bende bu sabah başladım dukana 73.8 kg dım sabah.inşallah hedefim 62 lere inebilmek ben 5 gün atak yapıcam sabah 2 yumurta yedim hazırlıklı değildim dukana yolda gelirken karar verdim.evde koşu bandım var akşamları bir saat yürüyüş + jillian michael in programına başlayacağım umarım en kısa zamanda dizler gibi güzel kilolar verebilirim.umutsuzum ama yine de başlayacağım.
arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmeniyim üstelik hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve açıkçası ne yapacağımı bilemez durumdayım.1 yıl oldu evleneli evliliğin yan etkisi sanırım nur topu gibi bir 10kg sahibim artık.bir çok kez başarısız diyet deneyimlerim oldu dukanda denedim ama devam ettiremedim.diyetisyene gittim günde 6-7 dilim ekmek verdi yedim yine kilo aldım. anlayacağınız artık son noktadayım bu son denemem artık ve kararlıyım inşallah verebilirim.
kız cadı delirtme beniiii
bi de yüzüme yüzüme diyor sen ne dersen de yicem diyee yaaa,yaramazlık yaparsan valla sopa yicen benden
erikmiş,sebzeymiş,yağlı etmiş
hadi sen git gel hele o tartıda + çıksın küserim senle 1 gün boyunca konuşmam haberin olaa
heee ille de yicem diyorsan artık rahmetli callen teyzeyle akraba mı olursun,Bursa'nın yeşilliklerinde koşuya mı çıkarsın,ip mi atlarsın naparsan yak onları öyle gel barii
benim senin gibi 1.8 kilom kalsa vallahi süreci uzatacağıma kedi gibi hergün balık yer,bebek gibi cukcuk süt içer,civciv gibi yulaf kepeğine yumulur,tazı gibi koşar,çekirge gibi zıplar 1 haftada yok ederdim o kiloları
eee ondan sonra zaten neredeyse istediğin herşeyi yiyebilecek özgürlükte olacaksın mis gibi valla
kuzum şimdiden iyi tatiller diliyorum,çok çok güzel vakit geçir sevdiklerinle
güzel afiyetle yemeklerini yeee ama beni de üzmeeee
ihmal etme bizi,en azından arada bağlanıp yaz neler yaptığını ekim34 gibi
Allah inşallah şu regl sonrası bana da 70leri göstrrir yarabbimm aminnn
kız sen nasıl bir krep yaptın da her öğün yedin onu
menün gayet güzel olmuş canım ama bu saldırı aşamasında kırmızı et yerine beyaz et yemeni tavsiye ederim,özellikle balık.
ben atakta neredeyse hiç kırmızı et yemedim diyebilirim.senin vermen gereken kilon fazla,atağı sıkı tut ki güzel kilo veresin böylece kocan da bi şaşırsın
hepimizin mucize diyeti bu,kilo veremiyoruz her diyet başarısız oluyor deyip hadi bi de bunu deneyelimle başlayıp inanılmaz sonuçlar aldığımız bir diyet bu
göreceksin sende de işe arayacak
mucize diyet konusunda bir not düşeyim ben de.
geçen gün osman müftüoğlu amele gibi yaptığınız sürece, bütün diyetler aynı kiloyu verdirir dedi. bence de çok haklı. ben daha önce yaptığım düşük kalori diyetlerinde de aynı hızda kilo veriyordum. ama bu diyetin farkı sürdürülebilirliği oldu.
diğer diyetleri en fazla 2-3 ay yapabilirdim. soğurdum bırakırdım. ayrıca yüzüm çöktüğü, halsiz kaldığım, her zaman aç olduğum ve psikolojim de bozulduğu için motivasyonumu kaybederdim. bu diyet sürdürülebilir bir diyettir ve bunun adı da mucizedir elbette.
canim ben tee 15 aralik da basladim. ocak ayinda Türkiye ye gittim annecimin yanina bir ay filan kaldim . tabiki o zaman epey kacamak yaptim neyseki oldugum kiloda kaldim ama bu bana duraklama olarak geri döndü. neysem subat ayi bir kac kg daha verdim bu sefer mart ayi geldi ve regl düzensizligim yüzünden bütün mart ayi vermeden gecti. sonra geldik nisan ayina yine duraklamalar filan derken mayis bitti haziran geldi iste . toplamda 19 kg gitmis.
yani beni örnek almayin tabiki de . cünkü regl olayi filan bayagi duraklama yasadim. aslinda daha fazla verebilirdim.
kacamak yapmadigin sürece ve sagliginda elverdigi sürece cok daha cabuk verebilirsin aslinda
neyse canim sen ic . hemen degerlendirme. bekle biraz bakalim.
ben ingolstadt da oturuyorum. bayern de . iki bucuk sene filan oldu geleli. ya sen ? biz de de tatil evet :)
Cancanlar,
Çıkıyorum ben. Yarın da yokum. Beni özleyin :))Diyetime ihanet etmeden gidip gelmeyi umuyorum. Bizimkileri de çok özlemiştiiimmm Ohh ohh Şu 3 günde 1 kilo daha versem İyi çalışmalar ve iyi tatiller hepinizee... Medesa, Ekim.. sizleri de ayrıyetten öpüyorum :)) Telefondan girmeye çalışırım ben yine de, kurtulamazsınız zaten hihiih
Görüşmek üzereeee...... :79::92::126:
boşuna mucize demiyorum ben
aynen benim 2-3 ay bile sürmüyordu diğerleri,versem de aynen geri alıyordum.
bi kere zaten bu kadar hızlı etki göstermiyorlardı.zaten kitapta da dediği gibi atak çok kısa ama çok etkili.insan o kadar kısa sürede o kadar çok kilo verince diyetin gerçekten kendi üstünde de başarılı olduğunu görüp sımsıkı sarılıyor,bırakmak istemiyor.
şimdiki duraklamalar ilk başlarda olsa belki hemen pes ederdik ama artık biliyoruz gelip geçici olduğunu ,onun için umursamıyoruz bile çoğu zaman duraksamaları.geçeceğini biliyoruz.
aliye çok tebrik ederim arkadaşım seni harika kilo vermişsin.kesin bedeninde inanılmaz değişim olmuştur.ben bile verdiğim 11-12 kiloyla baktıkça bu aynalar hileli heralde diyorum.hala gerçek görüntümün artık bu daha ince hatun olduğuna inanamıyorum
şu an işyerimdeyim,nöbetçiyim.az önce wc girdim ordaki aynada da zayıf görünüyorum amaan bu da bozuk gösteriyor dedim sanki tv yani
sonra da dedim kendi kendime yahuuu ben 4.5 senedir burda çalışıyorum,eeee hep bu aynalar vardı ve ben daha tombiktim şimdi mi hileli oldu bu aynalar.hiçte değil bal gibi de orda göründüğün gibisin dedim,üstelikte regliyim ona rağmen yanii
ayyy çok mutluyum yaaa,Dukann hiç ölmeee sen yaaa
walla o adama bişey olsa ben çok üzülürüm ağlarım bile valla
ben de tahin helvası attım ağzıma :/ kızıma yediriyordum, sıpa bıraktı yemeyi.. ben de telefonla konuşuyordum, baya baya dalmışım, bi baktım önümdeki helva yok! ağzımda da böyle kulaklarıma yakın yerleri gıdıklayan bir tat!!! oruç bozmuş gibi stress yaşadım.. söylemeyecektim ama bu sefer de bir kez söylemezsem arkası gelir diye suçluluk duydum.. toplamda en fazla 40 gr falandı herhalde, emin değilim(
bir de iştahsızlığım vardı ya kaç gündür, yulaf kepeği yemeyi bile unutuyorum, başka bişey de çekmiyo canım, herhangi bir kaygımda yok, yani psikolojik olamaz sanki...
dumur mu oldum acep??
bır ben eksıktım bende geldım ama yardım lutfen, yarın atak evresıne başlıyacağım çok kararlıyım 2 gun boyunca saf proteın tuketeceğim ama ne?
gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?
mucize diyet konusunda bir not düşeyim ben de.
geçen gün osman müftüoğlu amele gibi yaptığınız sürece, bütün diyetler aynı kiloyu verdirir dedi. bence de çok haklı. ben daha önce yaptığım düşük kalori diyetlerinde de aynı hızda kilo veriyordum. ama bu diyetin farkı sürdürülebilirliği oldu.
diğer diyetleri en fazla 2-3 ay yapabilirdim. soğurdum bırakırdım. ayrıca yüzüm çöktüğü, halsiz kaldığım, her zaman aç olduğum ve psikolojim de bozulduğu için motivasyonumu kaybederdim. bu diyet sürdürülebilir bir diyettir ve bunun adı da mucizedir elbette.
boşuna mucize demiyorum ben
aynen benim 2-3 ay bile sürmüyordu diğerleri,versem de aynen geri alıyordum.
bi kere zaten bu kadar hızlı etki göstermiyorlardı.zaten kitapta da dediği gibi atak çok kısa ama çok etkili.insan o kadar kısa sürede o kadar çok kilo verince diyetin gerçekten kendi üstünde de başarılı olduğunu görüp sımsıkı sarılıyor,bırakmak istemiyor.
aaaa bugün çok kızdım kendime neler yedim neler yediklerimi yazmayayım bir kaç gün saf protein yapayım da şunu dengeleyeyim bari of moralim bozuldu ya. Döveceğim kendimi döveceğim
bır ben eksıktım bende geldım ama yardım lutfen, yarın atak evresıne başlıyacağım çok kararlıyım 2 gun boyunca saf proteın tuketeceğim ama ne?
Sanırım sınırlandırılarak beslenmekten sıkılıyoruz belli aralarda. Tartıda sonuçlar iyi güzel de. Başladığımdan beri lezzetsiz bir beslenmem var. Bu belki benden kaynaklandı, yediklerimi çeşitlendirme sorunu filan ama çok sevdiğim yiyeceklerin tümünün yasaklı oluşu, beslenmemi keyif olmaktan çıkarıp ölmemek için yemek yeme noktasına getirecek bu gidişle. Tatlandırıcı kullanmak istemediğimden o tatlı, kek tariflerini filan da denemedim. Meyveli yoğurda talim ettim ama artık onlardan da gına geldi bana. Zaten onlarda da tatlandırıcı var. Yulaf kepeğinin kokusunu sevmiyorum mesela.Yumurtayı senelerce annem ağzıma zorla tıkıştırmıştır çocukken. Hiç sevmezdim. Şimdi mecbur yiyorum. Yediklerimden sıkılma var bende de. Uzun lafın kısası; "bu diyette fındık, badem, meyveee niye yoooookkk!" diyor iç sesim hep :) Ama bir şey diyeyim hayatımda gördüğüm, işleyişine inandığım ve uyguladığım ilk ve tek diyet olması açısından kararlılığım her şeye rağmen devam ediyor. Yok öyle havlu atmak :)
Sanırım sınırlandırılarak beslenmekten sıkılıyoruz belli aralarda. Tartıda sonuçlar iyi güzel de. Başladığımdan beri lezzetsiz bir beslenmem var. Bu belki benden kaynaklandı, yediklerimi çeşitlendirme sorunu filan ama çok sevdiğim yiyeceklerin tümünün yasaklı oluşu, beslenmemi keyif olmaktan çıkarıp ölmemek için yemek yeme noktasına getirecek bu gidişle. Tatlandırıcı kullanmak istemediğimden o tatlı, kek tariflerini filan da denemedim. Meyveli yoğurda talim ettim ama artık onlardan da gına geldi bana. Zaten onlarda da tatlandırıcı var. Yulaf kepeğinin kokusunu sevmiyorum mesela.Yumurtayı senelerce annem ağzıma zorla tıkıştırmıştır çocukken. Hiç sevmezdim. Şimdi mecbur yiyorum. Yediklerimden sıkılma var bende de. Uzun lafın kısası; "bu diyette fındık, badem, meyveee niye yoooookkk!" diyor iç sesim hep :) Ama bir şey diyeyim hayatımda gördüğüm, işleyişine inandığım ve uyguladığım ilk ve tek diyet olması açısından kararlılığım her şeye rağmen devam ediyor. Yok öyle havlu atmak :)
Gunaydiiin hanimlar :) oda anahtarimi evde unutmusum disarida kaldim iyi miii
Gunaydiiin hanimlar :) oda anahtarimi evde unutmusum disarida kaldim iyi miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?