Yaptım ölçümü 2 gün atak verdi, ama ben 5 gün yapmak istiyorum, yani önce kitabı alsaydım zaten 5 gün yapardımdiye kendimi kandırma moduna giriyorum ama bir hata da yapmak istemiyorum, benim fena halde motive olmaya ihtiyacım var, bu atak dönemi beni motive edebilir sanırım :18::18::18:
tabi ki bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ben sadece bilgi verdim, karar sizinBenim bebeğim 15 aylık, kendisi gün içinde gerekli olan bütün besinleri tüketiyor zaten, anne sütü beslenmiyor, anne sütü de alıyor. Bebeğin annenin beslenmesinden dolayı kabız olması yeterli ek gıda ve sıvıyı dışarıdan alamadığı durumlarda olabilir bildiğim kadarıyla, bizim durumumuzda böyle bir şey söz konusu değil, aksi taktirde zaten diyete de başlamam, tabii ki önce bebeğim gelir...
Atak evresini 2 gün yapmakla 5 gün yapmak arasında çok büyük fark yok diye düşünüyorum.
Çünkü zaten sana uygun görülen günde (senin için 2 benim için 3'tü) sen vücudundaki ödemleri atıyorsun.
Ödem atmak demek çok kilo kaybetmek demek tartıda kilo kilo iniyorsun
ama bu ödemi attıktan sonra sıra yağ kaybına geldiğinde atağı 3 de yapsan 5 de yapsan gram gram veriyorsun.
Dolayısıyla atağı uzun yapmak senin çok fazla ve kg ile ölçülen cinsten kilo vereceğin anlamına gelmiyor.
Hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum.
Dukan'ın sitesinde bana 3 gün atak çıkmıştı ama ben bu üç günde yeşillik de yediğim için atağı bozmuş oldum (kitapta maydanoz vs. yenebileceği yazıyor ama kurusuymuş). Sonra bir üç gün daha yaptım.
tabi ki bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ben sadece bilgi verdim, karar sizin
önce sonra fotoları koyuyor muyuzzzhaydii gaza gelelimmm :))))
Kızlar önceki hallerimi ve en son halimin tek fotosunu koyuyorum. Aşağıda 5 aylık değişim görülmekteAyy gerisi gelir umarımmm
Eki Görüntüle 449907 Eki Görüntüle 449906 Eki Görüntüle 449910 Eki Görüntüle 449908
önce sonra fotoları koyuyor muyuzzzhaydii gaza gelelimmm :))))
Kaç yaşındasın tahmin edemedim ama ilk fotolarda 30ların başında görünüyorsun. Son fotodan yaş tahmini yapacak olsam 18-24 arası derdimKızlar önceki hallerimi ve en son halimin tek fotosunu koyuyorum. Aşağıda 5 aylık değişim görülmekteAyy gerisi gelir umarımmm
Eki Görüntüle 449907 Eki Görüntüle 449906 Eki Görüntüle 449910 Eki Görüntüle 449908
canım sana bişi soracam:) öncelikle annenlerle allah kavuştursun tez zamanda:)
sen ps ve sp günlerini nasıl yapıyorsun ben mesela h.sonu sebzem olsun diye pztesi-çarş-cuma saf protein kalan günleri sebze+protein yapıyorum genelde sebze günlerinde de sebzede ekliyordum yemeklerime ama bu hafta sadece sabah kahvaltıda domates salatalık yedim onun dışınd sebze yemedim nasıl yapsam bilemiyorum bi akıl ver:) bi de böyle deneyim bende 1 haftadır tartılmıyorum yarın sabah tartılıcam heyecanlıyım valla:)))
Senin bünyeni kıskandıımmm!! Ama nazar değmesin:107:
Ben de ekmeği diyetten önce azaltmıştım ama istemediğimden değil, zorla.. bi tek haftasonları biraz yiyordum. Ama ne yazık ki pilavla bile ekmek yiyebilecek bi kapasitem var :SMeyse de çok yemesem de erik çilek kiraz şeftali mandalina.. Bunlar benim meyvelerim sanırım :) ve hepsinin zamanı geldi, geçiyo ya da az kaldı gelmelerine. Mesela muz da var evet evet :)) Bunlar söz konusu olunca yerim de yerim yemek niyetine.. Başka meyveleri sallamam pek. E 6 çeşit de az değil ihihih
Amaaa.. en önemlileriiii.. pizza, hamburger, makarnaaa.. Hayatım boyunca yesem, 3 öğün yesem.. bıkmamNe yazık ki ve ne yazık kii :S böyleee :97::105::105: İştahlı insanım vesselam Çikolata ve sütlü tatlılar da cabası.. Keşke senin gibi olsaydım...
Çabuk kilo almam da daha da cabası. Ben 1 hafta dilediğim gibi yemek yiyim, size diyim en az +5 kiloyum.. %100 eminim! Ben yediklerine dikkat edince, az yiyince falan kilo veremeyen sadece kilosu sabit kalan ve yiyince kilo alan biriyimPuufff Yine de hayatım boyunca seyir yapabilirim.. Ya da haftada 400 gr gideceğini bilsem, 10 hafta daha seyir yaparım yani.. Yeter ki zayıfliyim.. Şu 56 küsürleri bi görseydim Ama her hafta gitmiyor kii...
Yok canım, sayılmıyoorrBasenlerim var hala ve de göbeğiiimmm ( Sen balık etli değilsindir yaaa! Maşallah fıstık gib boyun posun var senin.. Kesin vardır yani Bi de ben Dukandan önce 2-3 kilo vermiştim kendi kendime.. 70'lere dayanıyordu kilom benim.. Sonra bi ara vermiştim, sonra da Dukan..
Ben kendimi beğenmiyooommm :105: Memnun olanlar koysun bence de..
ama sen de daha motive olmak isteme artık, yeter hihihiDaha ne kadar sarılcan be canım :))
Çok acıktım :S Yemeğe gidiyorum.. Bi de regl öncesi olduğum için heralde, çok açım ççookkÇok sinirliyim çoookkk!!
Ya 1 tabağa 2 tabaklık yemek koyarsambir de yanlış hatırlamıyorsam ödül de bile olsa aynı yemekten 2 tabak üstüste yemeyin diyor
Hahahahabende istiorum göbeğim gitsinnn,,yukardan baktıgımda direk dağ gibi göbeğimi deilde iç çamasırımı görebileyimmmmbu arada bende sendenim fakirlik konusunda üzülmee bu hafta sadece light kaşara,mutfak tartısı ve silikon kek kalıbına werdiğim para 42 tl,,hatta dedim yaa basladıgımdan beri döktüğüm paralara yağlarımı aldırsam daha kolay bi çözüm olurdu dieee
Hahah.......
bu arada annemler dün yunan adalarına gittiler,baya türk filmlerindeki gibi gemiden el sallaştıkk
pazara kadar telefonla bile konuşamayacağız,çok merak ediyorum
Ahahahcanım sana nacizane tavsiyem,alışverişe gittiğinde diyetine uygun ne bulursan al doldur stokla
yani 1 kere tam alışveriş yap sonra o bitmiş bu yokmuş olmamış.
satın aldığın protein ürünlerinde özellikle yağ oranının %10'u geçmemesine özen göster.
.............
heyyy arkadaşş ,kasaya geldiğinde senin yerinde olmak istemezdimm
Sen de mi öylesiinnn...? Ne kötü di miiiidely.... dely... sanki beni anlatmışsın bende tam bir karbo canavarıyım normal zamanlarda. eskiden saat 11 de gece yatmadan önce benim elmek arası peynir domates sandviç aram olurdu düşün yanibir hafta salayım bana da gelen geliyor bak işte beş kilo geldi hacıııı gerçi göstere göstere geldi ama inanın o kadar abartmamıştım işte güçlendirme bu yüzden şart. neyse ben bir aydır zaten güçlendirme gibi devam ediyordum haftasonları cozutsamda haftaiçi saf p günüm oluyordu bir gün ama geçen ay gram gitmedi demek ki cidden kasmam lazım benim dedim ve öyle başladım işte
İnşallah ameliyatın etkileri de geçer en kısa zamanda.. Evet.. Kadınların ev yaşantısı, iş yaşantısı, rutin hayatı.. her şeyi ekstra zor ne yazık kiikızlar bu arada sabah tartıldım 54,5 geldim..dün protein günümdü.ama ben bu ay hala regl olamadım.laparoskopi sonrası malesef bu tarz gecikmeler oluomus.o yüzden sanırım karnım taş gibi..olsam belki daha ii sonuçlar görücemm,,off yaa kadın olmak ne büyükk dertt
Kızlar önceki hallerimi ve en son halimin tek fotosunu koyuyorum. Aşağıda 5 aylık değişim görülmekteAyy gerisi gelir umarımmm
Ya 1 tabağa 2 tabaklık yemek koyarsamhihihiihi hahhaa
HahahahaÖyle, doğru :)) Yahu zaten 1 silikon kaba verdim 20 TL :S Püüüff!! :)
HahahOyyy!! Ne güzzzeeell Ne merak ediyorsun onları, keyifleri yerindedir hihihi Orda yaşamaya karar vermezler di mi :76::76:
AhahahAl da al diye say say tabii Ödemeye gelince kaç hahahhaa
[/FONT][/B][/COLOR]
Çok güzel olmuşsun canım.. Daha önce de görmüştüm ama.. Zaten yüzün de güzel, şimdi vücudun daKızlar önceki hallerimi ve en son halimin tek fotosunu koyuyorum. Aşağıda 5 aylık değişim görülmekteAyy gerisi gelir umarımmm
....
Ben 70 kilo olmak içiiiin............
canım benim çok sağol ama gerçekten zayıfım diyemem
yani daha önce heralde gerçekten şişmanmışım
şu an şişman değilim ama zayıf da değilim normalim yani
yani biri yolda görse ne aaa ne şişman kız der ne de aaa ne zayıf der .
ama normal olmak bile güzel beee
bir de benim kemiklerim iri,istesem de öyle çıtı pıtı bir kız olamam zaten.
biraz boylu poslu yapılıyım yanii ve ne yazık ki bende de hala göbiş var bee
eskiden kaçalarım falan daha genişti ama göbeğim hiç yoktu,son birkaç yıldır göbek çıktı off sanırım yaşla ilgili
bir de sen öyle kendimi beğenmiyorum falan deme bakiiimmm
sen regl olcaksın diye motivasyonun düştü,haydii toparlan bakalım.akşam biraz yürüsene
bu arada bana da kalsa günde 3 öğün burgerler falan yiyebilirim çok severim
ama sanırım zaten diyete başlamadan önce kilo fazlam olduğu ve daha da kilo almaktan hep korktuğum için burgerler,çikolatalardan mümkün olduğunca az yemeye ve elimden geldiğince irade göstermeye çalışıyordum.sanırım o sebeple şu anda da biraz daha yüksek irade gösterebiliyorum.burger menüleri daha önce de senede yada 6 ayda bir yemeye çalışıyordum.
ama var ya izmirin meşhur kömürde sandviçi vardır,bak şimdi nasıl canım çekti,ahanda buldum ödül öğünümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?