayı yaptım sonra da beginner videosunun hepsini yaptım ama; o kadar dayanabildim.. Kan ter içinde kaldım çünkü. Onda bile baya zorlandım. Dün için onu yapmam bile büyük başarıydı :S
Canlar;
Ben de kilo bildirimi yapiyim. Yalnız şunu da söyliyim, yarim foruma girmiyor ne yazık kiDolayısıyla listeyi de hazırlamaz sanırım :44: Hazırlar mı ki..? Eline sağlık, zaten kendisi listede olmadığı halde haftalar boyunca işi gücü bırakıp onlarla uğraştı. İsterseniz liste konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Ya da öyle kendi çapımızda bildirelim yani, maksat motivasyon olsun.. Ya da başka bi gönüllü varsa hazırlamak isteyen, burdan söylesin. Yine de bildiriyorum; çünkü zayıflaadıımıımmm
başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8
size başlasammı başlamasammı oğlumunu doğum günü ramazan falan dedimmm ama içimdeki kurt beni bende onu yedim ve akşam annemden oğlumu aldıktan sonra trafik vs. olmasına ragmen akşam yemeği vaktide gelmişti oğlumda açtıı ama ben kendimi alışveriş merkezine attım bir koşu migrosa girdim yulaf kepeğini aldık kuzumla o da muffin kaptı reyondan:)
koştur kotur yukarı inkilap kitap evine dukanı aldım ve şu saat itibari ile 70. sayfadayım yarın atak evres,ne başlayacağım için buraya kadar geldim ve sizlere de yazmak istedimm..
yanlız aliyecim beni biraz tedirgin etti bu ramazan işi kafamı çok kurcalıyor ama yinede başlıyorum yarınn sizlerde nasılsa oruc tutacaksınızdır birlikte hallederiz diye düşünüyorumm
eşim için güzel tavsiyeleriniz için çok teşkkür eder,m bu akşam kitabı fırlatmama bile sebep oldu o yatınca alıp tekrar okudum
sevgiler saygılar efemm
Bende tartılmaya karşı değilim. Ama her sabah wc den sonra çıplak. Gün içinde çok değişiyor çok içtiğimiz için (alkolikmişiz gibi oldu ama su dan sebeplerr :))
İnan hevesimizi kimse kıramaz sen fikrini söylemişsin ama sabah sabah gerebilir bu ortamı.. Gerek yoktu. Alıyorsunuz kiloları deyip genellemek yanlış. Hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz...
İbreti alem için bir daha söleeee :)
Aaaa çok ayıpppp ama koca koca kadınlar iyi artıkk . Dilin kemiği yok unutmayalımmm... Hem ne malum arkadaşının gece odasında gizli gizli nutella yemediği. Bütün gün o otururken başında beklemedin sanırım.
Aliyecim ben şahsen verdiğin kilolara çok gülüyorum. Ama önümüzdeki dönem yanacak yağlarım aynı fikirde değillll :) Bu gidişe pek eğlendikleri söylenemez :)
Bende 1 ay spor yapmadım. Hafta sonu başlayacağım kısmetsee. 7 kilo ya yakın verdim ki bende tembelimdir. Hani wc ye bile tahteravanla gidenlerdenimm..
Bende geçen akşam yarım tuzlu fıstık attım ağzımaa. Dışarda otururken el alışkanlığı. Elimi uzattım geride çekemedim. Yarım aldım. Ağzımda oynadım durdumm. Oda resmen dişimin kavuğuna girdi. Bütün gece çıkarmaya uğraştım. Kaç kalori yakmışımdır ki ??
Yawruuu. SEN İBRETİ ALEMSİNNNNNNNNNNNN.
Aynen ama yukarda ne yazıyordu şimdi unuttumm :)
Bak kitap yulaf daha alamam diyordun. 1 akşamda hallettin şükürrr. Durma sakın ne verirsen kar. Ramazanda nasılsa almayacakmıyız kilo. Yıllardır böle olmadımıı. Ben bol bol süt tüketip tıkamayı düşünüyorum. Bir çoğumuz tutarız sanırım. El eele verir onuda hallederiz. Ramazan gelsin yeterki ben çok severim ramazanııı. Hem alkol almıyorum dolayısıyla bünye dinleniyor daha az kalorii HEYOOOOOOO
En güzeliiii. Kendini de germe sabah sabah bizide.... HAYIRLI GÜNLERRRR HEPİMİZE::::
Bu arada bunun adına DUKANDAŞLIK deniyor DİP NOT
Uyguladı canım 3 aşamalı bir diyetmiş dediğine göre herşeyi harfi harfine yaptı uzun süre de uyguladı ama kilo vericeğine aldı.Çünkü hiç hareket etmeyen tüm gün evde duran birisiydi.Vücuda az yemek girince vücut kendisini açlıkta hissediyor o yüzden giren her maddeyi direk yağa çeviriyor istediğin kadar protein al durum değişmiyor.Bu nedenle daha çok kilo aldı
Umarım sen de başarılı olur bu diyet canım arkadaşım hiç spor yapmadı ki sadece diyete uydu o yüzden veremedi.Bence zayıflamanın en temel şartı spor yapmak çünkü yağlar ancak o şekilde erir
Merak etme özel mesaj atma hakkım olsaydı yazdıklarıma yaptığın ilk yorumda sana mesajla cevap verirdim.Yaptığın şey çok çirkin,mantıksız,çocukça bir şey aynı seviyeye inmezdim rahat ol.
Allahım bazılarınız çok komikler gerçekten ben buraya bir arkadaşımın başına gelenleri yazdım üstelik de kimseye diyet yapmayın filan da demedim neredeyse linç edicekler beni.Herneyse bunu diyet yapmaktan dolayı kan şekerinizin düşmesine ve agresifleşmenize veriyorum.Bir daha asla diyet başlıklı bir konuya da girmem ben burada anlıyacağımı anladım.Konunuzu bölmemek için başka bir yorum da yapmıcağım.Umarım zayıflarsınız ama zayıflayamadığınız aksine kilo aldığınız takdirde aklınıza ben gelirim inşallah.Burada çok fena haksızlığa uğradım.Allah biliyor gayet iyi niyetle yorumlar yaptım ama siz beni resmen düşman bellediniz.Yine de susuyorum başka bir şey söylemiyorum size.
herkese günaydın kızlar
diyet başlangıç tarihi:24.05.2012
başlangıç kilosu:53,8
geçen hafta:52.4
bu hafta :53.8
kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,regl düzensizliği için doktor bana doğum kontrol hapı verdi hapı kullandığımdan beri midemde yanma ve göğüslerimde şişmeler oldu ve hala inmedi kilo almamın nedeni bu olabilir mi?
Günaydın millet sonunda 66' lı rakamlara inebildim bu sabah. 67' lerde imanım gevredi. Gerisi gelecek. :)
başlangıç tarihi:02.05.2012
başlangıç kilosu:73.5
geçen hafta:67.5
bugün :66.8
Günaydın kızlaaaarr!!
Dün Callan yapamadım ama Bodyrock yaptım. O tek başına bile çok yordu, sırtımdan, boynumdan terler aktı aktı resmenn.. Önceki gün çok spor yaptığım için çabuk yoruldum heralde :44: Isınmayı yaptım sonra da beginner videosunun hepsini yaptım ama; o kadar dayanabildim.. Kan ter içinde kaldım çünkü. Onda bile baya zorlandım. Dün için onu yapmam bile büyük başarıydı :S
Yine de bildiriyorum; çünkü zayıflaadıımıımmm
başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8
geöen gün sucu dedi zaten, abla tek başına senin kadar su alan yok diye :-D
ayyy melisss sana sabah sabah bu gereksiz ve çirkin uslubun için sadece bi çek gitttt yaa diyorum baska bişide demiorum ztn arkadaslar gerekeni sölemişler.bu arada ben hiç spor yapmadım bu diyetle yaklaşık 10 kg werdim ticker.imdada göreceğin gibi..
kilo almamıssındır ama malesef o tarz haplar vücutta su tutuor.cunku bi dönem bende aynı sebepten kullanıp baya bi şişmiştim..
tebrikler sempatikaa..
gözunaydınn delyy..hadi bişi kalmadı surda 57.ye
aliye banada sürekli et aldıgım yer aynı seyi dedi,,abla sen sürekli bu kdr tavugu napıosun,,ewde köpek flnmı war ona mı weriosun,,eger öle ise bizim ayırdıgımız parcalarıda wereyim mi dieeeutansammı,aglasammı,gulsemmi bilemedim ama yok saol ben yiorum dedim rejim dedim ama adamın hiçbişi anlamadıgına eminim
Elimden geleni yaparım da canım, yarim de gelse keşke.. Ne güzel zaman geçiriyoduk şurdaSen hazırlarsan o tarz birşey ben şahsen çok mutlu olurummm
sevgiler saygılar efemm
herkese günaydın kızlar
diyet başlangıç tarihi:24.05.2012
başlangıç kilosu:53,8
geçen hafta:52.4
bu hafta :53.8
hahahaaaa aliye sen çok yaşaaibreti alem için sallandırın beni taksim meydanında. şöyle salına salına bi yürüyeyim... :-D
ben sulh oluyla çözmeye, anlatmaya çalıştım ama yetemedim :))ayyy melisss sana sabah sabah bu gereksiz ve çirkin uslubun için sadece bi çek gitttt yaa diyorum baska bişide demiorum ztn arkadaslar gerekeni sölemişler.bu arada ben hiç spor yapmadım bu diyetle yaklaşık 10 kg werdim ticker.imdada göreceğin gibi..
...
aliye banada sürekli et aldıgım yer aynı seyi dedi,,abla sen sürekli bu kdr tavugu napıosun,,ewde köpek flnmı war ona mı weriosun,,eger öle ise bizim ayırdıgımız parcalarıda wereyim mi dieeeutansammı,aglasammı,gulsemmi bilemedim ama yok saol ben yiorum dedim rejim dedim ama adamın hiçbişi anlamadıgına eminim
sorma ya. benim komşularda bi elimdeki poşetler bi verdiğim kilolara bakıp çık çık çık yapıyorkoli koli yumurta, kilo kil tavuk, kutu kutu peyni, ayda nerden baksan 10 kg yoğurt... nasıl anlasın gariplerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?