eneee benimki 175 bana 73 dedi garipp
kestanecim aynen telafi edicem yalnız nick ini gördükçe canım feci halde kestane şekeri istiyor çok çoooook severim
bnmde 1.72 78 verdi banada...ikili rakamlara bi gelimde:) banada 78 çok geldi ama bnde ona bile razıyım yani...
ahh ahh inşallah o kadarına kavuşalım da diğerlerini bi yol bulur veririz
yok canım ben cidden serbes sanıdımdı ama yassaksa yemem tabiki yok bu sefer başka vallahi azimliyim inş. ekşi elmaya takıldım şimdide o serbesmi yani öff cözemedim
kemik yapısı ve diğer bilgiler farklı ondan olabilir benim kemikler biraz gelişmiş
yook len sen benim kemikleri görcen hatta bacaklarım kalınlıktan ölcek roberto carlos la kapışcaaz yarmagül gibiyimister 70 ister 75 bir 7 li rakamlara inseeem
yook len sen benim kemikleri görcen hatta bacaklarım kalınlıktan ölcek roberto carlos la kapışcaaz yarmagül gibiyimister 70 ister 75 bir 7 li rakamlara inseeem
188 gün dediiiii
banada 300...o dediinden daha kısa sürede verme ihtimalimiz var mı sence?
olur ya olsun nolurrokula böyle obez bi şekilde dönmek istemiyorum. Benimle dalga geçenlere gününü göstermek istiyorum
benim de annem tutturdu Rize'nin kolot peyniri diye, getirtti benim için babamla yemin ediyorlar içinde yağ yok diyetunacım bu arada çeçil peyniri olmaz yahu,yağlı o ama ben de deli gibi severim vallahi
3 ay var o zmn önünde hadi bakalım:))
kuzum meyvelerin tamamı yasak !
şeker var onlarda ama goji bery diye solucana benzer bir meyve var,onu yiyiyor arkadaşlar.ben bir kere aktarda gördüm kendimi survivor'da sandım
bu arada kaç kilo verdin sen atakta,5 gün oldu mu ?
benim de annem tutturdu Rize'nin kolot peyniri diye, getirtti benim için babamla yemin ediyorlar içinde yağ yok diye
neymiş efendim makinadan geçiriyorlarmış kaymağı ayrı sütü ayrı çekiyorlarmış. yiyebilirmişim
ayy ikna mı olsam yoksa onları mı ikna etsem bilemiyorum ama peynir hiç sevmeyen ben onca zaman beyaz peynir yiyip de o peyniri görünce misssss kokusuna büründüm resmen.
bu arada sırf kokusunun güzelliği bile bana yasak olması gerektiğini anımsattı
neyse ben bir çay daha içeyim, acısını alır
Aslında bugün saf protein yicektim ama, öğlen menemen yedimZaten benim günler karıştı yaa :) Neyse akşam balık yicem, yarın yerim protein artık.
Zaten sen biliyorsun..Hiç bir şey olmamış gibi devam et, ama biraz daha asılarak, spor falan yaparak.. 2-3 kilo bile artı gördüysen onlar atakta gider tahminimce.. Ama bir daha böyle yapmaaa!! Dizginleri tekrar eline al
Evet ya, o çok komikti ahhaha
Çektik mi yahuuu abooovvv!!
1 gün bu dediğin gibi olacak ertesi gün yine saf protein. 1+1 oluyor işte buuBir de ben az salça ve domates suyu da kullanıyorum genelde tat versin diye. Eriği de ben yedim ama; normalde öyle bir şey yok tabi. Uydurduk biz onu :)) Pek bi zararını görmedim sadece. Yemesen daha iyi olabilir yine de, sen bilirsin tabi
dely,seviyorum seni yaaaa
hayır yani ben ne diyim sana bilemiyorum ki artık,afiyet olsun diyorum başka da bişey demiyorum
hayır bir de glshk'ye diyorsun ya yapma artık böyle,dizginleri eline al diye ahandaa bunun aynısını ben de sana söylüyorum kuzum
aynen 3 beden inmem gerekiyor
Hahahadely,seviyorum seni yaaaa
hayır yani ben ne diyim sana bilemiyorum ki artık,afiyet olsun diyorum başka da bişey demiyorum
hayır bir de glshk'ye diyorsun ya yapma artık böyle,dizginleri eline al diye ahandaa bunun aynısını ben de sana söylüyorum kuzum
Yok yahu yook!yok canım ben cidden serbes sanıdımdı ama yassaksa yemem tabiki yok bu sefer başka vallahi azimliyim inş. ekşi elmaya takıldım şimdide o serbesmi yani öff cözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?