Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper ya , çok kaçamak yaptınız mı güçlendirmede sanki bana 3. evrede kontrolu kaybetmek daha kolaymış gibi geliyor , neler yaptınız ilave yedikleriniz neler oldu biraz anlatırmısınız deneyimlerinizi çok merak ediyorum ben , az kaldı yakında geçiçem inşallah bende

Evet hakliydi foruma düzenli ugramayan biri gelsin sanki miray'in yasadiklarina yada burda paylasmis olduklarina sahit olmus gibi konustu forumu karistirdi cekti gitti sinir bozucu..!

evet canım inan bana gerçek. ekstra hiçbişi yapmadım. kötü örnek olmak istemem sen yap tabiki ama ben hiç sporda yapmadım yürümedim bile yoğun iş tempomdan dolayı. işin özü gerekli olan gıdaları alırsan sadece bu gerçekle sende tanışacaksın emin ol.

bu arada hala geçmişi okuyorum miray olayını anlamış değilim. her ne olursa olsun beni bu diyette azmettirenlerden biriside odur.emeğide çoktur. üzgünüm çok..

Bravooooo Ben de yetişmek istiyorum sanaaa! 1 hafta fark var aramızda. ama ben 1 hafatda 2,5 kilo veremem tabii :)) Harikasın. Bişey kalmamış senin de.. Ben de 55 isterim ben deee

sen bana yetişir geçersin bile kıss sizin ekibin maşallahı var hele başınızda eli maşalı medesa varkii abooo şaka bi tarafa son haftalarda takip ediorum sizimotivasyon tam. eee sende kaçamak yapmayan birisin. senin almanya işin tmm canımmm

alla alla cok ilgincmis yani . bizim siyah cay olmasin o sen belki demli yapmisindir aci gelmistir sana

yok ya mutlaka ise yarar . bende internetten baktim iyi seyler yaziyor

miray a biraz zaman verelim barim mutlaka gelecektir. hele su islerini düzenlesin yoluna koysun elbet gelir birakmaz bence bizi

merhaba kızlar, bende seyirdeyim bol yeşil çay ve su çiyorum ve bol da spor yapıyorum ama kilo vermem durdu 6,5-7 kilo arasında verdim son 5 kilom kaldı 11. haftam bi ara güzel veriyordum AMA DURDU HEM DURUNCA VEREMEYİNCE benim de moralim boozuluyo kaçamağa yönlendiriyor

NE OLURRRR BANA AKIL VERİN YARDIM EDİN NELER YAPAYIM DA TEKRAR VEREBİLMEYE BAŞLAYAYIM:i((((

Kızlaaaarrr!!!
Listeyi düzenmelemeye çalışıyorum da :S
Başka bildirim yapmak isteyen var mıııı? Ya da bildirim yapıp da benim görmediğim var mı?

bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep

heh ne yazcaktim diyorum bende..

ramazanla ilgili sormustunuz..

yeni gelenler icinde hatirlatma olsun. facebook kullananlar oradan da dukan diyeti yapanlari takip edebilirler.

orda da bu konudan bahsedilmisti. hatta dukan a sormayi planliyorlardi hatta ve hatta dukan in ramazanla ilgili fransizca boir videosu vardi. gönüllü cevirmen araniordu takipteyim hala

benim kisisel fikrim ise : iftardan sahura kadar olan sürede bolbol sivi tüketmek

sahurda ve iftarda ise diyetimize uygun doyurucu yiyyecekler yemek. ben zor olacagini sanmiyorum. ama tabii kacamak riski artabilir. o da kisi ye bagli bisi

merhabaa kızlar bugün sp günüm iyi gidiyor croiselle sanaa bi sorum olucaak 19 kiloyu kaç ayda verdiin

Canim ya tadi bizim siyah caylara benzemiyor..acaba ben yanlismi aldim benim aldigim cayda china mannong pu erh yaziyor ve ben saticiya roter pu erh tee istiyorum diye yazili gösterdim oda bunu verdi.Diyet yaptigimi destek amacli istedigimi söyledim senin istediginle bu ayni dedi..:44:

Denemem icin de china pu-erh tuocha verdi bakalim ne gibi degisiklilik olacak.. Bugün burda tatil sizin ordada tatilmi..?Ayrica sen hangi sehirde kaliyorsun.? (sakincasi yoksa) cuma günü birde ecnaneye soracagim...

Miray hafta sonu gecsin gelecektir insallah..

Ben bildirim yapmıştım canım sabah erkenden

Canlar;
Ben de kilo bildirimi yapiyim. Yalnız şunu da söyliyim, yarim foruma girmiyor ne yazık ki Dolayısıyla listeyi de hazırlamaz sanırım :44: Hazırlar mı ki..? Eline sağlık, zaten kendisi listede olmadığı halde haftalar boyunca işi gücü bırakıp onlarla uğraştı. İsterseniz liste konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Ya da öyle kendi çapımızda bildirelim yani, maksat motivasyon olsun.. Ya da başka bi gönüllü varsa hazırlamak isteyen, burdan söylesin. Yine de bildiriyorum; çünkü zayıflaadıımıımmm

başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

kıssss cadııı bende sana yetişmek istiyorum dedişssin bildirimini görmeden cvplamıştımm. vaaayyy yavrum vayyyy 1 haftada verdiği kiloya bak hele sen ki son kilolar ööle gıdım gıdım gidrken maşşallah diyorum ssana maşallahhhhhhhhh

başlangıç :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen hafta :60,5
şimdiki kilo :58,8[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

beni unutmuşssunnnn bir daha yazayım
başlangıç tarihi:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen hafta:57.3
güncel kilo:56.4

ne kadar zamandır durdu ama o önemli. gerçi duraklama çok normal hepimiz yaşıyoruz hiç canını sıkma eğer kurallara uyuyorsan barsaklarının bir güzel boşalmasını sağla. en basit örneğini vereyim sana 2 gün önce +500 çıktım ama biliorumki wc sorunu yüzünden hemen attım bir poşet tilaks çayımı ertesi gün wc yle kucaklaştık ve sonuç -500 hiç telaş yapma ahanda buraya yazıyorum wc olayından sonra - ler göreceksin sabır..

utanmasam bildirim yapıcamda nası yazıcam kilomu bilmiorm

HihihiihÖrtmen sağolsun :)) Yılmak yok
Kihkih :)) Saol saaooll! Canım ben geçen hafta regldim. Ondan sonra böyle 1-2 kilo eksik çıkıyorum, o yüzden çok vermişim gibi görünüyo. geçen hafta onun şişliği vardı çünkü Üç kağıt oldu biraz hehee :76: Yoksa normalde haftada 1 kilo veremiyorum ben.. Bakalım, bu hafta çok önemli :112: Böyle devam etse, ohooooo!!! o zaman.
Ben bildirim yapmıştım canım sabah erkenden
İşte burda şeker....

Gördüm canım.. Tamam..

utanmasam bildirim yapıcamda nası yazıcam kilomu bilmiorm
Söyle bakalım yaaa!!! Zararın neresinden dönülse kardır Kimse kimseyi yadırgamıyo burdaa!! Hem böyle daha çok motive olursuunn!! Hedef kilonu mevcut kilonu ne zaman başladığını söyle.. Haydi haydiii :122::122: Bak yayınlıyorum :)) Geç kalmaaa!!

Kızlar az önce yazdığım mesajda, bildirimlerini göremediklerimi yazdım. İsmi orda olmayanları kaydettim zaten

Son düzenleme:

peki
başlangıç tarihim 27 mayıs
başlangıç kilom 122
hedef kilom 78
şimdiki kilom 116

bEN DE VARDIM BENDEEEEEE

Başlangıç :07/05/2012
Başlangıç Kilo :90,1
Hedef: 60,1
Geçen perşembe :84,8
Bugün :83,3

1 ayda toplam 6800 gr.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…