Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar işler o kadar yoğunki bir yanda ihaleler bir yandan bankalar çıldırmak üzereyim o yüzden giremedim 2 gündür bende 2 günde 900 gram vermişim

selahattin dönmez kim bacım ben çıkaramadım da kendisini nasıl bir ayran o bana da deyiver hele
selahattin dönmez diyetisyen, ama 1 kibrit kutusu peynircilerden değil.
bu ayranın detoks etkisi de varmış ve bir sonraki öğünde tokluk hissi veriyormuş.

1 büyük kase yoğurt (light olmasın dedi)
4 tane çengelköy salatalık ya da 1 büyük salatalık
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
1 tutam nane

hepsini blendendan geçiriyoruz. bol köpüklü koyu bir ayran oluyor. içine biraz da buz attım ben
protein var sebze var. besin değeri açısından tam bir öğün aslında.

evet yaaa, biraz güçlendirme deneyimimizi artıralım. açıkcası kitabın güçlendirme bölümü biraz yetersiz geldi bana. çok soru var kafamda. güçlendirmeye geçenler çoğalsın, deneyimler paylaşılsın...

slm kızlar işler o kadar yoğunki bir yanda ihaleler bir yandan bankalar çıldırmak üzereyim o yüzden giremedim 2 gündür bende 2 günde 900 gram vermişim

hadi gözun aydınnn,,darısı daha büyük eksileree :)

bende bikere üstün körü okumustum ama bende cok net deilim..

Evet hakliydi foruma düzenli ugramayan biri gelsin sanki miray'in yasadiklarina yada burda paylasmis olduklarina sahit olmus gibi konustu forumu karistirdi cekti gitti sinir bozucu..!

Gene üzerime alındım cevap vereyim...
Ben önceden dukan yapıyordum ve bu konuya oldukça düzenli yazıyordum aynı dönemde başlamış isek beni hatırlıyor olmanız gerek... Daha sonra dukanı bıraktım ama burda beraber zayıflamaya çalıştığım arkadaşların durumlarını merak ettiğim için düzenli yazmasam da düzenli olarak takipçinizim(ismimi altta konuyu okuyanlarda göremezsiniz gizli dolaşıyorum) yani burda neler yaşandığından haberdarım...

Mirayla olan konuşmamıza gelince; burada farklı fikirlerin olması çok çok normal... Herkesin fikrinin aynı olmasını beklememiz hata olur zaten... Ben mirayın kayınvalidesine olan davranışını onaylamadım ona hak vermedim diye(sizler gibi) neden günah keçisi seçildim anlam veremiyorum hakikaten... Ben fikrimi söyledim Mirayda kendisinin söylediği gibi olgunluğa sahipse senin fikrindir saygı duyarım diyerek konuyu kapatıp forumda paylaşımına kaldığı yerden devam edebilirdi... Kendisi küsüp gitmeyi tercih ettiyse yapılabilecek bir şey yok sanırım... Bu yüzden yarimle olan konuşmalarımızı ısıtıp ısıtıp önümüze sunmaya devam etmeyin...

Ayrıca farkında değilsinizdir belki hatırlatayım burası bir forum sitesi... Burada paylaşım yaptığınız her şey herkes tarafından(üye olması bile gerekmez) okunur ve kim isterse yoruma cevap verebilir... Ben kalkıp hiç alakam olmayan bir konuya girip fikrimi sunabilirim insanlar biraz bunun bilincinde olarak paylaşım yaparlarsa kırıcı olmayız birbirimize karşı... Sizin zannettiğiniz gibi sadece bu konuya her gün yorum yapanlar konu sahibidir sadece onlar girip paylaşım yapabilir gibi bir mantık yok...Eğer öyle bir ortam istiyorsanız msn,face ya da bloglar tam size göre...

Sizin yorumunuzu alıntı yaptım ama burada bu konuyu durmadan gündeme getirenler içinde geçerli...

Son düzenleme:

Sanırım üstüme alınması gerekenlerden biride benim bende mutlu arkadaşım zamanında dukana başlamıştım 1 ay kadar yapıp bırakmıştım işlerim nedeniylede sk sık girip yazamıyorum burası genel bir paylaşım platformu herkes her konuya dahil olabilir cevap yazabilir fikirlerini söyleyebilir Eğer yorum almak istemeyen insanlar herşeyini kalkıp paylaşmasın Yorum yazıyorsa da iyi ya da kötü cevaplara yorumlara açık olsun. Nese ben artık bu konu hakkında yorum yazmıcam bu konuyuda kapatıp konumuza geri dönelim

hadi gözun aydınnn,,darısı daha büyük eksileree :)

bende bikere üstün körü okumustum ama bende cok net deilim..

saol canım yaaa umarım hemen veririm 1 ayda 6 kilo versem süper olcak 14 temmuzda tatile çıkıyoruz ozamana kadar daha ince olmam gerekiyor

canim yan bacak egzersizi oturarak yapilan degil mi ? o nu diyorsun. hani kalcayi SIKARAK yapiyorsun o mu ? eeger oysa merak etme canim ileride cok kolay yapacaksin. ben ilk baslarda yapamiyordum ama daha sonra ellerimi bara tutunmadan bile yapabiliyorum artik

boynunu zorlamadan yapmaya calis .. daha sonra cok rahat yapmaya baslayacaksin zaten azcik sabir :)

canim normal regl döneminde de baslar baslamaz bazen birden atiliyo vücuttan su ondan olabilir. dogrudur yani.

dün selahattin dönmezin otlu ayranını yaptım. çok güzel oldu. üstelik de çok doyurucu birşey. akşam yemeği niyetine 2 büyük bardak içtim.

ya rondom yok benim nasi yapcam bilmiyorum onu

hoşgeldin kardeş. neden bırakıyorlar diyeti? baskı mı var? ne diyorlar?

hoşbuldum ve teşekkür ederim.
en küçük yiğenimin eşi çok masraf olduğu için şikayetçi oldu, oturup konuştular, çok güzel bir kızları var masraflar çok fazla olmuş bütçelerine göre. o nedenle bırakmak durumunda kalıyor , diğer kuzenlerim de onun ablası, psikolojik olarak kendini kötü hissetmemesi için hepbirlikte bırakmaya karar verdiler, daha doğrusu dikkat ederek devam edecekler, br tür güçlendirilmiş güçlendirme gibi düşünebiliriz sanırım.

teşekkür ederim, hoş buldum tekrar. aslında benim zihnimde de p.tesi ve salı protein yapmak vardı. inşallah bu şekilde atlatabilirim. yine de size danışmadan bir karar vermek istemedim. burada gerçekten çok başarılı arkadaşlarımız var. insanın ağzı çizelgelere baktıkça sulanır mı? olur olur her şey olur:), diyorum. o kadar yani.

hoş buldum, toplamda 9 kilo kadar verdim, bu sabah 51.6 idim ancak dün akşam 52.9 a kadar çıktım:x
şey
ee
kem
küm
yani kahvaltıda uzak durmak pek sonuç veremeyecek benim açımdan, diye korkuyorum çünkü minnacık bir parça benim yeme açımdan buzdağının görünen yüzü
yemeyi gerçekten seviyorum
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
yapabileceğim birşey olduğu sürece elimden geleni yapacağım.

bu arada o kekelere bayıldım, tariflerinize sağlık herbirinizin.
çalıştığım için gün içinde fazla bir şey canım çekmiyor lakin akşam eve gittim mi... huFs bana:)

valla güçlendirmeyi ben motomot uygulamıyorum ne yalan söyleyim. ama hakısınız 3. evrede kontrolü kaybetmek daha kolay bunun sebebi de genelde arkadaşların 2 evre boyunca sınırsızlardan sürekli abartarak yiyip, midelerini büyütmesi.. böyle olunca bir tabak ödül yemeği ile doyamayan ve genelde ödülü nişastalı besinleri aşanlar oluyor. ben gece yemeyi kestim ve porsiyonlarımı da eski hayatıma göre daha küçülttüm zaten 2 evre boyunca. bu yüzden ödülü aşma vs gibi bir durum yaşamadım, ama hali ile başka başka şeyler yerken kaçamak denilen şeyler de yiyorum.. 80 küsürlü bir gündeyim güçlendirmede ama 53,5 le güçlendirmeye geçmiştim 51,9 um şu an. çok dikkati yapmamama ve kaçamaklarıma rağmen her şey güzel gidiyo bence önemli olan ekmek, pirinç, bulgur gibi direk şekere dönen besinlerle arayı açmak bir de tatlandırıcıyı komple kestim güçlendirmede, seyirde de toplamda 1,5 kutu kullandım ztn takita.. tatlandırıcıyı bıraktığım için de içim rahat...

inş kısazamanda geçersiniz, bence çok çok çok zevkli ve çok güzel bir evre ben böyle yaşamaya devam edebilirim çünkü özellikle 2. evrede ödül-nişasta 2 katına çıkınca zaten fazlsıyla normal şeyler yemiş oluoruz. en kısa zamanda gelin güçlendirmeye

evet ne yazık ki biraz masraflı bir diyet. ben de maddi açıdan çok zorlanıyorum. hatta bu sebeple diyete ara verdiğim zamanlar oldu. benim kilom obezite sınırlarında olduğu için, kilo vermeyi çok önemsedim. tek başıma yaşamanın avantajını kullandım, başka şeylerden kıstım, çok fazla kırmızı et tüketemedimse de tavukla, yumurtayla yoğurtla açığı kapattım. sen devam edeceksin sanırım. onlar da belki söylediğin yöntemle en azından verdikleri kiloyu koruyabilirler.

güneyli hoşgeldin canım sen de ben gibi yenisin sanırımm

hedef kilon kaç kaç kilo var hedefe

bende de bir tek el blenderi var. onunla yaptım. ince rende kullanarak ve otları da ince ince kıyarak yapabilirsin. tam olarak aynısı olmaz tabi.

o halde sen de hoşgeldin:) aslında hedef kilom 48, gerçi lisede bile 48 oldum mu hiç hatırlamıyorum Dukan amca bana 50.9 vermişti çizelgede yine de biraz o görmeden yan çizeyim diyorum başarabilirsem herhalde 20-25 sene sonra filan bu kiloyu görmüş olacağım. kaç kilom var soruna ise şöyle yanıt verebilriim canım: sabah tartısına göre 3 kilo kadar, akşam tartısına göre 4 kilo kadar vermem gerekiyor.

sen kaç kilosun ve hedef kilon nedir? bir de tatlı konusunda gerçekten çok istekli bir bünyem var, neyseki reglime daha 2 hafta var da şimdilik idare ediyorum. sen bu konuda nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…