Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın,

Bugün itibariyle hedef kilomun altına inmiş bulunuyorum. Canım dukanıma teşekkürü borç bilirim.

Başlangıç tarihi: 24.06.2012
Başlangıç kilo : 70.6
Hedef kilo : 59
Geçen hafta : 59.6
Bu sabah :58.6

Başlangıçtan itibaren: 12 kilo

Herkese en kısa zamanda bol eksiler olsun inşallah...

Ben cok yavas gidiyorummm acil birseyler yapmam gerek... hep gececi calistigim zaman bu böyle yeterince yiyemiyorum cünkü...

süpersin ekimcim hemde tiroid e rağmen değmesin canım, kutluyorum aramızda ilk sen geçiyorsun güçlendirmeye

Canim baslangic tarihinde yanlislik var sanirsamm..

nerelere gidiyorsun tatile ay ne güzeldir şimdi ege, özendim vallahi

İlk hedef DİDİM. 4 gün falan. Ordan 2 gün KUŞADASI. 2 gün belki bodrum. Kapanış MARMARİS. Deli organisazyon yaptımm. Hemde kız başımaaa. Arada katılacaklar var programımaa. Sizide beklerimmmm.

:)

Oooo canım benim, o kadar saat spor yaparsan en az 2 kilo kayıpla dönersin inşallah. Ama yanına şu dukan ekmeklerinden yapıp alsan, sana acıktıkça iyi gelir. (Ama dolapta sakla, ben dışarda bıraktım bozuldu :))

Evet ya, sevinçten olmuş, hemen düzeltiyorum.

Başlangıç tarihi: 24.03.2012
Başlangıç kilo : 70.6
Hedef kilo : 59
Geçen hafta : 59.6
Bu sabah :58.6

Başlangıçtan itibaren: 12 kilo

Hakkin tabeeee... size bol paylasimlar ben cocuklari okula gönderdim simdi onlarin cikis saatine kadar uyumam gerek..

ipek tatlım iyi tatiller dilerim şimdiden, tadını çıkar güzel güzel
ekim ben sana ne diyim, tü tü tü tüüüüü maaşallahh :))

kızlar ne güsel ne motive edici herkeşşler güzel kilolar vermişler be yaaa :))

süpersin ekimcim hemde tiroid e rağmen değmesin canım, kutluyorum aramızda ilk sen geçiyorsun güçlendirmeye

Sağol canım, tartım sürpriz yaptı bana bugün.

Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda, sen de pazartesi geçeceksin zaten değil mi?

Günaydın kızlar,

Bu ara çok giremedim oğlumun sınavı vardı, ama atlattık şükür.

Kilo bildirimimi yapayım :)

Başlangıç tarih : 01.04.2012
Başlangıç kilo : 70,4
Hedef kilo : 60
Geçen perşembe : 61.2
Güncel kilo : 60.6

Hakkin tabeeee... size bol paylasimlar ben cocuklari okula gönderdim simdi onlarin cikis saatine kadar uyumam gerek..

Sağolun kızlar, darısı en kısa zamanda sizlere inşallah.

günaydın kızlar

çatlakta neymiş torunum başlığı...okudum biraz önce.içimde bi sıkıntı var neden bilmiyorum...daralıyorum(
kestane şekerim havalardan olabilir, sıcaklar bunaltıyor, bazen de bıkkınlıklar gün yüzüne çıkıyor.
geçeceğini biliyorsun di mi üzme kendini ve olumlu düşün. hayat sana gülümsüyor, biz de.. sen de kendine bunu çok görme lütfen

ahahaha sevmek herşeyin başı.. hala:)

biriniz dukan kek yapıp beni çaya davet etsenizeee ölcem tatlısızlıktan
cıx cıx cıx hemencecik kendine bir dukan kek yapmalısın hatta içine bol tarçın ilave adebilirsin, o da güzel olmuştu.
ayrıca;
2 y. kaşığı tatlandırıcı
2 y.kaşığı süt
isteren kakao
iyice karıştırıp buzdolabında 4 saat beklet
güzel bir tadı oluyor, bir nevi çikolata-puding karışımı
canın tatlı çektikçe az az yiyebilirsin

hiç üzülmeyeceğiz aksine bizi üzen onca kontrolsüz şey varken kontrol edebildiklerimize sıkı sıkı sarılıp kontrol altına alacağız canım. bu hafta + bile olsa nasılsa sen devam ettiğin sürece hepsi gidecek, değil mi

ben de zaman zaman hala halsizlik oluyor, sıcaklar da bu konuda çok etkili oluyor, diye düşünüyorum , bir de istersen vitamin al. bende 2 gündür epeyce ilerleme var

yaa var yaaa ne diyim bilemedim he
ok iyi, üstelik bedenlerimiz hafifledikçe elbette daha az verecek. bozma moralini hiç. anlaştık mı

Ben cok yavas gidiyorummm acil birseyler yapmam gerek... hep gececi calistigim zaman bu böyle yeterince yiyemiyorum cünkü...
ben akşam 9 dan önce ne yazık ki yiyemiyorum, dün 8 saatin sonunda resmen saldırdım yemeğe üstelik sp günümdü off salata nasıl güzel geldi. sonra da bir uyku bastırdı. resmen ayılıyorum bir yerden bayılıyorum bir yere, durumu. sonra açıldım biraz ama yine de 12 olmadan uyumuşum.
canımı sıkmıyorum açıkcası. belki geç olacak ama hayat standartlarımızı bozmaktan iyidir.
nasılsa sonuç güzel

İlk hedef DİDİM. 4 gün falan. Ordan 2 gün KUŞADASI. 2 gün belki bodrum. Kapanış MARMARİS. Deli organisazyon yaptımm. Hemde kız başımaaa. Arada katılacaklar var programımaa. Sizide beklerimmmm.

:)
tadını çıkar. çok ama çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. ara ara bize bildir ki biz de tadını çıkaralım, olar mı kine

yasena sen 1 kiloya mı yavaş diyorsun,, alırım seni ayağımın altına!!!
di miiiii

kilo bildirimi yapayım

valla dün 50.9 u görmüştüm ama bu sabah bana gözkırpan işte bu

bu kk daki ilk bildirimim olduğu için bu kadarcık

ayrıca yoğur değerlerini dün unutmuşum ben , özür.

sütaş yoğurt: prot.:4 karbonh.:6.5 yağ:1,4
içim yoğurt : pr: 4,6 krbh.: 6.7 yağ:1

ayrıca danonenn sütü de pınar ekstra süt gibi üstelik fiyatı daha uygun:
danone süt prt.:3.1 karbh.:4,5 yağ:0,1

- gören tüm arkadaşları tebrik ederim, + görenler de durmak yok diyete devam ebediyyen direnemzler değil mi ya

Canım, senin kilon zaten çok az, 400 - 600 gr oynuyor hep mutlaka, her gün tartılıp her gün - gören yoktur eminim. Haftalık kayıp net anlaşılıyor.

Ürün bildirimleri için teşekkür ederiz, çok sağol.

Ben de dün şok markete gideyim dedim yürüyüş sonrası, 8 de kapanmış

Ama yanında diasa vardı oradan polonez hindi füme aldım fiyatı 4,90, epey büyük ve yağ oranı % 1, akşam 2 tane yedim çok iyi geldi, çok acıktığınızda atıştırmalık iyi olur diye düşünüyorum, bilginize sunulur.

herkese güzel günler diliyorum.....
kilo bildirimimi yapiim

başalngıç tarihi:23/03/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:60
geçen perş. kilo: 62,2
güncel kilo:60,5

artık yiyemiyorum sanırım.....çok bunaldık çoook....Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..... benim hemen çıkmam gerekiyor da acaba yarışma ne alemde? ben giremiyorum nete eskisi gibi bu yüzden hafiften koptum olaydan..... nasıl gidiyor herkes devam ediyor mu acaba?
konuya hakim olan arkadaşlar cevap verebilirse kısa sürede çok memnun olurum....öptüm tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…