selahattin dönmez diyetisyen, ama 1 kibrit kutusu peynircilerden değil.selahattin dönmez kim bacım ben çıkaramadım da kendisininasıl bir ayran o bana da deyiver hele
benim son 700 gram kalmıstı gecen Pazar tartıldıgımda,,bu haftaki guncel kilomu bilmiorum..ewt söyle 1 kg fln fazladan wersem geri alma payı olur diorum ama karnım resmen dawul..sende merak etme bence en fazla 1.5 ayda gelirsin hedefe..hep beraber geçelim guclendırmeyedeee su forumu sırf seyırdekıler modundan kurtaralım :)
slm kızlar işler o kadar yoğunki bir yanda ihaleler bir yandan bankalar çıldırmak üzereyim o yüzden giremedim 2 gündürbende 2 günde 900 gram vermişim
evet yaaa, biraz güçlendirme deneyimimizi artıralım. açıkcası kitabın güçlendirme bölümü biraz yetersiz geldi bana. çok soru var kafamda. güçlendirmeye geçenler çoğalsın, deneyimler paylaşılsın...
Evet hakliydi foruma düzenli ugramayan biri gelsin sanki miray'in yasadiklarina yada burda paylasmis olduklarina sahit olmus gibi konustu forumu karistirdi cekti gitti sinir bozucu..!
Gene üzerime alındım cevap vereyim...
Ben önceden dukan yapıyordum ve bu konuya oldukça düzenli yazıyordum aynı dönemde başlamış isek beni hatırlıyor olmanız gerek... Daha sonra dukanı bıraktım ama burda beraber zayıflamaya çalıştığım arkadaşların durumlarını merak ettiğim için düzenli yazmasam da düzenli olarak takipçinizim(ismimi altta konuyu okuyanlarda göremezsiniz gizli dolaşıyorum) yani burda neler yaşandığından haberdarım...
Mirayla olan konuşmamıza gelince; burada farklı fikirlerin olması çok çok normal... Herkesin fikrinin aynı olmasını beklememiz hata olur zaten... Ben mirayın kayınvalidesine olan davranışını onaylamadım ona hak vermedim diye(sizler gibi) neden günah keçisi seçildim anlam veremiyorum hakikaten... Ben fikrimi söyledim Mirayda kendisinin söylediği gibi olgunluğa sahipse senin fikrindir saygı duyarım diyerek konuyu kapatıp forumda paylaşımına kaldığı yerden devam edebilirdi... Kendisi küsüp gitmeyi tercih ettiyse yapılabilecek bir şey yok sanırım... Bu yüzden yaşanılanı gündeme getirmeye devam etmeyin...
Sizin yorumunuzu alıntı yaptım ama burada bu konuyu durmadan gündeme getirenler içinde geçerli...
Ayrıca farkında değilsinizdir belki hatırlatayım burası bir forum sitesi... Burada paylaşım yaptığınız her şey herkes tarafından(üye olması bile gerekmez) okunur ve kim isterse yoruma cevap verebilir... Ben kalkıp hiç alakam olmayan bir konuya girip fikrimi sunabilirim insanlar biraz bunun bilincinde olarak paylaşım yaparlarsa kırıcı olmayız birbirimize karşı... Sizin zannettiğiniz gibi sadece bu konuya her gün yorum yapanlar konu sahibidir sadece onlar girip paylaşım yapabilir gibi bir mantık yok...Eğer öyle bir ortam istiyorsanız msn,face ya da bloglar tam size göre...
hadi gözun aydınnn,,darısı daha büyük eksileree :)
bende bikere üstün körü okumustum ama bende cok net deilim..
Millet callan yapmaya çalıştım ilk defa ilke göre güzeldi epey esnedim yan bacak egzersizi çok zor geldi yapamadım bir de iki bacağımızı yukarı dikip başımızı öne alıyoruz ve karın çalışıyoruz ya o da epey zorladı boynum acıdı :/
kızlar selam ,
şimciiik benim anlayamadığım bişey var.dün tartıda 80.8 idim reglim başlamıştı,onun da şişliği vardı.
bugün regl 3.günüm ama sabah tartıldığımda 79.4 gördüm,tartı mı bozuk acaba
yani regl durumunda kilo vermem pek söz konusu olmamalıydı,üstelik 1 günde 1.4 kilo _ görmek mucize olabilir heralde ancak
şöyle bir durum var dün kendi evimde tartılmıştım,bu sabah ise annemlerinkinde tartıldım.belki de tartılar arasında farklılık vardır dimi,yarın sabah kendi evimde tartılıp yine size bildireceğim bakalım nolmuş çok merak ediyorum.ama şunu hissediyorum ki regl bitttiğinde valla başladığı güne oranla kesin _2 kg göreceğim gibi
dün selahattin dönmezin otlu ayranını yaptım. çok güzel oldu. üstelik de çok doyurucu birşey. akşam yemeği niyetine 2 büyük bardak içtim.
saol canım yaaa umarım hemen veririm 1 ayda 6 kilo versem süper olcak 14 temmuzda tatile çıkıyoruzozamana kadar daha ince olmam gerekiyor
hoşgeldin kardeş. neden bırakıyorlar diyeti? baskı mı var? ne diyorlar?
güneyli hos geldın aramıza..kalan son 3 kilon,yüzmüş kuyruguna gelmişsin sakın kimseyi dinleme we pes etme..ayrıca 1 gun bozacakmışsın madem ondan bişi olmaz..o günün ertesi 2 gün protein yap dengelersin..bol eksilerrr
ben baslayalı 4 gun sonra tam 3 ay olacak ama ben arada ameliyata gittiğim için tam 10 gün hiç yapamadım..yani 2,5 ayda wermiş oldum bu kiloyu..başladıgımda bende tam senin gibiydim cunku ben cok zor kilo weren bi insanım..dedim ya 5 kg bile hayal geliodu..ama pes etmedikce basarıor insan merak etmee..
canıım hoşgeldin,ne güzel öyle sessiz sedasız vermişsin kilolarıkaç kilo verdin toplam ?
3 kiloyu da verirsin max 1 ayda ohh mis valla.
bu arada ben olsam aile kahvaltısında dahi bozmazdım diyetimi ama ille de bozacaksan da kek,börek,hamurişi falan gibi şeyler yerine peynir çeşitleri,domates,salatalık,omlet falan gibi şeyler ye ki sonra birden +görmeyesin.
bence reçel,bal,zeytin ve şarküteri ürünlerinden uzak durmaya çalış.yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişken en az zararla atlatmaya çalış bana sorarsan
çok sevindim senin adına,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
süper ya , çok kaçamak yaptınız mı güçlendirmede sanki bana 3. evrede kontrolu kaybetmek daha kolaymış gibi geliyor , neler yaptınız ilave yedikleriniz neler oldu biraz anlatırmısınız deneyimlerinizi çok merak ediyorum ben , az kaldı yakında geçiçem inşallah bende
bende de bir tek el blenderi var. onunla yaptım. ince rende kullanarak ve otları da ince ince kıyarak yapabilirsin. tam olarak aynısı olmaz tabi.ya rondom yok benim nasi yapcam bilmiyorum onu
bende de bir tek el blenderi var. onunla yaptım. ince rende kullanarak ve otları da ince ince kıyarak yapabilirsin. tam olarak aynısı olmaz tabi.
hoşbuldum ve teşekkür ederim.
en küçük yiğenimin eşi çok masraf olduğu için şikayetçi oldu, oturup konuştular, çok güzel bir kızları var masraflar çok fazla olmuş bütçelerine göre. o nedenle bırakmak durumunda kalıyor , diğer kuzenlerim de onun ablası, psikolojik olarak kendini kötü hissetmemesi için hepbirlikte bırakmaya karar verdiler, daha doğrusu dikkat ederek devam edecekler, br tür güçlendirilmiş güçlendirme gibi düşünebiliriz sanırım.
bende de bir tek el blenderi var. onunla yaptım. ince rende kullanarak ve otları da ince ince kıyarak yapabilirsin. tam olarak aynısı olmaz tabi.
Aliye tickerın doğru mu...Maşallah sana ne kadar zamandır diyettesin sen...
hee tamam o zaman canim blender ile deniyim madem
neydi
maydanoz
nane
ve neydi baska unuttum canim yaa
doğru valla. hatta en az 300 gr kadar da ödemim var bugün. ben de inanamıyorum.
güneyli hoşgeldin canım sen de ben gibi yenisin sanırımm
hedef kilon kaç kaç kilo var hedefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?