Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

NANNNNN!! sizin aklınıza uydum rom aroması da aldım hipnotik hipnotik zeroma koydum ama üç beş damla.. neyse aslında her şey yolunda gitti, tadı bana kötü geldi. içki de kötü gelir zati yani başka bi açıdan da olsa ben de içkisel nasibimi alabiliyom demektir :)) ay siz çok yaşayın yaa :))
Nesli, harikasın. Yarın yapıcam bu keki ama önce muffin kalıplarından almam lazım.
canım benim ilk denememdi, çiğ halini parmaklaya parmaklaya tadını ayarlayabildim.. dediğim gibi yarın mutfak terazisiyle bir ince ayar çeker tekrar veririm tarifi..
Sitedeki yorumları okudukça insan aşırı derecede motive oluyor ( Bugün 1. gün ama benim nedense hiç iştahım yok bu iyimi kötümü tam çözemedim. Birazda kendimi halsiz hissediyorum, sorun varmı sizce ?
normal genco, iştah kesilmesi konusunda rüya gibi günler yaşayacaksın tadını çıkarr
hoş geldin şirünn
ben üç günlük yaptım güya ekinsu ama sıpam bitirdi benimkileri,, yarın yapcam gelsene gelsene oğluşunu da al gellll

kız çocuğuna tatlandırıcılı kek yedirmesene zararlı

Ben dukan diyetini 1.5 aydır yapıyorum ama sıte de yeniyim:)su ara duraklamalarım oldu 56 larda geziniyorum 22 yasındayım bu normal degil mi? birde ayın 24 ünde yunanıstana gidiyorumm sevgilimle dukanda bana sans dileyin tatilde bozmak istemiyorum ki bikinimi denedim 1 sene öce ki formumdayım ve coook mutluyum umarım hepinizz istediğinizzz kilolara ulasırsınız herkese iyi gecelerrr:))

Günaydin Dukancanlar... Ne cok kaynatmissiniz okuyamadim..oglanlarin kahvaltisini hazirlayip okula göndereyim bir aksilik cikmazsa burdayim insallah..

günaydın fıstıklar...hepimizin - görmesi dileğiyle

hadi ben açılış yapayım madem :) küsüratsız 79 idim. bugün muayyen zımbırtım bitiyo, valiz hazırlarken derinlerden eski yazlıkları çıkardım, şortlarla dolanıyorum şimdi :))) oluyolar nan baya bayaaa :))ehü ehü

bende geçen sene olmayan bi tshirtün içine sığdım:) nası mutlu oldum yaa ehehehehhe

günaydııııııın

love1 bugün tartıldım o fazla 100 grda gitmiş bence uzatma artık seyrini geçebilirsin güçlendirmeye 4 günlük deneyim sonucudur bunlar :))

bugün ödül yapıcam kısmetse çok heyecanlıyım

harika haberler bunlar :)) evet hadi güçlendirme cephesi!! ilerleyin!!!!!

Günaydın güzelleeerrr!!

Yine mesaiyi burda açıyorum :)) Bugün çalışmam lazım artık, yoksa ciddi ciddi fırça yicem patrondan S: Puff Yine de bırakamam ki ben burayı.. Kaçıp kaçıp gelirim ben :))

ay ben bu soğuk yeşilçayı içemiorm yaa...neyini eksik koyuom anlamadım...çayı demliom limon sıkıyom dolaba koyuom ama bozuk balık gbi kokuyo bayılıveycen gari içerken o kadar fena
markete baktım ama yoktu.realde bulurum diye ümit ediyorum.sıcak halini gene bi derece içebiliom ama soğuk limonlu hiç içemedim yaa...
Günaydın şeker.. Doğrusu soğuğunu ben de çok beğenmedim, ama haftasonu 2 gün öyle tükettim, yine de sıcaklarda buzlu buzlu iyi geldi. Tadını fazla almamak için çabuk çabuk içince, dün boğazlarım ağrıdı hihih Ben de 1-1,5 litre suya 3 poşet yeşilçay atıyorum. Ama ben içine tatlandırıcı da atıyorum ki; ice tea gibi olsun diye. tatlandırıcısız denedim de böööğğ geldi Limon da sıkıyorum. Fena olmadı yani. İçilmicek gibi değildi :)) Hem sıcak halini içebiliyorsan, öyle devam et madem
Anlatacaktım ama; arkadaş gayet kısa ve öz anlatmış :)) Yine de yeni gelmişsin sayılır :) hoşgeldin.

kizlar bu diyetde sinirlama yok ama aksam en son kaca kadar yemeliyiz, yani saat 18 gibi yada 20e kadar mi?? birde su dukan keklerinden atack döneminde yiyebilirmiyim, ve kactane yiyebilirim bunun bi sinirlamasi varmi
Kekin içinde ne kadar kepek kullanıldığına bağlı olarak değişir. Atakta 1,5 kaşık, seyirde 2 kaşık kepek kullanıyoruz. Buna göre ayarlarsın, ama atakta yememeni tavsiye ederim. Tatlandırıcılar da kilo verimini azaltıyor sanırım.. Saat konusunda da sınırlama yok. Ama kitabı okusaydın, zaten bunları bilirdiin :S Bir an önce kitabı al ve oku lütfen. Bu diyetin 1. kuralı, kitabı okumak.. Kolay gelsin.
yani benim öyle oluyor denedim bir kaç kez sende dene bak bakalım

Hoşgeldin. Teşekkürler.. Umarım sen de ulaşırsın.. Yunanistan dedin, nasıl canım çekti birden :) Hiç de bilmem etmem ama.. Sana iyi tatiller, iyi eğlenceler.. Diyetin de iyi gider inşallah tatilde

ben tatlandırıcı falan atmadım.belkide ondan öyle oldu bnmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…