Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım günaydıın,artık afiyet olsun demekten başka şey kalmamış ama sen daha yolun bu kadar başındayken kaçamak yaparsan devamı sıkıntılı olabilir yani yulaf kepeği de bu diyetin olmazsa olmazı,kitabı okuduysan biliyorsundur zaten.biraz daha dikkat etmeni tavsiye ederim nacizane

Herkese günaydın bu arada.
Nesli, ona nazar boncuğu diyelim o zaman boşver :) Afiyet olsun.

Son düzenleme:

okudum tatlım, hatta şimdi istemeden hata yapınca didik didik işime yarayacak bişey var mı diye bakındım.. söylüyorum canım benim, tavsiye ve eleştirilerinize olan ihtiyacımdan buradayım ben.. sağolasın, yaptığım konuşma çok uzun ve sıkıcı geçti buna veriyorum tongaya düşüşümü.. dünden bugüne 200 gr düşmüşüm bi tek bu moral oldu. ama hep dukanın balon ve iğne benzetmesi gözümün önünde hep, bu gayet caydırıcıı :))

bu arada ben de yulaf kepeğini yoğurda karıştırıp yemeye devam edicem, ekmek tarzı bişey istemiyor canım hazır.. bi de pişmem,iş hali bahsedildiği gibi şişme ve yapışkanlık konusunda daha başarılı olacakmış gibi geliyo.. şimdi de aç değilim ama yoğurt ve kepekle başlıycam güne

günaydınlarrr :) bugun atakta 2. günüm sabah yumurtamı yedim sütümü içtim şimdi su içip duruyorum. dün jillian michael egzersiz programınada başladım. bu sabah 72.1 kilo geldim dün başlamadan sabah tartıldığımda 73.8 dim sanırım midem boş ya ondan öyle geldi kilom :) durmak yok devam ediyorum :)

Hoşbulduk ;
hedef kilom 58 başarabilirsem

olsun canım,dediğin gibi sıkıntılı konuşma neden olmuştur.ama o iğne balon benzetmesi beni de hep korkutmuş ve frenlemiştir.
işte bu sebepten bazen kaçamak yapan arkadaşlarımızda duraklama yada +lar görülüyor.neyseki sana çom olumsuz bir etkisi olmamış.bundan sonra daha dikkat ederitelafi edersin sıkma canını

süpersin canım,çok güzel vermişsin.genelde hep aynı koşullarda tartılmayı dene,böylece yanılma payı olmaz pek.mesela ben sabah aç karnına tartılıyorum ilk günden beri ve hep onu baz alıyorum

tebrik ederim... tok karnınada tartıl ozamanda farkı göreceksin ben moralim düzelsin diye yemeklerden hemen sonra tartılıyorum onda bile kilomda düşme görünce çok mutlu oluyorum

BUgün 3. günüm 73.55 başladım bugün 71,80 çıktım

kızlar selam ,
şimciiik benim anlayamadığım bişey var.dün tartıda 80.8 idim reglim başlamıştı,onun da şişliği vardı.
bugün regl 3.günüm ama sabah tartıldığımda 79.4 gördüm,tartı mı bozuk acaba
yani regl durumunda kilo vermem pek söz konusu olmamalıydı,üstelik 1 günde 1.4 kilo _ görmek mucize olabilir heralde ancak
şöyle bir durum var dün kendi evimde tartılmıştım,bu sabah ise annemlerinkinde tartıldım.belki de tartılar arasında farklılık vardır dimi,yarın sabah kendi evimde tartılıp yine size bildireceğim bakalım nolmuş çok merak ediyorum.ama şunu hissediyorum ki regl bitttiğinde valla başladığı güne oranla kesin _2 kg göreceğim gibi

Hoşbulduk ;
hedef kilom 58 başarabilirsem

hoşgeldin aramıza humm,,wazgecmedigin surece basarırsın merak etme..ben diyete basladıgımda 5 kg bile wermek hayal geliodu,,ama yaklasık 10 kg werdim

medesa inşşş eksi 2 değil,3,5 fln gorursun arkadasım,,hayallerini yuksek tutt benimde ameliyat sonrası regl düzenim bozuldu we suan karnımda taş gibi onun şişkinliği ile geziorum..3 aylık hamile gibiyim igrencimm gerci kacamak yapıp,,diete uymayıp sonrada göbegini sürekli regl bahanesine baglayan insanlara cok sinir oldugum içinn,,bugun bikaç gündür yediklerimi gözden geçirdimm,,hatam war mı die ama yokkk hiç kaçamak yapmadım..aksine biran önce güçlendirmeye geçebilmek için çok daha azimliyim,,umarım Pazar günü artıda güsel bi rakam görürüm yineee :2: :2:

dün selahattin dönmezin otlu ayranını yaptım. çok güzel oldu. üstelik de çok doyurucu birşey. akşam yemeği niyetine 2 büyük bardak içtim.

merhaba,
sizin için aranızda ilk günüm fakat 2 aydan biraz daha uzun süredir forumu takip ediyorum.
öncelikle gerçekten çook şekersiniz:)

dukanda benim 3. haftam ve buradaki tarifler, uygulamalar yani gerçekte sizler bana hiç farkında olmadan çok yardımcı oldunuz.
bu nedenle teşekkürler.

biz diyete 4 kuzen olarak başladık ve aslında benim hiç niyetim yokken bir anda işin içinde buldum kendimi. daha önce 5 kilo kadar vermiştim(aç açına yaşayarak gerçi ben de pek stres ya da sinir olmuyor 3. günden sonra da zaten rutine bağlıyorum). fakat verdiğim kiloları geri alma hızım karayolu yanında havayolu taşımacılığı gibi

neyse
kuzenlerim okuma ve uygulatma konusunda minnacıcık tembel olduğu için Dukan organizasyon işi bana kaldı. kitabı aldım 2 kere okudum, hepimiz için özel notlar, başlıklar filan çıkardım ancak yine de açıkcası bir arkadaşım arayıp doğumdan sonraki 14 kilosunu dukanla verdiğini söylediği ana kadar karar vermemiştim.

o an kararımı verdim, benden ziyade 2 kuzenimin epeyce kilo vermesi gerekiyordu.
sonra hepimiz güzel bir piknikte bir araya geldik
yedik
içtik
zıpladık
okey filan oynadık
sonra da yağmur usul usul atıştırmaya başlayınca
hah, bu son ekmek, nişastalı vs yemeğimizdi 2 gün sonra başlıyoruz diyete bunlar da notlarınız dedim, anlattım.

2 gün neredeyse her dakika aryıp bir şeyler sordular,
bu arada yulaf kepeği için market market dolaştık durduk.
migrostu, carouseld.. hiç kalmamış.
kıymetli maden konumunda mübarek:)

bu arada nette araştırmalara devam ederken sizleri buldum.
arada 1-2 bin sayfa atladığımı kabul etmeliyim ama neredyse 3000 sayfa okudum. az çok sizleri tanıyor gibiyim ve sevdim:)

neyse sonrakuzenim dün aradı ve devam edemeyeceğini söyledi. ağlıyordu. eşi istemiyormuş. ancak ablasına da söyleyemezdi(çook kızacaktı).
tamam dedim ben hallederim.

pek iyi hallettiğimi söyleyemem:x
şimdi herkes bırakıyor ancak benim istediğim kiloma 3 kilo kadar kaldı.
pazar günü aile kahvaltısı yapacağız, daha doğrusu sülale:) mecburen 1 günlüğüne ara vereceğim. sonrasında devam etmeyi düşünüyorum ve tabii sonra da güçlendirmeye geçmeyi.
bir çok arkadaşımız burada güçlendirmeye başlayacak yakında, sizlerle elimden geldiğince birarada buevreyi atlatmak isterim.

yardımlarınız ve kabulunuz olursa elbette.
ayrıca şu bir gün ara konusunda da tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum.

haydaa şimdi geldi hoop diye daldı, diyebilirsiniz. olsun bazen acayip yüzsüz oluyorum galiba:)

bir de; bazı arkadaşlarımızın foruma bir süre ara vermesi görüyorum ki sizleri üzüyor, bunu da anlıyorum (o kadar sayfa okuyunca valla anladım)
ancak haddim olmayarak onlara biraz zaman verin, hee başlarını sakın boş bırakmayın:) değerli insanlar kaybedilmemeli ancak azıcık da nefes almaları gerkebiliyor, kendi içlerinde zaman geçirmek isteyebilirler. (ama msndir, teldir vb rahat bırakmayın , diye nacizane bir öneri sunmak isterim)

neyse geldim işte ben de:)
bol -'li, bol destekli, bol paylaşımlı, bol sevinçli günler dilerim.

çok güzel kilo vermişsin 10 kilo hayal gibi geliyor bana nekadar sürede gitti 10 kg bende görebilecekmiyim 10 kg verdiğimi atakta 3. günüm çork sarsılmadım şimdilik iyi gidiyorum umarın böylede devam edebilirim

hoşgeldin kardeş. neden bırakıyorlar diyeti? baskı mı var? ne diyorlar?

güneyli hos geldın aramıza..kalan son 3 kilon,yüzmüş kuyruguna gelmişsin sakın kimseyi dinleme we pes etme..ayrıca 1 gun bozacakmışsın madem ondan bişi olmaz..o günün ertesi 2 gün protein yap dengelersin..bol eksilerrr

ben baslayalı 4 gun sonra tam 3 ay olacak ama ben arada ameliyata gittiğim için tam 10 gün hiç yapamadım..yani 2,5 ayda wermiş oldum bu kiloyu..başladıgımda bende tam senin gibiydim cunku ben cok zor kilo weren bi insanım..dedim ya 5 kg bile hayal geliodu..ama pes etmedikce basarıor insan merak etmee..

canım yaa sağol valla inşallah dediğin gibi olur.pazar/pazartesi anlarız bakalım nolacağını
bu arada sen de ameliyattan sonra korkuyordun veremicem diye bak ne güzel sona geldin artık.tahmin ediyorum haftaya güçlendirmedesin senn,gerçiii birkaç kilo daha vermek istiyordun fazladan yanlış hatırlamıyorsam ama en azından hedefine ulaştın,darısı başımızaaa

dün selahattin dönmezin otlu ayranını yaptım. çok güzel oldu. üstelik de çok doyurucu birşey. akşam yemeği niyetine 2 büyük bardak içtim.

selahattin dönmez kim bacım ben çıkaramadım da kendisini nasıl bir ayran o bana da deyiver hele

canıım hoşgeldin,ne güzel öyle sessiz sedasız vermişsin kiloları kaç kilo verdin toplam ?
3 kiloyu da verirsin max 1 ayda ohh mis valla.
bu arada ben olsam aile kahvaltısında dahi bozmazdım diyetimi ama ille de bozacaksan da kek,börek,hamurişi falan gibi şeyler yerine peynir çeşitleri,domates,salatalık,omlet falan gibi şeyler ye ki sonra birden +görmeyesin.
bence reçel,bal,zeytin ve şarküteri ürünlerinden uzak durmaya çalış.yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişken en az zararla atlatmaya çalış bana sorarsan
çok sevindim senin adına,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

benim son 700 gram kalmıstı gecen Pazar tartıldıgımda,,bu haftaki guncel kilomu bilmiorum..ewt söyle 1 kg fln fazladan wersem geri alma payı olur diorum ama karnım resmen dawul..sende merak etme bence en fazla 1.5 ayda gelirsin hedefe..hep beraber geçelim guclendırmeyedeee su forumu sırf seyırdekıler modundan kurtaralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…