------------------------------------------------------------
Karbonhidratlı besinler, beynin enerji kaynağı olan glikozu temin eder. İyi araştır lütfen... ceviz, muz, havuç, ananas en önemli besinlerdir. Ve alzheimer hastalığını engeller.
Saygılarımla...
Sağol canım benim, senden duydum ilk defa çok teşekkür ederim bıkmadan söylediğin için
Evet gerçekten çok ziyaretçilerimiz var, uzay filmi vardı ya, gerçi siz bilmezsiniz
Aaaa kızlar, ben yaşlıım dedim sizi yine ben teselli ediyorum, anlamadım bu işten bişey.
------------------------------------------------------------
Karbonhidratlı besinler, beynin enerji kaynağı olan glikozu temin eder. İyi araştır lütfen... ceviz, muz, havuç, ananas en önemli besinlerdir. Ve alzheimer hastalığını engeller.
Saygılarımla...
Sana ayrı bir "tebrikleeeeerrr"Bu arada ben 88 kiloyla dogum yaptim. Ordan geldim buralara.ayri bi tebrigi hakeddiyorum sanirim ;p
Huhuuuu!! Burda unutulanlar vaaarrrBak medesam zaten bu gidişle beni bu işten atarlar, e seni de atarlar belkiben de B planımı hazırladım, dukan cafe açıcam, yemekleri sen yapacaksın ben de servis ve bulaşık işini üstlenicem, bu kadar hamarat ahçıyı nerden bulurum yoksa, nasıl plan
Anaaaammm :S:S:S Senin 14 yaşında çocuğun mu var canımCanım, sanırım şu an buranın en yaşlısı benim, 24 yaşında doğum yaptım şimdi 38 yaşındayım, bir bastonum eksik sorma
.........
hepiniz için herşey inşallah yolundadır......
nasıl gidiyor kilo vermeler bakalım....benim kilo verdiğimi gören herkes dukancı oldu eheheheh
internete pek giremiyorum bu yüzden koptum olaydan..... zaten ben güçlendirmeye geçtim dün akşam 59,9 dum yani o derece :)
yarim takılmaya başladı mı yeniden?
ben varsa onun telefonunu veya adresini almak istiyorum
öpüyorum sizi hatunlarım......
delyyyyy nerdesin kakitom göremiyrum seni .......
Bizim tatil bungalov yani bi çeşit ağaç evde yarım pansiyon. kek ekmek götürebilirim ama açık büfede karbo ve sebze filan agırlıklı olursa işim zor olur. elimden geldiğince dikkat edicem ve gelince de saf pro günlerini sıralicam artık.ben bulamam diye aromalarımı, tatlandırıcı vs lerimi de yanıma aldım.. (gerçi buralarda da buldum ama olsun) elimin altında malzeme olunca sıkıntıya düşmedim ben.. sen nasıl bi tatil planladın.. otelde falan mı kalacaksın?? öye olursa da gitmeden yap malzemelerini(ekmek kek vb), orada rica eder dolaba koydurursun.. olma mı??
aa bilmem mi. ziyaretçiler. the visitors. hatta üç bacaklı robot gemi gibi bişiler vardı tripotlar diye. çok korkardım ben o diziden ama korka korka da heyecanla izlerdimEvet gerçekten çok ziyaretçilerimiz var, uzay filmi vardı ya, gerçi siz bilmezsiniz
Merhabalar
Bende başladım bakalım dukan diyetine..İnşallh kısa sürede gider kilocuklar..
sağol tatlım, sportmenkedi sen de sağol.. antibiyotik işe yaradı gbi, dün geceyi ateşlenmeden atlattık.. toparlayacak gibi inşallah..
Merhabalar
Bende başladım bakalım dukan diyetine..İnşallh kısa sürede gider kilocuklar..
aşkolsun yahu 31 yaş itibariyle ben de biliyom hem de bölümü bölümüne biliyom neredeyse
ekim34; seni çoooook kıskanıyoruuuuuuuuuuuuumm. brawoooooooooo sana ......bende istiyorum bende normal kiloma gelmeyiiiiiiiiiii bendee
hoşgeldin tatlım bende yeniiym benimde 2.günüm
canimcim keske sorsaydin almadan önce.( maalesef stevia evet tadina bakarsan tatli ve de en dogal tatlandiric , direk stevia bitkisinden imal ediliyor. ama maalesef biraz fazla atinca tadi acidir. ( cok üzgünüm ama bende almanya da splenda bulamadigim icin olsun deyip almistim ama maalesef. simdi de sivi tatlandirici ile beraber kullaniyorum biran önce bitsin diye bakiyorum. az az kullan bir sorun olmaz o zaman
bende eger 20 kilo vermeden önce kalsaydim böle düsünürdüm anliyorum seni. ama simdi tam kivamindayim iyi durumdayim. yani hamis kalabilirim
peki canim hergidayi yiyorsa sorun yok bence ama o zamanda maalesef kacamak a iznin yok
amin canim güzel dualarin icin. yüregine saglik birtanecim her isteyene insallah :2:
regl zamaninda yapma canim dinlenmis olursun. ben yapmiyorum o zaman. ama birakmamana sevindim. azmine hayranim
yasena cim nasilsin iyi gidiyorsun sen de masallah
o kadarcik olur kurabiyecikden bisi olmaz
canim elbetteki verilebilir hicde anormal degil. buna sevinmelisin. ama seyire gecince bir kac yüz gr geri alirsan sakin üzülme. devam devam devam
canimcim keske sorsaydin almadan önce.( maalesef stevia evet tadina bakarsan tatli ve de en dogal tatlandiric , direk stevia bitkisinden imal ediliyor. ama maalesef biraz fazla atinca tadi acidir. ( cok üzgünüm ama bende almanya da splenda bulamadigim icin olsun deyip almistim ama maalesef. simdi de sivi tatlandirici ile beraber kullaniyorum biran önce bitsin diye bakiyorum. az az kullan bir sorun olmaz o zaman
Ben takip ediyorum bu aralar üye sayısı takipçilerden fazla. Bende takipçi gibi oldum tatilden sonra iş yığını arasında anca okuyabiliyorummm.
Bende 33 ve bekar. Daha ordata aday bile yokken çocuk nasıl düşünür bu beden...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. CÜMLEMİZE...
Yok yok ben kesin evde kaldım....
Ztaen bu 78 lilerde bi şey var. Kaç arkadaşım bekar sayısını bilmiyorum. Ama hata bizde heralde hep 78 lilerle tatile çıkıyorum kız kıza. Bi numara olmuyorrr :)
:)
Huhuuuu!! Burda unutulanlar vaaarrrben nolcaaammmm.. Ühühühühü
Aşkolsun dely cim ya seni nasıl unuturum, herkes kendine bir rol biçti, medesa nınkini ben sadeceSeni de müdür yaptım şekerim ben, hiç sensiz olur mu
Anaaaammm :S:S:S Senin 14 yaşında çocuğun mu var canımAllah bağışlasın!!! Oyyy!! :)) Ne güzel erken anne olmuşsun yaa Maşallah maşallaahhh Darısı başımıza olsun inşallah e zamanı gelince tabi hiihi :))
Evet canım, tepemden bakan aslan gibi bir oğlum var çok şükür. Allahıma şükürler olsun. İnşallah dilediğiniz zaman, nur topu gibi evlatlarınız olur sizin de, hayırlı, bol şanslı.
Canıımmm!! Özledim seniiiiUmarım her şey yolundadır.. Sağlık sorunları devam ediyor heralde ama, tez vakitte her şey iyi olur inşallah!!
59,9 mu olduuunnnVay beee!!! Harikaasın canım yaaaa!!! Gerçi sıkıntılar olmasaydı keşke ama.. O yüzden de kilo vermişsindir Her şey düzelecek inşallah..!!
Arada uğra, konuşalım, hasret gidereliimmÇok çok öpüyorum kankitooomm
Bizim tatil bungalov yani bi çeşit ağaç evde yarım pansiyon. kek ekmek götürebilirim ama açık büfede karbo ve sebze filan agırlıklı olursa işim zor olur. elimden geldiğince dikkat edicem ve gelince de saf pro günlerini sıralicam artık.
aa bilmem mi. ziyaretçiler. the visitors. hatta üç bacaklı robot gemi gibi bişiler vardı tripotlar diye. çok korkardım ben o diziden ama korka korka da heyecanla izlerdim
veee bugün seyirdeki son SP günümü yapıorum sevgili dukan arkadaşlarımm(protein perşembelerini saymıorum tabi =)) yarın da son PS günümü yapıp cuma günü yavaş yavaş güçlendirmeye geçiorum. Açıkçası yarın tartıda göreceğim rakama da bağlı bu durum eğer 400grmı vermişsem yarın bile geçebilirim hemen güçlendirmeye artık sabırsızlanıorum çünkü zaten daha da veremiyorum yağ kalmadı sanki vücutta zorla gidio son gramlar
Ekmek yemeği özledim, eskiden hergün bıkmadan yediğim şimdi hayallerimi süsleyen tostumu yemeyi özledim. Meyve yemeği özledim...Kısacası 4 aylık bi sürecin sonunda tadı ve tuzu olan bi hayatı özlediğimi farkettim. İnşallah vermişimdir son gramlarımı, inşallah gönül rahatlığıyla geçerim güçlendirmeye ve inşallah allah bi daha hiçbirimizi kilolu olmakla cezalandırmaz.
Bu arada iyiki varsınız. Bu diyeti eğlenceli hale getiren, çekilir kılan burası oldu benim içinaksi halde kendimi hep yalnız hissedecektim. :18:
Sağol cnm hoşbulduk.Şimdiden içimde yoğurt kazanı var gibi hissediyorum :)Atak dönem 6 gün bakalım.Dayanırız inş.Bir de yulaf kepeği varmış onu almadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?