Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahaaaahah nası güldüm

tebriklerr öncelikle...ama sürekli burda olun we bizimle güçlendirme deneyimlerinizi paylaşın lütfen,,cok seviniriz

asya deniz bende gercekten koptum yorumunaaaa,,alemsin yaa

ama gercek soyluyorum. hele bi çift vardı duzenli hergun geliyordular. sanırım binadan biri şikayet etti güvenlik çıkardı ormandan bidaha gelmediler. iş arasında dizi seyreder gibi oluyordu +18 :78:

başlangıç :19.03.2012
başlangıç kilo :112
hedef kilo :65
geçen hafta :96,6
şimdiki kilo :96,5

huhuuuu ben geldiiiim,birileri kulaklarımı çınlatmış sankim,o eli maşalı benim sanırsam
dely vallahi gitmiyor gitmiyor dedin kökünden def ettin kilocuklarıı,aferim kuzuma
şu kek tarifini versene kız ben de yapayım h.sonu,kahvaltılarda iyi olur cidden
bu arada bildirim yaptım ama gözünden kaçtıysa yazayım tekrar
başlangıç tarihi:19.03.2012
başlangıç kilo:92.7
hedef kilo:75
geçen hafta:81
güncel kilo:80.8

dely bni cesaretlendrdiğin için çok teşekkür ederim

Estağfurullah Senin içinde var içinde hihi

Yok canım yaa! Pek güvenmiyorum bu kiloya ne yazık ki. Dedim ya, regl şişliği indiği için öyle oldu. Önümüzdeki 2 hafta ne olacak asıl o önemli.. ve Bursa'daaa. Sebze protein karışacak muhtemelen ama, olsun napalım.. Yeter ki kaçamak olmasın
Sen de asma suratını, çünkü dediğim gibi haftaya en az -2'sin

Son düzenleme:
Bir şeyler yapmaya çalıştım... Yarim'in kulakları çınlasın

Tebrikleerrr

Kilo verememiş olanlar, şşşş Pes etmek yookkk!! Yenicez o yağlarııı

Bu arada pembe renkle boyalı olanlar hani şu, 5 kilo verme yarışındakiler... Hala devam ediyosunuz herhalde di mi :44:

Son düzenleme:
asya_deniz seninki de -0,10 olacak. Yanlış olmuş. İdare ediver :)

huhuuuu ben geldiiiim,birileri kulaklarımı çınlatmış sankim,o eli maşalı benim sanırsam
şu kek tarifini versene kız ben de yapayım h.sonu,kahvaltılarda iyi olur cidden
..........

Geçen gün yazmıştım sanki ama, bi daha yaziyim
Adına;
Kabızlığa son veren kek, demişler
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
limon kabuğu rendesi
biraz limon suyu
8-9 damla vanilya aroması(dr oetker mini şişelerde satılıyor)
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi yada kepeği(ben ezme kullandım)
gözkararı tarçın
4 çorba kaşığı gojiberry
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...gojiberry ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo...gojiyi ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim

tadı süper değil ama; adına yaraşır bu galiba Son veriyo gibi gerçekten

Ben de senin geçen gün verdiğin bi tatlı tarifi vardı, onu kaydetmemişim galibaaa :44: Yazsana bi dahaa:109: :)

Son düzenleme:
uzun süredir uğrayamıyorum. uzuuun bir sınav döneminde idim. o yüzden bakamadım kilo olarak en son 58.8 i görmüş bulunmaktayım, ama sınav haftası olduğundan çok fazla dikkat edemedim. yarından itibaren 2 gün atak yapmayı planlıyorum ve callanetics ile göbeğime saldırı başlatacağım inşallah

ellerine sağlık valla lorlu da güzel olurmuş.bende h.sonu yapiim mücver barii yada şu ıspanak sufleyi yapiim,acıktım galiba yaa

evet kuzum sen yine de çok güvenme,bu hafta çok güzel verdin ama özellikle Bursa'da çok dikkat etmelisin,alıverirsin valla verdiklerini geri aman diim
sen şimcik bağlanmazsın da oralardan,ben de müdahale edemem sana sakın baak,elini her yasaklı şeye attığında ben geleyim aklına,elimde maşamla dönüşünü bekliyor olacağımmm
neyse yapmazsın sen,üzmezsin beni,ben sana güveniyorum,dödüğünde de eminim beni yine şaşırtacaksın,kız bakarsın Bursa dönüşü güçlendirmeye bile geçersin belli mi olur

ellerine sağlık kuzum,kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorummmm,veremeyenlere de haftaya bol _ler diliyorummm

Ellerine saglik güzelim kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum..

ellerine sağlık canım bu hafta + çıkan tek kişi benim herhalde ama haftaya fazla kilo verip arayı kapatacağım

Bu arada pembe renkle boyalı olanlar hani şu, 5 kilo verme yarışındakiler... Hala devam ediyosunuz herhalde di mi :44:[/QUOTE]

ellerine sağlıkk şahane olmuş herkezi tebrik ediyorum

Yok yoookk! Kaçamak yapmaaaammm! Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik di mi Ay zaten tickerım da yüzüyo. Du ben onu güncelliyim
Ben sana diyim şimdiden; en fazla kaçamak gibi olarak,sebze tüketimim artabilir, etler falan benim aldığımdan biraz daha yağlı olabilir ve de yeşil erik yerim :)) Ama o gerçekten etkilemiyo yani, denenmiştir. Her zaman değil ama geçen ay yemiştim mesela. Salatalık gibi bişi, kaçamak bile saymıyorum onuu Zaten zamanı geçiyo :S Aydan aya yemekten bişi olmaaazz! Valla sen ne dersen de onu yerim ben :))
Nete de telefondan girerim en fazla arada. Güçlendirme için 56'yı falan beklicem O dediği hayal oluyo biraz o yüzden Ama Haziran sonu geçsem yeter Verdikçe veresim geliyo gerçi :S

aliyecim öncelikle seni tebrik ederim süper vermişsin devamıda gelir inşallah..

eşimi takmıycam ama inş bu diyette kilo veririm de şevkim kırılmaz.

bugün mesela gayet iyi gidiyorum bence menüm şöle bi yanlışım var sa tavsiyelerinzi beklerimmm

sabak kalktım 1,5 yk yulaf kepeği lor peyniri ve 1 yumurta ile parçalanan bi krep yaptım o pişerkende 1 sb süt içtim...

sora 10.30 gibi işyerine geldim 1 haşlanmış yumutta va bol yagsız peynir 1 bardak çay

arada krepten tıtıkladım

öglen bol hindi haşlanmış bol yğurt light ve 1 lokma krep

ara krebin kalan kısmı ve süt

akşam tavuk yoğurt

yarın kırmızı et siparişi verdim antrikot gelicek o zamn menüler tavuk ve kırmızı et olucak ptesi salı balık almayı planlıyorum atak altı günnn şimdiden 2 litreye yakın su içtim

umarım sonuç güzel olur

hayırrrrrrr bu bir iftiraa kabul etmiyorumm
ben görmedim bu tarifini yaaa hayırrrrrrrr
yine de çook teşekkür ederrim tekrar yolladığın için
senin istediğin tatlı hangisi acaba,krem brule'yi mi istiyorsun hemenciik yazıyorum yok eğer başka bişeyse onu da söyle yazarım

KREM VANİLYA(her evre)

Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.

hayırrrrrrr bu bir iftiraa kabul etmiyorumm
ben görmedim bu tarifini yaaa hayırrrrrrrr
yine de çook teşekkür ederrim tekrar yolladığın için
senin istediğin tatlı hangisi acaba,krem brule'yi mi istiyorsun hemenciik yazıyorum yok eğer başka bişeyse onu da söyle yazarım

KREM VANİLYA(her evre)

Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…