Arkadaşlarım dukancanlarım anneme şifa dileyen iyi dilekler gönderen herkes sağolsun anneciğimi ayağa kaldırdık şükür dün akşam evede çıktık. kalça kemiğinde kırık olduğu için zor olucak ameliyat sonrasıda .....ama iyileşicek benim annem ..şimdi sıra bozulan diyeti ufaktan toparlamaktaa birkaç gün atakmı yapsam yoksa seyiremi devam edim.zaten hastanedede kaçırmadım sadece tansiyonum çok düştüğü için ara ara tost ve birkaç tanede şeker yedim ama bu sabah +1.500 diyiverdi gerçi şakaydı o ben biliyorum
Arkadaşlarım dukancanlarım anneme şifa dileyen iyi dilekler gönderen herkes sağolsun anneciğimi ayağa kaldırdık şükür dün akşam evede çıktık. kalça kemiğinde kırık olduğu için zor olucak ameliyat sonrasıda .....ama iyileşicek benim annem ..şimdi sıra bozulan diyeti ufaktan toparlamaktaa birkaç gün atakmı yapsam yoksa seyiremi devam edim.zaten hastanedede kaçırmadım sadece tansiyonum çok düştüğü için ara ara tost ve birkaç tanede şeker yedim ama bu sabah +1.500 diyiverdi gerçi şakaydı o ben biliyorum
Rabbim tez zaman da sifasini versin insallah bencede saka arada bi öyle sakalar yapiyor bize tarti...:)
PEKİ ŞİMDİ GÜNÜN SORUSU tecrübene güvenerekten soruyorum bugün protein yaptım yarın da yapsammı yoksa normal seyiremi geçsem ki
ne kadar sürede farkı gördün? ben bi istikrarı tutturamadım callaneticsteDukan diyetime hala devam ediyorum,kiloda gram gram olsa bir gün artı birgün ekside olsa veriyorum.Fakat callanetics yaptıktan sonra herkez çok zayıfladın vücudun çok toparlanmış dedi. Dukan bir mucize ama kesinlikle callaneticste öyle. Ben kk yı çok seviyorummmmmm...
ben o daha yeniyimde sanırım ataktasınız o 6 kiloyu ataktamı werdinz çok merak ettim
PEKİ ŞİMDİ GÜNÜN SORUSU tecrübene güvenerekten soruyorum bugün protein yaptım yarın da yapsammı yoksa normal seyiremi geçsem ki
arife tarif gerekmez ama gerekecekse de seninki kafidir kuzum,, harfi harfine katılıyorumKızlar günaydın. Dün çok güzel bir gün geçirdim. Sahilde bikinimle üzerimi herhangi birşeyle kapatma gereği hissetmeden rahat rahat güneşlendim bütün gün. Dedim, işte böyle olmalı. Boğazımızdan senelerce hesapsızca geçirdiğimiz onlarca lokmanın, bizden öz güvenimizi, güzelliğimizi, rahatımızı, sağlığımızı nasıl da almış olduğunu bir kez daha gördüm. Dukan'dan öğrendiklerim bana daha güzel ve kendim olabildiğim bir hayat sunuyor. Çok mutluyum kızlarrrrrrr :) Büyük bir kararlılıkla devam. Sizlerle bu süreci paylaşmak da işin en güzel yanlarından biri. Bonus kazanmak gibi. Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum.
Hayır canım ben başlayalı 1 ay oldu son bir haftadır annem hastanedeydi ameliyat oldu kalça kemiği kırığından bende orada diyeti bozmak zorunda kaldım başka şansım olmadığı için
dün mest çayımı içtim sanırım o biraz rahatlattı sabah sanırım karın agrısından erkenden uyandım :)
kalkınca erken diye 1 kase çorba ıçtim tawuk suyu çorbası...oda bi yumuşattı sonraaaaaaaaa wcye koştum resmen :)
ii oldu çokta güzel oldu bnce bundan sonra gece iççem çayı ki sabaha etki etsin diye :)
yarın son atak günüm ama ben henüz sadece 2.4 werdim dukan amcam daha çok wercen demişti2 günüm war bgnle birlikte moralimi bozmamaya çalışıyorum ((
bu arada hepimize iyi pazarlarrrrrrrrrr :)
canım ya bu mest çayını nerden bulabilirim ben? herkes bahsetti bundan ama önceki sayfaların hangisinde bulacağımı bilmediğim için bi bilene sorayım dedim =)
cnm kızlar bana A101den bulabilirsin demişlerdi bende ordan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?