Tavsiyenizi dinleyip şimdiden geçmişi okumaya başladım .Aklıma takılan bir konu var ve fikrinizi almak istedim lor peyniri serbestmiş peki lorun diyeti varmı yoksa marketlerde satılan tam yağlı lor peynirmi serbest olan Çünkü çok aradım diyet lor diye bulamadım hiçbiryerde
kızlar bılıyorum bırcogumuz bunu yasıyoruz. artık kesınlıkle dıyetle alakalı dıyorum. benım adetım ılk basladım 15 gun ılerı attı. gecen ayda onun ustune bı 15 daha attı. ettimi sana 1 ay gecıkme. ben bu ayda o 1 ayıdn ustune hala olmadım ve sanırım bı 15 gunde bu ay gecıkecek. etcek sana 1,5 ay gecıkme. off cok gerılıyorum. sinir sitres aldı basını gıdıyor ve ister istemez kaçamaklara yol açıyor. ben gecen haftaya gore +300 um. . tatıle cıkacagım . tatılde reglı olacagımı dusunmek bıle mahvedıyor benı. kilo vermemde yavasladı hatta durdu ve hatta artıda . offff...
Günaydın canım, simdi geldim daha hiçbirşey okumadım ama listeye beni de ekleeeeee )
Başlangıç 24/3/2012
B kilo 70,6
Heder 59
g hafta 61,0
bugün 59,4
Eksik bişey kaldı mı ki, otelden yetişiyorum size canlarım ))
Valla dısarda bır bayan 1 saatten fazladır ip atlıyor yatıyor kalkıyor mekıkler kısaca biiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sürü hareketler yapıyor. Takdir ettim kendisini. Ve kendımden utandım. Hareket babında kolumu bıle kaldırmıyorumda..heeyyyy aramızdan bırıysen diyorum sana süpersiiiiinnnn…
Bu arada ben de Cuma günü izinliyim arkadaşlar. Ablacım ve minik şeker yeğenim Bursa'ya gitmişler anneciğimin babacığımın yanınaaBen de gidiceeemmm :124: Sürpriz yapıp 1 gün önceden gidiyorum
Bu akşamdan diyet hazırlığıma başliyim :)Ekmeğimi yapiyim, kepeğimi de yanıma almayı unutmiyim, gojimi aliyim yanıma, çaylarımı aliyiiiim falan filan... Ablamla Dukan'a başladığımdan beri görüşmüyoruz. Şaşıracak :)) ama zayıfladığımı biliyoo. bi de az önce patron bişey söylemek için odasına çağırdı. Tam böyle bişi dicekti suratıma baktı... "Sen zayıflamışsın" dedi Ben de "Hehehe! Eveeett!! Söyleyin şimdi her şeyi yaparım artık" dedim
Bir arkadaşım da sen makineye atılıp da çekmiş gibi oldun hee, dedi bugün hahahaAy çok güldüm
onu ipeğin beyanatı için yazdım medesa yok yok yemiyom ben örnek öğrenciyim halaaa dukan sınıfının ineği :) maaşallahım var kuzumm
Çaktırmadan de bakem, kaç yaşındasınŞşşş!! Kimse duymasın Ben 29. Gerçek 29 Yani 29,75 falan hihih Eylül'de tam otuuuzzz!! Bana da 58 falan ol dedi de, ben teste allem attim kallem ettim sonunda onu 57 küsüre düşürdüm Ama asıl 55 istiyooommm!!
Konuyu çok güzel bağlamışsın Amin amin.. İnşallah..
evet sırt!!! sırtımda üzgün bi ifade vardı böyle belimin yanlarında surat asmış gibi aşağıya doğru :))
aliye hanım bende seyirdeyim aydır benim de kilo vermem çok yavaş ilerliyo nasıl hızlandırabilirim bilmiyorum kaçamaklarım vardı ama baktım olmayacak bu hafta kaçamaksız başladım tekrar gün içinde yeşil çayı çok içiyorum ve inanılmaz çok su tüketiyoeum günde en az 3-4 litre ve haftada 3-4 gün 2 saat kadar spor yapıyorum ve sabahları yaklaşık 5 kmlik yolu yürüyerek işe geliyorum buna rağmen bikaç haftadır gram veremedim ne yapsam nasıl bi değişiklik yapsam bilemiyorum 5 kilo kaldı(
başını okuyunca ben de bizden biridir belki dedim hahayyt :))) harbi süpermiş, feyz alalım :))
İ
Ondan 1 tane daha var, o da benHiç kaçamağım yok benim de
...
Şu üzgün ifadeye bayıldım ben
nasıl ip atlıyor anlatamam. tıpkı cocuklukta atladıgımız gıbı seriiiiii. öyle zayıfta değil hani. burdaysa zayıf değil dedim diye kızamasa
ben o hareketlerı yapsam elindeki ip gibi olurum
Kızlar, nasılsınız? Herkes iyi mi?
Medesa, Dely dün evdeydim ya rapor veriyorum,
Oteldeyim şimdi bilg biraz garip ama ordan yettim size valla
Dün hiç kaçamağım yok sabah omlet yapmıştım lorlu, öğlen geç oldu biraz kıyma kavurdum ayranla onu yedim akşam bonfile ve zero,
Aktivitelere gelince anlatıyorum;
Önce callan teyzem le tanıştım (ayyy o da ölmüş ya nesli yazmış, dely sana da çok güldüm yüzüne bakarak nasıl yapacağız) Callan ımı yaptım hepsinde 100 olmasa da 80-90 arası yaptım ama şu pelvis 1 zorladı 8 cm kalkamadım ben
Neyse sonra fitness blender yaptım 20 dk, sonra yarım saat yürüyüş,
İşte böyle, nasılım örtmenim??
ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo
gerçi şu sıralar monalisa gibin, net bi ifade de yok aslında
Günaydın canım, simdi geldim daha hiçbirşey okumadım ama listeye beni de ekleeeeee )
Başlangıç 24/3/2012
B kilo 70,6
Heder 59
g hafta 61,0
bugün 59,4
bende bu sabah başladım dukana 73.8 kg dım sabah.inşallah hedefim 62 lere inebilmek ben 5 gün atak yapıcam sabah 2 yumurta yedim hazırlıklı değildim dukana yolda gelirken karar verdim.evde koşu bandım var akşamları bir saat yürüyüş + jillian michael in programına başlayacağım umarım en kısa zamanda dizler gibi güzel kilolar verebilirim.umutsuzum ama yine de başlayacağım.
arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmeniyim üstelik hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve açıkçası ne yapacağımı bilemez durumdayım.1 yıl oldu evleneli evliliğin yan etkisi sanırım nur topu gibi bir 10kg sahibim artık.bir çok kez başarısız diyet deneyimlerim oldu dukanda denedim ama devam ettiremedim.diyetisyene gittim günde 6-7 dilim ekmek verdi yedim yine kilo aldım. anlayacağınız artık son noktadayım bu son denemem artık ve kararlıyım inşallah verebilirim.
çok üzgünüm((( kaynımda 4.evre akc. kanseri çıktı...doktorlar 6-9 ay ömür verdiler en fazla............dün öğrendik doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile
bildirim yapıp çıkayım
başlangıç tarihi: 23/03/2012
başlangıç kilo: 75
hedef kilo: 60
geçenhafta kilo:63,6
güncel kilo :62,1
öpüyorum hepinizi Allah dert verip derman aratmasın kimseye....görüşmek üzere Allaha emanet olun........................
Günaydın kızlaaaarr!!
Dün Callan yapamadım ama Bodyrock yaptım. O tek başına bile çok yordu, sırtımdan, boynumdan terler aktı aktı resmenn.. Önceki gün çok spor yaptığım için çabuk yoruldum heralde :44: Isınmayı yaptım sonra da beginner videosunun hepsini yaptım ama; o kadar dayanabildim.. Kan ter içinde kaldım çünkü. Onda bile baya zorlandım. Dün için onu yapmam bile büyük başarıydı :S
Canlar;
Ben de kilo bildirimi yapiyim. Yalnız şunu da söyliyim, yarim foruma girmiyor ne yazık kiDolayısıyla listeyi de hazırlamaz sanırım :44: Hazırlar mı ki..? Eline sağlık, zaten kendisi listede olmadığı halde haftalar boyunca işi gücü bırakıp onlarla uğraştı. İsterseniz liste konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Ya da öyle kendi çapımızda bildirelim yani, maksat motivasyon olsun.. Ya da başka bi gönüllü varsa hazırlamak isteyen, burdan söylesin. Yine de bildiriyorum; çünkü zayıflaadıımıımmm
başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8
ayyy melisss sana sabah sabah bu gereksiz ve çirkin uslubun için sadece bi çek gitttt yaa diyorum baska bişide demiorum ztn arkadaslar gerekeni sölemişler.bu arada ben hiç spor yapmadım bu diyetle yaklaşık 10 kg werdim ticker.imdada göreceğin gibi..
kilo almamıssındır ama malesef o tarz haplar vücutta su tutuor.cunku bi dönem bende aynı sebepten kullanıp baya bi şişmiştim..
tebrikler sempatikaa..
gözunaydınn delyy..hadi bişi kalmadı surda 57.ye
aliye banada sürekli et aldıgım yer aynı seyi dedi,,abla sen sürekli bu kdr tavugu napıosun,,ewde köpek flnmı war ona mı weriosun,,eger öle ise bizim ayırdıgımız parcalarıda wereyim mi dieeeutansammı,aglasammı,gulsemmi bilemedim ama yok saol ben yiorum dedim rejim dedim ama adamın hiçbişi anlamadıgına eminim
çook yavaşlamışım ben ya az önce farkettim 15 günde sadece 900 gr verebilmişim tamamen yürüyüş eksikliği ve kaçamakların sonu bu bende ibreti alem olayım ama kötü yönde :)
yeni başlayanlar arkadaşlar
1- kurallara uyun
2-kaçamak yapmayın
3-yürümeyi asla ihmal etmeyin
başlarda haftada 1-1.5 kg verirken son 15 günde ancak 900 gr verebilmişim Allahtan sonuna gelmiştim hedefime ulaştım ama resmen 15 gündür ne tam anlamıyla seyirdeyim nede güçlendirmeye geçebildim boşu boşuna kendime eziyet ettim süreyi uzattım o kadar , kaçamak yaptıtan sonra ertesi gün tartıda bir şey göremiyorsun tabiki ama işte böyle sonradan çıkıyor acısı
günaydın herkeseee,
Akşama doğru yola çıkıcam bi hafta boyunca dukana ve size elveda dicem ama paylaşmadan edemedim bugün sebze-protein günüm die gitmeden bunun tadını çıkarayım istedim. Bir salata yapmışımkii sormayın gitsin, tavsiye ederim: domates, salatalık, yeşil biber ve marula bolca lor peyniri eklenir ve afiyetle yenirrnasıl mutlu oldum sabah sabah
başlangıç tarihi: 25.05.2012
başlangıç kilo : 86
hedef kilo : 65
Geçen hafta : 81.9
Bu sabah : 81.1
14.günde toplam kayıp : 4.9
Başlangıç 24/3/2012
B kilo 70,6
Heder 59
g hafta 61,0
bugün 59,4
ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo
gerçi şu sıralar monalisa gibin, net bi ifade de yok aslında
bırakmamaya kararlıyım bakalım inşallah bende veririm :) hergün yazıcam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?