Fıstığım, ben bodruma 2 defa gittim diğer koyları da dolaştım ama en çok gündoğan ı sevdim. Sen 5 yıl çalıştığına göre en güzel yeri neresi sana göre?
Fıstığım, ben bodruma 2 defa gittim diğer koyları da dolaştım ama en çok gündoğan ı sevdim. Sen 5 yıl çalıştığına göre en güzel yeri neresi sana göre?
Ekim tam buğday yada tam çavdar falan yiyemiyoruz direk tam tahıllı demiş dukan amca bende doygun çok tahıllı aldım , ama 3 gün tam buğday yedim yanlışlıkla :))
Korkmayın bu arada bende ilk gün meyve ve bir dilim ekmek yedim ilave olarak
2. gün meyve ve 2 dilim ekmek
3. gün meyve ve 2 dilim ekmek ve 200 gr nişastalı gıda
4. günüm bugün de ilave 40 gr normal kaşar ilave ettim yani yavaş yavaş geçtim yarında ödül yapıcam öğleden sonra
perşembede saf protein günüm
3 gün boyunca aldığım kilo +100 gr :)))
8 yıl öncee ilk kez bodruma gittim , akyarlara gitmiştik sonra tesadüfen gündoğana gittim ve bodruma aşık oldum ondan sonra 6 ıl boyunca her yaz tatilimiz gündoğanda geçti, 2 yıldır gidemiyoruz ama çok özledim anlatamam
günaydın arkadaşlar
bugün güçlendirmede 4. günüm gayet iyi gidiyor bu sabah tartıya baktım sadece 100 gr almışım oda normal zaten
güçlendirmede 3 gün tam buğday ekmeği yemiştim malesef yanlış hatırlamışım tam tahıllı ekmek yiyin diyor dukan neyseki bugün düzelttim yalnız tam değil çok tahıllı ekmek bulabildim uno veya doygunun başka varmıdır bilmiyorum , ömür sen ne yiyorsun ?
akşam nişastalı gıda hakkımı kullandım , hakkım olarak irmiği seçtim ve tatlandırıcı ve light süt ile irmik tatlısı yaptım ne güzel bir duyguymuş gönül rahatlığıyla tatlı yemek
ödül yemeğimi henüz yemedim çarşambaya saklamıştım ancak yarın öğleden sonra bir arkadaşıma ziyarete gidicem başkalarıda olucak haliyle kızcağız mutlaka bir şeyler hazırlıcak ikram etmek için ve bu bir şeyler tabiki bize uygun olmuyacak , bende diyorum ki yarın yerim artık ikramlardan ödül yemeği yerine geçer olur heralde değil mi ?
Love , Ekim bu sabah kaşarlı tostumu yedim kahvaltıda gerçekten iyi geldi sizde başlıyorsunuz değil mi bugün ?
cnm ben çarşamba geçiorum,,bende tam tahıllı bulamadım unonun cok tahıllısını aldım..ikramlarda tabiki çok abartmazsan geçer ödül yerine..bu arada 4 günde +100 beni korkuttu hep böle dewam edermi acaba? millet güçlendirmedede kilo wermeye dewam edioruz dio..yani benim 100 gün güçlendirme yapacagım düşünülürse,2.5 kg artı ile bitirmek istemiorum diyeti :2: :2:
Kizlar ben artik cok zorlaniyorum yumurta kiyma et yiyemiyorum..Napcam ben böyle..:26: Yiyemedigim icin ac kaliyorum su da icemiyorum eskisi kadar ictigim sadece cay..Cok sykyldim artik..Adetime daha bir hafta var kocaman bi göbüsüm var..Gecen günde sormustum ramazan + 5 hafta izin nasil yapacam ben bi yol gösterin bana..kacamak yapmiyorum ama yemem gereken yiyecekleri yiyemiyorum yedigim balik oda zoraki..sesime ses verinnn elüüü
Canım, kaç gün atak yaptın, toplamda ne kadar verdin? Son günü de kilo vereceksin diye bir kural yok ki. Toplamda ne kadar kilo verdiğine bak. Bana 1,5 kg dedi ben 3 kg verdim 4 günde ama bazı arkadaşların öngörülenden daha az oldu. Zaten ilk verilenler kilo değil, ödem. Sende çok yok demek ki, öyle düşün. Dukanın en önemli kazanımı da ürün içeriklerini doğru şekilde okumak, bunu hiiiç aklından çıkarma :)) Öyle hemen durdum, takıldım diye bişey yok. Dur daha, seyirde + bile görebilirsin, hazırlıklı ol :)))
Kizlar ben artik cok zorlaniyorum yumurta kiyma et yiyemiyorum..Napcam ben böyle..:26: Yiyemedigim icin ac kaliyorum su da icemiyorum eskisi kadar ictigim sadece cay..Cok sykyldim artik..Adetime daha bir hafta var kocaman bi göbüsüm var..Gecen günde sormustum ramazan + 5 hafta izin nasil yapacam ben bi yol gösterin bana..kacamak yapmiyorum ama yemem gereken yiyecekleri yiyemiyorum yedigim balik oda zoraki..sesime ses verinnn elüüü
nesliiii tarif please
salça ew yapımı oldugu sürece (katkısız olacak,yağsız ve şekersiz) günde 1 tatlı kaşığı kdr kullanmana izin war.tabiki bahsettigimiz domates salcası..tuz mümkün oldugu kdr az kullanıoruz.yag olarakta zeytingyagı kullanabilioruz günde 3/4 kasık.
günaydın yasenaaa..
günaydınn arkadaşlarrr..ii haftalar olsun hepimizeee
Ben de aynı durumdayım, canım hiiçbir şey yemek istemiyor. Üstelik kilo vermem de durdu (seyirin ikinci haftasındayım). Ama hata benim sadece tek çeşit yiyorum. Değişik tarifler yapmak gerekiyor, Üşengeçlikten yapmıyorum.
Canım, ne demeliyim bilmiyorum ama bunları yemeden de bu diyet yapılmaz ki.:26: Yumurtayı sarımsaklı yoğurtla yesen, kıymayı biraz sebzeli de olsa birlikte yesen ya da ne bileyim tavuk bütün zor olursa kıymasından köfte yapsan, ama bunları yemek zorundasın.:26: Su yu sade içemiyorsan bir kaç damla limon sık içine ve soğuk iç, değişik oluyor. Başka aklıma bişey gelmiyor ama çok çok bunaldıysan 1 hafta dikkat ederek ara ver dicem, sonra başlayabilecek misin:44:
Onu ben uydurdum yaa :) tamamen bıraksam mı diyordu, tamamen bırakmaktansa güçlendirme arası gibi bir ara ver, sonra devam et dedimgüçlendirme arası ne ola ki??? ben kitabı neresinden okuyorum acep??!!
bi de aklıma takıldı, misal 1+1 değil de en azından kısa bir süre 2+1 deneyeyim diyorum, caiz midir :)?? (2 protein 1 sebze protein)?? (hiç anlamadınız ya sanki açıklıyorum ben de! laf!!)
..
Ben yaparım, geeelldukan kek yapıp beni çaya davet etcek olan var mı sevabına
Sineklerden nefret ederiiiimmmm!!!spor olarak sineklerle (özellikle inatçı olup sizle oynayan) savaşmanızı öneriyorum baya terletiyorama o inatsa ben daha inadım sabaha kadar uğraşmak zorunda kalsamda tahtalı köyü boylayacak haberi yok
Tebrik ederim!! İnşallah istediğin kiloya da ulaşırsın..!21 nisanda başladım dukan diyetine 90 kiloyla..yine işe yaramıyacağını düşündüm ama olsun bi denemedigim bu kaldı dedim ve giriştim. .
hiç bi şeyinden ödün vermeden diyeti tam olarak uyguladım hayatımı buna göre düzenledim ve şu anda bu sabah itibariyle 73 kiloyu gördüm..17 kiloyum gitti çok şükür hedefim 65 kiloya düşmek..
başlamak isteyen başlamayı düşünen ama cesaret edemeyen herkese şiddetle öneriyorum..
Hoşgeldin.. Mutlaka kitabı almalı, okumalısınmerhabalar..bende bugün başladım dukan diyetine bir arkadaşım zayıflamış birde 1 ay sonra sünnetimiz var etkili olacağını düşünüyorum bu diyetin...şu an 120 kiloyum aslında iki ay öncesine kadar 110a düşmüştüm, baş sayfayı okudum fazla birşey bilmiyorum ama yaptıkça okudukça öğreneceğim inşallah...
İnşallah eski sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Çok geçmiş olsun!Arkadaşlarım dukancanlarım anneme şifa dileyen iyi dilekler gönderen herkes sağolsun anneciğimi ayağa kaldırdık şükür dün akşam evede çıktık. kalça kemiğinde kırık olduğu için zor olucak ameliyat sonrasıda .....ama iyileşicek benim annem ..şimdi sıra bozulan diyeti ufaktan toparlamaktaa birkaç gün atakmı yapsam yoksa seyiremi devam edim.zaten hastanedede kaçırmadım sadece tansiyonum çok düştüğü için ara ara tost ve birkaç tanede şeker yedim ama bu sabah +1.500 diyiverdi gerçi şakaydı o ben biliyorum
Hoşgeldin, hayırlı olsun.. Hayır, hata yapmıyorsundur. Zaten biliyormuşsun, hep öyle oluyor. Hatta sebze günlerinden sonra artı bile görülebiliyor. Tartılar moralini bozacaksa, haftada 1 gün tartılmanı tavsiye ederimiyi akşamlar dilerim =)
dukan'la 7. günümdeyim. 66.3ten 63.8'i gördüm bugün. 4 günlük atak dönemi uyguladım ve sonunda gördüğüm 63.9 idi. Yani 3 günde 100 gram verebilmişim. Seyir döneminde bunların olduğunu okumuş ve ailemdekiler vasıtasıyla şahit olmuştum. Ancak şu anda içim çok huzursuz çünkü önceden giden ''kilo''nun yalnızca ödem olduğunu düşünüyorum. Düşünüyorum acaba bir yerde hata mı yapıyorum diye.
Ne güzel bir duygu.. Tebrik ederim canım..Kızlar günaydın. Dün çok güzel bir gün geçirdim. Sahilde bikinimle üzerimi herhangi birşeyle kapatma gereği hissetmeden rahat rahat güneşlendim bütün gün. Dedim, işte böyle olmalı. Boğazımızdan senelerce hesapsızca geçirdiğimiz onlarca lokmanın, bizden öz güvenimizi, güzelliğimizi, rahatımızı, sağlığımızı nasıl da almış olduğunu bir kez daha gördüm. Dukan'dan öğrendiklerim bana daha güzel ve kendim olabildiğim bir hayat sunuyor. Çok mutluyum kızlarrrrrrr :) Büyük bir kararlılıkla devam. Sizlerle bu süreci paylaşmak da işin en güzel yanlarından biri. Bonus kazanmak gibi. Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum.
TebriklleeeerrrrGünaydınn herkeseee,
Bugün buralar pek bi sessiz olcak yine ama ben yine de paylaşayım mutluluğumuson 2 kilom kaldııı, ne olur bu son 2 hafta demek olsun ve sonrasında güçlendirme gelsin artıkkk
Anaa!!! Sokuverseydin.. Hak etmiş... CıkcıkcıııkkkkBenimde 3 hafta oldu bozmadım da bozmam da sağolsun hafta sonu sevgilim bu ne ya nasıl kilo almışsın dedi ağzına yediği o dondurmayı sokasım geldi kocakafanın
Bu hafta bu dileğe çok ihtiyacım vaaarrr :105::105: Hepimize inşallah...Günaydin Dukancanlar...:) Bol eksili bir hafta diliyorum hepimize...
Canım, ben hiç ekmek almadım henüz, bugün güçlendirmeye geçemiycem mi nedir, çok korkak gördüm kendimi
Ekmek tam buğday ya da çavdar ekmeği almayı düşünüyorum, dediğim gibi henüz almadım. Bugün nasıl geçecek bakalım, umarım ürkekliğimi atarım.
Ohh senin adına çok sevindim canım, zaten enerjiktin şimdi daha bir enerji depolayıp gelmişsindir.
Buna alıntı yapıp tatil deyince cevap vermemişim. Valla medesacım içime dukan kaçtı sanırım cidden çok korkuyorum.Annem yemek yapmış düşünüyorum bir an rejim bitti, azıcık yağlı olsa yiyebilirim sanki diye, sonra kendimden korkuyorum. Seyirde oruçlu gibi tam bir disiplinle devam ettim, ilave yiyecekler gelince ayarı kaçacak diye korkuyorum. Kitabı yeniden okumalıyım sanırım. Birbirimizi sürekli kontrol etmek şart güçlendirmede, onu anladım ben. :26:
Evet, ben de çok sevdim. Orada peynir çiçeği var, muhteşem. Plajından denize girdik, ama bu defa orada kalacağız inşallah.
Çok yoruldum valla şimdi orda olasım geldi.
tsk ederim love01, peki ev yapimi yogurt yiyebilirmiyim acaba? ha birde sarimsak kullanabilrmiyim attackda? kusura bakmayin bugün basladim kitabi henüz almadim, sorularim cogalabilir, aklima geldikce yaziyorum, sizi SIKARsam simdiden affola :26:
kıslaarrr herkeze slmlarrr
10 gün izinliydim il dışındaydım girmeye hiç fırsatım olmadı. oku oku bitiremedim maşallahınız var. nihayet hedefe ulaştığımı gururla bildiririm. 55.3 tartan tartımı sabah eğilip öpecektim nerdeyse. ama vaktinden çok önce ulaştığım için hedefi 53 e çektim. dvm etcez bakalım. herkeze bol eksili günler diliyorum..
Evet canim yiyemedigim icin acim zaten resmen tiksindim ben yapiyorum ama yiyemiyorum bi yiyebildigim yulaf kepegi yogurt karisimi..Sade su icemiyorum diye madem suyuna gectim ama banamisin demiyor..Önerilerin cok güzel bunlari yapiyorum zaten ama yutamiyorum..icim almiyor..Bende acaba güclendirmeye gecsem ramazan ve izin bitince tekrardan atak la baslasam diyorum ama karar veremiyorum..Yiyemedikce aciktikca kacamaklarim baslayacak adim gibi emimin...
Günaydın kızlar,
Hiç kaçamaksız ve hiç kilo vermeden devam ediyorum yine. Dukan'ı sevmekten vazgeçicem, yakındır.. Dün tartıldım yine aynıyım ve ben 4 gün protein günü yaptım. Tık yok.. Spor da yapıyorum, tık yok..
Bu hafta bu dileğe çok ihtiyacım vaaarrr :105::105: Hepimize inşallah...
Günaydın canım, sana da..Günaydın kızlar, herkese güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum.
Çok sevindim canım... Ben artık sizin adınıza seviniyorum.. Bana yetiyor, napiyimkızlarrr günaydıın ben geldiiimmmmm,hepiciğinizi çok özlediimmmmm
iyi haftalar olsun,herkes tartısında bol bol eksi görsün inşallahh
bodrum iyiyidi,19 mayıstakine göre daha hareketliydi tabi vee en sonunda deniz açılışımı yaptım
diyetimi tabiki hiç bozmadım kuzular.
cuma akşamı gider gitmez alışveriş yaptım arkadaşımla.lor peyniri,light süt,tavuk füme ve olmazsa olmaz yumurta
c.tesi de pazar da kahvaltıda lor peynirli yumurta ve süt içtim.
ama sonrasında plajda olduğum için öğle yemeklerimi atladım
c.tesi akşam gümüşlükte süpperrr bir balık yedim.aslında sebze günümdü ama bitin gün yediğim tek sebze akşamki deniz börülcesiydi.
dün de dönüş yolunda 1 dilim somon aldım,akşam onu yedim
eee tabiki söz verdiğim gibi cuocuo yüzdüm bol bol
veeee bu sabah tartıda 78.5 çıkttımmmmmmmm
ekimmm nasıl gidior güçlendirme,,ne yedin sabah :) ben dün cok kacırdım yaaa 1 gözleme we küçük bi dondurma yedim..o nedenle 2 gün protein yapıp Çarşamba geçicem güçlendirmeye..ztn bütün hafta yapmama ve 3 kere balık tuketmeme ragmen gecen hafta sadece 200 gr eksı gördun dun cnm cok sıkıldı..sanırım amelıyat sonrası regl duzenım bozuldu we bu ay hala olamadım onun etkiside war.yada ben hiç duraklama yasamamıstım sımdıye kdr az weya cok bi kilo wermiştim,,ya duraklamaya girdim yada işte regl olayı..neyse cnm sıkıldı ama cumrtesı 36 beden beyaz kott aldım kendimee we o kdr mutlu oldumkii..Çarşamba artk Allahın izni ile bende geçerim güçlendirmeye..
Ayrıca alışwerişide yaptım.Kitapta normal kaşardan bahsedior ama ben yinede peynir hakkımı light kaşarla kullanayım dedim birden bire cok yaglı olmasın die..ama anammm o nee ufacık peynir 10 tl yaaaekmegide tam tahıllı bulamadım,,unonun çok tahıllı ekmek diodu onu aldım..sen ne aldın cnm?
Love cım sen neden böyle yapıyorsun..? Bence gayet iyisin ve daha da zyıflama zaten.36 beden olmuşsun daha ne olsun.. Moralin niye bozuluyor, yaşasana bu mutluluğu doya doya.. Neden 2 gün protein yiyorsun..? Bence kendine boşuna eziyet ediyorsun. Üstelik eksi de görmüşsün.. Bence böyle yapma.. Zaten ilk istediğinden daha az kiloya ulaştın.. bence artık uzatma yaa! Zayıfladıkça dah çok takılmaya başladın.. :S 100 gr'ın 200 gr'ın hesabını yapma artık canım yaa..! Yani ben senin için söylüyorum..cnm ben çarşamba geçiorum,,bende tam tahıllı bulamadım unonun cok tahıllısını aldım..ikramlarda tabiki çok abartmazsan geçer ödül yerine..bu arada 4 günde +100 beni korkuttu hep böle dewam edermi acaba? millet güçlendirmedede kilo wermeye dewam edioruz dio..yani benim 100 gün güçlendirme yapacagım düşünülürse,2.5 kg artı ile bitirmek istemiorum diyeti :2: :2:
Biraz ara ver bence; ama fazla abartmadan. Sonra yine dön diyete. Ama bunları yemek zorundasın..Kizlar ben artik cok zorlaniyorum yumurta kiyma et yiyemiyorum..Napcam ben böyle..:26: Yiyemedigim icin ac kaliyorum su da icemiyorum eskisi kadar ictigim sadece cay..Cok sykyldim artik..Adetime daha bir hafta var kocaman bi göbüsüm var..Gecen günde sormustum ramazan + 5 hafta izin nasil yapacam ben bi yol gösterin bana..kacamak yapmiyorum ama yemem gereken yiyecekleri yiyemiyorum yedigim balik oda zoraki..sesime ses verinnn elüüü
evet yaa süper geldi,o kadar çok özlüyorum ki bodrumu.yani insan illa bir insana aşık olmuyor,işte mesela ben tam bir bodrum aşığıyım
gündoğanda bir otelin müdürlüğünü yapmıştım ben 2002'de,kızz yoksa sen bizim müşterimiz miydin
ben her köşesini severim.bitez sahiline bayılırım.gündüz plajı akşam da mum ışığı salıncaklar,sahilde puf minderlerle çok hoş bir ortamı olur.
deniz girmek için ortakent,yahşi tarafının denizi temiz ve güzeldir.
balık yiyeceksen gümüşlükte mest olursun,hele bir de paçaları sıvayıp tavşan adasına geçtin mi manzara müthiştir
en güzel gün batımı turgutreiste.
yalıkavakta inanılmaz köfteciler vardır,alçak hasır kürsülerde oturusen yalıkavak köftesi yanında da erimiş tereyağlı ekmek getiririler,ohh mis
bodrumun içinde marina yat club oldukça tarz bir mekandır.heee oraya saçacak paranız yoksa hemen yanındaki kahve dünyasında oturup 5 liraya kahve içip yat clupteki canlı performansları seyredip dinleyebilirsiniz.
bodrum barlar caddesine cafe del mare vardır çok keyifli chill out çalan bir mekan.
halikarnasın yakınında leman kültür açılmış.eskişehir yada ankaradakiler bilir fiyatı oldukça makul hoş bir mekandır
bardakçı koyunun üstündeki değirmenlere arabayı çekip izleyeceğiniz manzara inanılmazdır.
ben sadece gümbeti pek sevmem.ne denizi güzeldir,ne de gece eğlencesi
ama benim için taşı toprağı altın bir yer varsa o da bodrumdur işte ,valla şeytana uyup geri dönüp yeniden orada çalışasım var
kuzum bence de kitabın güçlendirme evresini mutlaka tekrar tekrar oku,hatta bence kendine notlar çıkartıp as buzdolabına falan takıldıkça bakarsın.o kadar da korkma bence yaa nasıl ki seyirde yasaklı ve izinlilerimizi bilip ona göre davrandıysak bunda da aynı şekilde dikkatli davrandın mı sorun olmayabilir.ama yine de çok özgür hissetme kendini bence
peynir çiçeği ne yaa hiç duymadım ben onu,kabak çiçeği dolması vardır bayılırım ama yemedim valla uzaktan baktım
canım hoşgeldin,şimdiden başarılar.
sarımsak yiyebilirsin hatta maydonoz,dereotu da yiyebilirsin yemeklerin içinde ama çok abartma ilk evrede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?