Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Kızlar.
Günümüz güzel olsun. Akşam kız arkadaşlarımı misafir ettim. Bir ikramlar, bir alkoller diyeyim havada uçuştu. Ben yanlarında bir sürahi buzlu yeşil çayla gezdim. Ama çok eğlendim valla. O çerez tabaklarını, kuru pasta dolu tabakları, köstebek kurabiyesini bilem gözüm görmedi valla. İyi iyi... Efferim kız dedim kendime. Valla çok ciddi bi iş yapıyoz aslında kızlar.Bunca irade... Hepimize helal olsun.
Kilo bildirimimi de yapayım hemen. Sanki yavaşladım ama eksilmeye devam ettiğimden bunu problem yapmıcam valla.
Zaten şurda kala kala beş kilocuk kaldı.

başlangıç tarihi:02.05.2012
başlangıç kilosu:73.5
geçen hafta:65.8 (66' lı kilolara mahkum olduğuma inandığım bir dönem sonrasında)

bugün :65.2 :)

e ama harikasın sen

başlangıç tarihi ___________: 25.05.2012
başlangıç kilo_____________: 86
hedef kilo________________: 65
Geçen hafta______________: 79.9
Bu sabah________________: 78
son haftadaki kayıp________: 1.9
21.gün itibariyle toplam kayıp_____: 8

mrb hoşgeldin..

dukan ztn guclendırmeyı yapmazsan kiloların geri geleceğini kitabında belirtior.o nedenle bu ewre cok önemli..

gerçekten istekli ve sabırlı olursan basarırsın..merak etme..

emziren bayanlarda dukan bu şekilde yapılmıor..onlar sanırım direk güçlendirmeden başlıyor..bebege bi zarar wermemek için kitabı mutlaka alıp okuyun lütfen orada ayrıntıları anlatıyor.burada sizin gibi bi arkadasta atak ve seyir yaparak diyeti yanlıs uygulamıstı ve bebegi kabız olmustu..yazık günah..

hayırlı ugurlu olsunnn sekerım,,ii tatiller...

günaydın kızlarrrr,
ua ben geçen hafta kaç kiloydum unuttum
durmadan değişkenlik gösterdiği için unutttum yaaa.
delyyy sen de var mı geçen haftaki liste,ordan kopya çekebilir miyiz ?

Günaydin dukancanlar..

Bol __ .li bildirim günü diliyorum hepimize..

Ben bugün bildirim yapamiyorum cünkü tartim komsumda yarin sabah bildirim yapabilirim..

canlarım bu aradaaaa süpperiiim çoook iyiyimmm çoook mutluyuuummm çünkü sabahhhh 77.7 ile uyandımmmmm
havalara uçuyorum mutluluktannnn
bildiğiniz erime sürecine girdim sanırsam
dünden bugüne -500 ile uyandım ve daha şaşırtıcısı 2 günde tam 1.5 kilo verdimmm
ne garip bir bünyem var yaa önce +ları gösterip beni delirtiyor sonra da bol _ gösterip ayaklarımı yerden kesiyor
duraksayan yada + gören arkadaşlarıma sesleniyorum,alın işte karşınızda en büyük örnek.sakın moralinizi bozmayın,pes etmeyin.
inadına devam ederseniz mutlu sona ulaşıyorsunuz,ayy amaaaniiiinnn çok mutluyum yahuu darısı hepinizin başına

Masallah masallah... darisi basimizaa

tebrikler sekerimmm..ticker.ıda güncelle bi an önce

sempatika ben de bayıldım, hem kendisine hem fiyatına :)))
hayırlı ugurlu olsunnn sekerım,,ii tatiller...
sağol tatlım benim

günaydın kızlarrrr,
buyurunuz efenimm
bu da sizin beyanınız sultanımm

Son düzenleme:
gecen hafta sen bildirim yapmamistin benmi yanlis hatirliyorum..?

yapmışımdır kuzuu yaa.yaptım yaptım bir önceki hafta 81.9 idim geçen haftada 81 falandım galiba.
regl falan aaaaaaa dur bakiiiim aslında haklı da olabilirsin yasena,ben geçen hafta istanbul'daydım ayoollll
ahhh kuzuuum bravo sana yaa,ben hatırlamıyorum sen hatırlıyorsun vallahiii
ihihihihihihi doğru söylüyosun valla kız afferrim sana,çok mu balık yedin bu ara yada ben mi az yedim acaba hafıza silinmiş
eeee nolcak şimdi,geçen haftada 81 falandım ona göre bildirim yapiim ben bari.
ben de diyorum hiç unutmam neden hatırlayamnıyorum geçen haftayıdiyorum

Günaydın güzellerim!!

Bir Perşembe sabahında da ha sizlerle birlikta olmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim Keyifler nasıılll Benim durguunn.. İdare ediyoruz işte 300 gr vermişim 1 haftada hihhiihi bu sevinç hihlemesi değil tabi Komik yani, 300 gr Neyse, geçen hafta +100'düm. Gidin kilolar yerine gidin gramlaaarr oldum artık

Başlangıç tarihi: 26.03.2012 (M.Ö. 388 hahaha )
Başlangıç kilo : 67
Hedef kilo : 57
Geçen hafta : 58,9
Güncel : 58,5

yaa ben bugün normalden biraz daha fazla yedim galibaa :44: insallah yarın tartıma artı olarak yansımaz :S doymak bilmedim bi türlü bugün tavuk balık peynir yumurta allah ne verdiyse yedim
Ye güzelim ye..!! E sınırsıızzz. Yicez tabi.. Bişey olmaz

Gel ablanın kollarınaaaa!!! Yani sen ablasındır belki ama.. Hoşgeldin.. Ne olursan ol yine gel İstersen, başarırsııınnn

Moralleri bozmuyoruuzzz, sadece kendimiz için zayıflıyoruuzz Hiç üzülme.. Bu kadar rahatsızsan, azimle, mutlaka verirsin Hoşgeldin :114:

Afiyet olsun Ben dün yine soğuk yeşil çay içtim, hakikaten ne yaparsam yapiyim çirkin hee hihihi :)) Zorla içtim işte yine. Sadece bir serinlik veriyo soğuk olduğu için. Bendeki maksat yeşil çayı zevkle içmek.. Henüz onu başaramadım :)
Sosis salam tabi ki yasaaakk Ama hindi füme serbesstt Polonez hindi füme, %1 yağlı ve içinde nişasta yok. Dün eve gidince yemek hazır olana kadar 3-4 dilim yedim resmen Ayyynı salan gibi, haberin ola
Emzirenler için Dukan biraz farklı yapılıyor sanırım. Ben o kısımları hızlıca geçtim, beni ilgilendirmediği için de okumadığım yerler de olmuştur. Sen mutlaka kitabın o kısmını iyi oku. Bebişine bir etkisi olmasın.
Eneee!! Hayırlı olsuunnn!! Ama sıcak olmaz mı o daa :44: :)
Hay maşallaaahhhh!!!! Benim 3 ayda verdiğim kiloyu sen 20 günde vermişsin

günaydın kızlar
bildirim yapayım;
başlangıç tarihi 27 mayıs
başlangıç kilosu:122
geçen haftaki kilo:114
bu haftaki kilo:112
toplam giden kilo:10

e bildirim yapiiim bariii
Başlangıç tarihi: 19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7
Hedef kilo : 75.7
Geçen hafta : 79.8
Güncel : 77.7

yaaa 1 haftada 2100 gr vermişim,şaka gibii halaa inanamıyorum.
farklı ne yaptım ki acaba,heee bodrumda balina kadar bir çipura yedim ondan heralde

hepinizeeee bol bolll eksilerrr,hepinizin yüzü gülsün inşallahhh.
az verenler de üzülmesinler,haftaya daha iyisi olur umarım.
delyyyy,bak geçen hafta daha kötüydün bu hafta yine nispeten daha iyi.hem şöyle düşün kzuu belki de senin vücut zor veriyor ama zor alıyordur.yani ben zor kilo alıyor olsam daha da bişey istemezdim.
hem sen bizle resim paylaşmayacak mıydın yaa,bence senin abartacak hiç bişeyin yok.yani ben öyle düşünüyorum

ayrıca kestane şekeri ve nesli sizi de ayrıca tebrik ediyorum.
çok kısa zamanda çok ciddi kilo verdiniz,inşallah en kısa zamanda hedeflerinize ulaştığınızı da görürüz

günaydın kızlarrrr,
Vuhuuuuu!!!!! Harika bu canım!!! Günaydın! Valla Nesli'nin hafıza süpermiş Sen bugünlerde balık ye, dediğin gibi hihiih Geçen hafta İstanbul'daydın, ben Cuma günü bildirim yapıcam dedin, ama yapmadııınn :101: Ama zaten her gün tartılıyorsun, sorun yok :)) daha önceki hafta 7 Haziran'da 80,8 mişsin canım. geçen hafta 79,5 falansındır sen bence :44: Şimdi de bakalım, senin geçen haftaki kilona ne yazam?
Günaydin dukancanlar..
Bol __ .li bildirim günü diliyorum hepimize..
Ben bugün bildirim yapamiyorum cünkü tartim komsumda yarin sabah bildirim yapabilirim..
Yarın yaparsıınnn ama kayıtlara öbür hafta geçer Öyle olcak artıkın. Ben kaydederim ama yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…