Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off seyirde 5+5 mi 1+1 mi yapmalıyım bilmiyorum...40 kilo vermem lazım burdan bi arkadaş 5+5in ilk başlarda hızlı olduğunu ama snra 1+1 in ona yetiştiğini söylemişti.kafam çok karışık:26:

burdaki çoğu kişi 1+1 yapıyo sanırım...delircem şu kilolar yüzünden ya...

burdan biri daha 1+1 yap demişti.atak döneminde verdiklerimi alma korkusu sardı şimdi beni ya(

tamam.ay bide bnm günde 5-6 kez tartılma huyum var kafayı yicem nerdeyse

benımde vermem gereken kılo 40 kusur. şimdilik verdiğim kiloda 15. daha yolun yarısı bıle degıl ama olsun 15 inden kurtuldumya buna sukur. bende 1+1 yapıyorum. bu bıle sıkarken 5+5 i düşünemiyorum. aslında yine hergun yedıgımız seylerden cokta farkı yok ama dıyet psikolojisimidir nedir sıkılıyoruz işte. diyet yapmasaydıkta yıne sebze ve et yıycektık. eksiğimiz makarna pilav ve meyve. tatlıysa zaten butun tatlılar dukan usulune cevrilmiş durumda. sende kararlıysan verırsın gozunde buyutme bence. ozaman cok daha cekılmez olur. işkenceye donusturme duyetını. cok zorlanıyorsan hedeflerını kısa tuta tuta ilerle ve en buyuk hedefıne kısa hedeflerle ulaş. başarılar arkadasım..

Merhaba ;

Aranıza bugün katıldım dün itibariyle dukan diğetine başladım. Dün pek zorlanmadım ama bugün baya zorlanıyorum ama 1 gün için harika sonuç görmek beni çok motive etti 1.15 kg vermişim umarın diğer günlerdede aynı hızla gider ve atak evresini tahminimden fazla kiloyla tamamlarım:

Başlama tarihi :06.06.2012
Başlama kilo : 73,55
07.06.2012 tarihi itibariyle :72,45

tatlım iyi de yağ varken bol keseden atmak kolay idi.. normal böyle olması, davşanın suyunun suyunu çıkarıyon sen :))
iyi yolculuklar, sağlıcakla gidip geliver

Son düzenleme:
başlangıç tarihi: 25.05.2012
başlangıç kilo : 86
hedef kilo : 65
Geçen hafta : 81.9
Bu sabah : 81.1

14.günde toplam kayıp : 4.9

ibreti alem için sallandırın beni taksim meydanında. şöyle salına salına bi yürüyeyim... :-D

Hoş geldinnnn

Bol bol geçmişi okumanı tavsiye ederim. Çok fayadalanacaksın. Ama alışkanlık yapıyor. Ben sabah dünden kalan yazıları okumadan işe başlayamıyorum. Ama gündemi de kaçırmak istemiyorum..
Zorlanma
Bol bol süt iç.
Beni bozduğu için çok mutlu oluyorum ertesi gün.
Dolu tarif var kepekten sütlaç yapaı gördüm ben bu forumdaa
Daha neler nlerrrr.
Hiç birini yapmadım ben ama bilmek bile psikolojik olarak yetti bana
Bu dietin en güel yanı sınırsız olması. Zaten öle çok yemiyorsun ama bunu bilmek güzel...

Saol canııımmmm!!! Sabah da o geçen gün yaptığım kekin 1 dilimiyle, süt içtim hee... Söyliyim yaanii Regl sonrası haftam olduğu için böyle oldu kilo vermem. Eskisine göre baya çok gibi duruyor.. Ama korkumdan fazla sevinemiyorum.. son kilolar olduğu için bunlar, gitmezler diye çok korkuyorum :18: Yeşil çayın ve sporun da bu eksiye katkısı olduğuna eminim Herkese spor yapmayıııı ve yeşil çayı şiddetle tavsiye ediyoruuummm!!! Senin de reglin bitince çok eminim ki en az -2 göreceksin

Saooolll!!! :13: son kilolar olduğu için de korkuyorum ama; bakalım vedalaşmamız ne kadar süreceeekk
Sizin o kasabın da diyetten falan anladığını sanmam gerçekten hihihi Biz de geçenlerde yarım kilo yağsız jambon almıştık Migros'tan. Kadın bi şaşırdı Yarım kilo muuuu, diyo hahaha Tüketebilecek misin bozulmadan dedi. Ayırır, derin dordurucuya koyarız dedik. Öyle de yaptık.. Ama ayırmaya bile gerek yokmuş. Eşimle beraber3-4 günde bitirdik hahahah bi daha da utancımdan öyle çok alamadım ahaha

Hedefine ulaştın sonuçta!! Harikasın yani sonuçta :)) :13:

Afiyet olsuuunnn!! iyi yolculuklaaaaaaarrrrrr :79: Dukan'a elveda deme amaaa

Tavsiyenizi dinleyip şimdiden geçmişi okumaya başladım .Aklıma takılan bir konu var ve fikrinizi almak istedim lor peyniri serbestmiş peki lorun diyeti varmı yoksa marketlerde satılan tam yağlı lor peynirmi serbest olan Çünkü çok aradım diyet lor diye bulamadım hiçbiryerde

çok üzgünüm ((( kaynımda 4.evre akc. kanseri çıktı...doktorlar 6-9 ay ömür verdiler en fazla............dün öğrendik doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile

bildirim yapıp çıkayım
başlangıç tarihi: 23/03/2012
başlangıç kilo: 75
hedef kilo: 60
geçenhafta kilo:63,6
güncel kilo :62,1

öpüyorum hepinizi Allah dert verip derman aratmasın kimseye....görüşmek üzere Allaha emanet olun........................

Çok geçmiş olsun allah şifasını verir inşallah... Allahım hiç birimizi sağlıkla sınamasın inşallah...

Kızlaaaarrr!!

Yarim listeyi gönderdi saolsun. Özellikle devam ettirmek isteyen varsa lütfen söylesin, teslim edeyim; ya da ben yardımcı olmaya çalışıyim..?

ecefatma çok üzüldüm canım,Allah yardımcınız olsun,sabırlar versin.
Yine de Allahtan ümit kesilmez demek istiyorum,başka da bir şey diyemiyor insan ne yazıkkiii

lorun light.i oldugunu sanmıorum.ama ben Migrostan Yörsanın böreklik lorunu alıorum.yag oranı %2,tadıda gayet güsel onu tüketmeni tawsiye ederim.

ne desek suan boş,,kelimeler anlamsız kalacak biliorum ama Allah sabır wersin hepinize,,çok çok geçmiş olsunn rabbim şifa wersin inşşş..

Canım beniimm Allah inşallah dermanını da versin Allah size sabır versin..

kızlar bılıyorum bırcogumuz bunu yasıyoruz. artık kesınlıkle dıyetle alakalı dıyorum. benım adetım ılk basladım 15 gun ılerı attı. gecen ayda onun ustune bı 15 daha attı. ettimi sana 1 ay gecıkme. ben bu ayda o 1 ayıdn ustune hala olmadım ve sanırım bı 15 gunde bu ay gecıkecek. etcek sana 1,5 ay gecıkme. off cok gerılıyorum. sinir sitres aldı basını gıdıyor ve ister istemez kaçamaklara yol açıyor. ben gecen haftaya gore +300 um . . tatıle cıkacagım . tatılde reglı olacagımı dusunmek bıle mahvedıyor benı. kilo vermemde yavasladı hatta durdu ve hatta artıda . offff...

Çok teşekkürler iyiki aranıza katılmışım

aliye hanım bende seyirdeyim aydır benim de kilo vermem çok yavaş ilerliyo nasıl hızlandırabilirim bilmiyorum kaçamaklarım vardı ama baktım olmayacak bu hafta kaçamaksız başladım tekrar gün içinde yeşil çayı çok içiyorum ve inanılmaz çok su tüketiyoeum günde en az 3-4 litre ve haftada 3-4 gün 2 saat kadar spor yapıyorum ve sabahları yaklaşık 5 kmlik yolu yürüyerek işe geliyorum buna rağmen bikaç haftadır gram veremedim ne yapsam nasıl bi değişiklik yapsam bilemiyorum 5 kilo kaldı (

Kızlaaaarrr!!

Yarim listeyi gönderdi saolsun. Özellikle devam ettirmek isteyen varsa lütfen söylesin, teslim edeyim; ya da ben yardımcı olmaya çalışıyim..?

Günaydın canım, simdi geldim daha hiçbirşey okumadım ama listeye beni de ekleeeeee )

Başlangıç 24/3/2012
B kilo 70,6
Heder 59
g hafta 61,0
bugün 59,4

Eksik bişey kaldı mı ki, otelden yetişiyorum size canlarım ))

söyleyecek söz bulamıyorum. Allah yardımcınız olsun.

diyetin ilk dönemlerinde bu adet düzensizliği oluyor. bende de 3 ay sürdü. eğer yaşın 35-40 civrı ya da daha üstündeyse testere dişli aslan pençesi kürü, 35 in altındaysa soğan kürü uygula. google da bulabilirsiz saraçoğlu testeredişli aslan pençesi ya da saraçoğlu soğan kürü diye yaz çıkar. ben testeredişli aslan pençesini uyguladım. yapacak olursan anlatırım da. kesin çözüm.

çok üzüldüm .. allah sabır versin, dilerim çaresi bulunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…