Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ellerine sağlık çok çok teşekkürler.ama bu iş en çok yarimin eline yakışıyor:)) kalksın gelsin kampanya düzenleyeceğim.olmaz olmaz demeyin beyazıt öztürk sezen aksu'ya nasıl getirttiyse biz de yarim'i getiririz....

Ben 5 kilo yarışına devam ediyorum evet kazanacağım çok da azimliyim

Bu arada dikkatimi çekti, haftalık kilo vermede iyi görünmüyorum ama bugün adet gördüm..Rakamlar sizi yanıltmasın 900 gr haftaya 1,5 kilo olacak inşallah:))

Bi de az önce moralim bozuldu( İpekyola gittim.Bi kot beğendim.38 bedeni bana bildiğiniz dar geldi.Kendimi tezgahtar kızın omuzlarına atıp içimi çeke çeke ağlamak istedim..İsyan ediyorum ben normalde 66 kilo iken 38 giyerdim ve 1,2 kilo da o kadar fark etmemeli... ama pes etmek yok bu kiloların hepsi gidecek o kadar!!!

Miray bi destek olsa çabucak gider ama elini çekti üstümden hep onun suçu. Miray yüzünden şişman kalabilirim... o yüzden hemen dönsün

Evvveeetttt!!! İşte buuuuuuuuuuuu!!! Saol canikom hihihi

Afferim sanaaaa!! :))
Canım elimden geleni yaptım liste için de, zaman alıyo valla hihiih , gelirse yarim hemen veririm ona :))
Yarim hepinize selam söyledi. Dediklerinizi de söyledim ama; gelmek istemiyormuş şimdilik sevgilerini iletti...

Son düzenleme:

gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?

merhaba canım hilal ben tanışmıştık galiba miray yoksa ben el atım dedim

ya sen niye aglıyosun falan bak taaa 80 lerden nerelere gelmişsin be şu an 46 beden giyoyorum ve 83.3 üm inşallah seni gibi verir 38 giremiyom diye ağlamam canım

ama yinede azmedim 2 kilo daha versen 38 giyesin mutlaka canım

üzülme :)

gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?

evet canım yoğurt protein olduğu için sebze protein yemiş oluyorsun,ille de tavuk falan yemen gerekmez yanında

merhabaa kızlar bugün sp günüm iyi gidiyor croiselle sanaa bi sorum olucaak 19 kiloyu kaç ayda verdiin

canim ben tee 15 aralik da basladim. ocak ayinda Türkiye ye gittim annecimin yanina bir ay filan kaldim . tabiki o zaman epey kacamak yaptim neyseki oldugum kiloda kaldim ama bu bana duraklama olarak geri döndü. neysem subat ayi bir kac kg daha verdim bu sefer mart ayi geldi ve regl düzensizligim yüzünden bütün mart ayi vermeden gecti. sonra geldik nisan ayina yine duraklamalar filan derken mayis bitti haziran geldi iste . toplamda 19 kg gitmis.

yani beni örnek almayin tabiki de . cünkü regl olayi filan bayagi duraklama yasadim. aslinda daha fazla verebilirdim.
kacamak yapmadigin sürece ve sagliginda elverdigi sürece cok daha cabuk verebilirsin aslinda

neyse canim sen ic . hemen degerlendirme. bekle biraz bakalim.

ben ingolstadt da oturuyorum. bayern de . iki bucuk sene filan oldu geleli. ya sen ? biz de de tatil evet :)

Ben sayıyorum şahsen ama; her sebze protein günümde tüketmemek koşuluyla. Ya da mesela bir öğünde böyle bir şey yiyeceksem, o gün başka hiç bir öğünde sebze yememeye çalışırım dengelemek için. Yani bazen her öğünü dengeleyemiyor insan ama; bir günü düşünerek, diğer öğünlerle falan onu telafi edebilirsin. Sonuçta gün içinde aldığın protein sebzeden fazla olsun. Bütün gün olarak düşünebilirsin.

dely sen duraklamayı nasıl atlattın(( nasıl tekrar vermeye başladın bi akıl fikir ver bana da ne olur(

Ah caanııımm!! Daha atlatıp atlatmadığım da belli değil aslında. Çok yazdım bunu, her seferinde okuyanlar sıkılacak ama; herkes okuyamıyor diye bi daha yaziyim; bu benim regl sonrası haftamdı. Geçen Perşembe sabahı 60,5 çıktım, Pazar sabahı 59,5 çıkmıştım. 1 kilo reglden hemen sonra gitmiş zaten. Aslında verdiğim 700 gr gibi yani. Onda da yine ödemin atılmasının faydası olmuştur. Onun dışında; haftasonu da dahil olmak üzere nerdeyse 1 haftadır her gün spor yapıyorum canım. Önceden böyle yapmıyordum, arada yapıyordum. Yürüyorum, Callanetics yapıyorum, fitness blender yapıyorum, bodyrock yapıyorum... Her gün saatlerce olmasa da, hiç boş geçmedim. Yarım saat de olsa yaptım. Bi de yeşil çayı arttırdım. Günde 3-4 bardak içiyorum. 2 litre kadar da su içiyorum. Hiç aça hiç kaçamak yapmıyorum.. Şöyle de bir şey var; saf protein günlerinde bile genelde küçük bi domates, bi biber yediğim oluyo. Onları kaçamak olarak görmüyorum. Mesela bugün protein günümdü. Fırında mantarlı tavuklu bi yemek yedim. İçinde pişmiş domates ve biber vardı, onları da yedim valla. Bunu sen de yap diye demiyorum tabi, demek istediğim, karbonhidrat ve yağ alımı minimum olduğu sürece, bir domatesin hesabını yapmaya gerek yok bence.
Sen bu dediklerimin hepsini yapıyorsan ve hala kilo veremiyorsan, o zaman farklı yemekler yemeye çalış. Kepeği farklı bi şekilde tüketmeye çalış falan.. Aklıma da başka bişey gelmiyoo
Benim de duraklamayı kırıp kıramadığım önümüzdeki hafta ortaya çıkacak ama.. İnşallah hepimiz kırarız..

Son düzenleme:

teşekkür ederiimm

Cancanlar,

Çıkıyorum ben. Yarın da yokum. Beni özleyin :)) Diyetime ihanet etmeden gidip gelmeyi umuyorum. Bizimkileri de çok özlemiştiiimmm Ohh ohh Şu 3 günde 1 kilo daha versem İyi çalışmalar ve iyi tatiller hepinizee... Medesa, Ekim.. sizleri de ayrıyetten öpüyorum :)) Telefondan girmeye çalışırım ben yine de, kurtulamazsınız zaten hihiih

Görüşmek üzereeee...... :79::92::126:

Son düzenleme:

sana -li günler diliyorum çoooooooooooooooook öpüyorum

Son düzenleme:
tatlım antrikot yağlı olduğundan kelli sıkıntılı... başka bir tarafını alıver olma mı?? bunlar senin vücudunu en yoğun etkileyeceğin günlerin.. ne kadar sıkı tutarsan o kadar fazla kayıp göreceksin tatlım..
Yarim hepinize selam söyledi. Dediklerinizi de söyledim ama; gelmek istemiyormuş şimdilik sevgilerini iletti...[/FONT][/B][/COLOR]

yeni geldimsayılır ama ben de çok üzüldüm, kafasını dağıtsın biraz ama mutlaka gelsin ...

afiyet şeker olsun

kız cadı delirtme beniiii
bi de yüzüme yüzüme diyor sen ne dersen de yicem diyee yaaa,yaramazlık yaparsan valla sopa yicen benden
erikmiş,sebzeymiş,yağlı etmiş
hadi sen git gel hele o tartıda + çıksın küserim senle 1 gün boyunca konuşmam haberin olaa
heee ille de yicem diyorsan artık rahmetli callen teyzeyle akraba mı olursun,Bursa'nın yeşilliklerinde koşuya mı çıkarsın,ip mi atlarsın naparsan yak onları öyle gel barii
benim senin gibi 1.8 kilom kalsa vallahi süreci uzatacağıma kedi gibi hergün balık yer,bebek gibi cukcuk süt içer,civciv gibi yulaf kepeğine yumulur,tazı gibi koşar,çekirge gibi zıplar 1 haftada yok ederdim o kiloları
eee ondan sonra zaten neredeyse istediğin herşeyi yiyebilecek özgürlükte olacaksın mis gibi valla
kuzum şimdiden iyi tatiller diliyorum,çok çok güzel vakit geçir sevdiklerinle
güzel afiyetle yemeklerini yeee ama beni de üzmeeee
ihmal etme bizi,en azından arada bağlanıp yaz neler yaptığını ekim34 gibi
Allah inşallah şu regl sonrası bana da 70leri göstrrir yarabbimm aminnn

kız sen nasıl bir krep yaptın da her öğün yedin onu
menün gayet güzel olmuş canım ama bu saldırı aşamasında kırmızı et yerine beyaz et yemeni tavsiye ederim,özellikle balık.
ben atakta neredeyse hiç kırmızı et yemedim diyebilirim.senin vermen gereken kilon fazla,atağı sıkı tut ki güzel kilo veresin böylece kocan da bi şaşırsın
hepimizin mucize diyeti bu,kilo veremiyoruz her diyet başarısız oluyor deyip hadi bi de bunu deneyelimle başlayıp inanılmaz sonuçlar aldığımız bir diyet bu
göreceksin sende de işe arayacak

ben de onu soracaktım inan ki. o ne bereketli krep öyle, ye ye bitmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…