- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 163
- 46
çok güzel iyi eğlenceler
Çok teşekkürler...
Oooo canım benim, o kadar saat spor yaparsan en az 2 kilo kayıpla dönersin inşallah. Ama yanına şu dukan ekmeklerinden yapıp alsan, sana acıktıkça iyi gelir. (Ama dolapta sakla, ben dışarda bıraktım bozuldu :))
Evet ya, sevinçten olmuş, hemen düzeltiyorum.
Başlangıç tarihi: 24.03.2012
Başlangıç kilo : 70.6
Hedef kilo : 59
Geçen hafta : 59.6
Bu sabah :58.6
Başlangıçtan itibaren: 12 kilo
Walla ekmekle işim yok. Bir kere yaptım yiyemedim yoğurtla daha çok seviyorum ben kepeğiiii
ipek tatlım iyi tatiller dilerim şimdiden, tadını çıkar güzel güzel
ekim ben sana ne diyim, tü tü tü tüüüüü maaşallahh :))
kızlar ne güsel ne motive edici herkeşşler güzel kilolar vermişler be yaaa :))
Darısı başınıza. Çok teşekkürlerrrr
Günaydın kızlar,
Bu ara çok giremedim oğlumun sınavı vardı, ama atlattık şükür.
Kilo bildirimimi yapayım :)
Başlangıç tarih : 01.04.2012
Başlangıç kilo : 70,4
Hedef kilo : 60
Geçen perşembe : 61.2
Güncel kilo : 60.6
Ayyy çok az kalmış ne güzel....
Kilo bildirimi
başlangıç tarihi: 18/02/2012
başlangıç kilo : 82.00
hedef kilo : 60.00
Geçen hafta : 67.50
Güncel kilo : 66.60
Kış kış kilolar kış kışşşşşşş
günaydın kızlar
kestane şekerim havalardan olabilir, sıcaklar bunaltıyor, bazen de bıkkınlıklar gün yüzüne çıkıyor.
geçeceğini biliyorsun di miüzme kendini ve olumlu düşün. hayat sana gülümsüyor, biz de.. sen de kendine bunu çok görme lütfen
ahahaha sevmek herşeyin başı.. hala:)
cıx cıx cıx hemencecik kendine bir dukan kek yapmalısın hatta içine bol tarçın ilave adebilirsin, o da güzel olmuştu.
ayrıca;
2 y. kaşığı tatlandırıcı
2 y.kaşığı süt
isteren kakao
iyice karıştırıp buzdolabında 4 saat beklet
güzel bir tadı oluyor, bir nevi çikolata-puding karışımı
canın tatlı çektikçe az az yiyebilirsin
hiç üzülmeyeceğiz aksine bizi üzen onca kontrolsüz şey varken kontrol edebildiklerimize sıkı sıkı sarılıp kontrol altına alacağız canım. bu hafta + bile olsa nasılsa sen devam ettiğin sürece hepsi gidecek, değil mi
ben de zaman zaman hala halsizlik oluyor, sıcaklar da bu konuda çok etkili oluyor, diye düşünüyorum , bir de istersen vitamin al. bende 2 gündür epeyce ilerleme var
yaa var yaaa ne diyim bilemedim he
ok iyi, üstelik bedenlerimiz hafifledikçe elbette daha az verecek. bozma moralini hiç. anlaştık mı
ben akşam 9 dan önce ne yazık ki yiyemiyorum, dün 8 saatin sonunda resmen saldırdım yemeğe üstelik sp günümdü off salata nasıl güzel geldi. sonra da bir uyku bastırdı. resmen ayılıyorum bir yerden bayılıyorum bir yere, durumu. sonra açıldım biraz ama yine de 12 olmadan uyumuşum.
canımı sıkmıyorum açıkcası. belki geç olacak ama hayat standartlarımızı bozmaktan iyidir.
nasılsa sonuç güzel
tadını çıkar. çok ama çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. ara ara bize bildir ki biz de tadını çıkaralım, olar mı kine
di miiiii
Telden yazamıyorum bir türlü yorum. Ama sahilde bol bol vaktim olacak denemeye. Yazmaya çalıaşcağım. Sadece tartılma problem olabilir. Döndüğümde kesin 5 kilo yarışmasını tamamlamış olurum. Tabi benden önce bitiren olmazsaaaa :)
:)