Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Walla ben güvenemediğimden lorumu kendim yapıyorum. Yağsız sütten. Gayet güzel oluyor ve çok tok tutuyorrr..

Ben tam gününde oldum. Henüz ilk ay ama umarım bozulmazz.
Gerçi ben çocukluğumdan beri hiç akşama yaşamadım. Tam gününde gelir gelmeden 1 saat öncede dizime giren bir romatizma sancısı gibi bişeyle haber verir. Sağolsun çok akıllı benimki. Hastayken tatile giderim. Bütün gece gelir. Ertesi gündüz ben sahildeyken hiç gelmez rahat rahat girerim denize. Duşumu alırım oturunca başlar gelmeyeee
Bugüne kadar beni hiç mahçup etmedi. Zaten 3 gün dolmadan yıkanırım. Ah canımmm kıymetini bileyim ben bariii

Günaydın :)) Vaayy!! Sen de çok güzel vermişsin bu haftaa Bravooo!!!

Valla dısarda bır bayan 1 saatten fazladır ip atlıyor yatıyor kalkıyor mekıkler kısaca biiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sürü hareketler yapıyor. Takdir ettim kendisini. Ve kendımden utandım. Hareket babında kolumu bıle kaldırmıyorumda.. heeyyyy aramızdan bırıysen diyorum sana süpersiiiiinnnn…

başını okuyunca ben de bizden biridir belki dedim hahayyt :))) harbi süpermiş, feyz alalım :))

İyi yolculuklar bitanem, bol bol iltifat alırsın ama cephanelerin hazırlıklı git, orada tuzak çok olacak

onu ipeğin beyanatı için yazdım medesa yok yok yemiyom ben örnek öğrenciyim halaaa dukan sınıfının ineği:) maaşallahım var kuzumm

Ondan 1 tane daha var, o da ben Hiç kaçamağım yok benim de

Bitanem ahhh ben o 29,5 da ne kadar gezdim biliyor musun, birden 32 oldum Tadını çıkar, şimdi tam 38 yaşındayım

evet sırt!!! sırtımda üzgün bi ifade vardı böyle belimin yanlarında surat asmış gibi aşağıya doğru :))

Şu üzgün ifadeye bayıldım ben

Kızlar, nasılsınız? Herkes iyi mi?

Medesa, Dely dün evdeydim ya rapor veriyorum,

Oteldeyim şimdi bilg biraz garip ama ordan yettim size valla

Dün hiç kaçamağım yok sabah omlet yapmıştım lorlu, öğlen geç oldu biraz kıyma kavurdum ayranla onu yedim akşam bonfile ve zero,

Aktivitelere gelince anlatıyorum;

Önce callan teyzem le tanıştım (ayyy o da ölmüş ya nesli yazmış, dely sana da çok güldüm yüzüne bakarak nasıl yapacağız ) Callan ımı yaptım hepsinde 100 olmasa da 80-90 arası yaptım ama şu pelvis 1 zorladı 8 cm kalkamadım ben

Neyse sonra fitness blender yaptım 20 dk, sonra yarım saat yürüyüş,

İşte böyle, nasılım örtmenim??

aslında o duraklamalar vücudun savunma mekanizmaları. fazla yağ kaybettim, kendimi korumaya alayım diyerek yağ yakmayı bırakıyor ve yediklerimizden normalde aldığından daha fazla kalori çekiyor. bir de yağ yakmayı bırakap, yaktığı yağlardan oluşan boşlukları dolduruyor. (kavanozun dibine vurarak içidekileri sıkıştırırız ya öyle düşünü) yani vücudu toparlayıp inceltiyor. bu son söylediğim benim teorim ya da kendimce bulduğum züğürt tesellisi de olabilir

herkes durgunlukları aşmak için kendine göre bir yöntem buldu. bazılarımız 1-2 öğün normal yemekler yiyerek bünyeyi rahatlatıyor. bazılarımız biraz daha sıkılaştırıyor diyeti. bazıları yumruk yapıyor. ben genelde 5-6 kilo da bir durgunluk yaşadım. ilk zamanlar 1-2 öğün normal yiyordum. işe yarıyordu. ama sanırım vcudum bu hilemi farketti. sonrasında yumruk yaptım. yani 3-4 günlük bir atak ve sonrasında kaldığım yerden devam ettim. bu bende pek işe yaramadı. 1 ay kadar önce duraklamaya başladığımı farkettim ve bu sefer farklı bir yöntem denedim. suyu artırdım, yeşil çay içmeye başladım, aktarımın tavsiyesiyle bir zayıflama çayı içmeye başladım, günlük 1 saatlik yürüyüşümü tek seferde değil, 20 dk lık bölümler halinde yapmaya başladım. ayrıca sabahları aç karnına 1/5 limon suyu ve ılık su karışımı içiyorum 1 kupa. bu bende her zaman işe yarayan bir yöntemdir. bu seferki duraklamayı duraklamadan, hatta kilo verme hızımı artırrak atlattım. bunlardan size uygun olanları deneyin isterseniz. inşallah sizde de işe yarar.

başını okuyunca ben de bizden biridir belki dedim hahayyt :))) harbi süpermiş, feyz alalım :))

nasıl ip atlıyor anlatamam. tıpkı cocuklukta atladıgımız gıbı seriiiiii. öyle zayıfta değil hani. burdaysa zayıf değil dedim diye kızamasa
ben o hareketlerı yapsam elindeki ip gibi olurum

İ
Ondan 1 tane daha var, o da ben Hiç kaçamağım yok benim de
...

Şu üzgün ifadeye bayıldım ben

ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo
gerçi şu sıralar monalisa gibin, net bi ifade de yok aslında

Son düzenleme:
nasıl ip atlıyor anlatamam. tıpkı cocuklukta atladıgımız gıbı seriiiiii. öyle zayıfta değil hani. burdaysa zayıf değil dedim diye kızamasa
ben o hareketlerı yapsam elindeki ip gibi olurum

Hahahaha Ay bu da çok iyii haha

Ne güzel spor yapmışsın yaaa!! Süppeerrr!! İşte onların etkisiyle daha çok kilo verdiikk Bende raporumu vermiştim. Fazla spor yapamadım dün ama.. Her gün yapınca yordu heralde.. Güya daha çok alışmam lazım ama :S Dün daha çok yoruldum nedense, ancak 40 dakika falan yapabildim.
Ablamla yaşıtmışsın ama abla demicem sanaaaa :)) Hepimiz Dukancanız hihihi
Nerdesin bakiyim sseeennn Deniz kum güneş.. Hmmm? :))

ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo

Hahahha Net bi ifade yok.. İyimiş hahhaha

Son düzenleme:
bende bu sabah başladım dukana 73.8 kg dım sabah.inşallah hedefim 62 lere inebilmek ben 5 gün atak yapıcam sabah 2 yumurta yedim hazırlıklı değildim dukana yolda gelirken karar verdim.evde koşu bandım var akşamları bir saat yürüyüş + jillian michael in programına başlayacağım umarım en kısa zamanda dizler gibi güzel kilolar verebilirim.umutsuzum ama yine de başlayacağım.

arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmeniyim üstelik hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve açıkçası ne yapacağımı bilemez durumdayım.1 yıl oldu evleneli evliliğin yan etkisi sanırım nur topu gibi bir 10kg sahibim artık.bir çok kez başarısız diyet deneyimlerim oldu dukanda denedim ama devam ettiremedim.diyetisyene gittim günde 6-7 dilim ekmek verdi yedim yine kilo aldım. anlayacağınız artık son noktadayım bu son denemem artık ve kararlıyım inşallah verebilirim.

aa ekim süpersinnnn,,ben tartılmadıgım ıcın guncel kilomu bilmiorum ama sen suan hedefine benden daha yakınsınnn,,sadece 400 gram kalmısss,,hadi bakalım beraber geçicez dmkki güçlendirmeye

Günaydın canlar aman sabah sabah bi okudum ki buralarda aynı havalar gibi bir bulutlu bir kasvetli gökyüzü yere inmiş bu havalar galiba hepimizi etkiliyor neyse her zaman günlük güneşlik olacak değil ya hayat bu idare edeceğiz uykudan uyanıp gerçek hayatlarımızı yaşayana kadar hastalıklar ölümler gerginlikler kibirler egolar bunların hepsi bizim için kendimizi törpüleye bilmemiz düzgün bir kul olabilmemiz için sınavlar dahada yukarıdan bakabilenler için şans bize verilen emanetleri nasılda sahiplenip ''ben'' ci oluyoruz asıl sorunda bu galiba dünyada hiçbir şeyin bize ait olmadığını kabullenip her şeyin sahibine kulluk etmeyi öğrenebilirsek her şey güzel olacak derdi veren Rabbim inş dermanını da verir kızlar hepinizi öpüyorum sevgiler.... Dely bana yetişmişsin canım beni geçiyorsun bile ben korumaya tam uyamadım ve bana artı olarak geri döndü en kısa zamanda bende tekrar 57 için çabalayacağım birkaç haftadır hep yatılı misafirlerim var bu hafta da inş pazar dan sonra tekrar 57 olacağım tam yol ileri canım eğer yapa bilirsen 56 ya in canım en azından kilo alırsan hedef kilona gelirsin hiç böyle düşünmüyordum ama artı yı görünce keşke 56 inseymişim diyorum hepinize bol eksili günler güçlendirmeyi bitiren arkadaşlar korumada muhakkak aksatmadan saf protein gününü atlamasınlar atlamadığımda kilom sabitti şimdi 2 kilo oynuyor çok uzattım hepinize tekrar sevgiler öpüldünüz :))

Hoşgeldin;

Bende senle aynı kaderi paylaşıyorum evlendikten sonra çok kilo aldım evleneli 1 yıl oldu çok moralim bozuluyordu ama birtürlü vermek için ciddi cabalarda harcamadım kilom 73.55 dün başladım bende diyete bugün tartıda 72,45 olarak görünce çok mutlu oldum. Sakın pes etme 1 günde 1 kilo vermek büyük başarı du diyete uyarsan çok rahat veriliyor

çok geçmiş olsun

Canım sen ne yapmışsın ya, 1 haftada 1,7 kg hepsi toptan gidecek desene

Love01 im çok güldüm sana, çok tatlısın, benim de evime yakın migros var oranın kasabında olan adamceğiz de beni görünce gülüyor artık

Olsun canım, sen bitirdin artık zaten, ne kaldı, ben de 59 u gördüm ya çok şükür, yıllar sonra

Sen şimdi hedefini 60 olarak kabul etmeye mi karar verdin, 58 diyordun ya bir ara
:44:

İyi yolculuklar canım, abartma ama yine de

başlangıç tarihi: 25.05.2012
başlangıç kilo : 86
hedef kilo : 65
Geçen hafta : 81.9
Bu sabah : 81.1

14.günde toplam kayıp : 4.9

Süpersin maşallah, muhasebeyi de yaptım yani altta

ekim harikasın kuzum yaaa bravooo sana,menüne de baktım dünkü aktivitelerine de baktım tebrik ediyorum kuzum senii,zaten tartına da yansımış,alkışlarr sana gelsinnn
bu arada hakkını yemeyelim haylaz öğrencim de güzel iş çıkarmış bu hafta
ben size demiştim dişinizi sıkın perşembe sonucunu göreceksiniz diye,bak ne güzel oldu.dely de sen de hedefe iyice yaklaştınız artık
hadi bakalım haftaya kadar da aynı şekilde devam edelim de kimbilir belki de haftaya güçlendirmeye geçersiniz artıkın
valla güçlendirmeye geçince sakın beni buralarda unutmayın hiç biriniz vallahi küserim
dün regl olmasaydım ben de tartımda süper bişeyler görecektim ama olmadı iştee,neyse hiiiç de umursamayacağım asılmaya devam,en geç p.tesi eksileri görmeye başlarım yeniden
bu arada ben seni evde dinleniyorsun sanıyordum ama sen baya tatildesin galiba,çook sevindim kuzum deşarj ol azcık
amann otel yemeklerine dikkat
kocamaaan öpüyorum sizleri,iyi tatiller ekimcim.bu arada tatilinde bile bizleri unutmadığın için bir büyük alkış daha

ya benim de sırtımda, kürek kemiklerimin altındaki yağlar gitmedi bir türlü. aslında callan çare olacak oraya ama ben ara verdim callana. 1 ay yaptım. faydasını da gördüm ama kilo vermem çok durdu. o ara da yapamadım callanı aksadı falan. bir baktım ki tekrar kilo vermeye başladım. o yüzden ara verdim callana. ama yürüyüşü artırdım. güçlendirmeyle birlikte yeniden callana başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…