ahahaaaahah nası güldüm
tebriklerr öncelikle...ama sürekli burda olun we bizimle güçlendirme deneyimlerinizi paylaşın lütfen,,cok seviniriz
asya deniz bende gercekten koptum yorumunaaaa,,alemsin yaa
Kızlaaaarrr!!!
Listeyi düzenmelemeye çalışıyorum da :S
Başka bildirim yapmak isteyen var mıııı? Ya da bildirim yapıp da benim görmediğim var mı?
bulasiksuyu
asya_deniz
oznur_y
trida
nisanduru
yarenk79
curiouss
niless
sirkencubin
dtsly
belamirnisa
glshk
belksantep
HihihiihÖrtmen sağolsun :)) Yılmak yok
Kihkih :)) Saol saaooll! Canım ben geçen hafta regldim. Ondan sonra böyle 1-2 kilo eksik çıkıyorum, o yüzden çok vermişim gibi görünüyo. geçen hafta onun şişliği vardı çünküÜç kağıt oldu biraz hehee :76: Yoksa normalde haftada 1 kilo veremiyorum ben.. Bakalım, bu hafta çok önemli :112: Böyle devam etse, ohooooo!!! o zaman.
Gördüm canım.. Tamam..
Söyle bakalım yaaa!!! Zararın neresinden dönülse kardırKimse kimseyi yadırgamıyo burdaa!! Hem böyle daha çok motive olursuunn!! Hedef kilonu mevcut kilonu ne zaman başladığını söyle.. Haydi haydiii :122::122: Bak yayınlıyorum :)) Geç kalmaaa!!
Kızlar az önce yazdığım mesajda, bildirimlerini göremediklerimi yazdım. İsmi orda olmayanları kaydettim zaten
dely bni cesaretlendrdiğin için çok teşekkür ederim
huhuuuu ben geldiiiim,birileri kulaklarımı çınlatmış sankim,o eli maşalı benim sanırsam
dely vallahi gitmiyor gitmiyor dedin kökünden def ettin kilocuklarıı,aferim kuzuma
şu kek tarifini versene kız ben de yapayım h.sonu,kahvaltılarda iyi olur cidden
bu arada bildirim yaptım ama gözünden kaçtıysa yazayım tekrar
başlangıç tarihi:19.03.2012
başlangıç kilo:92.7
hedef kilo:75
geçen hafta:81
güncel kilo:80.8
Bir şeyler yapmaya çalıştım... Yarim'in kulakları çınlasın
Tebrikleerrr
Kilo verememiş olanlar, şşşşPes etmek yookkk!! Yenicez o yağlarııı
Eki Görüntüle 439310
huhuuuu ben geldiiiim,birileri kulaklarımı çınlatmış sankim,o eli maşalı benim sanırsam
şu kek tarifini versene kız ben de yapayım h.sonu,kahvaltılarda iyi olur cidden
..........
markete gtcem gelcem sebze aliim biraz öpüyom hepinizi.bnide aranıza aldğınız için çok teşekkr ederm
kızlar bu öğlen bir yemek yaptım daha doğrusu uydurdum ama çok güzel oldu tavsiye ederim
soğanı, kabağı, havucu rendeledim içine robotta çektiğim maydanoz ve kırmızı tatlı biberi de ilave ettim dereotunuda koydum 1 yumurta kırdım 100 gr da kıyma attım içine tuz karabiber kimyon ilave ettim hakkım yoktu yulaf kepeği koyamadım hepsini karıştırdım yağsız teflon tavada küçük küçük kızarttım yoğurtladım yiyorum şimdi, çok güzel oldu sadece kızartmak zor oldu ama küçük parçalar olunca oluyor , dukan usulu mücver yaptım kısacası tavsiye ederim
EstağfurullahSenin içinde var içinde hihi
Yok canım yaa! Pek güvenmiyorum bu kiloya ne yazık ki. Dedim ya, regl şişliği indiği için öyle oldu. Önümüzdeki 2 hafta ne olacak asıl o önemli.. ve Bursa'daaa. Sebze protein karışacak muhtemelen ama, olsun napalım.. Yeter ki kaçamak olmasın
Sen de asma suratını, çünkü dediğim gibi haftaya en az -2'sin
Tebrikleerrr
Eki Görüntüle 439310
Bu arada pembe renkle boyalı olanlar hani şu, 5 kilo verme yarışındakiler... Hala devam ediyosunuz herhalde di mi :44:
Tebrikleerrr
Eki Görüntüle 439310
Bu arada pembe renkle boyalı olanlar hani şu, 5 kilo verme yarışındakiler... Hala devam ediyosunuz herhalde di mi :44:
Tebrikleerrr
Eki Görüntüle 439310
.............
evet kuzum sen yine de çok güvenme,bu hafta çok güzel verdin ama özellikle Bursa'da çok dikkat etmelisin,alıverirsin valla verdiklerini geri aman diim
sen şimcik bağlanmazsın da oralardan,ben de müdahale edemem sana sakın baak,elini her yasaklı şeye attığında ben geleyim aklına,elimde maşamla dönüşünü bekliyor olacağımmm
neyse yapmazsın sen,üzmezsin beni,ben sana güveniyorum,dödüğünde de eminim beni yine şaşırtacaksın,kız bakarsın Bursa dönüşü güçlendirmeye bile geçersin belli mi olur
ellerine sağlık kuzum,kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorummmm,veremeyenlere de haftaya bol _ler diliyorummm
aliyecim öncelikle seni tebrik ederim süper vermişsin devamıda gelir inşallah..kocanın dediklerine aldırma sen. 26 kg vermişim, geçen gün bi tanıdık "ay kastan kaybetmediysen inşallah... " dedi. yuh dedim toplasan 26 kg kasım varmıydı da kaybettim?.. et burdaysa kedi nerde durumu yani. insanlar bayılır hevesini kırmaya. bu dönemde kendine destekleyici insanlar bul daha iyi. ramazan konusuna gelince, herkesin bünyesi, kafası, hayat düzeni farklı. ben kendi deneyimimi aktardım ama o beni bağlar. bir başkasında aynı durum farklı sonuç verebilir. inşallah sen sorunsuz atlatırsın ramazanı. ama olmasa bile canın sağolsun. ben atlatamadım da noldu?.. sonuçta biraz geç oldu belki ama başarılı oldum neticede. yolun açık olsun diyelim...
bEN DE VARDIM BENDEEEEEE
Geçen gün yazmıştım sanki ama, bi daha yaziyim
Adına;
Kabızlığa son veren kek, demişler
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
limon kabuğu rendesi
biraz limon suyu
8-9 damla vanilya aroması(dr oetker mini şişelerde satılıyor)
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi yada kepeği(ben ezme kullandım)
gözkararı tarçın
4 çorba kaşığı gojiberry
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...gojiberry ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo...gojiyi ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim
tadı süper değil ama; adına yaraşır bu galibaSon veriyo gibi gerçekten
Ben de senin geçen gün verdiğin bi tatlı tarifi vardı, onu kaydetmemişim galibaaa :44: Yazsana bi dahaa:109: :)
Geçen gün yazmıştım sanki ama, bi daha yaziyim
Adına;
Kabızlığa son veren kek, demişler
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
limon kabuğu rendesi
biraz limon suyu
8-9 damla vanilya aroması(dr oetker mini şişelerde satılıyor)
8 yemek kaşığı yulaf ezmesi yada kepeği(ben ezme kullandım)
gözkararı tarçın
4 çorba kaşığı gojiberry
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...gojiberry ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo...gojiyi ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim
tadı süper değil ama; adına yaraşır bu galibaSon veriyo gibi gerçekten
Ben de senin geçen gün verdiğin bi tatlı tarifi vardı, onu kaydetmemişim galibaaa :44: Yazsana bi dahaa:109: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?