Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr lütfen forumdan kopmayın.burada hepimiz birbirimize destek ola ola verdik bu kiloları,yoksa belki de pek çoğumuz pes edip giderdi
burda hepbirlikte tatlı bir çekişmeyle birbirimize güç vererek birbirimizi motive ederek başardık pek çok şeyi
biz bu kiloları tek başımıza değil hepberaber verdik.bu bir tek bizim şahsi başarımız değil resmen ekip işine döndü
sizin de burada harikalar yarattığınız günleri göreceğiz inşallah,siz bile şaşıracaksınız

mucize diyet konusunda bir not düşeyim ben de.
geçen gün osman müftüoğlu amele gibi yaptığınız sürece, bütün diyetler aynı kiloyu verdirir dedi. bence de çok haklı. ben daha önce yaptığım düşük kalori diyetlerinde de aynı hızda kilo veriyordum. ama bu diyetin farkı sürdürülebilirliği oldu.
diğer diyetleri en fazla 2-3 ay yapabilirdim. soğurdum bırakırdım. ayrıca yüzüm çöktüğü, halsiz kaldığım, her zaman aç olduğum ve psikolojim de bozulduğu için motivasyonumu kaybederdim. bu diyet sürdürülebilir bir diyettir ve bunun adı da mucizedir elbette.

boşuna mucize demiyorum ben
aynen benim 2-3 ay bile sürmüyordu diğerleri,versem de aynen geri alıyordum.
bi kere zaten bu kadar hızlı etki göstermiyorlardı.zaten kitapta da dediği gibi atak çok kısa ama çok etkili.insan o kadar kısa sürede o kadar çok kilo verince diyetin gerçekten kendi üstünde de başarılı olduğunu görüp sımsıkı sarılıyor,bırakmak istemiyor.
şimdiki duraklamalar ilk başlarda olsa belki hemen pes ederdik ama artık biliyoruz gelip geçici olduğunu ,onun için umursamıyoruz bile çoğu zaman duraksamaları.geçeceğini biliyoruz.
aliye çok tebrik ederim arkadaşım seni harika kilo vermişsin.kesin bedeninde inanılmaz değişim olmuştur.ben bile verdiğim 11-12 kiloyla baktıkça bu aynalar hileli heralde diyorum.hala gerçek görüntümün artık bu daha ince hatun olduğuna inanamıyorum
şu an işyerimdeyim,nöbetçiyim.az önce wc girdim ordaki aynada da zayıf görünüyorum amaan bu da bozuk gösteriyor dedim sanki tv yani
sonra da dedim kendi kendime yahuuu ben 4.5 senedir burda çalışıyorum,eeee hep bu aynalar vardı ve ben daha tombiktim şimdi mi hileli oldu bu aynalar.hiçte değil bal gibi de orda göründüğün gibisin dedim,üstelikte regliyim ona rağmen yanii
ayyy çok mutluyum yaaa,Dukann hiç ölmeee sen yaaa
walla o adama bişey olsa ben çok üzülürüm ağlarım bile valla

iyi akşamlar kızlar

gün bitti oğluşumuda uyuttum aldım 7 otlu çayımı uzatıcam şimdi ayaklarımı bir güzel dinlenicem , spor yapamıyorum ama valla bu oğlanın peşinde gitmekten canım çıkıyor bütün gün:)

Evet haftaya daha net sonuc alirim insallah henüz birsey demek icin cok erken bende Stuttgart da kaliyorum ben almanya dogumluyum..

Güle güle git kacamak yapmadan geri dön bize..

aynı dert bende de var. aynaya bakıyorum ama algılayamıyorum kendimi. en son üniversitede falan görmüştüm ben bu kiloları. en az 20 yıl evvel yani. geçen gün yeni tanıştığım birisiyle konuşuyorum. kendimden bahsederken şişman dedim. siz şişman değilsiniz ki dedi bana. kıyafet denemek istiyorum. artık civciv beden çalışan bazı mağazalar hariç her mağzada üzerime uyacak kıyafet bulabilirim. ama hep büyük beden satan mağazalara gidiyorum. sanırım sadece kilo vermek için değil, bu kiloya alışmak için de zamana ihtiyaç var. şimdi bir de 66 kiloya inince, o kilo beni tatmin etmezse diye korkuyorum.
ay ne bileyim, böyle saçma sapan şeyler işte. amaaaan dert bu olsun. ben bugün daha önce öldürsen adım atmadığım bir yokuşu hem de hiç mola vermeden bir solukta çıktım ya, o bana yeter

Millet callan yapmaya çalıştım ilk defa ilke göre güzeldi epey esnedim yan bacak egzersizi çok zor geldi yapamadım bir de iki bacağımızı yukarı dikip başımızı öne alıyoruz ve karın çalışıyoruz ya o da epey zorladı boynum acıdı :/

arkadşlar ii akşamlar bişey sorcam size bu dukan diyeti ömür boyunca 2 kere mi yapılabiliyor du öyle okudum biyerde sanki ama bir daha bulamadım bi türlü ?

aaaa bugün çok kızdım kendime neler yedim neler yediklerimi yazmayayım bir kaç gün saf protein yapayım da şunu dengeleyeyim bari of moralim bozuldu ya. Döveceğim kendimi döveceğim

ben de tahin helvası attım ağzıma :/ kızıma yediriyordum, sıpa bıraktı yemeyi.. ben de telefonla konuşuyordum, baya baya dalmışım, bi baktım önümdeki helva yok! ağzımda da böyle kulaklarıma yakın yerleri gıdıklayan bir tat!!! oruç bozmuş gibi stress yaşadım.. söylemeyecektim ama bu sefer de bir kez söylemezsem arkası gelir diye suçluluk duydum.. toplamda en fazla 40 gr falandı herhalde, emin değilim (
bir de iştahsızlığım vardı ya kaç gündür, yulaf kepeği yemeyi bile unutuyorum, başka bişey de çekmiyo canım, herhangi bir kaygımda yok, yani psikolojik olamaz sanki...
dumur mu oldum acep??

bır ben eksıktım bende geldım ama yardım lutfen, yarın atak evresıne başlıyacağım çok kararlıyım 2 gun boyunca saf proteın tuketeceğim ama ne?

bu günn ilk günaydınn bendenn sizeee ballaaarrrrr GÜNAYYDIIINNNNN

6 gündür giremedim sayfaya özledimm wallaaa yeni gelenler hoşgelmişler

yarimmmm noolurr gell bırakma biziii!!!!!! niless' ide göremedimm son sayfalarda...

bugünn karne günüüüüü kuzularıma saat 12de karnelerini vericemm

zaman nasıl geçioo yaa sanki daha geçen sene üniversiteden yeni mezun oldum gibi gelioo ama bakınca 7.yıllımı bitirdimm(

hem duygulandımm hemde mutluyummmm bugünn....

topicteki herkese bendenn yıldizli pekiyiler olsunn iyii tatilleeerrrrrr!!!!!!!!!!!!

Sanırım sınırlandırılarak beslenmekten sıkılıyoruz belli aralarda. Tartıda sonuçlar iyi güzel de. Başladığımdan beri lezzetsiz bir beslenmem var. Bu belki benden kaynaklandı, yediklerimi çeşitlendirme sorunu filan ama çok sevdiğim yiyeceklerin tümünün yasaklı oluşu, beslenmemi keyif olmaktan çıkarıp ölmemek için yemek yeme noktasına getirecek bu gidişle. Tatlandırıcı kullanmak istemediğimden o tatlı, kek tariflerini filan da denemedim. Meyveli yoğurda talim ettim ama artık onlardan da gına geldi bana. Zaten onlarda da tatlandırıcı var. Yulaf kepeğinin kokusunu sevmiyorum mesela.Yumurtayı senelerce annem ağzıma zorla tıkıştırmıştır çocukken. Hiç sevmezdim. Şimdi mecbur yiyorum. Yediklerimden sıkılma var bende de. Uzun lafın kısası; "bu diyette fındık, badem, meyveee niye yoooookkk!" diyor iç sesim hep :) Ama bir şey diyeyim hayatımda gördüğüm, işleyişine inandığım ve uyguladığım ilk ve tek diyet olması açısından kararlılığım her şeye rağmen devam ediyor. Yok öyle havlu atmak :)

bır ben eksıktım bende geldım ama yardım lutfen, yarın atak evresıne başlıyacağım çok kararlıyım 2 gun boyunca saf proteın tuketeceğim ama ne?

Hoşgeldin dilekalkn. Atak süresince yumurta, yağsız beyaz peynir( loru tavsiye ederim),Jambon( Yağ oranlarına dikkat) Süt, yoğurt (light), balık, tavuk, et( dana eti özellikle) deniz ürünlerini dilediğin kadar tüketebilirsin. Yumurta bünyede sıkıntı yaratacaksa kontrollü tüketmeni öneriyor Dukan. Yulaf kepeğini günde 1,5 kaşık kullanmalısın. Yoğurduna karıştırarak yemek daha iyi gelmişti bana. Sütü de abartmamak da fayda var. Hepsi bu. Bol su içmeyi unutma.

Son düzenleme:
gittim markete patlıcan semizotu kabak domates salatalık mantar aldım:) bişey sorucam ben şimdi yoğurtlu semizotu yediğimde protein+sebze yapmış oluyomuyum yoksa yanında ızgara tavuk balık et yemelimiyim?

kestane sekeri ewt yapmıs oluosun ama protein oranının daha fazla olmasına dikkat et..yani semizotu az ama yogurdu bol olsunki protein alımın daha fazla olsun..

bende sizin gibiydimm,,diete baslar cok kısa sürede sıkılırdım we ztn en fazla 1 kg fln werirdim.buda motiwasyon düşmesine neden olur,bırakırdım..bu diyette su ogun su die bi dayatılma olmaması,,sınır miktar kısıtlaması olmaması,,yulafla fln değişik seyler yapılabilmesi ve bunun sonucundada kilo werdiğimi görebilmek beni yaklasık 3 aydır pes ettirmeden dewam ettiren etken..artk sıkıldım gerci ama biraz daha sabır baska yolu yok..medesa bende aynen senin gibi aynaya geçip kendime bakıorum we bzn hiç kilo wermiş gibi hissetmiorum kendimii..sornada diorum sacmalama 10 kg werdin sen,,wermemiş olurmusun die iç sesimi susturmaya calısıorum

aaaa bugün çok kızdım kendime neler yedim neler yediklerimi yazmayayım bir kaç gün saf protein yapayım da şunu dengeleyeyim bari of moralim bozuldu ya. Döveceğim kendimi döveceğim

kaçamak yokkkkk

diete baslamadan önce hepimizin önerdiği gibi kitabı mutlaka edinin we okuyun..bu soruyu sordugunuza göre sanırım kıtabı almamıssınız ama bana göre kitabı okumadan bu diyete baslamak cok yanlıs..cunku kitapta biçok ayrıntı nokta war ne yememiz içmemiz gerektiği sorusunun dışında..bunlarda diyetin temel etkiliğinde büyük faktör..

sempatika aynı seyı bende yasıorum..yediğim hemen hemen hiçbişeyin tadını almıorum artk,,lezzet duygumu kaybettim gibi..bende çalıştığım için aksam ztn belli bi vakitte geliorum ondan sonrada değişik değişik onca tarifi deneme sansım olmadıgı ıcın hep aynı tarz besleniorum..bıkkınlık geldi..tatlandırıcı fln kullanmayayım die bende o tatlıları yapmadım sadece bir iki tane cok az tatlandırıcı ıcerenler dısında..ztn onlarıda toplasan 2-3 kere ancak yaptım..we dediğin gibi işleyişini gördüğüm için dewam ediorum ama artıkk zorlaa lafın kısası seninle tamamen aynı duyguları paylaşmaktayım arkadasım

canım günaydın.. benimki diyetteki yemeklerden tatlardan sıkılmak değil, ben zaten yağsız, (böbreklerden dolayı da)tuzsuz beslendiğim için sorun olmadı. Seviyorum listedeki yiyecekleri.. sadece iştahsızlık ve keyifsizlik başlangıcından dem
vurdum

helvayı ise hangi akla hizmet yedim farketmedim,, dedim ya telefon konuşmasından sonra mevzuya aydım halbuki gözüm bile kalmamıştı yeneceği varmış yenmiş diyeyim ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…