Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşbuldum benim hedef kilom canım 58 filan şuan kilom 66 8 kilo verirsem benim için süper olcakkk ama bende tatlıya abur cuburu okadar çok seviyorumkiii arada kacamak yapmaktan korkuyorummm

Ben o gün sizin yorumunuzu alinti yaparak yorum yapmistim benim bu yorumum size degildi..Benim yorumumu alinti yaparak konuyu durmadan gündeme getirenler icin cevap olarak yazmis olabilirsiniz isteyen herkes foruma girebilir buna kimsenin birsey dedigide yok zaten..

Evet üstüne alinabilirsiniz o yaziyi yazarken nickiniz aklima gelmedigi icin isim vermeden yazdim.Yorumunuz cocuk azarlar tarzinda oldugu icin..

Hosgeldin arkadasim ilk yazdigin yazi nasil icten yazilmis okurken tebbessüm etmeme neden oldugun icin tesekkür ederim.. Dilerim en kisa zamanda istedigin kilo ya ulasirsin..

Azmine hayran kaldım...Ben 2,5 ay zor dayandım

azim de var tabi ama daha ziyade senin için ne kadar büyük bir dert olduğuyla ilgili bu. bir de benim hayatımın son 2 yılında yaşadı çok radikal değişimlerle. son 2 yıldır kendimi pek çok anlamda yeniden yapılandırıyorum. kilo da bunlardan biri oldu.

aliye anladıgım kadarı ile cok guclu bi bayansın..masallah masallahh diyelim

Aliyecim su otlu karisimin nanesi kuru olsa olurmu taze nane bulamam ben burda.

ben de onu soracaktım inan ki. o ne bereketli krep öyle, ye ye bitmemiş.

MEDESA canım senin yazını aradım ama bi türlü bulamadım aliyeden yorum yapiiimmm.....

çok teşekkür ederim tavsiyen için tavuk benim için daha iyi aslında kırmızı eti hiç sevmem ama kitapta yanlış mı yorumladım ne kırmızı eti mutlaka yemem gerekir gibi algıladım ama

sen öle diyosan ben daha çok seviindim tavuk hindi ve tavuk cigeri ile devam ederimm

krebi şöle yaptım doğrumu bakın bakimm

lor peyniri 3 kaşık 1,5 kaşık yulaf keği 1 yumurta ciraz süt karıştırdım yagsız tavaya sıvadım güzelce pişti arkaı önü acık acık koparıp bütün gün anca yedim kızlar

BU ARADA BUGÜN İLK GÜN SONUCU 600 GRAM ben 1 kilo bekliyordum çokmu beklemişim iyimi
:13:

tuna kırmızı eti ne kdr az tüketsen atakta o kdr iyi,bunun yerıne tawuk hatta balıgı daha fazla tuket.cunku yagı ne kdr azda olsa kırmızı et bunlara gore daha yaglı kalıor..dukan en yaglı balık bıle kırmızı etten daha ii dierek,balıgı daha cok önermiş..ayrıcada bi günde 1 kilo bencede cok beklemişsin arkadasım,,600 gram gayet ii

ben bizlerde en çok da bunu seviyorum işte, ayağa kalkmasını o kadar güzel başarıyoruz ki.. maşallah bize.
tebrik ederim aliye, bence zaten her kadın potansiyel bir anka kuşudur , bazısı bunu ortaya çıkarır bazısı çıkaramaz. sen küllerinden doğabilen hatta doğmakla yetinmeyip yeni bir kaf dağı edinebilen bir anka oldun demek

krebi gayet başarılı yapmışsın canım,hiç sakıncalı bişey yok hatta istersen içine biraz baharat,hatta seviyorsan maydonoz falan da ekleyebilirsin atakta
ama her öğünde yiyebildiğine göre sanırım fare gibi azcık azcık tırtıkladın
kırmızı et yemek mecburiyetinde falan değilsin kuzum,yanlış anlamışsın o kısmını sanırım.
protein olacak ille ama hangi protein olduğu farketmez.et sevmiyorsan tabiki tavuk,balık yiyebilirsin.
hatta büyük marketlerde bulabileceğin yağ oranı max %10 olan tavuk yada et dönerlerden de yiyebilirsin.ben cp,şeker ve bolca marka olanları alıyorum genelde.hindi de hem tok tutuyor hem yağsız özellikle de göğüs kısmını tercih edebilirsin.baharatlarla lezzetlendirebilirsin.yumurtayla çılbır yapabilirsin üstüne yoğurtla falan,mantı olduğunu hayal ederek yiyebilirsin fena olmuyor
zaten biekaç gün sonra atak bitip seyire geçtiğinde sebzeler de işin içine girince çook daha çeşitli şeyler üretebilirsin.
bu arada 1 günde 600 gr gayet güzel.atak bittiğinde en az 2.5-3 kilo vermiş olacaksın
öpüyorum canım başarılar

kızlarrrr nerdesiniz yaaa,bak ikiniz de tatile gittiniz bağlanmadınız,yazmıyorsunuz da neler yaptığınızı aklım siz de kuzular.umarım kaçamaksız geçiyordur tatilleriniz

hep hırslı azimli mutlu oluruz inşallahhh hoş geldin aramıza bnde 27 mayısta başladım
amin amin amin (cuma günü yaa 3ledim)

bu arada az önce çay ocağında mimar bir arkadaşla karşılaştım, "yaa ben de zayıflamak istiyorum" dedi
-o halde hemen dukan'a başla dedim
-sadece protein mi? dedi
-hayıııırr, atak dönemi sadece protein,.. sonra kısaca bahsettim, bakacak hatta kitabı p.tesi gelip vermeyi düşünüyorum ona
dönerken yolda hizmetli ekibimizden 2 bayanla karşılaştık
aynur abla: aaa zayıflama artık, minnacık kaldın (anne bakışı bartması tabii) ,yüzün küçüçük kaldı
-yok abla, o kadar da zayıflamadım
- yok yok gitmiş eski güzelliğin
nasiii nasiiiii(dedi iç sesim)

yaa ben hiç güzel bir insan olmadım ki yanii şükürler olsun sağlıklıyım, eksiksizim ama güzellik! cıx cıx normalim hamd olsun daa anne bakışı dedim yaa öyle işte.
ee abla annem de öyle diyor, derken yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım
arkamdan hala yok al biraz al, diyordu.

seviyorum bu insanları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…