cannlarimm merhabalarr
bakiyim canim bende hic de pahali degilmissagol söyledigin icin
yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz. cevap verilmis zaten sizelere o yüzden tekrar yazmama gerek yok.
eksi gören arkadaslarim kutluyorum sizi cok cok tebrikler..
meger bende regl olcakmisim o nun sancisiymis.. biraz erken gelmis oldu ama stresten midir nedir bilemedim. tamda düzene girmisti.
neyse önümüzdeki aylara bakicez artik
ece Allahtan ümit kesilmez canim cok üzüldüm ama bunu duymustum hep son evrede kesfediliyormus zaten bu hastalik. bir yakinimin babasi da ayni sekilde son evrede farkedilmis. daha önceden belli etmiyormus kendini. sinsi hastalik
Allah sabirlar versin canim
ya ama sen nerde gördün ki o kadini ya disardamisin :26: valla bravo diyorum azmine kadincagizin hee
süprsin ben söliimm
hele fitness blender yapmisin ya kesin eksi görürsün. demedi deme
yalniz bende koptum ya bu ifadeye.. hic böle düsünmemistim halbuki hergün kontrol ediyorum sirtimi ve dogru dedigin ayni ifade bende de var. ama callan teyze sagolsun azaldi gitgide.
canlarim birde su var .. neyseki ilk senenizde dogru karar verdiniz. ya benim gibi olsaydiniz?
ben ilk senemde 10 kg aldim umursamadim ikinci senemizde 10 daha aldim hala umursamadim iki bucuk sene gecti bir 5 kilo daha aldim toplamda 25 kilo fazlam oldu nihayet aklim basima geldi ve basladim
sükredin halinize
basla canim basla bir gayret sende
yok canim öyle bir sey. cok uzun sürdir yapanlar var yyabanci forumlarda okudum. hic öle birseyle karsilasmamislar.
herkeze slmlrrr
allah ııım izinli olmak ne güzel bişii yaaaa yeni uyandım varyaaa ohhhhhhh
kilo bildirimimi yapayım hemen:
başlangıç tarih:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen hafta:57.3
güncel kilo:56.4
bu bildirimler gerçek mi yaa :)) inanamıyorum sanki ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor benden çok uzak sanki bu kilolar.
nasıl yaptınız neler yapıyorsunuz ekstradan neleri uyguluyorsunuz ne olur anlatın banada beşbin küsur sayfa okutmayın bana olur mu :)
birde şu fitness blender nedir aradım googledan mutfak blender ından başka birşey bulamadım :)
Fıstığım valla burası olmasa bu kadar çok veremezdim, tam motivasyonumun düşmeye başladığı anda medesa nın azmini görünce tekrar atağa kalktım
Haylaz diye takılıyoruz ama sen de sporda benden azimliydin canım benim, maşallah yaptıklarını okudum (bu pc de nokta çalışmıyor)
Demek ablan kadarım he, banane abla de bana
Valla ben deniz kenarı değil canım, tekirdağ a geldim ani bir kararla, zaten izindeydim ya, bir arkadaşım var burada, onu görmeye geldim, şimdi kısa bir işi var, soluğu sizin yanınızda aldım
............
Seni unutmak mümkün mü bitanem, haylaz öğrenci de benden çalışkan çıktı ha bu arada
............
Ben sizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız, kardeşlerim
Yok yok. Düzleştirdiği falan yok. Gerçi benimki zaten düz, daha da düzleşemez*: CALLANETİCS burda şu meşhur egzersizlerle ilgili indrme linki var indrdim bn akşam başlıcam göbeimle midem gtsn bacaklarım incelsin ama popom düzleşöesin istiom bu egzersiz popoyu düzleştiriomuş öyle okumuştm sizce de öyle mi kafam karıştı:18:
Hem yere oturup hem pelvisi kaldırmaya çalışmak baya bi kasıyobak şimdi sen söyleyin kıllandım.. 800 gr kayıp.. ondan mı az verdim acep, :)şişlik bende de varataktan sonra sebzeye vücudun tepkisi diye düşünüyorum, elki de callan gazıdır :))
vallahi anam ağladı ama milimi milimine skoru skoruna yaptım canım. pelvis hareketlerinin acayipliği dışında bir sorunum yok :))
benim için de koca koca avm'ler koskoca bir sıfıra dönüştü.. anlamsız ne çok reyon varmış öyle :))))
Bravoooooherkeze slmlrrr
allah ııım izinli olmak ne güzel bişii yaaaa yeni uyandım varyaaa ohhhhhhh
kilo bildirimimi yapayım hemen:
başlangıç tarih:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen hafta:57.3
güncel kilo:56.4
Afiyet olsuuunnn!!! Saol canım.. E görüşürüz öğleden sonraaacanım benim küçücük de bir katkım olduysa sizlere,ne mutlu bana
sizleri çoook seviyorum hem de hepinizi,ben de müşteri ziyaretine çıkıyorum şimdi.
ekimcim iyi tatiller,doğru yoldasın devam
dely iyi yolculuklar canım,çok tebrik ediyorum azminden dolayı
bu arada öğlen haşlama tavuk yedim,yaseminli yeşil çay içtim.şu ana kadar da 1.5 litre su içmişim.
haydi şimdilik kaçtım,öğleden sonra görüşürüz dukancanlarım
Ben Miray'a ulaştım ama; hemen gelmeye niyeti yok gibi.. Keşke gelse.. Biraz uzak kalacakmış buralardan. Umarım fazla uzak kalamaz da, bir an önce döner..Öncelikle kilo veren bütün arkadaşları tek tek tebrik ederim.Yine bu hafta da zaman fakiri olduğumdan gelip yazamıyorum ama anladığım kadarı ile Miray ile ilgili bir durum olmuş Selin gibi o da bizi terk etmiş.biri ne olduğunu anlatabilir mi? Bi de bişey yapalım Mirayı geri döndürelim.Olmaz böyle Miraysız forum olur mu hiç? özelden Mirayı bulabilecek kimse yok mu?
Ekim tbr arkadaşım.Hedefini realize etmişsin:)) Darısı başıma ama ben bu ara pek bi sıkıldım diyetten 5 Temmuza kadar hedefe ulaşamasam da Güçlendirmeye geçeceğim.Senden nbr?
Sen de iyi ki varsın cicimŞimdi şurda arkadaşız yani di mi, abla demiyim hiihihih
Yok yok. Düzleştirdiği falan yok. Gerçi benimki zaten düz, daha da düzleşemezYanlardan toparlıyo ve kaldırıyo
Hem yere oturup hem pelvisi kaldırmaya çalışmak baya bi kasıyoMuhtemelen kaldıramıyorum ama; olduğu kadar :) Bi de şu son pelvis kepçesi mi ne, o hareketleri yapmıyorum ben. Benim sorunum üst bacaklar. daha çok oraya yönlendim.
Süper marketlerde de çikolata, bisküvi reyonlarından geçmemeye çalışıyorum. Almayacağımdan eminim ama; canım çok istiyo :100: İşkenceye de gerek yok yani diye :)
BravoooooBen de yetişmek istiyorum sanaaa! 1 hafta fark var aramızda. ama ben 1 hafatda 2,5 kilo veremem tabii :)) Harikasın. Bişey kalmamış senin de.. Ben de 55 isterim ben deee
Afiyet olsuuunnn!!! Saol canım.. E görüşürüz öğleden sonraaaBiz de seni seviyoozzz!
Ben Miray'a ulaştım ama; hemen gelmeye niyeti yok gibi.. Keşke gelse.. Biraz uzak kalacakmış buralardan. Umarım fazla uzak kalamaz da, bir an önce döner..
bu bildirimler gerçek mi yaa :)) inanamıyorum sanki ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor benden çok uzak sanki bu kilolar.
nasıl yaptınız neler yapıyorsunuz ekstradan neleri uyguluyorsunuz ne olur anlatın banada beşbin küsur sayfa okutmayın bana olur mu :)
birde şu fitness blender nedir aradım googledan mutfak blender ından başka birşey bulamadım :)
Ahahahhaa Mutfak blenderı mı hahahah Ay çok komikmiş Youtube'a bak
Bu arada Miray'dan çizelgeyi aldım. Bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım. Yapmak isteyen olursa söylesin, ona devredebilirim.
şu pahalı olan çay ne çayı?
Öncelikle kilo veren bütün arkadaşları tek tek tebrik ederim.Yine bu hafta da zaman fakiri olduğumdan gelip yazamıyorum ama anladığım kadarı ile Miray ile ilgili bir durum olmuş Selin gibi o da bizi terk etmiş.biri ne olduğunu anlatabilir mi? Bi de bişey yapalım Mirayı geri döndürelim.Olmaz böyle Miraysız forum olur mu hiç? özelden Mirayı bulabilecek kimse yok mu?
Ekim tbr arkadaşım.Hedefini realize etmişsin:)) Darısı başıma ama ben bu ara pek bi sıkıldım diyetten 5 Temmuza kadar hedefe ulaşamasam da Güçlendirmeye geçeceğim.Senden nbr?
çok üzgünüm((( kaynımda 4.evre akc. kanseri çıktı...doktorlar 6-9 ay ömür verdiler en fazla............dün öğrendik doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile
bildirim yapıp çıkayım
başlangıç tarihi: 23/03/2012
başlangıç kilo: 75
hedef kilo: 60
geçenhafta kilo:63,6
güncel kilo :62,1
öpüyorum hepinizi Allah dert verip derman aratmasın kimseye....görüşmek üzere Allaha emanet olun........................
pu ehr tee diye bir cay canim.. henüze denemedik. yasena ile biz almanya dayiz o duymus biryerden alip deniycek. TR de var mi bilmiyorum bir arastir istersen
fitness blender youtube da arat canim. aerobik hareketler ama cok etkili olanlardan hergün 10 15 dk yapsan yeeter
elbetteki sende basarirsin. yeter ki kararli ol. zaten hergün yaptiklarimizi paylasiyoruz burada. takip edersen sende ögrenirsin. ama hicbirimizde diyete uymaktan baska extra birsey yapmiyoruz. mesela son bir kac gündür callanetics egzersizinden ve fitness blender indan bahettik. bunun gibi seyler iste. herrgün takip et canim
miray a bende yazdim özelden ama kendisi istemezse biz nasil döndürebiliriz ki
biz degil buraya sürekli girenlerden olmayan biri kizdirdi miray i. zaten son günlerde de hic yazaasi yoktu yani ben öle hissediyordum ..
selin i de bilmiyorum o da sanirim miraya yazilan yüzünden cikti. o da son günlerde pek iyi hissetmiyordu bence.
insallah geri dönerler. nediyim
Kızlaaaarrr!!
Yarim listeyi gönderdi saolsun. Özellikle devam ettirmek isteyen varsa lütfen söylesin, teslim edeyim; ya da ben yardımcı olmaya çalışıyim..?
cannlarimm merhabalarr
......
ya ama sen nerde gördün ki o kadini ya disardamisin :26: valla bravo diyorum azmine kadincagizin hee
....
yok canim öyle bir sey. cok uzun sürdir yapanlar var yyabanci forumlarda okudum. hic öle birseyle karsilasmamislar.
dısarda degıldım canm calıstıgım yer bır ormana bakıyor ordan gordum. ormanda spor yapanlar cok oluyor. baska sey yapanlarda
herkese merhaba, 53.5 ile güçlendirmeye geçtim ve şu an 51.5-52 arası bir kilodayım. 66 ile başladım ve 53.5'e 110 günde indim.. sakın azminizi kaybetmeyin, önemli olan oyunun kurallarına uymak ve azim-sabır.. hepinize sevgiler :)
dısarda degıldım canm calıstıgım yer bır ormana bakıyor ordan gordum. ormanda spor yapanlar cok oluyor. baska sey yapanlarda
Merhaba ;
Aranıza bugün katıldım dün itibariyle dukan diğetine başladım. Dün pek zorlanmadım ama bugün baya zorlanıyorum ama 1 gün için harika sonuç görmek beni çok motive etti 1.15 kg vermişim umarın diğer günlerdede aynı hızla gider ve atak evresini tahminimden fazla kiloyla tamamlarım:
Başlama tarihi :06.06.2012
Başlama kilo : 73,55
07.06.2012 tarihi itibariyle :72,45
Bazı arkadaşlar üzdüler ne yazık ki kendisinimiray ndn gttiki
Söylerim canım.. Ben de ikna etmeye çalıştım ama.. kırılmış biraz, haklıydı da.. Ama böyle yapmasaydı keşke.. Umarım gelir..Söyle liste den cok onun burda olmasi önemli...! Hafta sonu tatili veriyorum ona selam söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?