Günaydın canlar aman sabah sabah bi okudum ki buralarda aynı havalar gibi bir bulutlu bir kasvetli gökyüzü yere inmiş bu havalar galiba hepimizi etkiliyor neyse her zaman günlük güneşlik olacak değil ya hayat bu idare edeceğiz uykudan uyanıp gerçek hayatlarımızı yaşayana kadar hastalıklar ölümler gerginlikler kibirler egolar bunların hepsi bizim için kendimizi törpüleye bilmemiz düzgün bir kul olabilmemiz için sınavlar dahada yukarıdan bakabilenler için şans bize verilen emanetleri nasılda sahiplenip ''ben'' ci oluyoruz asıl sorunda bu galiba dünyada hiçbir şeyin bize ait olmadığını kabullenip her şeyin sahibine kulluk etmeyi öğrenebilirsek her şey güzel olacak derdi veren Rabbim inş dermanını da verir kızlar hepinizi öpüyorum sevgiler.... Dely bana yetişmişsin canım beni geçiyorsun bile ben korumaya tam uyamadım ve bana artı olarak geri döndü en kısa zamanda bende tekrar 57 için çabalayacağım birkaç haftadır hep yatılı misafirlerim var bu hafta da inş pazar dan sonra tekrar 57 olacağım tam yol ileri canım eğer yapa bilirsen 56 ya in canım en azından kilo alırsan hedef kilona gelirsin hiç böyle düşünmüyordum ama artı yı görünce keşke 56 inseymişim diyorum hepinize bol eksili günler güçlendirmeyi bitiren arkadaşlar korumada muhakkak aksatmadan saf protein gününü atlamasınlar atlamadığımda kilom sabitti şimdi 2 kilo oynuyor çok uzattım hepinize tekrar sevgiler öpüldünüz :))
çok üzgünüm((( kaynımda 4.evre akc. kanseri çıktı...doktorlar 6-9 ay ömür verdiler en fazla............dün öğrendik doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile
bildirim yapıp çıkayım
başlangıç tarihi: 23/03/2012
başlangıç kilo: 75
hedef kilo: 60
geçenhafta kilo:63,6
güncel kilo :62,1
öpüyorum hepinizi Allah dert verip derman aratmasın kimseye....görüşmek üzere Allaha emanet olun........................
Valla dısarda bır bayan 1 saatten fazladır ip atlıyor yatıyor kalkıyor mekıkler kısaca biiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sürü hareketler yapıyor. Takdir ettim kendisini. Ve kendımden utandım. Hareket babında kolumu bıle kaldırmıyorumda..heeyyyy aramızdan bırıysen diyorum sana süpersiiiiinnnn…
ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo
gerçi şu sıralar monalisa gibin, net bi ifade de yok aslında
Sen asıl kendine baaaaakkkk!!!Canım sen ne yapmışsın ya, 1 haftada 1,7 kg hepsi toptan gidecek desene
Love01 im çok güldüm sana, çok tatlısın, benim de evime yakın migros var oranın kasabında olan adamceğiz de beni görünce gülüyor artık
Olsun canım, sen bitirdin artık zaten, ne kaldı, ben de 59 u gördüm ya çok şükür, yıllar sonra
ekim harikasın kuzum yaaa bravooo sana,menüne de baktım dünkü aktivitelerine de baktım tebrik ediyorum kuzum senii,zaten tartına da yansımış,alkışlarr sana gelsinnn
bu arada hakkını yemeyelim haylaz öğrencim de güzel iş çıkarmış bu hafta
ben size demiştim dişinizi sıkın perşembe sonucunu göreceksiniz diye,bak ne güzel oldu.dely de sen de hedefe iyice yaklaştınız artık
hadi bakalım haftaya kadar da aynı şekilde devam edelim de kimbilir belki de haftaya güçlendirmeye geçersiniz artıkın
valla güçlendirmeye geçince sakın beni buralarda unutmayın hiç biriniz vallahi küserim
dün regl olmasaydım ben de tartımda süper bişeyler görecektim ama olmadı iştee,neyse hiiiç de umursamayacağım asılmaya devam,en geç p.tesi eksileri görmeye başlarım yeniden
bu arada ben seni evde dinleniyorsun sanıyordum ama sen baya tatildesin galiba,çook sevindim kuzum deşarj ol azcık
amann otel yemeklerine dikkat
kocamaaan öpüyorum sizleri,iyi tatiller ekimcim.bu arada tatilinde bile bizleri unutmadığın için bir büyük alkış daha
Benim o ben, izindeyim dedim ya, deminden beri ter çıktı sırtımdan, sen de gelllllllllll
Çokk tatlısın, dün ben de yaptım valla callan teyzeyle, daha ilk günden öldüğünü söyledin ama olsun,
Bi de hepsini ilk anda tamamen yapabildin mi? Benim % 90 dır şu pelvis i yapamadım, 8 cm kaldıramıyorum totoyu
Günaydın :)) Vaayy!! Sen de çok güzel vermişsin bu haftaaBravooo!!!
HahahahaAy bu da çok iyii haha
Ne güzel spor yapmışsın yaaa!! Süppeerrr!! İşte onların etkisiyle daha çok kilo verdiikkBende raporumu vermiştim. Fazla spor yapamadım dün ama.. Her gün yapınca yordu heralde.. Güya daha çok alışmam lazım ama :S Dün daha çok yoruldum nedense, ancak 40 dakika falan yapabildim.
Ablamla yaşıtmışsınama abla demicem sanaaaa :)) Hepimiz Dukancanız hihihi
Nerdesin bakiyim sseeennnDeniz kum güneş.. Hmmm? :))
aa ekim süpersinnnn,,ben tartılmadıgım ıcın guncel kilomu bilmiorum ama sen suan hedefine benden daha yakınsınnn,,sadece 400 gram kalmısss,,hadi bakalım beraber geçicez dmkki güçlendirmeye
ekim harikasın kuzum yaaa bravooo sana,menüne de baktım dünkü aktivitelerine de baktım tebrik ediyorum kuzum senii,zaten tartına da yansımış,alkışlarr sana gelsinnn
bu arada hakkını yemeyelim haylaz öğrencim de güzel iş çıkarmış bu hafta
ben size demiştim dişinizi sıkın perşembe sonucunu göreceksiniz diye,bak ne güzel oldu.dely de sen de hedefe iyice yaklaştınız artık
hadi bakalım haftaya kadar da aynı şekilde devam edelim de kimbilir belki de haftaya güçlendirmeye geçersiniz artıkın
valla güçlendirmeye geçince sakın beni buralarda unutmayın hiç biriniz vallahi küserim
dün regl olmasaydım ben de tartımda süper bişeyler görecektim ama olmadı iştee,neyse hiiiç de umursamayacağım asılmaya devam,en geç p.tesi eksileri görmeye başlarım yeniden
bu arada ben seni evde dinleniyorsun sanıyordum ama sen baya tatildesin galiba,çook sevindim kuzum deşarj ol azcık
amann otel yemeklerine dikkat
kocamaaan öpüyorum sizleri,iyi tatiller ekimcim.bu arada tatilinde bile bizleri unutmadığın için bir büyük alkış daha
ya benim de sırtımda, kürek kemiklerimin altındaki yağlar gitmedi bir türlü. aslında callan çare olacak oraya ama ben ara verdim callana. 1 ay yaptım. faydasını da gördüm ama kilo vermem çok durdu. o ara da yapamadım callanı aksadı falan. bir baktım ki tekrar kilo vermeye başladım. o yüzden ara verdim callana. ama yürüyüşü artırdım. güçlendirmeyle birlikte yeniden callana başlayacağım.
kızlar dün benim biraz iştahım açıktı sanki doymadım hiç
kaçamak yapmadım tabiki ama normalden biraz fazla yedim,hemen söylüyorum :
kahvaltı 2 dilim beyaz peynir,süt
öğlen taze fasulye ve 1 litre light ayran ( biraz abartmışım dimi :) )
saat 3 gibi tavuklu salata,zero
akşam tavuk sote,light yoğurt ve azcık dukan usukü tavukgöğsü tatlısı
epey bi gıdaklamak üzereymişim doğrusu
ayrıca 5 litre kadar da su
ama sanırım dün regl ilk günüydü diye iştahlıydım bu kadar.gerçi adamcağız sınırsız yiyin demiş ama nedense vicdan azabı çektim en azından aradaki tavuklu salata gereksiz bir öğün müydü diye :26:
spora gidemedim dün ağrım vardı biraz ama bir arkadaşımın zorlamasıyla sosyete pazarına gittik
gerçi orda da vapura yetiş ,pazara yetiş,sonra sahilden tekrar vapura yetiş hızlı hızlı yürü,sonra haydee dizilere yetişl eve dön derken bir miktar spor yapmış sayılabilirim bence.bir de dün müşterilere gittiğimde asansör yerine merdiven kullandım
bugüm de nöbetçiyim yine spora gidemicem ama yarın ve c.tesi acısını çıkarıcam,hem regli de hafiglemiş olur biraz
neyse bugün sp günüm.sabah 3 dilim peynir,süt.
öğlen tavuk haşlama yicem,akşam da balık yiyip dengeleyeyim diyorum.
Sen asıl kendine baaaaakkkk!!!Ben regl sonrası olduğum için öyleyim.. Sen de 1,6 kilo vermişsin Hay maşallaaahhh!!! Kocaman bir öpücüğü hak ettin hihihih
Teşekkürler caanııımmSayenizde Devam etsin inşallah hepimiz için..!! Ben 55-56'ya devam edebilirim, o yüzden sen benden önce geçersin kiiiii Beni unutmayın asııılll
ozaman söyliyeyim dışardan 75 kg duruyorsun.:90: sen 60 olmussun güzelim o olman imkansızzzz..
Fıstığım valla burası olmasa bu kadar çok veremezdim, tam motivasyonumun düşmeye başladığı anda medesa nın azmini görünce tekrar atağa kalktım
Haylaz diye takılıyoruz ama sen de sporda benden azimliydin canım benim, maşallah yaptıklarını okudum (bu pc de nokta çalışmıyor)
Demek ablan kadarım he, banane abla de bana
Valla ben deniz kenarı değil canım, tekirdağ a geldim ani bir kararla, zaten izindeydim ya, bir arkadaşım var burada, onu görmeye geldim, şimdi kısa bir işi var, soluğu sizin yanınızda aldım
İnşallah canım benim, sen de pazartesi öğrenirsin bakalım
Canımmmm, çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde oldu bu, çok teşekkür ederim, gerçekten
Seni unutmak mümkün mü bitanem, haylaz öğrenci de benden çalışkan çıktı ha bu arada
Otel yemekleri dedin ya, sabah bir kahvaltı vardı ne ben söyleyim ne siz sorun:26: Ben ne yedim peki, 2 küçük beyaz peynir, 3 parça salatalık, 3 minik domates Ama gururla yazabiliyorum bak, irademe yenilmedim
Bu arada ticker imi de güncelleyim bakalım nasıl görünecek
Gerçekten farkediyor mu? çok ağır hareketler yok orada ve kısa sürede, bilemedim ben
Ama croiselle ciğim de çok tavsiye ediyor, başladım bakalım
Fıstığım, o ayran ne öyle, mandıracı olsa baban yetiştiremiycek sanaŞaka bi yana da yediklerinde sakıncalı bişey yok, ilk gün normal ve reglin bitince birden düşecek kilon
Ben sizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız, kardeşlerim
bak şimdi sen söyleyin kıllandım.. 800 gr kayıp.. ondan mı az verdim acep, :)şişlik bende de varataktan sonra sebzeye vücudun tepkisi diye düşünüyorum, elki de callan gazıdır :))ya benim de sırtımda, kürek kemiklerimin altındaki yağlar gitmedi bir türlü. aslında callan çare olacak oraya ama ben ara verdim callana. 1 ay yaptım. faydasını da gördüm ama kilo vermem çok durdu. o ara da yapamadım callanı aksadı falan. bir baktım ki tekrar kilo vermeye başladım. o yüzden ara verdim callana. ama yürüyüşü artırdım. güçlendirmeyle birlikte yeniden callana başlayacağım.
vallahi anam ağladı ama milimi milimine skoru skoruna yaptım canım. pelvis hareketlerinin acayipliği dışında bir sorunum yok :))Çokk tatlısın, dün ben de yaptım valla callan teyzeyle, daha ilk günden öldüğünü söyledin ama olsun,
Bi de hepsini ilk anda tamamen yapabildin mi? Benim % 90 dır şu pelvis i yapamadım, 8 cm kaldıramıyorum totoyu
benim için de koca koca avm'ler koskoca bir sıfıra dönüştü.. anlamsız ne çok reyon varmış öyle :))))dün markete alışveriş yapmaya gttim çikolataların önünden jet gbi geçtim.eskiden olsa kesin alır yerdim.ama bu sefer başka her şey.sizlerin yazdıklarını okudukça moral buluyorum.hepiniz ne kdrda güzel zayıfladınız...bnde zayıflıcam sizin gbi:)
çok üzgünüm((( kaynımda 4.evre akc. kanseri çıktı...doktorlar 6-9 ay ömür verdiler en fazla............dün öğrendik doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile
öpüyorum hepinizi Allah dert verip derman aratmasın kimseye....görüşmek üzere Allaha emanet olun........................
Olsun canım, sen bitirdin artık zaten, ne kaldı, ben de 59 u gördüm ya çok şükür, yıllar sonra
Sen şimdi hedefini 60 olarak kabul etmeye mi karar verdin, 58 diyordun ya bir ara :44:
kızlar herkese merhabaaaaa pozisyon değişikliği nedeniyle foruma girecek zaman bulamıyorum hiç aklım hep sizde kalıyor
bakın size ne anlatacağım neredeyse işimden olacaktım valla bu kk sevgisinden
sabah kilo bildirimi yapayım diye foruma girdim o arada müdür beyle iki adam geldi yanıma hemen aşağı attım tabi ekranı adam bir müsade edebilirmisiniz bir şeye bakacam dedi oturdu bilgisayarımın başına bir şeyleri kontrol kendi hesabını açtı baktım adamın meslek bilgisinde üst düzey yönetici yazıyor hemen arkadaşa sordum kim bunlar diye biri genel müdür yardımcısı biri daire başkanıymışöldün öldüm dirildim görecek diye neyseki sorun çıkmadı :18: :18: :18:
hepinizi öpüyorum
Fıstığım valla burası olmasa bu kadar çok veremezdim, tam motivasyonumun düşmeye başladığı anda medesa nın azmini görünce tekrar atağa kalktım
Haylaz diye takılıyoruz ama sen de sporda benden azimliydin canım benim, maşallah yaptıklarını okudum (bu pc de nokta çalışmıyor)
Demek ablan kadarım he, banane abla de bana
Valla ben deniz kenarı değil canım, tekirdağ a geldim ani bir kararla, zaten izindeydim ya, bir arkadaşım var burada, onu görmeye geldim, şimdi kısa bir işi var, soluğu sizin yanınızda aldım
İnşallah canım benim, sen de pazartesi öğrenirsin bakalım
Canımmmm, çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde oldu bu, çok teşekkür ederim, gerçekten
Seni unutmak mümkün mü bitanem, haylaz öğrenci de benden çalışkan çıktı ha bu arada
Otel yemekleri dedin ya, sabah bir kahvaltı vardı ne ben söyleyim ne siz sorun:26: Ben ne yedim peki, 2 küçük beyaz peynir, 3 parça salatalık, 3 minik domates Ama gururla yazabiliyorum bak, irademe yenilmedim
Bu arada ticker imi de güncelleyim bakalım nasıl görünecek
Gerçekten farkediyor mu? çok ağır hareketler yok orada ve kısa sürede, bilemedim ben
Ama croiselle ciğim de çok tavsiye ediyor, başladım bakalım
Fıstığım, o ayran ne öyle, mandıracı olsa baban yetiştiremiycek sanaŞaka bi yana da yediklerinde sakıncalı bişey yok, ilk gün normal ve reglin bitince birden düşecek kilon
Ben sizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız, kardeşlerim
Günaydin Dukancanlar..
Bugün bildirim yapmiyorum o kadar siski vucudum tartida + görüp canimi sykmak istemiyorum bir dahaki persembeye kadar da tartinmiyorum..
croiselle dünkü bahsettigim cay'i sirf cay satan yerler varya ordan buldum kg 78 euro'cuk100gr aldim 8,81 ödedim..denemek istedim daha icmedim haftaya sana ise yarayip yaramadigini yazarim.Bugün baslayacagim ama..
Valla dısarda bır bayan 1 saatten fazladır ip atlıyor yatıyor kalkıyor mekıkler kısaca biiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sürü hareketler yapıyor. Takdir ettim kendisini. Ve kendımden utandım. Hareket babında kolumu bıle kaldırmıyorumda..heeyyyy aramızdan bırıysen diyorum sana süpersiiiiinnnn…
Kızlar, nasılsınız? Herkes iyi mi?
Medesa, Dely dün evdeydim ya rapor veriyorum,
Oteldeyim şimdi bilg biraz garip ama ordan yettim size valla
Dün hiç kaçamağım yok sabah omlet yapmıştım lorlu, öğlen geç oldu biraz kıyma kavurdum ayranla onu yedim akşam bonfile ve zero,
Aktivitelere gelince anlatıyorum;
Önce callan teyzem le tanıştım (ayyy o da ölmüş ya nesli yazmış, dely sana da çok güldüm yüzüne bakarak nasıl yapacağız) Callan ımı yaptım hepsinde 100 olmasa da 80-90 arası yaptım ama şu pelvis 1 zorladı 8 cm kalkamadım ben
Neyse sonra fitness blender yaptım 20 dk, sonra yarım saat yürüyüş,
İşte böyle, nasılım örtmenim??
ekimm sırtımın yüzü hergün biraz daha güzelleşiyo :) dukan ve rahmetli callan sağolsun belimizi doğrultuyoo
gerçi şu sıralar monalisa gibin, net bi ifade de yok aslında
Hoşgeldin;
Bende senle aynı kaderi paylaşıyorum evlendikten sonra çok kilo aldım evleneli 1 yıl oldu çok moralim bozuluyordu ama birtürlü vermek için ciddi cabalarda harcamadım kilom 73.55 dün başladım bende diyete bugün tartıda 72,45 olarak görünce çok mutlu oldum. Sakın pes etme 1 günde 1 kilo vermek büyük başarı du diyete uyarsan çok rahat veriliyor
ya benim de sırtımda, kürek kemiklerimin altındaki yağlar gitmedi bir türlü. aslında callan çare olacak oraya ama ben ara verdim callana. 1 ay yaptım. faydasını da gördüm ama kilo vermem çok durdu. o ara da yapamadım callanı aksadı falan. bir baktım ki tekrar kilo vermeye başladım. o yüzden ara verdim callana. ama yürüyüşü artırdım. güçlendirmeyle birlikte yeniden callana başlayacağım.
*: CALLANETİCS burda şu meşhur egzersizlerle ilgili indrme linki var indrdim bn akşam başlıcam göbeimle midem gtsn bacaklarım incelsin ama popom düzleşöesin istiom bu egzersiz popoyu düzleştiriomuş öyle okumuştm sizce de öyle mi kafam karıştı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?