Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inanılmaz bir değişim. gerçekten tüm kalbimle tebrik ediyorum.
benim de önce sonra fotolarım var aslında ama çok ötelerde kaldı. 2010 ekim 2011 mayıs arası 14 kilo verdim kk da... senin kadar kilo vermedim tabi ama gerçekten çok fark ediyor. o dönem kilo verdikten sonra saçlarımı da sarıdan koyu kahveye boyatmıştım alt kattaki yaşlı teyze gelip bana " uyy kizummm sen yeni mi taşindun.. ha burada bi şişman sari kari vardi daaa o senin kayınvalden miyduu ?" diye sormuştu.. kopmuştum

Son düzenleme:
merhaba kızlar sanırım bende bundan sonra dukanla aranızdayım yalnız sormak istediğim birşey var eminim bu konu çok konuşulmuştur topikte ama bütü sayaları okuma şansım yok malesef 4 aylık bir kızım var (1 hafta sonra 5. aya girecek) sadece anne sütü veriyorum, emizren bir anne olduğum için bu diyeti yapabilir miyim cevaplarsanız çokkk mutlu olurum

Nasıl bir bağımlılık bu sahiden ama çokk güzel, iyi ki varsınız

ya ekim sende artk bi foto koysan suraya..görelım nasıl olmussun motıwasyonumuz artsın cok mu zor bişi istiorum

Yok canım benim, çok şey olur mu hiç Ama ben hep şişkoluk psikolojisinden resim çektirmeyi hiç sevmezdim, arkadaşlarıma soruyorum doğumgünlerinde çektirdiğimiz var mıdır diye, bakıyorlar, önceyi bulursak sonrayı da çekeceğim

Hoşgeldin canım, lütfen kitabı oku ama ve 2 günden fazla yapma.

Afiyet bal olsun fıstığım, annenlere de Allah kavuştursun :))))

bencede süper süper süpersinn..

Ya 1 tabağa 2 tabaklık yemek koyarsam hihihiihi hahhaa

Hahahaha Öyle, doğru :)) Yahu zaten 1 silikon kaba verdim 20 TL :S Püüüff!! :)

hahahahaha,,alemsinnn yaaaa..benimde aklımdan geçmemiş deildi bu fikirr,,tek deilmisim dmk dukan sanırım bu konuda uyarmaya bile gerek duymamıstır zawallım

Kızlar önceki hallerimi ve en son halimin tek fotosunu koyuyorum. Aşağıda 5 aylık değişim görülmekte Ayy gerisi gelir umarımmm

]

bulasikcim harikasin yaa .canim cok cok iyi bir karar vermissin ve seni kutluyorum cani yürekten. iyi ki o halinle kalmamissin. Insan ne kadar kendine güvensiz ve de moralsiz hissediyor di mi. neyseki Allah bize dukan i vesile kildi. bunu bilir bunu söylerim. karsima dukan i cikardi ki durayim artik diye

simdi söle bi yürüsen gözler sana cevrildiginde nasil mutlu oluyor insan nassilll mmmm süperr fevkaledenin fevkinde bir duygu.

Evet canım, kadın olmak zorrr ama napalım. Senin aynen dediğin gibi, 2 kilo gider senden, boşuna yaptın 2 gün seyiri de, bak demedi deme

Canım benim, sahiden 2 farklı kişi gibisin. Ne kadar da güzelsin maşallah.

Hahahaha Öyle, doğru :)) Yahu zaten 1 silikon kaba verdim 20 TL :S Püüüff!! :)

Hahah Oyyy!! Ne güzzzeeell Ne merak ediyorsun onları, keyifleri yerindedir hihihi Orda yaşamaya karar vermezler di mi :76::76:

Ahahah Al da al diye say say tabii Ödemeye gelince kaç hahahhaa

[/QUOTE]

Alemsin sen dely, belki de medesa dan kaçmışlardır çaktırmadan, irtica etmiş olmasınlar

Hahahahha Komik ama di mii Sen öyle deyince de ben güldüm hahaha aklım hep hinlikte hihiih:76::76:

evet ya hakikaten öyle oldu.kızcağıza alışveriş listesi hazırlayıp sonra yüzüstü bırakıp kaçtım gibi oldu hakikaten.zaten o da galiba liste ve kasayı düşününce vazgeçti ve yok olduu
dur çağrı yapayım şurdan ; nerdesin arkadaşşş geri gelll huuuu,valla bak bir kere para veriyon ama epey idare ediyor cidden bak.
vereceğin kiloları düşününce 50-100-300-500 liranın lafı mı olur

sağol arkadaşım pazar günü kavuşacağım inşallah.şu an santorini'de denize giriyorlar muhtemelen ve ben burda çalışıyorum
o kadar dedim çocuk indirimi yok mu beni de alın diye ama yemediler
hadi bul resimlerini de ekle valla,heyecanla bekliyoruz

ben dün buraya birkaç mesaj yazmıştım ama şimdi silinmiş gördüm neden ki ? Link , marka ismi flnda vermedim

tatlim benim kitapta daha elime ulasmadi maalesef bendede iki gün gösterdi atak günüünü ama ben 3 yapicam sanirim öyle istiyorum yoksa yarin bozma ihtimalim yüksek malum tatil günü

hayatim süpersin süpersin cok iyi oldu bu nacizane tavsiyelerinn....hepsini simdi yazici dan aldim alisveris listesi olarak gidiyorum marketee

masallah canim benim insallah bir daaha almazsin o kilolariii

ay hadiii insallaah ama bu gece uyuyamadim acliktan mi neyden bilemedim uyku tutmadi bir türlü sabahin köründe uyandim:26:
sıcaktandır belkim

ben sadece bir kere mayalı ekmekte bir de yiğenm için yaptığım doğum günü pastasında kullandım o kadar.
yulaf kepeğinin tadına alıştım sanırım, o güzelim kekler sayesinde sevdiim hatta:))

ben hayalimi söyleyeyim
ilk hafta
malta köşkünde kahvaltı, açıkbüfe de her ne varsa artık dalamayı planlıyorum

ikinci hafta
şöyle iyi bir kebap lokantasına gidip special bir kebap tabağı
ardından karaköy'de baklava ziyafeti

üçüncü hafta
neysem :))))

Günaydınlarrrr Dün gece malesf çikolataa yedim Bugün atak günümün son günüü ve sabah tartıda 59 olarak gördüm 3 gündür sadece 1 kilo vermişim ama olsun hiç yoktan iyidir
bence gayet iyi
sıkma canını , devam lütfen

Ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım çünkü inanılmaz şişim ve hiç kilo veremedim
hayıııırr moralimizi asla bozmuyoruz
biliyoruz ki ne kadar inat ederlerse etsinler illaki gidecek o kilolar ama önce motivasyonumuz tam olmalı

atak vucudun şaşırmasını ve ödemlerin atılmasını sağlıyor, diye biliyorum ama 5 gün seni manen mutlu edecekse 5 gün yap. kilon azdır o nedenle sana 2 gün vermiştir.

ahhh Allah güzel haberlerini ulaştırsın canım

annemler döneli 1 ay oldu:)
ben sadece 2 marka dışında satılmıyor denilince Türkiye'de zaten açıktan da satılan , bulunabilir bir şey olduğu ifade etmek için paylaştım onu:)

yaa canım boşveeer, grileşme sonuçta
hele bir geçeyim güçlendirmeye bir ödül öğünü kadar hakkı var
bakalım siyah mı olacak kar beyazı mı
paylaşmalarınızı ilgiyle takip etmeye çalışıyorum, çekinmeyin sakın

neyse:))

oyyy oyy oyy atın beni denizlere
tatlım depreşti şimcik

geçmiş olsun, düzelir inşallah

fıstık gibi olmuşsun maşallah
gerçi takacak bir yer kalmamış üzerinde ama 41

kızlarrr ticker'ımı güncelledim.
bmi düzelttim,olmuş dimi şimdi.
bir de çaktırmadan bu sabah _200 çıkmıştım,onu da güncelleyiverdim

çok güldüm medesa gerçekten alemsin

fotograf koyan arkadasın yeşil elbiseli haline bayıldım elbisesinede
kızlar benim gibi mesajları silinen varmı ? gecede uzun yazmıstım size silinmiş

Valla normal olmak da çok güzel ama sen onun altındasın canım benim :))

İyi bak ödül öğünü de hazır

Yaa dely işlerim birikmiş, öyle bir kahkaha attım ki herkes bana baktı

Dukan Türk zekasını düşünememiş.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim. Hızlıca okuyup geçtim.

Bulunduğum yerde işler çok karışık, vermem gereken bir karar var ve ben kararsız kaldıkça işler daha çok karışıyor. Sadece dua istiyorum ve şimdi gitmek zorundayım

Hahahahha Çook komikkk hihihih

...........
Dely cim sen neden gerildin anlamadım ben. Geç oldu ama şimdi iyi misin bari :))
...
Nasıl bir bağımlılık bu sahiden ama çokk güzel, iyi ki varsınız
........
Sen de iyi ki varsın gulüm Ya idare ediyorum işte.. :) Regl olacak olma siniri sanırım Herkesi dövesim vaar! Patrona sinir oldum, kendime sinir oldum... Öööyle bi gün işte.. Geçer umarım.. Düşünmen yeter canım Geçi erkeni mi var

ben dün buraya birkaç mesaj yazmıştım ama şimdi silinmiş gördüm neden ki ? Link , marka ismi flnda vermedim

Ben görmüştüm bugün, silinmemişti.. Bu arada ben marka ismi falan vermek yasak değil diye biliyorum zaten, biz hep veriyoruz.. Ama belki Dukan diyeti dışında bir şeyden bahsettiğin için silmişlerdir.. Olabilir mi ki:44: Emin misin silindiğinden sen..?

fotograf koyan arkadasın yeşil elbiseli haline bayıldım elbisesinede
kızlar benim gibi mesajları silinen varmı ? gecede uzun yazmıstım size silinmiş
aaa uzun mesajdan olsa alıntılar nedeniyle benimkiler de silinirsi.
kesin silinmişse başka bir nedeni olabilir, ilgili moderatörlere özel mesaj atmalısın

canım Allah yardımcın olsun, umarım senin için en doğru ve hayırlı kararı verirsin.
konu her ne ise Allah kapılarını açık etsin.
(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…