Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şu pahalı olan çay ne çayı?

bu bildirimler gerçek mi yaa :)) inanamıyorum sanki ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor benden çok uzak sanki bu kilolar.

nasıl yaptınız neler yapıyorsunuz ekstradan neleri uyguluyorsunuz ne olur anlatın banada beşbin küsur sayfa okutmayın bana olur mu :)

birde şu fitness blender nedir aradım googledan mutfak blender ından başka birşey bulamadım :)

Son düzenleme:

fitnessblender yazıp videolarda aratırsan bişiler çıkıo

Sen de iyi ki varsın cicim Şimdi şurda arkadaşız yani di mi, abla demiyim hiihihih

Yok yok. Düzleştirdiği falan yok. Gerçi benimki zaten düz, daha da düzleşemez Yanlardan toparlıyo ve kaldırıyo
Hem yere oturup hem pelvisi kaldırmaya çalışmak baya bi kasıyo Muhtemelen kaldıramıyorum ama; olduğu kadar :) Bi de şu son pelvis kepçesi mi ne, o hareketleri yapmıyorum ben. Benim sorunum üst bacaklar. daha çok oraya yönlendim.
Süper marketlerde de çikolata, bisküvi reyonlarından geçmemeye çalışıyorum. Almayacağımdan eminim ama; canım çok istiyo :100: İşkenceye de gerek yok yani diye :)

Bravooooo Ben de yetişmek istiyorum sanaaa! 1 hafta fark var aramızda. ama ben 1 hafatda 2,5 kilo veremem tabii :)) Harikasın. Bişey kalmamış senin de.. Ben de 55 isterim ben deee

Afiyet olsuuunnn!!! Saol canım.. E görüşürüz öğleden sonraaa Biz de seni seviyoozzz!

Ben Miray'a ulaştım ama; hemen gelmeye niyeti yok gibi.. Keşke gelse.. Biraz uzak kalacakmış buralardan. Umarım fazla uzak kalamaz da, bir an önce döner..

bnmkide düzde korktum işte hiç bişi kalmıcak diye:))

Ahahahhaa Mutfak blenderı mı hahahah Ay çok komikmiş Youtube'a bak

Bu arada Miray'dan çizelgeyi aldım. Bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım. Yapmak isteyen olursa söylesin, ona devredebilirim.

şu pahalı olan çay ne çayı?

pu ehr tee diye bir cay canim.. henüze denemedik. yasena ile biz almanya dayiz o duymus biryerden alip deniycek. TR de var mi bilmiyorum bir arastir istersen

fitness blender youtube da arat canim. aerobik hareketler ama cok etkili olanlardan hergün 10 15 dk yapsan yeeter

elbetteki sende basarirsin. yeter ki kararli ol. zaten hergün yaptiklarimizi paylasiyoruz burada. takip edersen sende ögrenirsin. ama hicbirimizde diyete uymaktan baska extra birsey yapmiyoruz. mesela son bir kac gündür callanetics egzersizinden ve fitness blender indan bahettik. bunun gibi seyler iste. herrgün takip et canim

miray a bende yazdim özelden ama kendisi istemezse biz nasil döndürebiliriz ki
biz degil buraya sürekli girenlerden olmayan biri kizdirdi miray i. zaten son günlerde de hic yazaasi yoktu yani ben öle hissediyordum ..

selin i de bilmiyorum o da sanirim miraya yazilan yüzünden cikti. o da son günlerde pek iyi hissetmiyordu bence.
insallah geri dönerler. nediyim

herkese merhaba, 53.5 ile güçlendirmeye geçtim ve şu an 51.5-52 arası bir kilodayım. 66 ile başladım ve 53.5'e 110 günde indim.. sakın azminizi kaybetmeyin, önemli olan oyunun kurallarına uymak ve azim-sabır.. hepinize sevgiler :)

Cookkk üzüldüm Allah acisin evlatlarina bagislasin Allah dan ümit kesilmez...

not aldm bakıcam çaya.5ibi arada içiodm bnde bde doğadan form bide yeşil çay

Kızlaaaarrr!!

Yarim listeyi gönderdi saolsun. Özellikle devam ettirmek isteyen varsa lütfen söylesin, teslim edeyim; ya da ben yardımcı olmaya çalışıyim..?

Söyle liste den cok onun burda olmasi önemli...! Hafta sonu tatili veriyorum ona selam söyle..

dısarda degıldım canm calıstıgım yer bır ormana bakıyor ordan gordum. ormanda spor yapanlar cok oluyor. baska sey yapanlarda

kızlar bu öğlen bir yemek yaptım daha doğrusu uydurdum ama çok güzel oldu tavsiye ederim

soğanı, kabağı, havucu rendeledim içine robotta çektiğim maydanoz ve kırmızı tatlı biberi de ilave ettim dereotunuda koydum 1 yumurta kırdım 100 gr da kıyma attım içine tuz karabiber kimyon ilave ettim hakkım yoktu yulaf kepeği koyamadım hepsini karıştırdım yağsız teflon tavada küçük küçük kızarttım yoğurtladım yiyorum şimdi, çok güzel oldu sadece kızartmak zor oldu ama küçük parçalar olunca oluyor , dukan usulu mücver yaptım kısacası tavsiye ederim

Ne cok yazmissiniz arada cevap verdim arada cocuklara tabaginizi bitirin diye cikis yaptim..en sonda su aldigim cayi demledim...Kurban olayim yesil cayima ben..bu ne tadi hic güzel degil..ilk ictigim icin tadi cok farkli geldi.iki cesit vardi ben yaprak seklinde olandan aldim digerinide denemelik verdi.Denemelik olani yaptim bende..insallah ise yarar.Birde siyah cay diye geciyor ilginc geldi bana.

tebriklerr öncelikle...ama sürekli burda olun we bizimle güçlendirme deneyimlerinizi paylaşın lütfen,,cok seviniriz
dısarda degıldım canm calıstıgım yer bır ormana bakıyor ordan gordum. ormanda spor yapanlar cok oluyor. baska sey yapanlarda

asya deniz bende gercekten koptum yorumunaaaa,,alemsin yaa

Kolay gelsin sana da.. hoşgeldin.. Hedef kilon nedir?

miray ndn gttiki
Bazı arkadaşlar üzdüler ne yazık ki kendisini Zaten canı sıkkındı, o olay da tuz biber oldu.. Umarım küçük bir ara vermiştir. Tekrar gelir umarım..

Söyle liste den cok onun burda olmasi önemli...! Hafta sonu tatili veriyorum ona selam söyle..
Söylerim canım.. Ben de ikna etmeye çalıştım ama.. kırılmış biraz, haklıydı da.. Ama böyle yapmasaydı keşke.. Umarım gelir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…