Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sporsuz güzel vermissin masallah 2 ay icinde iyi bir sonuc, ben 2 sene bosuna baska diyetlerle oyalanmisim yaa

sanırım bu kez cidden kilo wercem ben :)
banyomuzdaki su borusu patlamış...sabah annem erkenden uyandrdı kahwaltı yap wcye gir banyoda ne işin warsa hallet giremicen bidaha die,haklıymış kadın ew inşaat alanına döndü...mutfaga ulaşmak imkansız hale geldi :))) bakalım bana yarayacak mı yarın 77 çıksam offfffffffffffffffff tam süper seyire başlarım

Ya sen var ya, bir kahkaha 2 kilo pirzola, yien ofiste kahkaha attırdın beni Sizde de var mı bilmiyorum ama okuduğumda hemen canlandırıyorum gözümde ve basıyorum kahkahayı

Sen de süpersin canım, ahtapot seni tokatladı, nasıl yani ???

unutur muyum hiçç,hele ki salatalık niyetine yediği erikleri hiçççç unutmadııım
ama olsun az kaldı dely de katılacak sizeee,yaa ben de yetişmek istiyorum hemencicik

Fıstığım sen hemencik gelirsin ben biliyorum, 2 haftaya kalmaz bizimlesin. Dely ciğimin yağları çok canımı sıkıyor valla, kendim gibi sinir oldum. Şu perşembe bi gelsin bakalım. İnşallah gider ya, dilek ağacına gidicem sonunda.

Ha bi de ilave yapayım, hani burda bir derdim var topiği var ya her telden, demin gördüm, orada anlatacağım dely nin yağlarını.

ben şimdiye kdar kaç kez denedim kilo vermeyi...ama bu sefer inancım tam.örnekleri var önümüzde ya...hem deli gbi yioz hem kilo verioz:)) 8 vermştm 27 mayıstan beri.bugün bi kilo daha vermişim:)) kıyafet alırken bu bana olur mu diye düşünmeden almayı o kadar istiyorumkii.....

kuzum napalım yaa,kahkaha atınca 1 kilo pirzola yemiş gibi oluyormuşsun,biz de anca böyle doyuruyoruz karnımızı
valla çok şapşal hareketler yaptım denizde popo ve bacak için eğer onları kıyıda yapsam kesin beni plajdan atarlardı

Ha bi de ilave yapayım, hani burda bir derdim var topiği var ya her telden, demin gördüm, orada anlatacağım dely nin yağlarını.

heheheh valla dely'nin yağları kendisinden çok bize dert oldu ama atlatacak biliyorum ben,hepimizde olmadı mı garip kitlenmeler hatta +lar.bir de şu var yani,vereceğin kilo azaldıkça verme hızın da aynı oranda düşüyor.ilk başlarda ne biçim hızla veriyorduk.kilo fazlası azaldıkça zorlaşıyor ama azmedip dely de dahil hepimiz kurtulacağız inşallah.biz daha inatçıyız o yağlardan hıhh

Allah nazarlardan saklasın....hop hop werelim hepsini anlamadan...bnmde anım anımı tutmuyo bi motiwasyonum düşüyo bi tawan yapıyo...ama iyiyim şimdilik...bgn farkettim ki 24 oldu yaşım hep balık etliydim 25. yaşım we sonrası Allah ömür werirse çıtır bi şekilde olcak inş...
bana kilo aldıranıda biliyorum aslında...bu dönem hep fast food hep abur cubur...sağlıklı mis gbi bi hayatım olsun istiyorum

1 yumurta
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı mısır unu (sınırlı izinli)
2 yemek kaşığı tatlandırıcı (takitaformtat60)
1 tatlı kaşığı tarçın
2 tatlı kaşığı süt tozu (pınar)
1 tatlı kaşığı kakao (sınırlı izinli)
kıvamını verecek kadar yağsız süt (75-100 gr arasıydı sanırım..)
kabartma tozu 1/3 paket (3 gr kadar idi)
vanilya aroması 2 damla
limon aroması 2 damla
limon kabuğu rendesi o da işte bi çaykaşığının ucunun ucuyla

yapılışı malum.. cıvıklardan anticıvıklara sıralayın bacılağğ

kuzu sen 28 mayıstan bugüne 9 kilo mu verdin ? doğru mu anladım ?
daha 1 ay bile olmamış,eğer doğru anladıysam cidden süper bir rakam bu tebrik ederim

nesli bu normal bir kek kalıbı büyüklüğünde mi oluyor yoksa muffin kalıplarına mı yapmak gerek ?

İnşallah canım, ben de öyleydim hep, alışması zaman alıyor ama olacağından emin olabilirsin.

Yok canım, taktım ben senin yağlara, valla elimden kurtulamayacaklar. Şu yeşil çay kürünü denesene canım be, nolur sanki, yeşil yeşil. Sonra ben bi iyilik düşünücem
.....
Ay denicem valla gülüm de :) ya onun da çoğu zarar diyorlardı :44: güvenemedim.. Ama 3 günde de kilo veremem heralde Perşembe gününe göre karar vericem bakalım.. Bu arada haftasonu yeşil çayı ben de soğuk yaptım. Tadı pek güzel olmadı ama, o sıcakta yine de sıcak halinden iyiydi. Soğuğu da aynı etkiyi eder mi acaba diye de düşünmedim değil ama :44:
Giyersin giyersiiinnnn Kız beyaz iç çamaşırlarıyla bile girsen yeridir, sen fıstık gibisin hihihiih Fiyuv fiyuuuvv!! Bu ıslık sesi Kız böyle olacağını bileydim 2 tane yer miydim, daha fazla yerdim valla ahhaha Yoksa "güzel yemekleri" ben yemedim yani ne yazık ki boşa gitti o "hayır hayır daha fazla yemem", tavrım. Ne bu haftası, bu ay sıkı tutuyorum. Veremezsem Dukan'a bende dava açıyorum hahaha

unutur muyum hiçç,hele ki salatalık niyetine yediği erikleri hiçççç unutmadııım
ama olsun az kaldı dely de katılacak sizeee,yaa ben de yetişmek istiyorum hemencicik
Benden önce sen katılcan tatlım yaaa!! Arkadaşını da unutmaz hiç Sen bene yetiştin, yani ben sana yetiştim hihih Sen beni bu hafta geçersin bileeemmm

Hahahaha Bolulu Dukan Usta.. Çok iyi yaa
Ah canım, valla cesaretim olsa, istediğim gibi olsam çekicem de fotoğraf.. Ama ben eski halimi bildiğim için.. Daha ona yetişemedim diye üzülüyooomm...!! Şimdi siz görünce kibarlıktan "Aaa! Daha da nasıl zayıflıcan.." falan dersiniz hihihi Severim ben siziii!!! İyi niyetli arkadaşlarım beniiimmmmm!!!! Mide, pankreas yağlı benim demek hihihi Aman Allah korusun.. :) Du bakalım.. Cesaretimi toplarsam bikaç haftaya boy boy fotoğraflarımı yayınlarım hihihihi

Ahahahhaha Ay ben de güldüm senin gibiii.. Neyse çok ses etmedim hahahah Alemsin yaaa hahaha Dilek ağacına bi gülmüştüm, ardından da topiğe anlatıcam deyince, koptum İstiareye de yatsana ne olacakmış sonum Seviyorum sizi canlaaarrr!!

kızlar bu arada splenda bulamadığını söyleyen arkadaşlar vardı.
ben bodrumda macrocenter diye bir mağazaya girdim.
baya bir dukan standı yapmışlardı.kitabından,yulaf kepeğine,yulaf ezmesine,splendaya kadar herşeycikler vardı
sadece istanbul,antalya ve bodrum yalıkavakta var.
buralarda oturup da bulmakta sıkıntı çeken arkadaşlar varsa bildireyim dedim

Eşim geldiğinde 4gün yedim ve bu bana 2-3 haftadır gram alıp verdiğim ve kaçamak yapmamaya elimde geldiğince :)dikkat ettiğim bir dönemden geçmeme neden oldu.Callantics sayesinde inceldiğim içinde moralimi bozmuyordum kiiii bugün şükürler olsun tekrar56.300 gördüm.Çok az kilom kaldı ama istediğime inene kadar kaytarmak yok...

biz de seni sewiyoruzzz kuzuumm,hemi de çoook
bu arada gerçekten ekle resmini bakiiim.bak sen beni bilirsin ben çattadanak doğruyu söylerim,eğer ihtiyaç varsa derim daha olmamışsın diye
eskiye de takılma be kuzum,ben de naparsam yapayım eski halim gibi olmuyorum.sonuçta vücutlar da kilo ala vere yıpranıyor olabilir,eski halin gibi olamıyorsan eskiye yakın olduğu için şükret.bir de şöyle düşün yakın tarihe bak,bundan 3 ay önce nasıldın,bunu düşünüp mutlu ol motive ol yeniden kuzucan.bu kadar kilo verdin 2 kiloyu mu veremicen.ramazana kadar 2 kiloyu vermezsen ben de dukancan değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…