Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kiim ne diye dalga geçiyorr yaaaaa 26:

dalga gecenler genelde sokaktaki insanlar ve yurttaki kızlar ama erkek dolu bir sınıfta okuyorum bölümümden dolayı ve pek insan yerine koymuyorlar seni bu haldeyken önce takıntı sandım ama diğer kıza da aynı şekilde davranıp zayıf olana davranışlarını gördükten sonra takıntı olmadığını anladım. hoş onların amacı farklı olduğu için öyle yaklaşıyorlar ama adam yerine konmamak da bi süre sonra koyuyor insana

tecrübeli dukaniçelere soruyorum dukan testinde çıkan günden daha önce ideal kiloma inme imkanım var mı?kaçamak falan yapmazsam?diyete hep uyarsam?

bence mümkün canım,bana mesala 20 temmuzda ideal kilona ineceksin demişti ama 3.7 kilom kaldı,daha önce inermişim gibi geliyor
ama ben hiç kaçamak yapmadım,yulaf kepeğimi aksatmadım,sporumu düzenli yaptım herşeye uydum anlayacağın
sen de öyle devam edersen hedefine daha erken ulaşabilirsin

yok cnm ben ztn alacagım ürünlerin hiçbirinin değerlerine iyice bakmadan öle rastgele almıorum..Ben Yörsanın böreklik lorunu alıorum,yağ oranı %2 we gayet lezzetli ama artk ondanda bıktım 3 aydır hergün

cnm kitapta adam kullanabilirsiniz dior..bende ilk başladıgımda bi süre kullanmıştım..bağışıklık yapmaması için ztn hergün kullanma taraftarı olmadıgımdan,,kendimi ii hissetmeye basladıgımda bıraktım..ACE Plus kullanıorum ben vitamin ihtiyacı duydugumda,,gayette memnunum..

teşekkür ederim tatlıkuş

bir de şimdi sipariş vericem de netten... pınarın temizlenmiş 650 gr lık hamsisini alıp yiyen oldu mu??

Son düzenleme:

İnsanlar ne kadar gaddar ya koskocaman üniversiteye gelmiş kişi bunlar boşuna eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır demeişler neyse gamzecim bu seni daa da çok hırslandırır

Bugün songünüm canım atak bitiyoo dün itibari ile 1,5 vermiştim dukan 1,80 demişti bugün tartılamadım kabızlık var ondan bu sorunu bugün halledip yarın bakcam artık

akşam soğuk duş aldım 3 dakika durdum buz gibi suda dukan demiş bu baya etkili diye sabahta merakla uyandım ama tık yok

tamam canım meyve beni zorlamıyo şimdilik sadece halsizlik var biraz sıcaga bagladım okaa

medesa sen atakta nekadar verdin seyir başlarında aldınmı geri ve daha önceki rejimlerin ile bu sende farklı oldumu

mesela ben geçen sene 1.5 kiloyu 3 haftada vermişim

Canım, benim de 4 gündü atak, vücudun dengesi değiştiği için atak ın son gününde bende de çok halsizlik olmuştu ama 3 kilo verdim toplamda. Seyire geçince hiçbişeyin kalmıyor, ben maden suyu içtim ama her gün gerçi şu an unutuyorum ama :)

İnsanlar ne kadar gaddar ya koskocaman üniversiteye gelmiş kişi bunlar boşuna eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır demeişler neyse gamzecim bu seni daa da çok hırslandırır

aynen beni o tetikledi zaten.umarım pes etmem gitmeden en azından 90 a inmek istiyorum :18:

umarım öyle olur:)) çok mutlu ettin beni

umarım öyle olur:)) çok mutlu ettin beni

aynen beni o tetikledi zaten.umarım pes etmem gitmeden en azından 90 a inmek istiyorum :18:

oohhh beeee sonunda tickerım oldu.kızlar hepinize çok teşekkür ederim nasılda uğraştınız.ay ben sizi yerimkii yaa:))) ekime şifremi verdimde o yapıştırıverdi saolsun.burdanda bnm beceriksiz olduğummu ortaya çıktı ne:)) çok mutlu oldum.kiloları verip ilerletmek kaldı bi tek heyooo

Son düzenleme:

Canım, rica ederim, ama şifreni hemen değiştir lütfen. :26:

Bi de ben uçak yaptım ama sen beğenmediysen yeniden yapabilir, eskisinin yerine aynı şekilde yenisini yapıştırabilirsin.

yook len sen benim kemikleri görcen hatta bacaklarım kalınlıktan ölcek roberto carlos la kapışcaaz yarmagül gibiyim ister 70 ister 75 bir 7 li rakamlara inseeem
Benzetmeye koptum yaaa
olur ya olsun nolurr okula böyle obez bi şekilde dönmek istemiyorum. Benimle dalga geçenlere gününü göstermek istiyorum
Ya onlar kendilerine baksınlar. Hatta açsınlar daa... bilmem ne yani... Gerizekalılar yaaaaa!!!! hiç moralini bozma sen. Yılışıklar nolucaaakkk!! Senin sağlığın önemli! Sen kendini iyi hissedeceğin kiloya gel de, ondan sonra peşinden koşanları da sen insan yerine koyma!! Zaten yokmuş insanlıkları hııhhh!!

tecrübeli dukaniçelere soruyorum dukan testinde çıkan günden daha önce ideal kiloma inme imkanım var mı?kaçamak falan yapmazsam?diyete hep uyarsam?
Metabolizma hızına ve iradene bağlı Tabi ki de verebilirsin :13:

...........
.............
Dely cim çok tatlısın ya, çoook tatlısın
Medesam, öğrencini gördün mü bak :)) Neler yapmaması gerektiğini nasıl bilip yapıyor :)) Biri de hasta, işin zorrrr.
İhihi Sen de canııımmm
Biliyorum dabiiii hihi Yaparsam da benimkinin adı kaçamak olmuyo Nefis köreltmek oluyo :76: Sonra an gelecek çikolataya saldırcam :18: Onu engellemek için, ayda 1, 3 haftada 1 falan 2 lokma bişey atıyorum ağzıma. 3 ay olacak, toplasan 3 kere diyet dışı yemişimdir. Mesela şimdi Haziran sonuna kadar bi lokma bile kaçamak yok disipllinliyim örtmeniimm!!

Ben almıyoruumm, o yüzden bilmiyoruumm :S Calcium sandoz aldıydım bi, durup duruyoo :)

Son düzenleme:

bozmuyorum artık aksine hırs yaptım kendimi iyi hissedeceğim kilo ben sınıfa girdiğimde ağızları açık kalıp avanak avanak baktıkları andaki kilom olucak

slm kızlar desteğinize ihtiyacım var bu aralar çok yoğunum ve artık yumurtadan ve tavuktan iğreniyorum çok zor geliyor ne yapsam bilemedim çokta güzel gidiyordu sıcaklar bastırdıkça fena oldum ne yapsam ne etsem tam 1 ay oldu başlayalı ama neredesye 1 haftadır biraz sallıyorum gibi 6-7 kilo arasında verdim. net diyemiyorum çünkü bir gün 74 çıkıyorum birgün 75 en az 10 kilo daha vermem gerek
lütfen yeni bişeyler önerin bende yapayım

Biliyorum hayatım, iradelisin maşallah En iyi sen bilirsin bünyeni tabi, kaçamak a susadığın anlarda yem atıyorsun sadece.

Ben de doktora gidiyorum ya kızlar tahlillerim için, o doktor da supradiyn energy önerdi ama ben almadım haberiniz ola :))

ay sanki banka şifremi verdim:)) uçak iyi olmuş kilo verdikçe uçarım işte:)))

Aman canım, hadi değiştir de huzura ereyim.

canım köfte yapabilirsin.dukanella yaz googlea çok güzel tarifler çıkıyo...belki yardımı olabilir sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…