Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımmm bi gün ayarlayalımda yap olur mu:)

yaparım tatlım... ya haybeye konuşmuyorum ben ciddi ciddi dukanla birlikte birilerine bişeyler haırlama oburu oldum.. anlatılamaz bi keyif alıyorum.. tadına tuzuna bakmadan son iki haftada neler neler yaptım bi bilseniz şaşardınız :)) ee sizler gelseniz ben de yerim katmerli keyif olur di mi yani :))

hani istanbuldaki dukancanlar toplaşıyoduk...yalan oldu valla...

çoook teşekkürler zahmetin için

spor olarak sineklerle (özellikle inatçı olup sizle oynayan) savaşmanızı öneriyorum baya terletiyor ama o inatsa ben daha inadım sabaha kadar uğraşmak zorunda kalsamda tahtalı köyü boylayacak haberi yok

21 nisanda başladım dukan diyetine 90 kiloyla..yine işe yaramıyacağını düşündüm ama olsun bi denemedigim bu kaldı dedim ve giriştim. .
hiç bi şeyinden ödün vermeden diyeti tam olarak uyguladım hayatımı buna göre düzenledim ve şu anda bu sabah itibariyle 73 kiloyu gördüm..17 kiloyum gitti çok şükür hedefim 65 kiloya düşmek..
başlamak isteyen başlamayı düşünen ama cesaret edemeyen herkese şiddetle öneriyorum..

gerçekten bravo...bende şu ana kadar bi çok kez kilo vermeyi denedim.ama her seferinde de fazlasıyla geri aldım...bu dukanı çok sevdim ben ve bozmadan devam edicem.

gerçekten bravo...bende şu ana kadar bi çok kez kilo vermeyi denedim.ama her seferinde de fazlasıyla geri aldım...bu dukanı çok sevdim ben ve bozmadan devam edicem.

evet aynen bende çok sevdim herşeyden yiyoruz hemen hemen . ilk başladığımda herkes öyle bi tepki liydiki öyle diyetmi olur felan filen şimdi hepsi nasıl oldugunu nasıl yaptığımı ögrenmeye çalışıyor ama su yok :) açın bakın netten diorum :))

merhabalar..bende bugün başladım dukan diyetine bir arkadaşım zayıflamış birde 1 ay sonra sünnetimiz var etkili olacağını düşünüyorum bu diyetin...şu an 120 kiloyum aslında iki ay öncesine kadar 110a düşmüştüm, baş sayfayı okudum fazla birşey bilmiyorum ama yaptıkça okudukça öğreneceğim inşallah...

Arkadaşlarım dukancanlarım anneme şifa dileyen iyi dilekler gönderen herkes sağolsun anneciğimi ayağa kaldırdık şükür dün akşam evede çıktık. kalça kemiğinde kırık olduğu için zor olucak ameliyat sonrasıda .....ama iyileşicek benim annem ..şimdi sıra bozulan diyeti ufaktan toparlamaktaa birkaç gün atakmı yapsam yoksa seyiremi devam edim.zaten hastanedede kaçırmadım sadece tansiyonum çok düştüğü için ara ara tost ve birkaç tanede şeker yedim ama bu sabah +1.500 diyiverdi gerçi şakaydı o ben biliyorum

Hayirli Kandiller Dukancanlar Dualariniza Misafir Olmak Dilegimle...:)

Hepniz citi piti hatunlar olun insallah.....aminnnn..

Hosgeldin rebrik ederim...bol bol eksi görürsün insallah...en kisa zamanda hedefine ulasirsin..

Hosgeldin kitabini aldinmi okudunmu arkadasim..insallah diledigin kiloya ulasirsin..Kese 110.düstügünde dikkat etseydin cünkü kilo alindigi gibi kolay verilmiyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…