tatlim benim kitapta daha elime ulasmadi maalesefbendede iki gün gösterdi atak günüünü ama ben 3 yapicam sanirim öyle istiyorum yoksa yarin bozma ihtimalim yüksek malum tatil günü
hayatim süpersin süpersin cok iyi oldu bu nacizane tavsiyelerinn....hepsini simdi yazici dan aldim alisveris listesi olarak gidiyorum marketee
masallah canim benim insallah bir daaha almazsin o kilolariii
iyi bari listeyi görünce korkup kaçtın sanmıştım
bir faydam olduysa ne mutlu,aç kalmadan bol bol ye canım izinlilerini
kızlarrr ticker'ımı güncelledim.
bmi düzelttim,olmuş dimi şimdi.
bir de çaktırmadan bu sabah _200 çıkmıştım,onu da güncelleyiverdim
Evet canım, kadın olmak zorrr ama napalım. Senin aynen dediğin gibi, 2 kilo gider senden, boşuna yaptın 2 gün seyiri de, bak demedi deme
merhaba kızlar sanırım bende bundan sonra dukanla aranızdayım yalnız sormak istediğim birşey var eminim bu konu çok konuşulmuştur topikte ama bütü sayaları okuma şansım yok malesef 4 aylık bir kızım var (1 hafta sonra 5. aya girecek) sadece anne sütü veriyorum, emizren bir anne olduğum için bu diyeti yapabilir miyim cevaplarsanız çokkk mutlu olurum
bulasikcim harikasin yaa .canim cok cok iyi bir karar vermissin ve seni kutluyorum cani yürekten. iyi ki o halinle kalmamissin. Insan ne kadar kendine güvensiz ve de moralsiz hissediyor di mi. neyseki Allah bize dukan i vesile kildi. bunu bilir bunu söylerim. karsima dukan i cikardi ki durayim artik diye
simdi söle bi yürüsen gözler sana cevrildiginde nasil mutlu oluyor insan nassilll mmmm süperr fevkaledenin fevkinde bir duygu.
1. şık hiç bilmiyorum maalesef sadece iyi dileklerimi ve tebriklerimi yollayabilirimbu arada arkadaşlar konu dışı ama pazar günü erkek kardeşime kız isteyeceğiz (hayırlısı olsun inşallah)
1- Kızımız Batmanlı ve biz adetlerini hiç bilmiyoruz,biz Lazız. yardımcı olabilecekler lütfen özel mesaj gönderebilir mi
2-muhtemelen duakndan o gün ayrılacağım, malum mustakbel dünür evinde hoş olmaz ikramları geri çevirmek, ne tavsiye edersiniz.
öncelik 1. şık için ne olur
merhaba kızlar sanırım bende bundan sonra dukanla aranızdayım yalnız sormak istediğim birşey var eminim bu konu çok konuşulmuştur topikte ama bütü sayaları okuma şansım yok malesef 4 aylık bir kızım var (1 hafta sonra 5. aya girecek) sadece anne sütü veriyorum, emizren bir anne olduğum için bu diyeti yapabilir miyim cevaplarsanız çokkk mutlu olurum
Hahahaevet ya hakikaten öyle oldu.kızcağıza alışveriş listesi hazırlayıp sonra yüzüstü bırakıp kaçtım gibi oldu hakikaten.zaten o da galiba liste ve kasayı düşününce vazgeçti ve yok olduu
dur çağrı yapayım şurdan ; nerdesin arkadaşşş geri gelll huuuu,valla bak bir kere para veriyon ama epey idare ediyor cidden bak.
vereceğin kiloları düşününce 50-100-300-500 liranın lafı mı olur
..........
Evveeettt! Olmuuşşşşkızlarrr ticker'ımı güncelledim.
.....
Yaa dely işlerim birikmiş, öyle bir kahkaha attım ki herkes bana baktı
Dukan Türk zekasını düşünememiş.
Allah yardımcın olsun, en hayırlı kararı verirsin inşallah!!Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim. Hızlıca okuyup geçtim.
Bulunduğum yerde işler çok karışık, vermem gereken bir karar var ve ben kararsız kaldıkça işler daha çok karışıyor. Sadece dua istiyorum ve şimdi gitmek zorundayım
bu arada arkadaşlar konu dışı ama pazar günü erkek kardeşime kız isteyeceğiz (hayırlısı olsun inşallah)
1- Kızımız Batmanlı ve biz adetlerini hiç bilmiyoruz,biz Lazız. yardımcı olabilecekler lütfen özel mesaj gönderebilir mi
2-muhtemelen duakndan o gün ayrılacağım, malum mustakbel dünür evinde hoş olmaz ikramları geri çevirmek, ne tavsiye edersiniz.
yok yok kacmadimm tatlisimmmm aksine buraya kazik caktim gidesim yok
olmuş olmuş çok güzel olmuş -200 içinde tebrikler
evet ya hakikaten öyle oldu.kızcağıza alışveriş listesi hazırlayıp sonra yüzüstü bırakıp kaçtım gibi oldu hakikaten.zaten o da galiba liste ve kasayı düşününce vazgeçti ve yok olduu
dur çağrı yapayım şurdan ; nerdesin arkadaşşş geri gelll huuuu,valla bak bir kere para veriyon ama epey idare ediyor cidden bak.
vereceğin kiloları düşününce 50-100-300-500 liranın lafı mı olur
sağol arkadaşım pazar günü kavuşacağım inşallah.şu an santorini'de denize giriyorlar muhtemelen ve ben burda çalışıyorum
o kadar dedim çocuk indirimi yok mu beni de alın diye ama yemediler
hadi bul resimlerini de ekle valla,heyecanla bekliyoruz
kızlarrr ticker'ımı güncelledim.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim. Hızlıca okuyup geçtim.
Bulunduğum yerde işler çok karışık, vermem gereken bir karar var ve ben kararsız kaldıkça işler daha çok karışıyor. Sadece dua istiyorum ve şimdi gitmek zorundayım
Hahaha..............
Alemsin sen dely, belki de medesa dan kaçmışlardır çaktırmadan, irtica etmiş olmasınlar
bu arada arkadaşlar konu dışı ama pazar günü erkek kardeşime kız isteyeceğiz (hayırlısı olsun inşallah)
ayyy cnmm agzından balll damlıorrr,,inşşşşşş
hadi artık geri dönün ama yaaa başkaları yüzünden bize de sırt çevirdiniz,özledik sizleri de vallaa
eskisi gibi hepberaber olalım
yahu neden bu eski sadık arkadaşlarımız bizleri terkeylediler
selin,miray,ömür,ecefatma,aliye,dtsyl,nisanduru nerede bu arkadaşlarımız yaaa hatta belki aklıma daha gelmeyen başka arkadaşlarımız da
tamam miray üzüldü biraz uzaklamak istedi ama diğer arkadaşlarımız acaba neden terkettiler bizi,biz onlara bişey yapmadık kii
hadi artık geri dönün ama yaaa başkaları yüzünden bize de sırt çevirdiniz,özledik sizleri de vallaa
eskisi gibi hepberaber olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?