Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neslii çokk güzell gözüküyooooo
afiyet olsun sanaaaa

Neslicimmmmm Tarifini kacirdimmm neredeki acaba cok canim dondurma istiyor

pekidir efendim
Eki Görüntüle 455512
1 litre yağsız/az yağlı/bla blaa işte kullandığınız süt her ne ise kuzular..
1,5 tatlı kaşığı salep (aktardaki kilosu 30 lira civarı olanlardan, bi de pahalısı var.. aman diyimm )
vanilya aroması (abartmayın, lüzum yok, 4-5 damla neyinize yetmiyor efendimm :)
minimum 4 tatlı kaşığı tatlandırıcı (bunu tadına bakarak siz ayarlayın en iyisi)
1 tatlı kaşığı (silme) mısır nişastası
1 tatlı kaşığı süttozu

incüü ...
(iki kaşık tatlandırıcı ile birlikte diğer kuru mazlemeleri bi küçük kapta karıştırıverin,
sütten bir bardak kadarını bu kuru malzemelere karıştırın, pütür pütür bişey kalmasın (ben bu aşamada süzgeçten geçiriyorum
sonnaacığıma..
sütü geniş bir tencereye alıp altını açın..
kaynamaya yakın kalan iki tatlı kaşığı tatlandırıcıyı süte karıştırın (yetmezse tatlandırıcı ekleyebilirsiniz.. sonra bu sütten kaşık kaşık alarak o ilk hazırladığınız malzemeyle ılıtın (kesilmesin)
sonra ılıttığınız malzemeyi yavaşça ve karıştıra karıştıra tencereye ekleyin...

şimdi zahmeti burada başlıyor...
süt kabarmaya da, dibine tutmaya da meyilli.. karıştırarak pişirmek gerek..
e bi de yağsız süt olunca toparlanması, kıvamlanması da geç oluyo..
nerden baksanız yarım saat ocakbaşı eziyeti var :) baştan söyleyeyim de bana söylenmeyin icraat esnasında :=)

puding pişiriyormuşsunuz gibi kıvamlanınca alın ocaktan..
(isterseniz buzdolabına koyacağınız kaba aktarabilirsiniz.. ya da tencereyle kalsın seçim sizin)
oda sıcaklığına gelirkene arada bi karıştırın ..
dolaba alınca da arada bir (saat başı - ya da işte 2 saatte bir) çıkarıp şöyle bi karıştırıverin..
(zaten hepi topu 4-5 sefer çıkarmanız gerekecek

haaa karıştırmazsanız ne olur, böyle kıtır kıtır buzlanma olur.. seven varsa öyle tembelişi yapabilüü

BU kahramanmaraş dondurması kıvamında oluyo, bıçakla ya da sert kaşıkla oya oya çıkarmanız gerekiyo kabınızdan

Hatta tarife uyarım, kıvamı da bulurum diyorsanız, hazır eziyete girmişken iki katı yapın.. nasılsa bozulmuyo

Son düzenleme:
kuzular ben bu arada hedef kilomu yukarı çektim.. 70 candır, iyidir benim cüsseme :) bel çıktı gerdan göründü detaylar ve pürüzler için 8 kilo yeter de artar sanırsam :)

kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah.
küçük kepek ekmegine tost beyaz peynirle
domates salatalık
1haşlama yumurta
şekersiz çay

ara
1kase yogurt

öglen
tavuk ızgara
dünden kalan yogurtlu haşlanmış kabak
taze fasulye

bunları yedimm
arada yogurt yerim
akşamda
köfte ve fasulye yerim artı salata birde

bugünüde böyle bitiririm inşallahhh

Eki Görüntüle 455412

Karnabaharları minik minik ayırıp çok az tuzla fırında kurutuyorsun. Al sana DUKAN usulü patlamış mısır çakmasıı :)

arkadaşım benim çok teşekkür ederim süpersin walla, yaratıcılığınıza hayran kalıyorum. bu güne kadar boşuna yemişiz o zararlı şeyleri, ben bu tariflerle hayatımın sonuna kadar dukan diyeti yapabilirim :)

kuzular ben bu arada hedef kilomu yukarı çektim.. 70 candır, iyidir benim cüsseme :) bel çıktı gerdan göründü detaylar ve pürüzler için 8 kilo yeter de artar sanırsam :)

Yawru boy kaç. Çekmişin iyi yapmışsın. Bi bakarız gerekirse devam ederiz hep birlikte. Ama hazır gaza gelmişken devam edelim diyorum ben. Tabi bi o günleri görelimde sonra konuşuruz kalanları.

Afiyet olsun. Görüntü aynı. Yemeside gayet keyifli. AMlum mısır uzun zaman yasakkk. Walla ben ağzıma bişey atayımda ne olduğunun çok önemi yok. 2 ay oldu nerdeyse meyveye kaçamak yaptım içkiye bol kaçamak yaptım ama ne ekmek yedim nede tatlı. Tatlandırıcıya da karşıyım ben. Aldığım tek ekstra, süt tozu oldu. Onu da hamur yapabilmek için aldım daha denemedim bile. Birde rom aroması. İyice alkolik oldum yaa kendimi kandırıyorum aroma ile....

biliyorum ben orayı yorsan kafe ve kısmetseee 10 gün sonra ordayım

yaw kızlar iki sorum olucak;
Bu yulaf denen zatı muhteremi nasıl yiyosunuz yulaf ezmesi güzeldi idare ediyodumda bu kepeği sütle karıştırınca aynı bulaşık suyu yada bebek maması gibi oluyo yaww zor yiyomıyy yani tam..acaba yoğurtamı karıştırsam?
birde bugün eski kıyafetlerimi giydim, pantolunumu eteğimi falan aynıyım yani yine dar geliyo tartıda eksiğim ama kıyafette aynı.. nasıl iş anlamadım o basenler yine çıktı böle nah burdayım der gibi yaaa bu arada 5.günüm bugün..benim gibi olan varmı aranızda valla döner bıçağıyla kesip atcam sonunda o olcak kaynanamda yazdı bugün facede bana sana havuç yağı yaptım gelince çikolata yapcam seni diye ah bide zayıfladığımı görsen sevnçten bayılır kadın

oooo süper süper umarım aşık olursun. çok severim yeni aşkların heyecenını ama bizden geçti be şeker :)

Krep yap cnm öyle tadı güzel oluyo1 yumurta beyazı 1,5 yk yulaf kepeği,azcık tuz(ben himalaya kullandım) , kırep kıvamında olacak kadarda süt..Yoğurtla denedim ben hiç sevmedim:120::120::120:

Son düzenleme:
herkese mrblar..forum bugun boşş,,bende bi iki cümle yazıp kaçıcam..bugün tartıldım 54,1 geldim dünden bu yana 100 gram daha wermişim üstelik wc.ye cıkmadan.cıkınca o da fark edior..güçlendirmede kilo almaktan korkanlar,,bende bundan korkuodum ama korktugm gibi olmadı,kilo almadım..boşa kasmayın yani kendinizi :)

yulaf kepegini ekmek,kek weya poaca yaparak tuketebilirsin..bende yogurtla vs cok sewmıorum.kek yada poaca yaparak tuketıorum..bu arada sen daha yenisin bildiğim kadarı ile rejimde? yanlıs mı biliorum? eger yeni isen,,biraz daha sabret zmnla kıyafettede gorursun..

Kızlar benim dilimde yara değilde böyle değişik bişi oldu, acıyo ama görünürde yara yok, aft gibi bişi sanırsam, boğazlarım da ağrıyor soğuk kola içmiştim geçen akşam onunla da alakası olabilir ama acaba diyetle bi alakası var mı ? başına gelen yada duyan bilen var mı? pazartesi doktora gidip tahlillerimi yaptırcam ama size de bş sorayım dedim. Bu arada vitamin kullananlar ne kullanıyorsunuz?

Ama yavruu 5 günde mucize beklememek lazım. Anca ödemlerini attın. Ben 10 kilo verdim nerdeyse daha anca fark edilmeye başladı.Yzün küçülmüş falan muhabbetleri. Sabırlı ol.

Ben yulafı yoğurtla karıştırım yemeğe bayılıyorum. Çok tok tutuyor beni.

yumurta ve sütle karıştırıyorum. krep yapıyorum. üstüne sarımsaklı yoğurt ve kavruk kıyma. Oluyor sana dukan mantı

Yine kalın krep yapıp dilimliyorum. Yanına yoğurt ve döner. Oluyor adı dukan iskender.

Ekemk yapıp yoğurda karıştırıyorum. Oluyor (karadenizlilere özgü) çakma mısır ekmekli yoğurt.

Benim bi erkek arkadaşım kaşıkla yiyip yutuyorr. Leblebi toku gibi geliyormuş .Çocukluğunu hatırlıyormuş. Üstüne de su. Midede olsun külçee amacına uygun,

suyla haşlıyorum 1 bardak. Üstüne yoğurt kaynayınca nane. Sıcak soğuk içilen dukan çorbasıı.

köfte yapıyrum top top. Haslıyorum oluyor çakma analı kızlı... üstüne bol maydanoz soğan karıştırr yeme yanında yat..

yağsız tavada hamburger gibi pişir köfteyi. Dukan ekmeği arasına domates marul. Olsun sana dukanburger.

OOO alternatif çok ben ne yapacağımı şaşırdım. Sırada bekleyen dolu tarif var.

İlk başlarda tavuk yoğurt yumurta olan menüm anneminkinden zengin oldu wallaa

kızlar kabızmı oldunuz sarımsak kürünü deneyin bende işe yaradı cırcır moduna sokuyor yanibir e bunu deneyin derim sarımsağı geceden bir bardak suya koyun üç dörde falan bölün ki içindekini salsın suya..sonra ertesi sabah için tadı iğrenç de olsa yapın yani sarımsakları da yutacağınız büyüklükte kesip yutun o hh mis gitti kabızlık

nesliiiii boyun kaççç

Yawru boy kaç. Çekmişin iyi yapmışsın. Bi bakarız gerekirse devam ederiz hep birlikte. Ama hazır gaza gelmişken devam edelim diyorum ben. Tabi bi o günleri görelimde sonra konuşuruz kalanları.

sabah 1.74 akşam 1.73
biliyorum ben orayı yorsan kafe ve kısmetseee 10 gün sonra ordayım
eneee! bütün kızlar toplansak toplansak toplansak şu akçay'a ruh katsakkk ruuuh katsak ruhkatsakkk

benim de 6 günlük atağın 4. gününde böyle abuk bişeyler olmuştu kuzum.. geçti sonna.. ıhlamur limon kuşburnu vs ile hasta ayaklarıyla geçiştirdim bi de sarımsak yemeye özen göster kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…