Sen zaten süpersin yaaae bildirim yapiiim bariii
Başlangıç tarihi: 19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7
Hedef kilo : 75.7
Geçen hafta : 79.8
Güncel : 77.7
yaaa 1 haftada 2100 gr vermişim,şaka gibii halaa inanamıyorum.
farklı ne yaptım ki acaba,heee bodrumda balina kadar bir çipura yedim ondan heralde
hepinizeeee bol bolll eksilerrr,hepinizin yüzü gülsün inşallahhh.
az verenler de üzülmesinler,haftaya daha iyisi olur umarım.
delyyyy,bak geçen hafta daha kötüydün bu hafta yine nispeten daha iyi.hem şöyle düşün kzuu belki de senin vücut zor veriyor ama zor alıyordur.yani ben zor kilo alıyor olsam daha da bişey istemezdim.
hem sen bizle resim paylaşmayacak mıydın yaa,bence senin abartacak hiç bişeyin yok.yani ben öyle düşünüyorum
Saol.. Sana da başarılar.. Tekrar hoşgeldin o zaman Dukan'a!! Siteyi takip et bence; çok işine yararselam kızlar nasılsınız,
geçen yıl dukan diyeti yapmıştım ama dengeli ve devamını getiremedim. 62,6 dan 58,8 e kadar düşmüştüm ama kış döneminde verdiklerimin üstüne de aldım. bir ara 65,5 e kadar çıkmıştım bu sabah 64,7 geliyorum ve saf P ile başladım. kilom az olduğundan iki gün atak veriyor bu şekilde başlıyorum. herkese başarılar diliyorum...
Sen zaten süpersin yaaa:128::129:
Yok ne yazık ki canım, ben biliyorum kendimi. Çabuk alırım kiloları ama zor veririm.. Böyle bi manyak bi durumHiç bir mantıklı açıklaması yok yani.. Ben muhtemelen güçlendirmede bile kilo alıcam. Vücut ekmeği falan görünce sapıtacak.. Ödül yemeği falan da neymiş.. Bana çok fazla onlar.. Kısır yemeyle +2 kilo görmüş insanım ben. Ödül yemeğinin ertesi günü +5 falan çıkarım ve intihara sürüklenirim sanırım... Bilmiyorum ne yapıcam o yüzden Zor bi bünyem var.. Ben ödül yemeği falan yapamıcam heralde hiç..
Yok abartacak bişeyim evet, biliyorum.. Ama şimdi de her yerim inceldiiii, göbeğim kaldı :S Eskiden göbeğimden o kadar şikayetçi değildim ama; şimdi diğer yerler incelince, göbek bi gözle görünür hale geldiİşte hareketler falan yapıyorum ama :44: Pek inceleceği yok gibi.. Yağlar göbekte kaldı.. Göğüslerimde bile yağ varmış yaaa, küçüldüler iyice Destekli sütyene bi dönüş yaşadım Ama göbişde kaldı :S :) Tammuz başı paylaşırım belkim foto.. Ya da bitsin de, Temmuz'un 19'u olsun, son halimi paylaşiyim :)
Geçen haftaki kilona da 79,8 yazdım. Tamamdır
Saol.. Sana da başarılar.. Tekrar hoşgeldin o zaman Dukan'a!! Siteyi takip et bence; çok işine yararKolay gelsiinnn!!
merhaba arkadaslar bizde esimle 2ay once diyete basladik.esim 21 bense 13 kilo verdim.geriye sadece 3 kilo kaldi insallah.birgun bukadar cabuk ve kolay kilo verecegim aklima gelmezdi.bir boga kadiniyim ve asla kilo veremiycem diye dusunurdum ama dukan diyeti gercektende cok cesitli bir diyet yaratiticilikta sinir yok.heraksam ayri bir tatli yapiyorum :))super oluyoo bu diyete basliycak olanlar kesinlikle cesitli tarifler denemelilerki diyetten zevk alsinlar
slm kızlar ben de dukanla 2 ayda 11 kilo vermiştim.. ama çok geçmeden 8ini geri aldım, o zayıf halimle kaç gün kaldım bilmiyorum çok sürmedi :26: ben korumayı beceremedim güçlendirme yapamadım inşalla sizlerde benim gibi olmazsınız
Saol.. Sana da başarılar.. Tekrar hoşgeldin o zaman Dukan'a!! Siteyi takip et bence; çok işine yararKolay gelsiinnn!!
merhaba arkadaslar bizde esimle 2ay once diyete basladik.esim 21 bense 13 kilo verdim.geriye sadece 3 kilo kaldi insallah.birgun bukadar cabuk ve kolay kilo verecegim aklima gelmezdi.bir boga kadiniyim ve asla kilo veremiycem diye dusunurdum ama dukan diyeti gercektende cok cesitli bir diyet yaratiticilikta sinir yok.heraksam ayri bir tatli yapiyorum :))super oluyoo bu diyete basliycak olanlar kesinlikle cesitli tarifler denemelilerki diyetten zevk alsinlar
İnşallah canım.. gider inşallah..kuzum geç olsun güç olması yaa,az kaldı zaten gıdım gıdım da olsa gidecek o kilolarrrr
tebrik ederim canım çok güzel vermişsiniz
değişik tariflerin varsa bizle de paylaşsana
........
teşekkürler. zaten siteyi takip etmek için buradayım. her gün girip size rapor vereceğim. diyet işi motivasyonsuz motivasyonda kk nın diyet grupları olmadan olmuyor. 2010-2011 döneminde 76 kiloda 62 ye düştüm ben bu sitede. kıymetini çok iyi bilirim yani
Geçmiş olsun.. Sen de iyi kilo vermişsin 2 gündegünaydin citirlarne güzel kilo vermissiniz tebrik ederim, benimde bugün 4. günüm sabah basagrisiyla uyandim
baslangic tarihi 18.6.12
baslangic kilo 64,3
bugün 63,1
insallah kilo vermem hizlanir biktim su 60li rakamlarindan yaw
Tebrik ederim... Ne güzel kilo vermişsiniz ikiniz de..Erkeklerin de şu metabolizmalarına hastayım yaa Zaten azıcık bi az yemeye başlasalar, hooopp zayıflıyolar Eşin de süper vermiş yani!! Seninki de çok güzel 2 ayda 13 kilo Bravooo!! Maşşalaahhh
İnşallah canım.. gider inşallah..
Ekim de hala yok ortalarda baksana...
Evet eveeett!! Tarif isteriiizzz!!!
Geçmiş olsun.. Sen de iyi kilo vermişsin 2 gündeHedef kilonu da yazar mısın? Listeye ekleyelim seni de
Ecefatmaaaaaaaa, bulaşıksuyuuuuuu nerdesiniizzzzzz?
diyet konusunda dağılmış durumdayım bu üçüncü günüm atak yapmaya calışıyorum.
ama yemek yanında ufak miktarlarda domates biber ve soğan yiyorum
hedef kiloma ulaşamıcam sanırım
Günaydın güzellerim!!
Eneee!! Hayırlı olsuunnn!! Ama sıcak olmaz mı o daa :44: :)
Hay maşallaaahhhh!!!!Benim 3 ayda verdiğim kiloyu sen 20 günde vermişsin
woaaaaauuuvvvvvvsss süpersoniksinngünaydın kızlar
bildirim yapayım;
başlangıç tarihi 27 mayıs
başlangıç kilosu:122
geçen haftaki kilo:114
bu haftaki kilo:112
toplam giden kilo:10
bilmukabele devletlümayrıca kestane şekeri ve nesli sizi de ayrıca tebrik ediyorum.
çok kısa zamanda çok ciddi kilo verdiniz,inşallah en kısa zamanda hedeflerinize ulaştığınızı da görürüz
tarihi anlardan birini yaşıyoz, canlı tanığımm heyyookızlarrr ticker'ıma bakınnnnnn
ben de boğa kadını olaraktan hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.. ya da demek ki boğa kadını olduğum için düşünmemişim. ya da ne bileyimmerhaba arkadaslar bizde esimle 2ay once diyete basladik.esim 21 bense 13 kilo verdim.geriye sadece 3 kilo kaldi insallah.birgun bukadar cabuk ve kolay kilo verecegim aklima gelmezdi.bir boga kadiniyim ve asla kilo veremiycem diye dusunurdum ama dukan diyeti gercektende cok cesitli bir diyet yaratiticilikta sinir yok.heraksam ayri bir tatli yapiyorum :))super oluyoo bu diyete basliycak olanlar kesinlikle cesitli tarifler denemelilerki diyetten zevk alsinlar
hamilelik babında konunun muhatabı değilim ama..Gebeler ve emziren anneler atak ve seyir yapmadan doğrudan güçlendirme aşamasından başlamalı.
Yalnız üç hususa dikkat etmeliler:
- Günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketmeli,
- tamamen yağsız değil, yarım yağlı süt ve süt ürünleri tüketmeli
- Saf protein perşembelerini uygulamamalı
hamilelik babında konunun muhatabı değilim ama..
ben ziyadesiyle yarım yağlı süt kullanıyorum
yanlış mı yapıyorum ee naapayım o yağsız sütler su gibi hem de çok pahalı :SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?