Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günde en az iki bardak içiyorum ben. Önceden sıcak olarak içerdim. Şimdi hep buzlu...Kitaptan hatırladığım kadarıyla buzun da bize katkısı bol bu etapta.
bende soğuk içiyorum artık.1 fincana 1 tatlı kaşığı diyo ama ben 2 fincana 1 tatlı kaşığı atıyom.daha hafif oluyo böyle daha çok sevdm.upuzun bi yol var önümde.umarım çabuk geçer...

canım okudum yazdıklarını.sakın pes etme ya 2.0 yap yada güçlendrme yap bi süre snra seyir yaparsın.fotolarına bayıldım ne kdr güzel olmuşsun.senin için dua edicem canım benim.bütün işlerin yolunda gitsin inşallahh...hepimizin bütün işleri yolunda gitsin.Allah hakkımızda hep hayırlısını versin.

merhabaaaa :))
okuayamadım geçmişi herkes iyi mi????

ben uzun ve yorucu bir otobüs yolculuğu, kucağımda kendini ordan oraya atarak uyumaya çalışan 16 kiloluk bi sıpa ve sıcağa rağmen günü güzel kapattım.. deniz şu aralar temiz (geçen yaz sonu özellikle pek bi kirliydi zira) esinti de iyi, diyette de kopma yok. füme 1+1 indirimdeydi migrosta 4 tane aldım, süt vs diğer tedarikleri de hallettim... bisikletin bakımı da bitti yaniciğime "tatil başladııı "

hoş geldin kuzum:) bnmde bi tatile nası ihtiyacım var

Allah hakkinda hayirlisini versin canim..

yasena moralin nasıl tatlım?

Sagol güzelim idare ediyorum iste diyet icin takmiyorum da kuzumun (komsumun oglunun) kan degerleri düsüyor sürekli...Korkuyorum vucud kendi kanini öldürdükce kötü hastaliga cevirir diyorlar.Doktorlarda her an hersey olabilir diyorlar..Ona canim sykyliyor Allahim tez zamanda sifasini versin dün 40 bin olmustu bugün yine 34 bin olmus.140 bin olana kadar da hastanede kalacaklarmis.Yürütmüyorlar düsüp etmesin diye..Bu aksam gidecektim ama almanya yunanistan macini almanya aldi sokaklar ana baba günü gece yarisindan önce dönemem diye gitmedim.Yarin da gece calisacagim icin gidemem sanirim...Sykyntidan inan dk basi dolap aciyorum ama yiyecek birsey bulamiyorum...

çok geçmiş olsun...inşallah iyi olur.dua edelim hep

teşekkür ederim:)nesli sana bişi sorucam yeşilçay içiomusun içiosan ne kdr içiosun?bide form çay içiomusn?

tatlım ben burda yazıldıkça suçluluk hissedip içtiydim o da şimdiye dek 3 fincan anca
normal siyah çay içiyorum ama her gün değil.. kahvaltıya falan da su eşlik edyo bizde.. (kızımla yapıyoruz kahvaltıyı haftaiçlerinde, tek başıma hiçbişey demlemiyorum.. anca biri gelince ya da ben gidince..
form çayını ise darda kaldıkça içiyorum..
çay rutinim pek içaçıcı değil

çocuklara bişey olmasın ama ya
canım benim inşallah tez zamanda şifalanır da bir daha kıyısından köşesinden geçmez hastanelerin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…