- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
asya_deniz seninki de -0,10 olacak. Yanlış olmuş. İdare ediver :)
bir şeyler yapmaya çalıştım... yarim'in kulakları çınlasın
Tebrikleerrr
Kilo verememiş olanlar, şşşşPes etmek yookkk!! Yenicez o yağlarııı
Eki Görüntüle 439310
bu arada pembe renkle boyalı olanlar hani şu, 5 kilo verme yarışındakiler... Hala devam ediyosunuz herhalde di mi :44:
hayırrrrrrr bu bir iftiraa kabul etmiyorumm
ben görmedim bu tarifini yaaa hayırrrrrrrr
yine de çook teşekkür ederrim tekrar yolladığın için
senin istediğin tatlı hangisi acaba,krem brule'yi mi istiyorsun hemenciik yazıyorum yok eğer başka bişeyse onu da söyle yazarım
KREM VANİLYA(her evre)
Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt
Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.
Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.
Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)
*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.
canım ellerine sağlık çok çok teşekkürler.ama bu iş en çok yarimin eline yakışıyor:)) kalksın gelsin kampanya düzenleyeceğim.olmaz olmaz demeyin beyazıt öztürk sezen aksu'ya nasıl getirttiyse biz de yarim'i getiririz....
Ben 5 kilo yarışına devam ediyorum evet kazanacağım çok da azimliyim
Hayırlı olsuuunnn!! Sakın strese girmee!! Aferin sana yaa! Böyle azimle devam edersin inşallah!! Eşin de görsün bakalım kim zayıflayamazmış :)) Ramazan'da daha çok dikkat etmen gerekecek ama.. Yılma sakın! Bir de çok su içmen gerekiyor ki, böbreklerin zarar görmesin, unutma sakın.. Özellikle ramazanda bu durum zorlayabilir.. Protein ağırlıklı beslendiğimiz için bizim özellikle uzun süre susuz kalmamamız gerekiyor. İnşallah her şey istediğin gibi olur..
inşallah başarıcam canım tenkü ramazanda deniycem bakalım orucumu tutmak stiyorum ama olmadı başka care düşüncem artık
Bu arada dikkatimi çekti, haftalık kilo vermede iyi görünmüyorum ama bugün adet gördüm..Rakamlar sizi yanıltmasın 900 gr haftaya 1,5 kilo olacak inşallah:))
Bi de az önce moralim bozuldu( İpekyola gittim.Bi kot beğendim.38 bedeni bana bildiğiniz dar geldi.Kendimi tezgahtar kızın omuzlarına atıp içimi çeke çeke ağlamak istedim..İsyan ediyorum ben normalde 66 kilo iken 38 giyerdim ve 1,2 kilo da o kadar fark etmemeli... ama pes etmek yok bu kiloların hepsi gidecek o kadar!!!
Miray bi destek olsa çabucak gider ama elini çekti üstümden hep onun suçu. Miray yüzünden şişman kalabilirim... o yüzden hemen dönsün
gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?
merhabaa kızlar bugün sp günüm iyi gidiyor croiselle sanaa bi sorum olucaak 19 kiloyu kaç ayda verdiin
Canim ya tadi bizim siyah caylara benzemiyor..acaba ben yanlismi aldim benim aldigim cayda china mannong pu erh yaziyor ve ben saticiya roter pu erh tee istiyorum diye yazili gösterdim oda bunu verdi.Diyet yaptigimi destek amacli istedigimi söyledim senin istediginle bu ayni dedi..:44:
Denemem icin de china pu-erh tuocha verdi bakalim ne gibi degisiklilik olacak..Bugün burda tatil sizin ordada tatilmi..?Ayrica sen hangi sehirde kaliyorsun.? (sakincasi yoksa) cuma günü birde ecnaneye soracagim...
Miray hafta sonu gecsin gelecektir insallah..
uzun süredir uğrayamıyorum. uzuuun bir sınav döneminde idim. o yüzden bakamadım kilo olarak en son 58.8 i görmüş bulunmaktayım, ama sınav haftası olduğundan çok fazla dikkat edemedim. yarından itibaren 2 gün atak yapmayı planlıyorum ve callanetics ile göbeğime saldırı başlatacağım inşallah
evet canım yoğurt protein olduğu için sebze protein yemiş oluyorsun,ille de tavuk falan yemen gerekmez yanında
Ben sayıyorum şahsen ama; her sebze protein günümde tüketmemek koşuluyla. Ya da mesela bir öğünde böyle bir şey yiyeceksem, o gün başka hiç bir öğünde sebze yememeye çalışırım dengelemek için. Yani bazen her öğünü dengeleyemiyor insan ama; bir günü düşünerek, diğer öğünlerle falan onu telafi edebilirsin. Sonuçta gün içinde aldığın protein sebzeden fazla olsun. Bütün gün olarak düşünebilirsin.gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?
dely sen duraklamayı nasıl atlattın(( nasıl tekrar vermeye başladın bi akıl fikir ver bana da ne olur (
Ben sayıyorum şahsen ama; her sebze protein günümde tüketmemek koşuluyla. Ya da mesela bir öğünde böyle bir şey yiyeceksem, o gün başka hiç bir öğünde sebze yememeye çalışırım dengelemek için. Yani bazen her öğünü dengeleyemiyor insan ama; bir günü düşünerek, diğer öğünlerle falan onu telafi edebilirsin. Sonuçta gün içinde aldığın protein sebzeden fazla olsun. Bütün gün olarak düşünebilirsin.
Ah caanııımm!! Daha atlatıp atlatmadığım da belli değil aslında. Çok yazdım bunu, her seferinde okuyanlar sıkılacak ama; herkes okuyamıyor diye bi daha yaziyim; bu benim regl sonrası haftamdı. Geçen Perşembe sabahı 60,5 çıktım, Pazar sabahı 59,5 çıkmıştım. 1 kilo reglden hemen sonra gitmiş zaten. Aslında verdiğim 700 gr gibi yani. Onda da yine ödemin atılmasının faydası olmuştur. Onun dışında; haftasonu da dahil olmak üzere nerdeyse 1 haftadır her gün spor yapıyorum canım. Önceden böyle yapmıyordum, arada yapıyordum. Yürüyorum, Callanetics yapıyorum, fitness blender yapıyorum, bodyrock yapıyorum... Her gün saatlerce olmasa da, hiç boş geçmedim. Yarım saat de olsa yaptım. Bi de yeşil çayı arttırdım. Günde 3-4 bardak içiyorum. 2 litre kadar da su içiyorum. Hiç aça hiç kaçamak yapmıyorum.. Şöyle de bir şey var; saf protein günlerinde bile genelde küçük bi domates, bi biber yediğim oluyo. Onları kaçamak olarak görmüyorum mesela. Bugün protein günümdü. Fırında mantarlı tavuklu bi yemek yedim. İçinde pişmiş domates ve biber vardı, onları da yedim valla. Bunu sen de yap diye demiyorum tabi, demek istediğim, karbonhidrat ve yağ alımı minimum olduğu sürece, bir domatesin hesabını yapmaya gerek yok bence mesela. Sen bu dediklerimin hepsini yapıyorsan ve hala kilo veremiyorsan, o zaman farklı yemekler yemeğe çalış. Kepeğii farklı bi şekilde tüketmeye çalış falan.. Aklıma da başka bişey gelmiyoo
Benim de duraklamayı kırıp kıramadığım önümüzdeki hafta ortaya çıkacak ama.. İnşallah hepimiz kırarız..
Cancanlar,
Çıkıyorum ben. Yarın da yokum. Beni özleyin :))Diyetime ihanet etmeden gidip gelmeyi umuyorum. Bizimkileri de çok özlemiştiiimmm Ohh ohh Şu 3 günde 1 kilo daha versem İyi çalışmalar ve iyi tatiller hepinizee... Medesa, Ekim.. sizleri de ayrıyetten öpüyorum :)) Telefondan girmeye çalışırım ben yine de, kurtulamazsınız zaten hihiih
Görüşmek üzereeee......:92::126:
tatlım antrikot yağlı olduğundan kelli sıkıntılı... başka bir tarafını alıver olma mı?? bunlar senin vücudunu en yoğun etkileyeceğin günlerin.. ne kadar sıkı tutarsan o kadar fazla kayıp göreceksin tatlım.....yarın kırmızı et siparişi verdim antrikot gelicek o zamn menüler tavuk ve kırmızı et olucak ptesi salı balık almayı planlıyorum atak altı günnn şimdiden 2 litreye yakın su içtim
umarım sonuç güzel olur
Yarim hepinize selam söyledi. Dediklerinizi de söyledim ama; gelmek istemiyormuş şimdiliksevgilerini iletti...[/FONT][/B][/COLOR]
aliyecim öncelikle seni tebrik ederim süper vermişsin devamıda gelir inşallah..
eşimi takmıycam ama inş bu diyette kilo veririm de şevkim kırılmaz.
bugün mesela gayet iyi gidiyorum bence menüm şöle bi yanlışım var sa tavsiyelerinzi beklerimmm
sabak kalktım 1,5 yk yulaf kepeği lor peyniri ve 1 yumurta ile parçalanan bi krep yaptım o pişerkende 1 sb süt içtim...
sora 10.30 gibi işyerine geldim 1 haşlanmış yumutta va bol yagsız peynir 1 bardak çay
arada krepten tıtıkladım
öglen bol hindi haşlanmış bol yğurt light ve 1 lokma krep
ara krebin kalan kısmı ve süt
akşam tavuk yoğurt
yarın kırmızı et siparişi verdim antrikot gelicek o zamn menüler tavuk ve kırmızı et olucak ptesi salı balık almayı planlıyorum atak altı günnn şimdiden 2 litreye yakın su içtim
umarım sonuç güzel olur
Cancanlar,
Çıkıyorum ben. Yarın da yokum. Beni özleyin :))Diyetime ihanet etmeden gidip gelmeyi umuyorum. Bizimkileri de çok özlemiştiiimmm Ohh ohh Şu 3 günde 1 kilo daha versem İyi çalışmalar ve iyi tatiller hepinizee... Medesa, Ekim.. sizleri de ayrıyetten öpüyorum :)) Telefondan girmeye çalışırım ben yine de, kurtulamazsınız zaten hihiih
Görüşmek üzereeee...... :79::92::126:
Yok yoookk! Kaçamak yapmaaaammm! Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik di miAy zaten tickerım da yüzüyo. Du ben onu güncelliyim
Ben sana diyim şimdiden; en fazla kaçamak gibi olarak,sebze tüketimim artabilir, etler falan benim aldığımdan biraz daha yağlı olabilir ve de yeşil erik yerim :)) Ama o gerçekten etkilemiyo yani, denenmiştir. Her zaman değil ama geçen ay yemiştim mesela. Salatalık gibi bişi, kaçamak bile saymıyorum onuuZaten zamanı geçiyo :S Aydan aya yemekten bişi olmaaazz! Valla sen ne dersen de onu yerim ben :))
Nete de telefondan girerim en fazla arada. Güçlendirme için 56'yı falan beklicemO dediği hayal oluyo biraz o yüzden Ama Haziran sonu geçsem yeter Verdikçe veresim geliyo gerçi :S
aliyecim öncelikle seni tebrik ederim süper vermişsin devamıda gelir inşallah..
eşimi takmıycam ama inş bu diyette kilo veririm de şevkim kırılmaz.
bugün mesela gayet iyi gidiyorum bence menüm şöle bi yanlışım var sa tavsiyelerinzi beklerimmm
sabak kalktım 1,5 yk yulaf kepeği lor peyniri ve 1 yumurta ile parçalanan bi krep yaptım o pişerkende 1 sb süt içtim...
sora 10.30 gibi işyerine geldim 1 haşlanmış yumutta va bol yagsız peynir 1 bardak çay
arada krepten tıtıkladım
öglen bol hindi haşlanmış bol yğurt light ve 1 lokma krep
ara krebin kalan kısmı ve süt
akşam tavuk yoğurt
yarın kırmızı et siparişi verdim antrikot gelicek o zamn menüler tavuk ve kırmızı et olucak ptesi salı balık almayı planlıyorum atak altı günnn şimdiden 2 litreye yakın su içtim
umarım sonuç güzel olur
kız sen nasıl bir krep yaptın da her öğün yedin onu
menün gayet güzel olmuş canım ama bu saldırı aşamasında kırmızı et yerine beyaz et yemeni tavsiye ederim,özellikle balık.
ben atakta neredeyse hiç kırmızı et yemedim diyebilirim.senin vermen gereken kilon fazla,atağı sıkı tut ki güzel kilo veresin böylece kocan da bi şaşırsın
hepimizin mucize diyeti bu,kilo veremiyoruz her diyet başarısız oluyor deyip hadi bi de bunu deneyelimle başlayıp inanılmaz sonuçlar aldığımız bir diyet bu
göreceksin sende de işe arayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?