herkese merhaba, 53.5 ile güçlendirmeye geçtim ve şu an 51.5-52 arası bir kilodayım. 66 ile başladım ve 53.5'e 110 günde indim.. sakın azminizi kaybetmeyin, önemli olan oyunun kurallarına uymak ve azim-sabır.. hepinize sevgiler :)
Kolay gelsin sana da.. hoşgeldin.. Hedef kilon nedir?
Bazı arkadaşlar üzdüler ne yazık ki kendisiniZaten canı sıkkındı, o olay da tuz biber oldu.. Umarım küçük bir ara vermiştir. Tekrar gelir umarım..
Söylerim canım.. Ben de ikna etmeye çalıştım ama.. kırılmış biraz, haklıydı da.. Ama böyle yapmasaydı keşke.. Umarım gelir..
bu bildirimler gerçek mi yaa :)) inanamıyorum sanki ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor benden çok uzak sanki bu kilolar.
nasıl yaptınız neler yapıyorsunuz ekstradan neleri uyguluyorsunuz ne olur anlatın banada beşbin küsur sayfa okutmayın bana olur mu :)
birde şu fitness blender nedir aradım googledan mutfak blender ından başka birşey bulamadım :)
Ne cok yazmissiniz arada cevap verdim arada cocuklara tabaginizi bitirin diye cikis yaptim..en sonda su aldigim cayi demledim...Kurban olayim yesil cayima ben..bu ne tadi hic güzel degil..ilk ictigim icin tadi cok farkli geldi.iki cesit vardi ben yaprak seklinde olandan aldim digerinide denemelik verdi.Denemelik olani yaptim bende..insallah ise yarar.Birde siyah cay diye geciyor ilginc geldi bana.
alla alla cok ilgincmis yani . bizim siyah cay olmasin o sen belki demli yapmisindir aci gelmistir sana
yok ya mutlaka ise yarar . bende internetten baktim iyi seyler yaziyor
miray a biraz zaman verelim barim mutlaka gelecektir. hele su islerini düzenlesin yoluna koysun elbet gelir birakmaz bence bizi
alla alla cok ilgincmis yani . bizim siyah cay olmasin o sen belki demli yapmisindir aci gelmistir sana
yok ya mutlaka ise yarar . bende internetten baktim iyi seyler yaziyor
miray a biraz zaman verelim barim mutlaka gelecektir. hele su islerini düzenlesin yoluna koysun elbet gelir birakmaz bence bizi
Kızlaaaarrr!!!
Listeyi düzenmelemeye çalışıyorum da :S
Başka bildirim yapmak isteyen var mıııı? Ya da bildirim yapıp da benim görmediğim var mı?
bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep
başlangıç tarihi:18.02.2012
başlangıç kilosu:82
hedef kilo : 60
geçen hafta:68.7
şimdiki kilo :67.5
Hepinizi öpüyorum.....
Kızlaaaarrr!!!
Başka bildirim yapmak isteyen var mıııı? Ya da bildirim yapıp da benim görmediğim var mı?
bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep
merhaba kızlar, bende seyirdeyim bol yeşil çay ve su çiyorum ve bol da spor yapıyorum ama kilo vermem durdu 6,5-7 kilo arasında verdim son 5 kilom kaldı 11. haftam bi ara güzel veriyordum AMA DURDU HEM DURUNCA VEREMEYİNCE benim de moralim boozuluyo kaçamağa yönlendiriyor
NE OLURRRR BANA AKIL VERİN YARDIM EDİN NELER YAPAYIM DA TEKRAR VEREBİLMEYE BAŞLAYAYIM:i((((
Kızlaaaarrr!!!
bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep
herkese günaydın kızlar
diyet başlangıç tarihi:03.04.2012
başlangıç kilosu:80,5
geçen hafta:68.1
bu hafta :67,2
Eki Görüntüle 438955 Eki Görüntüle 438955
Yarimciğim şimdiden tşkler hepinizi öpüyorum
Hihihiihsen bana yetişir geçersin bile kıss sizin ekibin maşallahı var hele başınızda eli maşalı medesa varkii aboooşaka bi tarafa son haftalarda takip ediorum sizimotivasyon tam. eee sende kaçamak yapmayan birisin. senin almanya işin tmm canımmm
Kihkih :)) Saol saaooll! Canım ben geçen hafta regldim. Ondan sonra böyle 1-2 kilo eksik çıkıyorum, o yüzden çok vermişim gibi görünüyo. geçen hafta onun şişliği vardı çünkükıssss cadııı bende sana yetişmek istiyorum dedişssin bildirimini görmeden cvplamıştımm.vaaayyy yavrum vayyyy 1 haftada verdiği kiloya bak hele sen ki son kilolar ööle gıdım gıdım gidrken maşşallah diyorum ssana maşallahhhhhhhhh
Ben bildirim yapmıştım canım sabah erkenden
İşte burda şeker....
Söyle bakalım yaaa!!! Zararın neresinden dönülse kardırutanmasam bildirim yapıcamda nası yazıcam kilomu bilmiorm
HihihiihÖrtmen sağolsun :)) Yılmak yok
Kihkih :)) Saol saaooll! Canım ben geçen hafta regldim. Ondan sonra böyle 1-2 kilo eksik çıkıyorum, o yüzden çok vermişim gibi görünüyo. geçen hafta onun şişliği vardı çünküÜç kağıt oldu biraz hehee :76: Yoksa normalde haftada 1 kilo veremiyorum ben.. Bakalım, bu hafta çok önemli :112: Böyle devam etse, ohooooo!!! o zaman.
Gördüm canım.. Tamam..
Söyle bakalım yaaa!!! Zararın neresinden dönülse kardırKimse kimseyi yadırgamıyo burdaa!! Hem böyle daha çok motive olursuunn!! Hedef kilonu mevcut kilonu ne zaman başladığını söyle.. Haydi haydiii :122::122: Bak yayınlıyorum :)) Geç kalmaaa!!
Kızlar az önce yazdığım mesajda, bildirimlerini göremediklerimi yazdım. İsmi orda olmayanları kaydettim zaten
Kızlaaaarrr!!!
bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep
Başlangıç :07/05/2012
Başlangıç Kilo :90,1
Hedef: 60,1
Geçen perşembe :84,8
Bugün :83,3
1 ayda toplam 6800 gr.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?