Herkese günaydın,
Bugün itibariyle hedef kilomun altına inmiş bulunuyorum. Canım dukanıma teşekkürü borç bilirim.
Başlangıç tarihi: 24.06.2012
Başlangıç kilo : 70.6
Hedef kilo : 59
Geçen hafta : 59.6
Bu sabah :58.6
Başlangıçtan itibaren: 12 kilo
Herkese en kısa zamanda bol eksiler olsun inşallah...
Herkese günaydın,
Bugün itibariyle hedef kilomun altına inmiş bulunuyorum. Canım dukanıma teşekkürü borç bilirim.
nerelere gidiyorsun tatile ay ne güzeldir şimdi ege, özendim vallahi
İlk hedef DİDİM. 4 gün falan. Ordan 2 gün KUŞADASI. 2 gün belki bodrum. Kapanış MARMARİS. Deli organisazyon yaptımm. Hemde kız başımaaa. Arada katılacaklar var programımaa. Sizide beklerimmmm.
:)
Ay ne güzel bir gün.
İŞte son 2 gün
Sonra ver elini Ege sahilleriii oleyyyyyyyyyyyyyy
Bildirim yapıyorummm
Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç Kg 90,1
Hedef 60,1
Geçen perşembe 83,3
5 kilo yarışmasına başlangıç 86,2
Bugün 82
Haftalık kayıp 1,3
YArışma kaybı 4,2 kg
Kızlar ben bu hafta tatile çıkacağım. Bol bol yüzüp tenis oynayacağım. Günde 4-5 saat tenis oynar 3 saatte yüzersem sanırım bayağı iyi gelecek. Mümkün olduğu kadar da az alkol alacağım. Tabi ancak gelince tartılacağım. Umarım hedeften şaşmam. Tatil önerilerinizi bekliyorum.
Kolay gelsinn
Herkese günaydın,
Herkese günaydın,
süpersin ekimcim hemde tiroid e rağmendeğmesin canım, kutluyorum aramızda ilk sen geçiyorsun güçlendirmeye
Hakkin tabeeee...size bol paylasimlar ben cocuklari okula gönderdim simdi onlarin cikis saatine kadar uyumam gerek..
ipek tatlım iyi tatiller dilerim şimdiden, tadını çıkar güzel güzel
ekim ben sana ne diyim, tü tü tü tüüüüü maaşallahh :))
kızlar ne güsel ne motive edici herkeşşler güzel kilolar vermişler be yaaa :))
kestane şekerim havalardan olabilir, sıcaklar bunaltıyor, bazen de bıkkınlıklar gün yüzüne çıkıyor.çatlakta neymiş torunum başlığı...okudum biraz önce.içimde bi sıkıntı var neden bilmiyorum...daralıyorum(
ahahaha sevmek herşeyin başı.. hala:)O başlığı bir iki yıl önce ben de görüp okumuştum, sonra kendime baktım o kadar çok çatlak var ki, uğraşmaktansa vücudumu sevmeye karar verdimçatlaklarım ve ben bir bütünüz şimdi Olmuş olan yapcak bişey yok dedim vallaaa
cıx cıx cıx hemencecik kendine bir dukan kek yapmalısın hatta içine bol tarçın ilave adebilirsin, o da güzel olmuştu.biriniz dukan kek yapıp beni çaya davet etsenizeee ölcem tatlısızlıktan
bende bugün dukan pudingi yaptım güzel birşey oldu. Hiç mutfağa girmeyen bu kızı mutfağa soktu dukan. yalnız bu gün kilo almış gibi hissediyorum. vucudumda nedenini anlamadığım bi şişlik var. Yarın tartıda artı görürsem çok üzüleceğim.
ben de zaman zaman hala halsizlik oluyor, sıcaklar da bu konuda çok etkili oluyor, diye düşünüyorum , bir de istersen vitamin al. bende 2 gündür epeyce ilerleme vararkadaşlarım mrb uzun zamandır burayı takip ediyorum ve en sonunda dukana başladım bu gün atak evresinin 3 günü bitti şimdi benim sizlere bi kaç sorum var lütfen cevap veriniz ilk iki günüm süper geçti 3 günüm yani bugün halsizlik oldu şöyle ki zaman zaman vücudum da özellikle kol ve bacaklarımda kesilmeler oldu hani dermansızlık birden yorulma bu diyettenmi kaynaklanıyor bi kaç güne geçermi yoksa diyeti yaptığın sürece olurmu diğer sorumda sanki çok yiyormuşum gibi feci tokluk hissi oluşuyor normal yediğimde bile bu kadar tok olmuyordum şişkinlik olmazdı tereddüt ediyorum kilo alıcakmış acayip yemiş hissediyorum sizdede böylemi konuyu takip edip bayağı bi okudum ama hepsini değil lütfen bana cevap veriniz başladığım kilo 76 üç gündür tartılmadım atak bitsin öyle tartılcam bilgilerinize ihtiyacım var
yaa var yaaa ne diyim bilemedim hegünaydın kızlar
başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:59
geçen perşembe kilo: 59.9
güncel kilo: 59.5
1 haftadaki kayıp : 400 gr((( heyyy gidi ilk günler 1.5 kg 1.5 kg gidiyordu yağlar löp löp:))
79 günde giden 10.5 kg
ben akşam 9 dan önce ne yazık ki yiyemiyorum, dün 8 saatin sonunda resmen saldırdım yemeğe üstelik sp günümdü off salata nasıl güzel geldi. sonra da bir uyku bastırdı. resmen ayılıyorum bir yerden bayılıyorum bir yere, durumu. sonra açıldım biraz ama yine de 12 olmadan uyumuşum.Ben cok yavas gidiyorummm acil birseyler yapmam gerek...hep gececi calistigim zaman bu böyle yeterince yiyemiyorum cünkü...
tadını çıkar. çok ama çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. ara ara bize bildir ki biz de tadını çıkaralım, olar mı kineİlk hedef DİDİM. 4 gün falan. Ordan 2 gün KUŞADASI. 2 gün belki bodrum. Kapanış MARMARİS. Deli organisazyon yaptımm. Hemde kız başımaaa. Arada katılacaklar var programımaa. Sizide beklerimmmm.
di miiiiiyasena sen 1 kiloya mı yavaş diyorsun,, alırım seni ayağımın altına!!!
kilo bildirimi yapayım
Eki Görüntüle 444127
valla dün 50.9 u görmüştüm ama bu sabah bana gözkırpan işte bu
bu kk daki ilk bildirimim olduğu için bu kadarcık
ayrıca yoğur değerlerini dün unutmuşum ben , özür.
sütaş yoğurt: prot.:4 karbonh.:6.5 yağ:1,4
içim yoğurt : pr: 4,6 krbh.: 6.7 yağ:1
ayrıca danonenn sütü de pınar ekstra süt gibi üstelik fiyatı daha uygun:
danone süt prt.:3.1 karbh.:4,5 yağ:0,1
- gören tüm arkadaşları tebrik ederim, + görenler de durmak yok diyete devamebediyyen direnemzler değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?