Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ipek kuzusuuuu mesaj gönderemiyom ben sana
sen bi karambolde mesaj yazsana baaa ayağımız alışsın

evet yeniyim beşgünlük:) krepe de üşenir insan hergün yaaa ama neyse ki alternatif varmış deneyelim bakalım..

ben elevit kullanıyorum. normalde hamilelerin kullanıdığı bir vitamin ama normalde de kullanılabiliyor uzun süre olmamak kaydıyla, içinde günlük alınması gereken tüm vitaminlerden fazla fazla var. b1, b6, b9, b12, a, c, e var da var ve bir çok mineral kalsiyum, fosfor falan filan.

benim sorunum aç kalmak yada tok yatmak değil ki zaten tok tutuyo ona lafım yok ama sütle iğrenç oluyomuş onu anladım bulamaç gibi böleneyseki alternatif çokmuş.tşkler iskendere dönere lüzüm yok şimdilik yulaf kepeği yoğurtla yada yumurtayla yeterli... saçımdaki kepek bundan daha lezzetlidir eminim

haha sen yapabildiğin kadarıyla tarifleri dene ben gelince sana ince ayar çekerim hatta olmazsa kaynananı sar başıma havuç yağıyla uğraşacağına bizim yemekleri öğrensin s gelene dek :))

hay maaşallahhh

bir de ne ödemmş yaw at at bitmiyoo mübarek hepimiz tuz gölüymüşüzde haberimiz yokmuş sende haklısın 5 günde anca bu kadarı olur sabır diyelim ve 38 beden aldığımız mayoyu deneyelim

Krep yap cnm öyle tadı güzel oluyo1 yumurta beyazı 1,5 yk yulaf kepeği,azcık tuz(ben himalaya kullandım) , kırep kıvamında olacak kadarda süt..Yoğurtla denedim ben hiç sevmedim:120::120::120:

kkora yaw şu sona koyduğun smile var ya dilini çıkarıyo öğğ der gibi bittim ona ya çok şeker nerden yapılıyo oo

kuzucum yaş 35 yolun yarısı ama ondan daha çok 5 yıllık evliyim, yeni aşkların heyecanını yaşamam için önce kocayı boşamam lazım hehe

valla ben değil 35, 100 yaşıma gelsem aşksız yaşayamam aşk için gelmişim sanki dünyaya birzda şıpsevdiyim daha doğrusu öleydim.. aşksız kalınca dpresyona girerdim yani o derece hava gibi su gibi önemli benim içn malum koç burcuym

koca konusuna gelince madem eski heyecanı tekrar yaşamak istiosun aç eski anılarıNI kocanla olan ,resimleri, ,.mektupları falan aç müziğin sesini zırla bir odada aşk yüklemesi yap Sonra git kocanın boynuna atıl aşkımmmm die sonra herif sana deli desin

Tekrar heyecan yaşamak için karşındakinin odun olmaması lazım yanlız

Eklentiler

• $fionadog2bj0.gif
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar elimde bir avuc kadar kiraz sapi var ne kadar suda kaynatmam gerek bilen varmi...? is arkadasim kirazlarini banada sapi kaldi..

merhabalar bende dukanla 2 ayda 12 kilo verdim.ve şu anda güçlendirmeye geçiyorum.fakat bişey sormak istiyorum sizlere güçlendirmede hergün illa yulaf kepeğini yemek zorundamıyız.yoksa sadece perşembe günleri saf protein gününde yememiz yeterli olacak mı.şimdiden tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…